Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζακιιιι....με το καλο κοριτσι μου να προχωρησει και η νεα εγκυμοσυνη!!!:PΧαιρομαι απιστευτα..πωπω...και μιλησα με την Αναστασια στο τηλεφωνο αλλα δεν ειχα μπει στο καφε και δεν ηξερα τα νεα σου για να της ευχηθω και ζωντανα για το νεο ανηψακι που ερχεται!!!Ειλικρινα..ελεγα...αντε,για να δουμε ποτε θα μας πει τα καλα νεα η Ροζουλα??Ποτε εχεις Πητ??Λογικα Σεπτεμβρη μεσα προς τελη γιατι και η κολλλητη μου τετοιον καιρο περσι ειχε μεινει εγκυος και γεννησε φετος το Φθινοπωρο....Ουαου,καλοκαιρακι με κοιλιτσα εξω λοιπον..χαχα!!!

Στα δικα μας τωρα!

Ειμαι απο την προηγουμενη φορα που σας εγραψα συναχωμενη,χαλια μαυρα,ο λαιμος μου εκλεισε εντελως,με το ζορι τα καταφερνα στο σχολειο,εκλεισε και η μυτη μου κι ακομη ειμαι μπουκωμενη!Μου εδωσε εισπνεομενα η ωρλ και ακομη τα παιρνω...ιωση στον λαιμο.Ανακαλυψα κι ενα πολυποδακι(αυτα ειναι τα προνομια των καθηγητων βλεπετε!)...Κολλησα και την μικρη η οποια ευτυχως το περασε ελαφρα μονο με βραχναδα αλλα να μου πηγε μην της το γυρισει σε πιο βαρια μορφη...Και γενικα αυτην την εβδομαδα ειμαι να παω για εξετασεις γενικες που τις εχω παραμελησει τοσον καιρο...

Απο το σχολειο ξεμπερδευω την Παρασκευη επιτελους,φετος δεν αντεχω αλλο λεμε...ερχεται κι ο αντρας μου την πεμπτη,δεν φανταζεστε ποσο πολυ περιμενω αυτην την μερα...εχω κουραστει πολυ!Η Πηνελοπη ειναι καθε μερα ολο και πιο χαδιαρα,ολο και πιο πολλες αγκαλιες,δεν ξεκολλαει απο πανω μου κι οσο κολακευτικο κι αν ειναι αυτο...καποιες φορες καταντα πολυ κουραστικο γιατι δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι!!Φετος..που το κοριτσι μου ειναι πιο αυτονομο δεν μπορω να το χαρω οπως θελω και κουραζομαι περισσοτερο κι απο τοτε που ηταν νεογεννητο...αστε που νιωθω τυψεις γιατι δεν μπορω να της χαρισω ποιοτικο χρονο...ρε κοριτσια,μερικες φορες θελω απλα να κατσω σε εναν καναπε και να αραξω χωρις να πρεπει να παιξω παζλ ή οτι αλλο!!!:confused:Δυσκολη η κατασταση να εισαι μονη σου χωρις βοηθεια...ειλικρινα κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι τις μαναδες που ειναι ανυπαντρες και επελεξαν να εχουν παιδι...τι ηρωιδες ειναι!!

Για να καταλαβετε το Σαββατο εβρεχε καρεκλες,επρεπε οπωσδηποτε να παω μαναβη-σουπερ και δεν ειχα κανεναν να μου κρατησει το παιδι...Πηρα την πεθερα μου και ελειπε στο χωριο στους παππουδες,και μετα αναγκαστηκα να ξυπνησω τον αδελφο μου ο οποιος ηρθε με μιση καρδια γιατι ηθελε να κοιμηθει εννοειται και τσακωθηκαμε κιολας και δεν θελω να με ξαναβοηθησει ποτε...Εχω σπαστει λεμε με την κωλοκατασταση...οταν ηταν εδω ο αντρας μου ολα ηταν πιο ευκολα και δεν υποχρεωνομουν σε κανεναν..και η μανα μου κι η πεθερα μου που τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη δεν μπορουν να μου προσφερουν βοηθεια οποτε θελω!!

τεσπα...μην σας πρηζω ρε κοριτσια κι εσας...συγγνωμη αλλα μου βγηκαν και δεν εχω κανεναν να τα πω...βλεπεις το θεμα φιλες που θιξατε παραπνω ειναι ευαισθητο στην περιπτωση μου επισης!!

Η Πηνελοπη λεει κι αυτη τα δικα της,οχι προτασεις αλλα φουλ λεξεις..εχει πολυ γελιο...ενδεικτικα το αχλαδι=αγιαγι,το ονομα της=Παπη:tongue:,το δικο μου=Μαμια,εχουμε αγαπη στα τραγουδια και τον χορο τα οποια λεει=νανανα,ο μπαρμπα Μπριλιος=ο Μπιμπιος,τα χρωματα= μπλιε,κοκο,κικο,αααποο,μωμ(τα καταλαβατε??χαχα)και αριθμους ενα,γυο,τιαα και φυσικα με μαμα Αγγλικου λεμε και μπαμπαι(bye-bye)..και απαπαω=σ'αγαπω

να ειναι καλα τα παιδακια μας...να τα χαιρομαστε και ολα θα βρεθουνε!!1Σας φιλω και θα τα ξαναπουμε συντομα!!

