Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

zwza μονο με ορο και αναροφητη <(να τα ρουφηξεις<) το εχω ξαναπει οτι αυτο με εχει σωσει .

ουτε εγω εχω σκοπο να κανω αλλο <111

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairy έτσι ακριβώς σαν να έβαλα πρόσθετο στήθος.

Τα σουτιέν εγκυμοσύνης δεν τα σηκώνουν καθόλου ρε παιδί μου τα πατάνε αντίθετα και φαίνεται χάλια από τα ρούχα.

Φούσκωσα φυσικά φαίνεται η κοιλιά μου αρκετά ειδικά αν με ξέρεις το καταλαβαίνεις.

Φωτό δεν έχω βγάλει καθόλου και κάθε φορά λέω άντε να βγάλω καμία να έχω και όλο ξεχνάω το θυμάμαι κάτι στιγμές με πιζάμες και μαλλί χάλια. ΠΟυ να βγω.

Ζωή μου μην στεναχωριέσαι όλες το περάσαμε. Αν βάζεις ορό εγώ το έκανα θέμα στην παιδίατρο αυτό που λένε οι ωριλάδες και μου είπε να μην το βάζω με το μωρό ξάπλα. Να έχει ορθή γωνία το σώμα. Καθώς και το otrivin.

Να βάζεις , εμας μας είπε 3 φορές την μέρα για 6 μέρες όχι παραπάνω ώστε να μην μαζεύει η μύτη και πάνε προς τα πίσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το θεμα ειναι οτι για ορο στην μυτη δεν καθετε με Τ Ι Π Ο Τ Α..ειλικρινα..οσο και να την κραταμε σπρωχνει σκουζει κλοτσαει και πνιγεται περισσοτερο..απο τις μυξες...αφηστε..σιροπακι δεν εχει δωσει καμια σας γιανα σπασουν τα φλεματα η δεν ειχαν καθολου βηχα?τωρα την εβαλα για υπνο..στεναχωριεμαι πολυ οταν την βλεπω να υποφερει την καυμενουλα..αχ:(

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ζωή μου στην αρχή και ο Αντώνης δεν ήθελε γινόταν χαμός δυο άτομα τον κρατούσαμε. Όταν κάνω καιρό να του βάλω τα ίδια έχουμε. Μετά συνηθίζει και παίζει με αυτό. Το παίρνει και κάνει πως το βάζει στην μύτη μας.

Όλοι στεναχωριόμαστε είναι λογικό, το θέμα είναι να κάνεις ότι είναι καλύτερο για την υγεία της. Καλύτερα να κλάψει τώρα παρά να χειροτερέψει. Λέμε τώρα σαν παράδειγμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας και απο μένα είμαι η Ιωάννα και είμαι μανούλα της μαρίας και του αντώνη και είμαι έγκυος στο 3μου παιδάκι θα χαρώ πολυ να τα λέμε και απο εδω

:-D

Διαφημίσεις

καλώς ήρθατε κορίτσια στην παρέα μας.

Με το καλό το τρίτο παιδάκι ιωάννα και καλα αποτελέσματα σε σένα μπουμπούκα.

εγώ είμαι η Γεωργία και έχω ένα παιδάκι και πάω για το δεύτερο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι εγινε παιδια το κλεισαμε το μαγαζακι???

ροζ μου πολυχρονη .Πως εισαι?? εχεις παρει αδεια

καλημερα κι απο μενα,

ροζ εχεις γενέθλια?

Μ αρεσει ομως που το Nickname σου είναι rosebaby και εσύ κάνεις αγόρια, χαχαχαχα

τι κανετε?

Να καλοσωρίσουμε και τα καινουργια κοριτσια

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περνατε τελεια!

Ροζακι..με το καλο ο δευτερος γιοκας σας....!!!:P

Εμεις λεγαμε να μπουμε στην διαδικασια για δευτερο απο πασχα και μετα αλλα εντελει αποφασισα να το παω κι αλλο πισω κανεναν χρονο ακομη..Η αληθεια ειναι οτι δεν την πηρα ευκολα την αποφαση αυτη αλλα δεδομενων των συνθηκων νομιζω οτι εντελει δεν θα το μετανιωσω.....καλα να ειμαστε!!

