Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μου την σπάει να κάνω δουλειές στο σπίτι αν και δεν μπορώ την βρομιά με τίποτα

απλά επειδή λείπουμε όλη μέρα και το βράδυ που γυρνάμε δεν φαίνονται πολλά δεν καταλαβαίνω.

αν όμως πάω σπίτι μέρα και δω την σκόνη που έχει μαζευτεί με πιάνει υστερία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέω προ 4ωρου τώρα σχολάω 1:30 πάω στην μάνα μου τρώω παίρνω το μωρό και το πάω σπίτι όπου κοιμάται από τις 3 έως τις 6. που να κάνω δουλειές εκείνη την ώρα.

μετά 5 έρχεται ο άντρας μου μέχρι να φαει ξυπνάει ο μικρός τον μπανίζουμε και παίζουμε μαζί μέχρι τις 8-9 βαριά που πάει για ύπνο ξανά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γειά σας κορίτσια και καλή χρονιά! Κάποια Νεφέλη γράφει ακόμη στο φόρουμ?

Σας διάβασα στο άλλο θέμα ένα βράδυ που αγωνιούσα γιατί δεν ακούω το μωρό συχνά.

Ταυτίστηκα πολύ με τα ποστ της Νεφέλης. Είδα ότι γέννησε το παιδάκι της μια χαρά.

Από πότε το ακούγατε εσείς συχνά βρε κορίτσια? :confused:

Το πρωτοάκουσα 14 εβδομάδων, μετά 15 και 16 εβδομάδων. Μετά το χαβά του το μωρό.

Εκανα 1-2 εξτρά υπερήχους από το άγχος μου (ενδιάμεσα από αυχενική και β-επιπέδου) και το μωρό ήταν πάντα μια χαρά

αλλά το άκουγα αραιά και πού μόνο!

Είναι βαρύς και ψηλός, δε θα έπρεπε να τον ακούω πιο συχνά?

Εντωμεταξύ έχω και θέμα με τα έντερα μου αλλά και τα πονάκια τελευταία που παλιά δεν είχα, και μπερδεύομαι πότε είναι το μωρό και πότε το έντερο μου!

Ενώ παλιά η αίσθηση ήταν ξεκάθαρη, ήμουν βέβαιη ότι είναι το μωρό.

Οποια συμβουλή, γνώμη, λινκ ή βοήθεια καλοδεχούμενη!

Δεν θέλω να κάνω διαρκώς υπερήχους, έκανα στις 28/12 β-επιπέδου (όλα καλά) και ήδη έχω αγχωθεί τρελά!

Νόμιζα θα πύκνωναν οι κλωτσιές στις 22 εβδομάδες που είμαι!

-7.5 κιλά :D

dimi το κάθε μωρό είναι διαφορετικό, από εμάς όσο ήμασταν έγκυες υπήρχαν μωρά που κουνιόταν όλη μέρα όπως ο δικός μου αν και τον κατάλαβα την δέκατη ένατη εβδομάδα, υπήρχαν και μωρά που κουνιόταν λιγότερο.

αφού όλα πήγαν καλά με τους υπερήχους τότε χαλάρωσε γιατί πολλά τα γεννά και η φαντασία μας.

είναι όλα καλά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

geia sou dimmi με το καλο το μωρο σου .Νομιζω τα αγορια ειναι λιγοτερο κινητικα στην κοιλια απο οτι τα κοριτσια .

Εγω παντως αν ηθελα να την νιωσω ετρωγα ενα κομματακι σοκολατα ή μανταρινη ...κολοτουμπες εκανε χιχιιχ

Που λετε κοριτσια εμενα μου χουν παρει την τσαντα δυο φορες , μια φορα μου επιτεθηκαν την ωρα που εμπαινα σπιτι (πριν πολλα χρονια στο πατρικο μου) ευτυχως φωναξα και βγηκαν ολοι .

και μια περυσι που μου ανοιξαν το αυτοκινητο ....πως με βλεπετε?? εεε???

ε και τωρα αυτο ...

Γι αυτο δεν αγοραζω καινουριο αυτοκινητο ουτε ποτε βγαζω πολλα λεφτα ...οχι πως δεν θα τα κανα αν μπορουσα :tongue::tongue::tongue:

μου πηραν 80 ευρω Ροζ μου

Τι εγινε πως πας ? φουσκωσες? εχεις ανακατεμα στο στομαχι? αντε βρε να μαθουμε το φυλλο , αγωνιουμε ολες μαζι σου

Ρουλα μου και σενα βλεπω ο νεος χρονος δεν σε παει .Ευχομαι πολλα περαστικα στον αντρουλη σου , δεν νομιζω να ειναι τιποτα αλλα και μονο η αγωνια αυτη , καταλαβαινω.

Ο μπεμπης σου πως επεσε βρε , αυτο φοβαμαι και εγω και δεν την αφηνω στην κουνια της , φοβαμαι .

