Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

δεν προλαβα να τελειωσω το ποστ μου γιατι μπηκε καποιος μεσα στο γραφειο μου .

Που λετε κοριτσια μαλλον ηταν σπειρα ...ειναι να τρεμεις με το παιδι ..εχθες το βραδυ ειχα παρει την μικρη και σκεφτομουν ποσο πρεπει να εχω τα ματια μου πανω της οταν ειμαι εξω.

Ζωζα θα κανετε επεμβασουλα τελικα?

τζοτζο θες να παμε μια χαλαρωτικη βολτα στα mall ?χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω θελω χαλαρωτική βόλτα στο mallllllllllllllllllllllllllllllllllllll

fairy αυτο που λες για την μικρή και το έξω, δεν μπορείς να φανταστείς πόση προσοχή θέλει. Θυμαστε εκείνον τον καφε περσυ που δεν ήπια μαζί σας? Ειναι δυνατόν να το αφήσεις και να μην έχεις το νού σου? Δεν παίζει με τίποτα

4Rnfp3.png

αφηστερε κοριτσια αγχωνομαι παααραπολυ γι αυτο δεν κανω δευτερο παιδι με τιποτα..δεν το αντεχω δηλαδη .γιωτακι μου θα κατσουν μετο ζορι..το παν ειναι τααποτελεσματαναειναι πολυ καλα!εχω πολυ αγχος με τον χαλινο.α και κατι αλλο εσεις που εχετεκοριτσακια..το πουλακι τηςεμαςμαςειπεοτι απο κατωδεν εχει ανοιξει ακομα,..αλλαδεν ειναι κατι ανησυχητικο..στααγορακιαειναι πιο σοβαρο..εχει καμιαεμπειρια πανω στο θεμα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

εμενα ζωή μου το ειχαν πει αυτό οταν ήταν μωρακι ακομα, αλλα εκτοτε δεν το εχουμε ξαναδει να σου πω την αλήθεια. μου ειχε δωσει μια κρεμα τοτε, την εβαζα με μια μπατονέτα, αλλα το ξεχασαμε μετά.

και εννοειται το σημαντικο ειναι τα αποτελεσματα να ειναι αριστα... δεν το συζητάμε. με το χαλινό, κι εγω θα ειχα αγχος αν φανταζομουν οτι θα σκούζει, εννοείται αυτό.

4Rnfp3.png

Γιωτάκι μου είσαι ακριβώς στο θέμα!!!!!

δεν το καταπιέζω το παιδί στο τι θα κάνει... και τα νερά τη ρίχνει και τα φαγητά της και ο άσπρος καναπές μου έχει ωραιότατους λεκέδες από πορτοκαλάδα και διάφορα άλλα...αλλά μόλις η ασπα πάει για ύπνο... εγω ξεκινάω έναν μαραθώνιο για να τακτοποιηθούν όλα γιατί νομίζω ότι αν δεν τακτοποιηθούν θα δημιουργηθεί χάος... επιπλέον με το που γυρίζω από την δουλειά , φοράω τις φόρμες μου και τρέχω στα διάφορα μέρη όπου θα παίξει το παιδί.... παιδότουπους , σπίτια φίλων ή έρχονται σε μας φίλοι με μωρα.. γενικά είμαστε συνέχεια στα γύρω γύρω ..... και είναι και οι τρίτες - πέμπτες που κάνω σεμινάρια και γυρίζω πίσω στις 9μιση το βράδυ... πανικός!!!!

είμαι μέσα για βόλτα!!! αρκεί να είναι κάπου που να μπορώ να ακολουθήσω...γιατί φοβάμαι να οδηγήσω εκτός περιοχής με το μωρό....

στο golden έχει πολύ ωραίο παιδότοπο στον 2ο όροφο! όποια ενδιαφέρεται! εμείς πάμε πολύ συχνά!