Λοιπον,αυριο κατεβαινω Αθηνα και θα ειμαι εκει μεχρι την Δευτερα...Αν θελετε,μπορειτε,εχετε ορεξη να συναντηθουμε Κυριακη για καφε,φαι,ποτο,πρωιᾱπογευμα ή βραδυ(οπως βλεπετε δεν εχω προβλημα χρονου) θα χαρω πολυ να σας δω!!

Φαιρυ και Σμουτσακι που εχω τα τηλεφωνα σας θα σας παρω να μιλησουμε και εσεις που εχετε και τηλεφωνα απο τις υπολοιπες κανονιστε κατι!!!

Σας αφηνω..και περιμενω πως και πως να βαλω επιτελους ιντερνετ να σας ξαναβρω διαδικτυακα!!!

Φιλακια σε ολες!

Διαφημίσεις

μαρσυ επεσες στην περιπτωση και με τις δυο μας. Η ποπη εχει αρρωστη τη μικρή, και μενα Σαββατο βραδυ γυρναει ο αντρας μου απο Παρισι, εγω θα παω Σακης το βραδυ και θα τον παρατήσω με το που ερθει, ειναι και φρεσκοχειρουγημενος οποτε θελει αλλαγες σε γαζες κλπ, θα μαζεψω παιδι κυριακη μεσημερι να το δουμε και να μας δει, οποτε δυσκολο. Σαββατο πρωι θα ήταν πιο καλα για μενα τουλαχιστον και αυτο οχι με σιγουρια

4Rnfp3.png

ax marsolan μου η δικια μου αρρωστησε εχθες προφανως την κολλησα εγω , χαλια βραδυ περασαμε απο το μπουκωμα δεν κοιμηθηκαμε γιατι γκρινιαζει και εκλαιγε.Οποτε δυστυχως δεν θα βρεθουμε .

Η γιατρος μας εδωσε να βαζουμε αερολιν , εχετε βαλει ολες?

Σμουτς ποτε εκανε εγχειρηση ο αντρας σου?? και τι εκανε στο παρισι??

Θελω και εγω Παρισι!!!!

εγω (φτου φτου φτου) δεν εχω δωσει ακομα αερολιν.

ο νικος εβγαλε μια κυστη που ειχε πολλα χρονια στην πλατη του (νομιζαμε οτι ηταν λιπωμα) γιατί από τα φάρμακα υπερεματώθηκε και έπαθε φλεγμονή, και ηταν ετοιμη να σκάσει, και λογω ταξιδιου του την ανοιξε ο γιατρός αρων αρων.

Τιποτα σοβαρό, don't worry

Στο παρισι ειναι τωρα για επαγγελματικους λογους και γυρναει σαββατο αργά το απόγευμα

4Rnfp3.png

kalhspera κοριτσια..φαιρυ περαστηκα στην ανδριανα..εμενα η κωνσταντινα ειχε φλεματακαι τωρα της σταματησα το σιροπι..εχει μια εβδομαδα κι ακομα δεν τηςεχει περασει τελειως..και κολησερ κι εμενα..μαυρα χαλια ειμαι..σημερα πηγαινε να σπασει το κεφαλι μου..πλησιαζουν και μερες για την αιματος και τον χαλινο και εχω σαλταρει..ολο τα ιδιασκεφτομαι..:-(:-(:-(αντε να περασει κι αυτο,,σκεφτομαι μην παρει καμιαφοβιαμε τους γιατρους εκει και κανει τιποτα καιρο νασυνελθει..σμουτσακι περαστικα στον αντρουλη σου και καλωςνα τον δεχτεις..

γεωργια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..με το καλο το δευτερο μωρακι σας..να εισαι παντα καλακαι ναχαιρεσε την οικογενειασου..φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...