Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροζ οχι δεν ειχες καθολου νευρα προχθες χαχα αντε με το καλο η αυχενικη περιμενουμε νεα

οντως το σκ ηταν παρα πολυ ωραιο ...αμα ξεκιναει ωραια η παρασκευη μετα παει ολο το σκ τελεια

μην χανεστε

Η μαρσολαν ελεγε οτι θα ερθει , τι εγινε ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elaaaaaaaa τελικα αγορομανα εισαι ροζ μου !!! αντε με το καλο να χαρεις και τον δευτερο γιο σου .Τι ομορφα νεα ...γερος και τυχερος να ειναι ...ολα τα αλλα ερχονται ...

ελπιζω μετα να μην μας πας και για την κορη εεεεεε???

its a boy again

χαχα με επιφύλαξη βέβαια αλλά κάτι να κρέμεται το είδαμε καθαρά.

YES YES YESSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο το ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......

ΝΥΦΕΣΣΣΣΣΣΣ που θα βρουμεεε????

Γιατι και γω το χω προαισθημα ...παλι αγορι θα κανω αμα κανω :-P:-P:-P:-P:tongue:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αντε βρε ροζ με το καλό μωρό μου το αγοράκι σας. Συμπίπτουν τουλάχιστον σε εποχές να μην χρειάζεται να αγοράζεις ξανά μανά ρούχα?

Τα υπόλοιπα φανταζομαι οτι ειναι όλα καλά για να μην αναφέρεσαι καθόλου.

Ρούλα, μάλλον αγόρι θες παλι, γι αυτό εχεις προαίσθημα οτι θα κάνεις αγόρι.

Κι εγώ κορίτσι εχω προαίσθημα οτι θα κάνω, επειδή κορίτσι θα ήθελα.

Ασχετο που εχω αποφασίσει να μην κάνω άλλο παιδί.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως κορίτσι ήθελα και είχα αρχίσει να το πιστεύω μέχρι που είδαμε κάτι να κρέμεται.

δεν με πειράζει καθόλου στο 3 χαχα αν με αξιώσει ο θεός.

όσο για τα ρούχα ο Αντώνης έχε τόσα για όλες τις εποχές και πάντα ήταν ένα νούμερο πάνω από την ηλικία του.

Το μωρό πρώτα ο θεός θα γεννηθεί Αυγουστο αρχές μάλλον.

Όλα καλά στην εξέταση τώρα θα πάω για τις αιματολογικές της αυχενικής αν και μου είπε να μην αγχώνομαι καθόλου γιατί η εξέταση ήταν καλή.

Και μια ούρα πάλι γιατί είχα κάτι μικροοργανισμούς.

ααα μου είπε ότι έχω σίδηρο αιματοκρίτη σαν άντρας χαχα άκου τώρα εγώ που μια ζωή είμαι ανεμική τώρα έχω σαν άντρας ? τι να πω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και εγω πιστευω οτι αν ξανα εκανα παιδι κοριτσι παλι θα ηταν .Για κοριτσομανα με εχω .Αλλωστε και το προηγουμενο που εχασα απο τις εξετασεις που ειχαμε δωσει δειγμα κοριτσι ηταν .

Και στην μικρη μου ολοι μου ελεγαν αγορι θα κανω ...αλλα τελικα κορη εκανα , το ενιωθα αλλα με ειχαν πεισει οι αλλοι μεχρι που επιβεβαιωθηκα στον υπερηχο.

Μωρε γερα να ειναι .

ροζ μια χαρα καλυτερα τα αδερφια να ειναι του ιδιου φυλλου .

Αληθεια σκεφτεσαι για 3ο???

Αντε να ακουσουμε την επομενηηηηηηηηηηηη τωρα....

η αληθεια ειναι οτι μολις μου ειπε ο ντοκτορ στην αυχενικη οτι εχω αγορι εβαλα τα κλαματα γιατι ηθελα κοριτσακιιιι!!!

Αλλα τωρα ......θα ηθελα και το δευτερο αγορι!!!

αυτα τα χερακια του που μολις με παιρνουν αγκαλιτσα για να κοιμηθουμε μαζι το βραδι.....νομιζω πως ειναι τα πιο γλυκα χερια ενος αντρα.....του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!

Γερα να ειναι Παναγιτσα μου...

Η επομενη...........................:rolleyes::wink::lol:!!!???!!!!

Εμεις εχουμε αποφασισει η αληθεια ειναι για μετα το καλοκαιρακι.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχαχα γιωτακι αμα περιμενουν απο μας και αλλες κορες ....χαιρετισματα !!!...

ασε να κανουν τους αντρες οι αλλες γιατι γεμισαμε κορες χαχαχαχααχαχαχα

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια ξέρετε κανένα μαγαζί να εχει κανένα σουτιεν εγκυμοσύνης λίγο πιο διακριτικό ? Αυτό που έχω από τον Αντώνη δεν κρύβετε με τίποτα άσε που φαίνεται σαν να κρέμασαν. Είναι που ειναι τεράστια να φαίνονται και πεσμένα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σμουτς μου ειναι μεγάλο τώρα έχει γίνει τέρας. Τα κανονικά μου σουτιέν δεν μου κάνουν. Της εγκυμοσύνης που δεν έχει επένδυση και μπαλένα φαίνονται πεσμένα. Και ψάχνω ένα σουτιέν εγκυμοσύνης λίγο καλύτερο από αυτό που έχω. Εσείς από που είχατε πάρει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα εγω στην εγκυμοσυνη και στον θηλασμο ειχα κανει το τελειο στηθος ...λες και ειχα βαλει σιλικονη ημουν ...πωωωωω τι θυμηθηκα τωρα.

Μηπως να το σκεφτω???:tongue:

λοιπον εγω ειχα παρει απο τα intimisimi μπουστακια και δεν με πιεζαν και ηταν πολυ βολικα χωρις μπανελες , δεν πας να δεις? αυτα του θηλασμου οντως ειναι χαλαρα μπροστα ..

Θα μας βαλεις καμια φωτο σου?? φουσκωσες? πως νιωθεις???

κοριτσια η ανδριανουλα κολυμπαει πλεον μονη της ..επαθα πλακα , της βαζουμε το μακαρονι μπροστα στις μασχαλες και κολυμπαει χωρις εμενα .Κανει και βουτιες και το ευχαριστιεται ...

Φιφι ουυουου που εισαι καλε εφυγες??

geia σας κοριτσαρες μου!ροζ με το καλο το νεο αγορακι σας!αχ τον αντωνελο μωρε θα εχει αδερφουλη!εμας η κωνσταντινα ειναι λιγο αρρωστουλα κι εγω πολυ φρικαρισμενη οπως παντα.εχει μυξα και βηχει μεσα μεσα αλλα ακουγεται σαν να εχει φλεματα..ορο δεν καθετε να της βαλουμε με τιποτα .ο γιατρος μου ειπε να της δινω βλεννολυτικο σιροπι amboral το εχει δοκιμασει καμια σας...?ρε κοριτσια τα φλεματα εμετο θα τα κανει για να βγουν?αγχωνομαι πολυ ρε γαμωτο..πυρετο ευτυχωςδεν εχει και απο διαθεση οπως παντα μεσα στη τρελη χαρα..οποια ξερει επι του θεματος ας μου πει τιποτα.δοξα το θεο δεν μου αρρωσταινει συχνα αλλα εγω δεν μπορω να την βλεπω ετσι..σμουτσακι ετσι το κοβεις κι εσυ να μενεις στο ενα μπεμπε?εγω το εχω αποφασισει δεν μπορω θα πεθανω απο το αγχος δηλαδη..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...