Διαφημίσεις

κι εγω αγχωνομαι επειδη θαωρυεται και θα την λυπαμαι την καυμενουλα.ρε κοριτσιαεσαςστον παιδιατρο καθεται?εμαςκανει σαν τρελη.χτυπιεται κλαιει εγω φυσαω ξεφυσαω..αφηστε σοου..γιωτα εμαςμαςειπε ο παιδιατροςαφου θα παμεστον παιδοχειρουργο γιατον χαλινο νατου πουμεναδει και το πουλακι τηςμπορει να το τραβηξει λιγο ναανοιξει..αχ ανατριχιαζωωω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

α παπα!!!! ολα μαζί? θα γκανιάξει το παιδί καλε...

κι εμενα ζωή στον παιδιατρο απο το ισόγειο (το ιατρειο ειναι στον 1ο) κλαίει. Τι κι αν την προετοιμάζουμε 2-3 μερες πριν οτι θα παμε, με το που μπαίνουμε μεσα τρέμει σαν το ψάρι, στην εξέταση κλαίει και στο δε εμβόλιο.... αστα να πάμε. μας ακούει όλο το εμπορικό κέντρο όπου στεγάζεται το ιατρείο.

4Rnfp3.png

κι εγω αγχωνομαι επειδη θαωρυεται και θα την λυπαμαι την καυμενουλα.ρε κοριτσιαεσαςστον παιδιατρο καθεται?εμαςκανει σαν τρελη.χτυπιεται κλαιει εγω φυσαω ξεφυσαω..αφηστε σοου..γιωτα εμαςμαςειπε ο παιδιατροςαφου θα παμεστον παιδοχειρουργο γιατον χαλινο νατου πουμεναδει και το πουλακι τηςμπορει να το τραβηξει λιγο ναανοιξει..αχ ανατριχιαζωωω

zwza26 κι εμένα η δικιά μου στον παιδίατρο κάνει σαν αφινιασμένο.... να φανταστείς ότι την τελευταία φορά που την πήγαμε , που θα έκανε και εμβόλιο μετά την εξέταση, νόμισα ότι θα σκάσει από το κλάμα,..... μελάνιασε σου λέω μόλις την ξέντυσα... και σίγουρα δεν κρύωνε γιατί ήταν φούρνος εκεί μέσα...μου έκανε εντύπωση που όταν της έκανε το εμβόλιο , σχεδόν δεν έβγαλε κιχ.. είχε εξαντληθεί ήδη από το κλάμα,....:confused::confused::confused::confused:

ειμαι και εγω μεσα .

Την παρασκευη τι κανετε ??

βρε Ζωζα μου αυτο με το απο κατω δεν το ξερα , πρωτη φορα το ακουω .

Μωρε μακαρι να ρθειτε εδω και να σας πουν οτι δεν χρειαζεται να κανετε τιποτα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣΣΣΣ!!!

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας....

Ποπακι μου μπορω να σε καταλαβω απολυτα...δυο φορες μου χουν παρει το πορτοφολι και μια φορα βρηκα το σπιτακι μου ανοιχτο με ολα τα πραγματα μας (χρυσαφικα τηλεοραση βιντεοκαμερα κα φωτο....και εικονες καλες που ειχα ...εξαφανισμενα)Νιωθεις απαισια....για αρκετο καιρο...!!!

Σημερα ειχαμε παει στο ΚΑΤ εκανε ο αντρας μου μια μικροεπεμβαση σε μια κυστη στον λαιμο....ποναγε φριχτα, και το δωσαμε και για βιοψια!!!Ευχομαι και ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι εχω τρελαθει!!!!

Ο μικρος το βραδι και ενω χαλαρωνε με την κουβερτουλα του στο παρκο ....βρεθηκε στο πατωμα απο μια κολοτουμπα στον αερα...πως εγινε δεν ξερω....Πρεπει να εχει χτυπησει λιγο το χερακι του γιατι ολη μερα το κραταει και δεν με αφηνει να του το ακουμπησω!!!Σημερα θα παμε στον γιατρο....

Μας παει λιγο γμ...!!!!!!

