Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ποπακι

ναι πηγαμε και ειδαμε το κοριτσακι με τα σπίρτα. γενικοτερα φετος οσες φορες την εχω παει θεατρο (3 φορες θεατρο και 1 σινεμά) καθεται πολυ καλά. Πέρσυ δεν είχα δοκιμάσει καθόλου να την παω, τη θεωρούσα πολυ μικρή για να κάτσει. φέτος όμως καθεται και το ευχαριστιέται παρα πολύ. Αν ειναι καλη η παρασταση το ευχαριστιεμαι κι εγω, οπως σε μια παρασταση του τριβιζά που την ειχα παει πριν 1,5 μήνα που ειχα ανοιξει διαλογο με τα μυρμηγκάκια απο τη θέση μου, είχε πολύ πλάκα.

σημερα ηταν μετρια, κοντεψα να κοψω λιγο φλεβα, ειναι και λιγο καταθλιπτικο παραμύθι, αλλα η Ιλιανα περασε καλα, αυτό είναι το σημαντικό. ηταν και με μια φιλη της απο το σχολείο και της αρεσε πολυ η ολη φαση.

4Rnfp3.png

ωραια σε ρωταω για να υπολογισω ποτε να την ξεκινησω και εγω.Ελεγα να την παω στα ζουζουνια αλλα ακομα δεν ξερω αν θα κατσει .

Τι θα γινει βρε σεις θα βγουμε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια 2 φορες εχω γραψει ολοκληρο κατεβατο και κατι γινεται και σηκωνομαι και δεν το ποσταρει,με πεταει εξω αμα το αφησω και τα εχω παρει...δεν τα ξαναγραφω κανονιστε να τα πουμε ντεεεε.Φευγω στις 22 και θελω να σας δω...μονο το Σαβατο το βραδυ δεν μπορω εχω κανονισει...Ποπη τελειωνε και μαζεψε μας...Φιλακια πολλα πολλα

προσπαθω να δωσω στο παιδι μου ξενο γαλα και δεν το δεχεται με τιποτα...τι θα κανω?? θελω να απογαλακτισω σιγα σιγα γιατι το βλεπω οτι θα εχω προβλημα αργοτερα

kalhspera κοριτσακια μου..που εχετε εξαφανιστει ολες?φιφη μου χαιρομαι πολυ που εχεις πια γινει κι εσυ μια κλασσικη"χαζομαμα"..για το θεμα του απογαλακτισμου δεν μπορω να σου πω γιατι εγω δεν θηλασα καθολου.στειλε μου πμ πως θα σε βρω στο facebook!ΓΩΓΟΥΛΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙ ΜΙΛΑ ΜΑΣ GIA TA συμπτωματα της εγκυμοσυνης να θυμηθουμε τα παλια...!:P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

τι κάνετε κορίτσια μου ?

ερημιά βλέπω συνέχεια, Ζωή μου τα συμπτώματα αρχίζουν σιγά σιγά και υποχωρούν καθώς μπαίνω στον 3 .

Ομολογώ ότι αυτή την φορά ήταν έντονα και ενοχλητικά.

Πεινάω τώρα γιατί ξεκίνησα εδώ και λίγο καιρό διατροφή να χάσω αυτά που έβαλα στο πρώτο τρίμηνο.

Γιατί δεν με παίρνει να αρχίσω στραβά πάλι.

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Την Τετάρτη που έρχεται πάω για αυχενική και δεν το κρύβω έχω αγωνία.

Λογικό νομίζω.

Ο Αντώνης έχει γίνει σωστό αντράκι , κάθε μέρα και περισσότερες κουβέντες που με εκπλήσσει πόσο εύκολα αντιγράφει ότι ακούει.

Αρχίσαμε και ενώνουμε λέξεις , από προχθές μου έχει πάρει τα αυτιά με το να λέει Αυτή η μπάλα ή αυτή η γκουάνα ( αμαξάκι).

Βλέπει τους γονείς μου να πίνουν καφέ Ελληνικό και φωνάζει καφέ καφέ παίρνει το φλιτζάνι κάνει πως πίνει και μετά το περνάει από όλους μας να μιμηθούμε την κίνηση.

Γελάω αφάνταστα μαζί του.

Χθες έκανα ένα ξεκαθάρισμα τα αρχεία φωτογραφιών και αποφάσισα να δίνω λίγες λίγες για εκτύπωση στους αυτόματους πωλητές που έχει το public.

0,28 λεπτά η μια και βγαίνουν ωραίες και γρήγορα.

Σκεφτόμουν πόσες πολλές φωτό έχω με τον Αντώνη σε όλες τις φάσεις του.

Θα έχω άραγε τον ίδιο χρόνο και στο δεύτερο ?

Πόσα πράγματα θα στερηθεί το καημένο ως δεύτερο ?

Όσο και να προσπαθείς και να θέλεις δεν φτάνει ο χρόνος αλλά και δεν είναι το ίδιο.

Δεν μπορώ να αφιερώσω τον ίδιο απόλυτο χρόνο πλέον γιατί ο Αντώνης θα αρχίσει να ζηλεύει. Θέλει σωστή αντιμετώπιση το πράγμα.

Λέω να αρχίσω να διαβάζω κανένα βιβλίο για το πώς να προετοιμάσω τον Αντώνη και για το πρώτο διάστημα στο σπίτι.

Σας κούρασα νομίζω.

Φιλιά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αντε ροζ μου να κανεις αυχενικη να μαθουμε το φυλλο , αγωνιουμε ολες.