Σας το πα , δεν σας το πα πηρα το βιβλιο Κοιμησου μωρο μου ...για να δουμε.Προς το παρων η μικρη κοιμαται μαζι μου ...και να σας πω κατι πολυ την ευχαριστιεμαι διπλα μου , την νιωθω με αγκαλιαζει την χαιδευω ειναι πολυ γλυκια , της δινω και φιλια την ωρα που κοιμαται .Χαζομαμα τελειος

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΓΗ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ .χααχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαίρυ μου και τα 80 δεν είναι λίγα, στο ταμείο το κατάλαβες ? και τι έγινε ?

άφησες τα πράγματα και έφυγες ?

εγώ καλά είμαι φουσκώνω και παχαίνω.

ξεκίνησα διατροφή τουλάχιστον για όσο αντέξω.

η αναγούλες κάπως καλύτερα αλλά όχι εντελώς.

το φύλλο και εγώ αγωνιώ να το δω όχι για κανένα λόγο από περιέργεια και μόνο.

Δεν με νοιάζει ότι και αν είναι.

όσο για το βιβλίο διαβάζοντας το θα καταλάβεις ότι έχει λογική. Αν και η πρώτη φορά είναι σκληρή πραγματικά δεν την αντέχεις νομίζω ότι άξιζε την θυσία.

Τώρα ο Αντώνης είναι όλη μέρα γελαστός χωρίς γκρίνιες και κυρίως εμείς έχουμε αντοχές να παίζουμε μαζί του έστω και μετά από 2 μέρες απογραφή στο μαγαζί με 12ωρο ωράριο.

Ρούλα μου τι έγινε πότε έπεσε ο Χρηστάκος και δεν το πήρα χαμπάρι ?

Είναι καλά ? Εμείς από τούμπες άλλο τίποτα.

Κάτι μελανιές στο μάγουλο από το συρτάρι της κουζίνας κάτι τεράστιες γραντζουνιές από την γωνία του τοίχου.

Αλλά όλα υπό έλεγχο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Υγιες μωρακι να ειναι Γωγω μου...και οτι να ναι!!!!

Αν και να πω την αληθεια μου εγω θα ηθελα και μια ναζιαρα κορουλα.......:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!Να την ντυνωωωω με τα μπλουζοφορεματακια της και καλσονακια της....:lol::lol::lol:

Επεσε κοριτσια απο το παρκο.....το οποιο δεν το πολυχρησιμοποιουμε πια το εχω στο σαλονι μονο και μονο γιατι χαλαρωνει εκει πριν κοιμηθει για βραδι και χαζευει τα ζουζουνια στο dvd!!!

τον πηρε το βαρος , το υψος τι να πω και βρεθηκε με αερο κολοτουμπα στο πατωμα!!!

Λιγο το χερακι του χτυπησε γιατι τα εβαλε ο καημενουλης μου πεφτοντας!!!

Εχει και ενα κολοσυναχι 10 μερες τωρα και πολλα φλεματα....με αποτελεσμα να εχουμε ρουκετες...συχνα!!!!

Την Δευτερα εχουμε εμβολιο....και θα τον κοιταξει για ακροαστικα και λιγο τα αυτακια του!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γειά σας κορίτσια και καλή χρονιά! Κάποια Νεφέλη γράφει ακόμη στο φόρουμ?

Σας διάβασα στο άλλο θέμα ένα βράδυ που αγωνιούσα γιατί δεν ακούω το μωρό συχνά.

Ταυτίστηκα πολύ με τα ποστ της Νεφέλης. Είδα ότι γέννησε το παιδάκι της μια χαρά.

Από πότε το ακούγατε εσείς συχνά βρε κορίτσια? :confused:

Το πρωτοάκουσα 14 εβδομάδων, μετά 15 και 16 εβδομάδων. Μετά το χαβά του το μωρό.

Εκανα 1-2 εξτρά υπερήχους από το άγχος μου (ενδιάμεσα από αυχενική και β-επιπέδου) και το μωρό ήταν πάντα μια χαρά

αλλά το άκουγα αραιά και πού μόνο!

Είναι βαρύς και ψηλός, δε θα έπρεπε να τον ακούω πιο συχνά?

Εντωμεταξύ έχω και θέμα με τα έντερα μου αλλά και τα πονάκια τελευταία που παλιά δεν είχα, και μπερδεύομαι πότε είναι το μωρό και πότε το έντερο μου!

Ενώ παλιά η αίσθηση ήταν ξεκάθαρη, ήμουν βέβαιη ότι είναι το μωρό.

Οποια συμβουλή, γνώμη, λινκ ή βοήθεια καλοδεχούμενη!

Δεν θέλω να κάνω διαρκώς υπερήχους, έκανα στις 28/12 β-επιπέδου (όλα καλά) και ήδη έχω αγχωθεί τρελά!

