Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

stefan μου είναι φυσιολογικό να βγάλει λίγο αίμα ξανά

εμείς βάζαμε μετά το μπάνιο μπεταντίν για καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι που έστρωσε

μπάνιο κάναμε κανονικό από την μέρα που έπεσε.

φαίρυ μου δεν είδαμε τίποτα από προσκλήσεις και λεπτομέρειες γενικά

από αρχές Σεπτεμβρίου θα δούμε. όσο για τραπέζι θα κάνουμε σε κλειστό κύκλο

δηλαδή μόνο οι οικογένειες με τα αδέρφια μας.

hello Ροουζ,

αντε με το καλο κι η δικια σας βαφτιση.Εμεις...του χρονου τον Ιουνιο,θα ειναι 13 μηνων η μπεμπα και θα την βγαλουμε Πηνελοπη απο την πεθερα μου!Θελω να την βαφτισω σε ενα εκκλησακι μεσα στο παρκο της πολης μας και το τραπεζι να το κανω για λιγα ατομα στο κεντρο εκει και σ'οποιον αρεσει!!!Δεξιωθηκαμε στο γαμο μας παρα πολλους...στο παιδι πιο μετρημενα πραγματα.

Παντως κι εδω δεν επιτρεπουν πολλα-πολλα στον στολισμο...αλλα δεν θα σκασω!!θα προσπαθησω να πεισω το παπαδαριο βεβαια αλλιως στολισμο στο τραπεζι:P

μαρσολαν μου τι κάνεις ? πως είναι η μικρή σήμερα ?

πως κοιμηθήκατε ? εμάς χθες κοιμόταν όλη μέρα μιλάμε

από νεογέννητο είχε να κοιμηθεί τόσο

τώρα για την βάφτιση εγώ δεν μπορώ να περιμένω τόσο και πάλι δεν θέλω να μπει ο χειμώνας οπότε 3/10 ήταν η καλύτερη ημερομηνία για μας

τώρα για το τραπέζι εμείς θα είμαστε μόνο οι γονείς μου με τις αδερφές μου και τα πεθερικά μου με την κουνιάδα μου και την οικογένεια της

κανείς άλλος δεν υπάρχει περίπτωση να ταίσω την σάρα και την μάρα

ξέρω πολλούς τρόπους να φάω αυτά τα λεφτά με την οικογένεια μου

τώρα για τον στολισμό ο παππάς λεει είναι εντολή μητροπολίτη αν και έχω δει να στολίζουν κάποιοι αλλά παίρνεις ρίσκο να έχει τις ανάποδες του ο παππάς εκείνη την μέρα και να σου τα στείλει πίσω. Τα λεφτά που παίρνουν αυτά τα επιτρέπει ο μητροπολίτης ? 'αντε τώρα να μην ανοίξω το στόμα μου για τους εκπροσώπους του Θεού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μια χαρα ειμαστε...στον υπνο ποτε δεν εχουμε προβλημα ευτυχως...απλα μετα τα εμβολια ειχαμε πολυ κλαμμα και γκρινια στα καλα καθουμενα ιδιως τις απογευματινες ωρες..ειναι κι η βρωμοζεστη!!!!Σημερα αναψα κλιματιστικο δεν γινοταν αλλιως,ζεσταινοταν το παιδι παρα πολυ,πιστευω οτι επαιξε κι αυτο τον ρολο του.

εμείς στο επόμενο ραντεβού θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο

η ζέστη τα τρελαίνει σίγουρα εμένα δεν μπορεί να φάει , τον πιάνουν τα νεύρα του

όταν τον φυσάω αρχίζει να τρωει , το κλιματιστικό καίει σχεδόν όλη μέρα στους 27 βαθμούς. άρε ρεύμα που θα πληρώσουμε ...