Μαρσό μου φαντάζομαι την κούραση σου,εδώ ο δικός μου λείπει 3 μέρες και τα χω δει όλα ,με το καλό να τον δεχτεις.

Εγώ θα της πάρω κουνιέται αλογακι,το είδε αλλού και ξετρελαίνει οπότε νομίζω ότι είναι καλή επιλογή.την πρωτοχρονιά δεν έρχεται ο αι βασίλης?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τι αλογάκι είναι αυτό φαίρυ ? έχεις εικόνα να το δω

μάρσυ μου πραγματικά καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι , αφάνταστα δύσκολο.

Εύχομαι τις γιορτινές μέρες να περάσετε όλοι μαζί τέλεια όπως πέρσι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια μου μπηκα να σας χαιρετησω και να σας ευχηθω ...θα φυγω μερικες μερουλες εκτος .Οποτε να σας ευχηθω καλα χριστουγεννα , υγεια αγαπη ευτυχια σε ολα τα σπιτια ..και ολοι ενωμενοι σ αυτες τις δυσκολες μερες που μας βρισκουν .

Φιλακια πολλα , θα μου λειψετε .Πιστευω την αλλη βδομαδα να βρεθουμε ετσι ??

Διαφημίσεις

koritsaκια μου!δεν μπαινω συχνα γιατι δεν προλαβαινω...και τωρα που μπηκα χαρηκα πολυ με τα καλα νεα!rosebaby με το καλο το μωρακιιιιιιιιιιιι!εγω αν και δεν σκεφτομαι για δευτερο χαιρομαι να ακουω για δευτερομανουλες!εμεις ολα καλα το κωνσταντινακι μεγαλωνει και μας ξετρελενει!λεει πολλες κουβεντες και πλεον συννενοουμαστε καλα μπορω να πω..κατα τα αλλα δουλεια αγχος και παει λεγοντας!ευχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.να ειμαστε καλα και του χρονου εμεις και τα μωρακια μας..σας αγαπω ολεςςς κι ας μην εχουμε βρεθει ποτε απο κοντα...ΦΙΛΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΕς ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ FACEBOOK AS ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Γεια σας κουκλεςςςς!!!

Χρονια Πολλα σε ολες μας να χαιρομαστε τα μπουμπουκια μας!!!!!

Εγω τον γιο μου,,,,,,,,,,τον ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!!Περασαμε τελεια.......του κανα πολυ ωραι γιορτη,,,,με μασα χορο και κεφι,,,,για ωρες!!!

Αλλα τωρα ειμαστε αρρωστουληδες......καπου κολλησαμε....το μωρο μου δηλ. γμτ......αλλα θα περασει...που θα παει.....

αυτα φιλια σε ολεςςς!!!

Γωγακι μου πως εισαι????πως παει η εγκυμοσυνη σου??????;)Ευχομαι τελεια.....και του χρονου να κρατας το δευτερο νινι σου.....υγιες.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλιώ μου χρόνια πολλά και από εδώ για τον Χρηστάκο αλλά ήμουν εκτός ιντερνετ μέρες χθες το βράδυ μπήκα και δεν έκατσα αρκετά.

ΟΙ αναγούλες καλά κρατούν ακόμα και γενικά με έχουν αποσυντονίσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα,ευχομαι Χρονια πολλα και καλα σε ολες και διως στον Χρηστακη της βανιλιτσας που ειχε την πρωτη επισημη γιορτη του!Να εχουμε καλη Πρωτοχρονια και καλη χρονια γενικα και με το καλο να ερθουν νεα μωρακια...πρωτα της Ροζουλας και μετα οποιας αλλης απο εμας το επιθυμει!Σας φιλω,να περνατε τελεια και ελπιζω να σας δω οταν ερθω Αθηνα!!

Να σαι καλα Μαρακι μου....και συ να χαιρεσαι την κουκλα σου και ευχομαι συντομα να τελειωσει το "βασανηστηριο" της μεταθεσης...!!!!

Ποτε ερχεσαι με το καλο????...εγω δεν σε εχω γνωρισει απο κοντα και δεν θα την χασω την στιγμη που θα ρθεις στο υποσχομαι !!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ υγεια και ευτυχια σε ολα τα σπιτια .Με το καλο να ερθει το μωρακι σας ροζ μου , οποια επιθυμει νεο μωρακι με το καλο ο νεος χρονος να το φερει .

Να χαιρομαστε ολες τα παιδια μας να μαστε καλα να ζησουμε μαζι και αυτο τον χρονο με ευτυχια .

φιλακια

2012 ευχές για μία ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία και πολύ αγάπη!

Ολα τα παιδάκια μας να είναι και αυτό το χρόνο ευτυχισμένα, να τα χαιρόμαστε οι μανούλες και ότι άλλο επιθυμεί η κάθε μία χωριστά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :D:D ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ .ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...