Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου και καλή χρονιά.

Εύχομαι να είναι καλύτερος ο καινούργιος χρόνος, να έχουμε υγεία και να φέρει στον καθένα οτι επιθυμούμε. Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.

Ροζουλα με το καλό το μωράκι σας.

πως τα περάσατε? Ροζ γιατί κάτι μου λέει οτι εσύ ήσουν ταξιδάκι πάλι?

4Rnfp3.png

Κορίτσια μου χρόνια μας πολλά καλή χρονιά να έχουμε. Ευχαριστώ για τις ευχές σας για το νέο μέλος απο καρδιάς.

Περιμένω πώς και πώς να δω το φύλλο του.

Σμουτς που να πάω ταξιδάκι όλη μέρα εδώ στο τρέξιμο είναι φουλ σεζόν τώρα για το μαγαζί και δεν δινει άδειες με τίποτα.

Μετά τις γιορτές λέμε να πάμε κανένα 2ήμερο στο μπάνσκο να δούμε λίγο χιόνι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γλυκιές μου μαμάδες να σας ευχηθώ ένα 2012 γεμάτο όμορφες μέρες και δημιουργικές οικογενιακές στιγμές!

Ευχομαι στα μωράκια μας υγεία και χαρά!!!!!

Μακάρι να αφήσουμε έξω από το μυαλό μας όλα εκείνα που μας αγχώνουν και μας στεναχωρούν... και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατές , ώστε να αποκαταστήσουμε όλη την ανασφάλεια που μας έφερε ο προηγούμενος χρόνος!

με το καλό το καινούριο μωράκι της παρέας σας!!!! rosebaby με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά και να είναι όλα όμορφα και ευτυχισμένα!

φιλιάαααααα πολλά!!!!!

Διαφημίσεις

jo jo καλεεε τι κανεις που χαθηκες ???

καλημέρα !!!! χάθηκα ρε κορίτσι... δουλειά, παιδί, σεμινάρια, δύσκολα ωράρια.... δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά...ούτε με την μανα μου δεν μιλάω πια...!!!!

καλά είμαστε, η ασπα μεγαλώνει τρελλά και μας εκλπήσει κάθε μερα!! εχει την διάθεση να σκαρφαλώνει παντού και να κρεμιέται... :confused::confused:

κατά τα άλλα ηρεμία!

εσείς πως είσαστε?

τι κάνει η μπουμπου σου??

πως παει η δουλειά??

καλεεεεεε, τι κάνεις εσύ? οταν εννοείς δεν μιλας με τη μάνα σου, εννοεις οτι δεν προλαβαινεις φανταζομαι, οχι οτι τσακωθήκατε ε?

Ρε ποπακι τι εγινε χτες? πως σε έκλεψαν? ετσι χύμα μεσα στον κόσμο? πως αισθάνεσαι?

4Rnfp3.png

Αντε βρε τζο τζο παραχαθηκες

η μπουμπου ειναι καλα το παιδι μου , εχθες με εκλεψαν στα τζαμπο ποσο ασχημα ενιωσα γιατι μαλλον με παρακολουθουσαν και μονο αυτη την αισθηση οτι με προσμεναν να μεινω χαλαρη για να με κλεψουν με ταραξε .

Η δουλεια ηρεμια ειναι και οι μερες τωρα γιορτες οποτε δεν γινεται και ο χαμος .

Κατα τα αλλα ολα καλα

η δικια σου τι κανει ?? δουλεια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλεεεεεε, τι κάνεις εσύ? οταν εννοείς δεν μιλας με τη μάνα σου, εννοεις οτι δεν προλαβαινεις φανταζομαι, οχι οτι τσακωθήκατε ε?

Ρε ποπακι τι εγινε χτες? πως σε έκλεψαν? ετσι χύμα μεσα στον κόσμο? πως αισθάνεσαι?

ναι καλέ! δεν τσακωθήκαμε ακόμα!!!! χαχαχα απλά δεν προλαβαίνω να της μιλήσω γιατί όλη την ώρα κάτι κάνω.... όλο κάτι πρέπει να τελειώσει και να μπει στην θέση του... μάλλον κάτι κάνω λάθος.... μάλλον πρέπει να συμβιβαστω πως κάτι δεν θα γίνει!!!!!

Που σε κλέψανε καλέ Πόπη??? χτύπησες? είχες το παιδί μαζί? είσαι καλά?

Διαφημίσεις

έλα ρε παιδί μου.... και το κατάλαβες μετά φαντάζομαι όταν έφτασες στο ταμείο ε?? μα είναι τόσο ελαφροχέριδες ρε παιδί μου.... θυμάμαι όταν με κλέψανε και εμενα, που πήγαινα με τον ΗΣΑΠ στο Παν/μιο με μια τσάντα γεμάτη βιβλία και χαρτιά και διάφορα σκατολοίδια και στον πάτο είχα ρίξει ( πριν από τα βιβλία κτλ) 50? και το κινητό μου... και μου κλέψανε τα 50? και το κινητό... και δεν πήρα γραμμή τίποτα...και γενικά δεν κοιμάμαι όρθια... έχω το νου μου συνέχεια κυρίωσ στο τρένο γιατί σκίζουν τις τσάντες με σουγιά και φοβόμουν με με τραυματίσει κανείς αδέξιος... αλλά αυτοί μόνο αδέξιοι δεν είναι!!!!