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλα,απορρυθμιζονται εντελως τα καημενα...εμεις επειδη δεν εχει πολλη δυναμη το εχουμε ακομη πιο χαμηλα..αλλα χαλαλι τους,αν ειναι να μου σκαει το παιδι και να βασανιζεται κι αυτο κι εμεις ας πληρωσω την βρωμοδεη κι ας κοψω απο αλλου!

το παιδι εκλαιγε τοσο πολυ,ουτε νεογγενητο τετοιο σπαραγμο.ενταξει,ηταν κι απο το εμβολιο αλλα το λυπομουνα γιατι με το τσιτωμα και το κλαμμα ιδρωνε ακομη περισσοτερο και δεν ηξερα τι να κανω να το χαλαρωσω!

απο φαγητο χθες και προχθες ξαναφουλαρε,σημερα τρωει λιγοτερο μεχρι τωρα...με τα κεφια τους κι αυτα!

Σταματησα να παλαβωνω κι εγω λοιπον,αφου παιρνει τα κιλακια της και ειναι γελαστη ας τρωει οσο θελει!!

κοριτσακια γεια σας.

εβακι με το καλό κοριτσι μου και με ενα πονο, όλα θα πανε μια χαρα.

καλως μας ηρθες φαιρη, εστω και αυτα τα λιγα μπανακια ελπιζω να τα ευχαριστηθηκες.

για βαφτιση και εμεις για αρχες οκτωβρη ειμαστε. δεν εψαξα τιποτε ακομη. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει σε ενα γραφικο μοναστηρι του νομου. στολισμός δεν επιτρεπεται, αλλα και εγω προτειμω να κινηθουμε σε λιτα πραγματα, μονο σε λουλουδακια. μας ειπανε οτι αναλαμβανουνε οι μοναχες τον στολισμό μετα απο οδηγιες δικες μας για το τι θελουμε. στο τραπεζι και εμεις λητα πραγματα ειπαμε, τωρα ποσοι θα καταληξουμε ενας θεός ξερει. δυστηχως εχουμε την γιαγια μου στο νοσοκομειο και την περιμενουμε, οποτε θα φροντισω να περασειτριμηνο και να κλεισω μετα επισημη ημερομηνια. εχω όρεξη να ψαξω για μπομπονιερα και προσκληση, αλλα από τελη αυγούστου.

χθες το απογευμα ειμασταν κεντρο θεσσαλονικη για να κανουμε ψωνακια. βασικα μονο εγω ψωνισα, πηρα τρια φορεματακια καθημερινα και μια τσαντουλα που μπαινει πισω στην πλατη, γιατι πλεον δεν μπορω να κραταω καπου αλλου. ο αντρουλης μου κρατουσε με το καροτσι την μπεμπα και εγω εψαχνα. παντως τα πραγματα αλλαξανε, εκει που εκανα ατελειωτο shopping therapy και ερευνα αγορας, τωρα δεν εχω αυτη την πολυτελεια. λιγο μου κακοφαινεται αλλα τι να κανουμε, τοσα χρονια αλλωστε ως ελευθερη βολταρα αρκετα.

κοριτσακια γεια σας.

εβακι με το καλό κοριτσι μου και με ενα πονο, όλα θα πανε μια χαρα.

καλως μας ηρθες φαιρη, εστω και αυτα τα λιγα μπανακια ελπιζω να τα ευχαριστηθηκες.

για βαφτιση και εμεις για αρχες οκτωβρη ειμαστε. δεν εψαξα τιποτε ακομη. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει σε ενα γραφικο μοναστηρι του νομου. στολισμός δεν επιτρεπεται, αλλα και εγω προτειμω να κινηθουμε σε λιτα πραγματα, μονο σε λουλουδακια. μας ειπανε οτι αναλαμβανουνε οι μοναχες τον στολισμό μετα απο οδηγιες δικες μας για το τι θελουμε. στο τραπεζι και εμεις λητα πραγματα ειπαμε, τωρα ποσοι θα καταληξουμε ενας θεός ξερει. δυστηχως εχουμε την γιαγια μου στο νοσοκομειο και την περιμενουμε, οποτε θα φροντισω να περασειτριμηνο και να κλεισω μετα επισημη ημερομηνια. εχω όρεξη να ψαξω για μπομπονιερα και προσκληση, αλλα από τελη αυγούστου.