καλο θα ειναι να παρεις το βιβλιο που λες και καλο θα ειναι να του το λες συνεχεια οτι θα ερθει αδερφακι .

φιφη μου εγω εκανα μονη μου απογαλακτισμο , εβγαζα με το θηλαστρο στην αρχη τρεις φορες την εβδομαδα(σημειωσε οτι δεν ειχα πολυ γαλα εγω) μετα αρχισε να αραιωνει το εκανα δυο φορες , μετα μια και μετα σταματησε , εβγαζε μονο κατι σταγονιτσες οπου και το σταματησα .Ο γιατρος δεν μου εδωσε χαπια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ροζακι αντε με το καλο η αυχενικη σου σε καταλαβαινω απολυτα για την αγωνια αλλα ολα καλα θα πανε..και μην σκεφτεσαι ετσι για τον χρονο στο δευτερο παιδακι σου, μπορει να μην εχει την αποκλειστικοτητα σαν τον Αντωνακη σου αλλα θα εχει αλλα πλεονεκτηματα , θα εχει ενα αδελφακι να το αγαπαει και να του μαθαινει πιο γρηγορα τα πραγματα...

Ρε κοριτσια το προβλημα μου δεν ειναι πως θα μου κοπει το γαλα, αλλα ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ, δεν το πινει με τιποτα εχω δοκιμασει 2 και παω για τριτο και επισης μετα δεν πινει ουτε το δικο μου απο το μπουκαλι...εχω ψιλοφρικαρει σημερα θα μιλησω με συμβουλο θηλασμου το βραδυ να δω τι θα μου πει...

Διαφημίσεις

Ουυυουυυ χαχα ας αρχίσω και εγώ έτσι

Τετάρτη πάω για αυχενική και έχω κλ...ει μέντες.

χαχα θα την παλέψω άραγε ή θα μείνω στον τόπο στην αναμονή ? Ευτυχώς πρέπει να είμαι το πρώτο ραντεβού οπότε θα μπω αμέσως -εύχομαι-.

Και εμείς περάσαμε ωραία κλασικά και ωραία.

Να είναι καλά το village bowling που το έχει κάνει παιδότοπο και απαγορεύεται το κάπνισμα. Να φανταστείτε στο εμπορικό κέντρο Κόσμος έτσι λέγεται αν το έχετε ακουστά δεν επιτρέπεται το κάπνισμα πουθενά γιατί είναι όλο κλειστό. Μόνο στις καφετέριες που φυσικά το επιτρέπουν.

Και πάντα πετυχαίνω Μ...κα με το Μ κεφαλαίο να καπνίζει στους διαδρόμους. Κουράστηκα να μαλώνω και να κάνω τον σεκιούριτη. Τι να προλάβουν και αυτοί οι καημένοι όταν έχει τόσο κόσμο. Να βγάλουν βούρδουλα ?

Εγώ θα το έκανα ευχαρίστως. Δηλαδή δεν πάει άλλο , μια ζωή ο Έλληνας στα τέτοια όλα. Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Όλοι έβαλαν το λιθαράκι. Οπισθοδρομικοί και άναρχοι είμαστε. Δεν υπάρχει κανόνες.

Τα πήρα πάλι.

Αυτά που λέτε και κούρεψα τον Αντωνέλο γιατί βαρέθηκα να διορθώνω τον κόσμο.

Κουκλίτσα τον ανέβαζαν κουκλίτσα τον κατέβαζαν. Αυτοί στις κόρες του φοράνε αρβυλάκι και στρατιωτικό παντελόνι ? Έλεος δηλαδή.

Αυτάααααααα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ok, rose, το καταλαβαμε, εχεις ένταση και νεύρα χαχαχαχαχαχαχ

εγω το cosmos το ξέρω, εχω βολτάρει κιόλας εκεί, είναι φανταστικό εμπορικό κέντρο, οχι οπως της Αθήνας.

Ηθελα κι εγω να σου πω να τον κουρεψεις τον αντωνη οχι γιατι μου μοιαζει με κοριτσι φυσικά, αλλα πιστευω οτι θα του πηγαινε το καρφακι μαλλι, Βαλε καμια φώτο να δούμε.

και ολα τελεια θα ειναι στην αυχενική, μην αγχώνεσαι

4Rnfp3.png

Σμουτς ήθελα καρφάκια αλλά τον κούρεψε η μάνα μου στο σπίτι γιατί δεν κάθεται σε κομμωτήριο με τίποτα.

Γιαυτό άλλωστε και τα άφησα τόσο μεγάλα. Από αναβολή σε αναβολή το πήγαινα.

Η μάνα μου ήταν κομμώτρια αλλά πλέον έχουν βγει νέες μέθοδοι. Μας πήρε μια ώρα για να τα κουρέψουμε ένα τσουβάλι μαλλιά βγάλαμε.

Και φαντάσου να προσπαθώ να τον απασχολώ όλη αυτή την ώρα.

Σιγά σιγά οι αλλαγές μην μας έρθει και απότομα είδη ετσι και νομίζω ότι είναι άλλο παιδί.

Φωτό έχω βάλει από χθες δεν την είδες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Να μαι κι εγώ καλέ!!!!!!

Με το καλό η αυχενική σας, κοριτσάκι μας! Αν σου πω να μην αγχώνεσαι, θα είμαι ψεύτρα, γιατί είμαι η πρωταθλήτρια του άγχους!!!

Πόσο χαίρομαι που είστε όλες καλά! Σας φιλώ πολύ πολύ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...