Ακόμα θυμάμαι πως ένιωσα... όχι για τα 50 ε και το κινητό αλλά για το αίσθημα ότι κάποιος πασπάτευε τα πράγματά μου και είχε την προσοχή του σε μένα και εγώ δεν το κατάλαβα.... ανατριχιαστικό...

γεια σου Γιωτακι

μαλλον μου ανοιξαν την τσαντα καθως τσουλουσα το καροτσι με την μικρη μεσα ή εκει που ειχε πολυ πολυ κοσμο στους διαδρομους

ειχα χιαστη την τσαντα προς τα πισω και προφανως ηταν ευκολο

Η πλακα ειναι οτι βαζω το μυαλο μου κατω και θυμαμαι

εναν τυπο σαν αλβανο στο ΑΤΜ του τζαμπο(τον ειδα και νομιζα οτι περιμενε οικογενεια)

εναν αλλον τυπο με μαυρα να διαλεγει χωρις συγκεντρωση παιχνιδια(φανταστητε μου εκανε εντυπωση στο πισω μερος του μυαλου0

και εναν αλλο να βηχει παρα πολυ εντονα , παρα πολυ ομως ...φοβηθηκα μην μουκολησει το παιδι για αυτο τον ειδα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναι ξερω ποσο ασχημα νοιώθεις. εμενα μου εχουν ανοιξει το αυτοκίνητο 2 φορές και εχω αισθανθεί αυτό το αίσθημα παραβίασης, πόσο μάλλον να σου συμβεί πανω σου.

Εχουν αγριέψει πού τά πράγματα. Εγώ την τσάντα μου παντα τη βάζω μεσα στο καρότσι που σπρώχνω, έτσι είναι πολύ δύσκολο να σου πειράξουν την τσάντα.

Jo jo στα δικά σου τώρα, θα πρότεινα να χαλαρώσεις, και ας μην είναι όλα στην εντέλεια. Δεν νομιζω οτι μπορεις να ευχαριστηθείς ρε παιδί μου τη ζωή αν θες να ειναι ολα τελεια. Δουλος των πραγματων και των καταστασεων καταντάς έτσι. Εμενα με κράζει η μάνα μου γιατί δεν είναι το σπιτι μου στην εντέλεια, αλλα ετσι ευχαριστιεμαι το παιδάκι μου ομως. Το αφηνω να κανει τις ζουζουνιές του, θα κάτσουμε να μαγειρέψουμε μαζί, την αφήνω να τρώει μόνη της κι ας ρίχνει φαγητό κάτω, την αφηνω να πλυθεί μόνη της κι ας ρίξει νερά κάτω. Θα τα μαζεψω μεν, αλλα δεν πειράζει κι αν μείνει κι ενα λεκεδάκι ή αν το κάνω αργότερα πχ.

Βεβαια δεν ξερω αν το θεμα σου εσενα ειναι αυτο, δηλαδη το σπίτι, αλλα γενικώς ΧΑΛΑΡΩΣΕ. Η ζωή είναι ωραίααααα

4Rnfp3.png

kalhmera κι απο μενα.ρε ποπακι τι να πω χαμοςγινετε ρεσεις κοριτσια.ευτυχως εδω στην επαρχιαειναι λιγο καλυτεραταπραγματα.θελει πολυ προσοχη γιατι οι περισσοτεροι ειναι και αδιστακτοι.κατα τααλλα ησυχια..εμαςη κωνσταντινα ρε κοριτσια μετραει μεχρι το δεκα!εχουμε κουφαθει τελειως..το ξεκινησαμε για πλακα να μετραμε ταδαχτυλακαι ταεμαθε!δεν βαζει γλωσσα μεσα και δεν καθεται καθολου στο κωλο..στις14 φεβρουαριου εχουμεπαιδων ραντεβου γιατον χαλινο της γλωσσαςπου σαςελεγα..το πετσακι αυτο που ειναι λιγο πιο κοντο ..ενα τσακ ειναι αλλαεγω εχω αγχωθει τρελα γιατι αυτο θα σκουζει..ελπιζω να πανε ολα καλακαι 2-3 μερεςπριν θα κανει για πρωτη φορα και μιαγενικη αιματος..εσας εχουν κανει τα μικρουλιασας?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωουλα μου καλη χρονιά, οτι επθυμείς, να χαρίεσαι την οικογένειά σου.

εγω θελω να την παω τωρα καποια στιγμή για να κανει μια γενική αίματος, γιατι δεν εχει κανει ακομα. Αλλα απορω πως θα κατσει να της παρουν αίμα...

Ειναι τα ατιμα τα πιτσιρικια πολυ σουπερ σε αυτή την ηλικία

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...