χθες το απογευμα ειμασταν κεντρο θεσσαλονικη για να κανουμε ψωνακια. βασικα μονο εγω ψωνισα, πηρα τρια φορεματακια καθημερινα και μια τσαντουλα που μπαινει πισω στην πλατη, γιατι πλεον δεν μπορω να κραταω καπου αλλου. ο αντρουλης μου κρατουσε με το καροτσι την μπεμπα και εγω εψαχνα. παντως τα πραγματα αλλαξανε, εκει που εκανα ατελειωτο shopping therapy και ερευνα αγορας, τωρα δεν εχω αυτη την πολυτελεια. λιγο μου κακοφαινεται αλλα τι να κανουμε, τοσα χρονια αλλωστε ως ελευθερη βολταρα αρκετα.

καλως το νεφελακι!!!

αααχ,κι εγω τα ιδια...ελεγα χτες του αντρα μου οτι για μας δεν εχουμε παρει τιποτε..ολα για την μπουμπου!!Και δεν με νοιαζει καθολου!!οπως λες κι εσυ,τοσα χρονια ελευθερη και χωρις παιδι μια χαρα ρουχομανι μαζεψα,μου φτανουν να τα λανσαρω και για καινουργια χαχα!!

Ηθελα να παρω μια τσαντα αρκετα ακριβη και το αφησα για του χρονου που θα παω ξανα στη δουλεια..σκεφτηκα οτι φετος χαμενη θα παει,που θα την φοραω??Στις βολτες με την μπεμπα στα παρκα??

Την Τριτη βεβαια που θα ειμαι Αθηνα,ολο και κατι θα τσακωσω απο hm η benetton αλλα και παλι τα πιο πολλα για την μικρη με βλεπω να τα δινω!!!

κοριτσια σορυ που πεταχτηκα ετσι με τα ασχετα μου.

και η δικη μας η μπεμπουλα τα εχει παιξει. εχουμε και το εμβολιο την δευτερα και δεν μπορω να φανταστω ότι μπορει και να χειροτερεψει η κατασταση. κοιμαται συνολικα 6 το πολυ 8 ωρες καθημερινα. όλη την ημερα δηλαδη ειναι ξυπνια και θελει στοιθος. δεν μπορω να καταλαβω αν αξιζουνε ολα αυτα που περναω με τον θηλασμο, ειλικρινα. δεν μπορεσα να βρω και ενα σουτιεν της προκοπης για τα στραπλες μου και ετσι κατεληξα να παρω ενα της wondebra οπου φουσκωνει ακομη περισσοτερο το στοιθος μου κα βγαινει δυσκολα.

στεφαν όπως ειπε και η μαρσολαν, εξαρταται για πόσο καιρό θα θηλασεις. αν θελεις εξαμηνο και για περιστασιακη χρηση, όπως και εγω, θα σε συμβουλευα της μεντελα το σουινγκ.

Αχ τι να κανουμε μαρσολανακι! εγω για την μπουμπου δεν θα πάρω κατι φέτος γιατί της φέρανε πολλά, ίσως αν βγάλουνε εκπτωτικα χειμερινα. βέβαια νευριασα λιγο με τον εαυτό μου γιατί δεν διαχειρηστικα σωστά τα δώρα της και τις αλλαγες που έκανα, αλλά δεν είχα και χρόνο. Εμπαινα στο καθε μαγαζί και επειδή είχανε και δυνατό αιρ κοντισιον και η μικρη γκρινιαζε έπρεπε να διαλέξω μέσα σε 10 λεπτά κάτι και να φύγω. δεν πειράζει τι να κάνουμε.