Την Παρασκευη θα παω Ναυπλιο στο Βαφτηστηρι μας!!!!!Ελπιζω να χαλαρωσουμε λιγο!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ειμαι και εγω μεσα .

Την παρασκευη τι κανετε ??

την παρασκευή θα είμαι καρδίτσα...:-(:sad::P:p

όμως από την επόμενη εβδομάδα μπορώ!!! και η παρασκευή είναι και τέλεια μέρα γιατί εχω και το ρεπό μου!!!!

βρε Ζωζα μου αυτο με το απο κατω δεν το ξερα , πρωτη φορα το ακουω .

Μωρε μακαρι να ρθειτε εδω και να σας πουν οτι δεν χρειαζεται να κανετε τιποτα

ούτε εγώ έχω ακούσει κάτι για του πουλάκι...:confused::confused: μακάρι να μην είναι τίποτα.. .

ωραία μέρα σήμερα! δεν 'εχω κάνει τίποτα....το κωλοβαράω...

καλά ρε συ πόπη μέσα στα τζάμπο ? γιαυτό παίζουν από τα μεγάφωνα το σλόγκαν

μπορεί εσείς αν κοιτάτε τα παιχνίδια κάποιοι όμως κοιτάνε εσάς.

το άκουγα και δεν έδινα σημασία.

αλλά και εγώ την τσάντα στο καρότσι όχι στον ώμο.

ζωή μου γιατί το λες πουλάκι ? εμείς για τα κορίτσια το λέμε πιπι για τα αγόρια λέμε πουλάκι.

πραγματικά δεν το είχα ακούσει αυτό οτι συμβαίνει και στα κορίτσια.

εμάς ο πρώτος παιδίατρος το κατέβαζε λίγο λίγο η δεύτερη το έκανε μια φορά και η τρίτη τώρα δεν το πειράζει.

τζοτζο μου κουλ, δεν αξιζει κανένα σπίτι την ηρεμία μας.

εγώ στην μάνα μου τα λέω που όλη μέρα είναι στο σούρτα φέρτα.

ο μικρός τώρα την έχει ηρεμήσει γιατί τα ανακατεύει όλα και δεν του χαλάει χατήρι.

κατά τα άλλα πάντα της έλεγα δεν θα ζήσει ο καναπές περισσότερο από σένα.

χέστον ρε παιδί μου δεν έγινε και τίποτα.

αν δεν βάλεις σκούπα μια μέρα δεν θα σου γυρίσουν την βέρα.

εμείς δουλειές κάνουμε μαζί με τον άντρα μου γενική ανά 2 εβδομάδες. βέβαια λείπουμε και πολλές ώρες από το σπίτι αλλά η σκόνη φτάνει.

αν και τώρα που είμαι έγκυος τα κάνει τα περισσότερα αυτός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βανιλιώ μου όλα καλά θα είναι να το ξέρεις

απλά και μόνο στην ιδέα ότι το πας για βιοψία σε στρεσάρει

εμένα η μάνα μου πρόπερσι που έκανε καθαρισμό γιατί έχει ινομυωματα και τα πήγαν για βιοψία είχαμε χεστεί όλοι. όλα καλά θα πάνε.

εγώ μάλλον είμαι από τους τυχερούς ούτε καρφίτσα δεν μου εχουν κλέψει.

και εύχομαι να μην συμβεί.

τελικά φαίρυ πόσα σου πήρανε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

vanilitsa μου, ευχομαι να παρετε τα καλυτερα αποτελεσματα.

κι εμείς πιπι το λεμε παντως...

εγω κοριτσια φερνω κοπελα καθε εβδομαδα γιατι αλλιως δεν βγαινει. καμια φορα αν χρειαστεί μπορεί να τη φερω και για κανα 2ωρο και δευτερη φορα μεσα στην εβδομαδα (αλλα αυτο πιο σπανια). Οποτε αν εξαιρεσεις το μπανιο και κουζίνα και καμια σκουπα που βαζω εγω ενδιαμεσα, δεν καταναλωνω αλλο χρονο με το σπίτι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...