Νόμιζα θα πύκνωναν οι κλωτσιές στις 22 εβδομάδες που είμαι!

dimi μου....με το καλο το μωρουλι σου....χχαχαχαχχαχα βρηκες ποστ της Νεφελης μαςςς.............η οποια ειχε το πιο πολυ αγχος απο ολεςςς μας...αλλα σημερα εχει μια κουκλαραααα μια θεογκομεναραααααα .......

Μην αγχωνεσαι (τι λεω ΤΩΡΑΑΑΑ)αυτο δεν γινεται....αλλα προσπαθησε να το ελεγχεις!!!!Ολα καλα πανε...ειναι μερικα μωρακια που κοιμονται πιο πολυ στην κοιλιτσα........Εγω παντως πηγαινα και εκτος προγραμματισμενου ραντεβου στον γυναικολογο μου....για να νιωσω καλητερα...γιατι ειχα και μια παλλινδρομη πριν τον Χρηστο μου...!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιώ μου τι πέσιμο ήταν αυτό ?

με τα ζουζούνια ? τα συχαίνομαι και εμένα ήθελα αλλά του έβαζα το μαζοο και τώρα τον μίκι στα ελληνικά.

βασικά εμείς καθόμαστε στον υπολογιστή και βάζω βίντεο από γιουτουμπ

και το λέει άκουν άκουν κλάμα να δείτε για να τον πάμε

δεν κάθεται να του βάλω στην τηλεόραση γιατί θέλει να έχω το χέρι μου στο ποντίκι και αυτός να μου δείχνει βιντεάκια να αλλάζω.

όταν τον πιάνει να θέλει κάθε λεπτό άλλο είναι εφιάλτης βαριέμαι.

έχει μάθει και ξεχωρίζει τα βίντεο από τις εικόνες.

λέει κουκουβάγια την κουκουβάγια τον μαζοο , μαιμού το βίντεο με την μαιμού και μπαμπάνα τον παπαγάλο.

τώρα θέλουμε μικι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα, ροζ κι εμενα ετσι ακριβως κανει η ιλιανα με τα βιντεο στο youtube, αφου αναρωτιέμαι πως ξέρει βίντεο που δεν της εχω βαλει ποτε.

νομιζω τους βαζουν στο σταθμο λιγη τηλεοραση το μεσημερι μετα το φαγητό και πριν τον ύπνο κι απο εκει πρεπει να τα αναγνωριζει

4Rnfp3.png

filenades kai mena me to laptop exei kollima xontro leme....alla mia me to xtipima stin othono mia me to xtypima sto pliktrologio paeeeiiiiiii xalaseee.......pame gia allo....xaxaxaxxaxax!!!emena tou aresei ...trelenetai leme me thn alepouuuuuuu!!!!Pou pou ...pou na pige h mpoumpou....xaxaxaxxaxaxa:tongue::tongue::tongue:Kai me tin Eyaggelia kai ton papagalo......Lia Lia mou leei.....:lol::lol::lol:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ΧΑΧΑ, κι εμενα με τον παπαγάλο ηταν το πρώτο κόλλημα που ειχε φαει.

τωρα εχουμε προχωρήσει σε πιο μεγάλα. βλεπει τον παραμυθα (την πήγαμε προχτες σινεμά να δει εκείνη την παλια εκπομπη της ΕΤ1 που ξαναπαίζει τωρα και τον είχε φερει ο ΔΑΝΑΟΣ) και εχει εκτασιαστεί μιλαμε

4Rnfp3.png

xronia pollaκοριτσια και καλα μυαλα ναεχουμε ολοι μας!καλα τα μικρουλια μαςεχουν ξεσαλωσει ε?κι εμενα τα ζουζουνια τα εχει μαθει απεξω σε ολα τα ασματα!απο το λΑπτομ τηςβαζω βιντεακια..ναι εμενα ζει ακοματο λαπτοπ!ρουλα μου περαστικαστο χρηστακο και στον αντρα σου.κι εγω λεω καποια στιγμη αργοτερα να παρω το βιβλιο γιατον υπνο..προς το παρον οπως λεει και η ποπαρα ευχαριστιομαστε νανακια αγκαλια..απο την ανοιξη θαξεκινησω να τηςφτιαχνω το δωματιο της ...γιατι μεχρι τωρα κουνια και λικνο ηταν στην δικη μαςκρεβατοκαμαρα..ξερει καμιασας αν υπαρχει ταπετσαρια για ντουλαπες?θελω να ντυσω μιαμεγαλη εντοιχισμενη στο δωματιο τηςκωνσταντινας για να ταιριαζει με τα υπολοιπα να μοιαζει παιδικου δωματιου:P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωή μου χρονια πολλα,

εγω εχω βαλει ταπετσαρια στο πλαι της ντουλαπας στο δωματιο της ιλιανας, οχι στις πόρτες. πηρα ενα κομματι κοντρα πλακε αβαφτο για να έχει πόρους (αυτό είναι το θέμα) το βίδωσα πανω στη ντουλαπα και κολλησα την ταπετσαρία άνετα. Δεν εχει κουνηθει απο τη θεση της

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...