Διαφημίσεις

ααα,κι εγω μην νομιζεις..φορμακια κλπ για τον χειμωνα θα της παρω,οχι κατι ιδιαιτερο κι αυτα απο hm.Aλλωστε μας εφεραν κι εμας αρκετα και πηγαινα και τα αλλαζα οσα μπορουσα κι επαιρνα ή χειμωνιατικα η καλοκαιρινα για του χρονου.τελος Αυγουστου θα δωσω μια πολυ καλη παραγγελια σε φορμακια,παντελονακια κπλ απαραιτητα απο next αγγλιας και θα καλυψω ολη τη σεζον μεχρι να παει 12 μηνων!

rose Μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες του ΟΑΕΔ.Μαλλον θα με πληρωσει ο εργοδοτης μου , θαπαρεις μετα μειωμενο για ενα χρονο απο δυο ωρες ή για δυο χρονια απο μια ωρα?

Νεφελη αν αξιζει λεει αυτο που κανεις ? εννοειται και ουτε καν να το σκεφτεσαι .Εμενα η παιδιατρος μου ειπε και 10 ml απο μενα ειναι φαρμακο για το παιδι μακαρι να θηλαζα αποκλειστικα αλλα και να τα καταφερνα δεν ξερω τελικα αν θα το αντεχα .Παντως και μενα με τις ζεστες τα περισσοτερα γευματα της ειναι μονο το δικο μου και απο ξενο τρωει γυρω στα 40 ή 30 ml και στις μεγαλες πεινες 120 μπορει να φτασει .Αναλογα.Το καλο με εμενα ειναι οτι μπορω να λειψω αν θελω και να παραλειψω γευμα απο το στηθος .Παντως με ποναει το ενα στηθος μου σαν τσιμπιες ΄.

Εν το μεταξυ αδιαθετησα παρολο που θηλαζω , ολα τα κουφα πια σε μενα.

Για ψωνια λεω να παω αυριο αν γινεται και κρατησει η αδελφη μου την μικρη , θελω πολυ να ψωνισω αν και δεν φοραω τιποτα οσο δεν παω γραφειο .

Για την βαπτιση αγχωθηκα πολυ μιλαμε , αντε να βρω ημερομηνιες και να ψαξω να δω που θα κανω ενα τραπεζι , βασικα δεν θελω ταβερνα αλλα κατι πιο καλο αν βεβαια βρω σε καλες τιμες.

Ξεκινησα να φτιαχνω και βιβλιο ευχων ,ελεγα να φτιαξω και μπουμπουνιερες ή προσκλητηρια αλλα ψιλοχλωμο το βλεπω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy Μου δεν ξέρω ακόμα αν θα πάρω την 1 ή 2 ώρες θα το σκεφτώ αργότερα

θα πληρωθούμε κανονικά από τον εργοδότη όλο το επίδομα καθώς και τις μέρες αδείας μας. Θέλω να μάθω τώρα αν ο οαεδ θα μας δώσει τίποτα.

τώρα όταν λες οτι ετοιμάζεις το βιβλίο ευχών τι εννοείς ?

Τι κάνεις δηλαδή ?

νεφέλη μου μην το συζητάς καθόλου κάνεις το καλύτερο δώρο στην μπέμπα σου με το να την θηλάζεις. μην έχεις κανέναν ενδοιασμό όσο κούραση και να έχει.

εγώ μετάνιωσα που δεν τήρησα το 3 με τις αντλήσεις τουλάχιστο έτσι θα έπινε το δικό μου. Ξέρω ότι δεν θα θήλαζε σίγουρα γιατί βλέπω τον τρόπο που τρώει αλλά έπρεπε να επιμένω με τις αντλήσεις. Αλλά δεν είχα αρκετό γάλα και με τα βίας έβγαζα 100 γραμ. από κάθε στήθος οπότε πάλι θα έδινα πολλά ξένα συμπληρώματα.

Και έτσι κουράστηκα και απογοητεύτηκα , περισσότερο αυτό ήταν παρά η κούραση.

Έβλεπα ότι δεν είχα γάλα. Δεν ξέρω αν το κρατούσα για κανέναν μήνα αν έρχονταν περισσότερο.

Βλέπω και αυτά που λεει και η νιουμαμυ και λέω μπα δεν θα είχα γάλα εγώ.

Τώρα ξέρει καμία κανένα site με ρουχαλάκια να ρίξω καμιά ματιά ? Μαρσολαν μου εσύ ξέρω ότι τα ψάχνεις αυτά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσια

evi μου με το καλο να γεννησεις και να γυρισεις σπιτι σου με το παιδακι σου

βρε κοριτσια απο τωρα αγχωνεσται για τα βαφτισια

ειπαμε ,απλα και με λιγα ατομα,εχουμε κριση στην χωρα λεμε......και το τιμωμενο προσωπο δεν καταλαβαινει τιποτα ακομη:P:p:p:p:p

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

koριτσακια μου γλυκα τι κανετε?

Eυη με το καλο κουκλα!!!!

Λετε για ρουχα και βαπτισεις???

Εγω δεν εχω ψωνισει τίποτα παντως, διοτι αν και ειμαι στα κιλα μου το σωμα μου εχει αλλαξει και δεν θελεω να παρω καινουρια ρουχακια. απο την αλλη λιγουρευομαι οτι βλεπω στις βιτρινες...αλλά εχω και το θεμα του θηλασμού που πρεπει τα ρουχα να ειναι συμβατα...δηλαδη κλαφτα χαραλαμπε διοτι πρεπει να κατεβαινουν τιραντες, να ειναι ελαστικα...φεξε μου και γλυστρισα!

Ολη η γκαρνταρομπα ειναι οφ!

Τι αλλοοοο? Σας ειπα οτι εχουμε επισημως παλινδρομιση??

Κατα το φαγητο, χτυπιεταο, κλαιει, σφαδαζει και κανει γουλιες και ρουκεταρες...

Γαμω τις καταστασεις, ποναει η καρδια μουυυυυυ οταν τον βλεπω να κανει ετσι.. Ο υπερηχος λοιπον εδειξε οτι πιστευε η γιατρός μας, παλινδρομηση, οποτε μας εδωσε σιροπακι αλλα ακομη θελει λιγο για να δουμε τα αποτελεσματα!

Το σπιτι ειναι ακομη τιγκα στην κουτα εννοειται...και μαλλον θα ναι για καιρο καθοτι ειμαι μονη σαν ανεμονη, λειπει και ο καλος μου πολλες ωρες οποτε δεν εχω καν χρονο για δουλειες, μερικες φορες ουτε νερο δεν προλαβαινω να πιω, ολο αγκαλιες, βολτες στο σπιτι και μπουμπς!

Παρολα αυτα εχω να πω οταν αρχιζει τα γκου τα χαμογελα και τις γλυκες, τα ξεχναμε οοοοοολα!!

Βαπτιση λεμε και εμεις κατα τον Σεπτεμβρη - Οκτωβρη.. Ακομη δεν εχουμε αποφασισει τιποτα περα απο το ονομα... Ηρακλής:D

Ο καλος μου, μου δηλωσε, κανονισε τα ολα μονη σου....εχμμμμμ οκ!

Τι άλλο να σας πω?? Συνεχιζω να δουλευω παραλληλα απο το σπιτι, επισης ειμαι ασπρη σαν γαλααααααα, δεν με κοβω για μπανακι φετος!

μου λειψετε ρε ζουζουνες μου

Μαρσυ βλεπω θα κανεις καθοδο στας Αθηνας...θα σε δουμεεεεεεεεεεεε???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...