Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κορίτσια μου τι να κάνω με το θέμα δυσκοιλιότητα ?

το κλύσμα γλυκερίνης επιτρέπετε ?

φαίρυ δεν παίζει αυτό που λες οτι θα χάσω γιατί εγώ να τρώω θέλω όλη την ώρα.

και μάλλον πρέπει είδη να ξεκινήσω διαιτα γιατί το παρά έχεσα πάλι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροζ μου, γιατί έχεις δυσκοιλιότητα? ξεκίνησες σίδηρο από τώρα? σίγουρα πρεπει να τρως πολλά φρούτα και λαχανικά και φυτικές ίνες.

εμενα το υπόθετο γλυκερινης μου το επέτρεπε ο γιατρός παντως.

επίσης σοκίμασε να τρως βρώμη, κάνει θαύματα. Παρε quacker και βαλε σε ενα ποτήρι γάλα, 2-3 κουταλιές της σούπας και λίγο μέλι και τρωγε ενα τετοιο μπωλ το πρωί. κανει θαύματα και ειναι και πολυ υγιεινό. εγω το κάνω και για την ιλιανα που ειναι δυσκοιλια και εχουμε βρει την υγειά μας

4Rnfp3.png

εμενα φιλεναδα μου χε δωσει ενα σιροπακι....και ολα μια χαρα!!!DULCOLAX νομιζω το λεγαν!!!

αρχισες σιηρο???Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τι επαιρνες???...ή δεν ειχες..?!Εγω ημουν απο ανεκαθεν φανταστειτε με το σιδιρο τι εγινε και μετα.....

επισης ετρωγα πολλα ακτινιδια...πολλα ομως!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

όχι δεν παίρνω σίδηρο από πάντα ήμουν δυσκοίλια και σε κάθε εγκυμοσύνη το πράγμα έρχεται και γίνεται γιγάντιο.

Στον Αντώνη θυμάμαι ήμουν λίγων εβδομάδων όταν στούμπωσα για τα καλά είχαμε πάει και Κωνσταντινούπολη που έφαγα , ξυπνάω ένα βράδυ 4 το πρωί με τάση για εμετό και αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Παίρνει ο άντρας μου τηλέφωνο την γιατρό η οποία με μπέρδεψε για μια άλλη έγκυο συνονόματη και του λέει να πάμε στον νοσοκομείο και να πω να μην μου βάλουν δάχτυλο.

Τρελάθηκε ο άντρας μου και λέει σίγουρα κατάλαβες ποια είναι , ήταν και από τον ύπνο η καημένη και μετά ενεργήθηκα και στο δευτερόλεπτο άλλος άνθρωπος. Σαν να μην έγινε τίποτα. Αλλά μιλάμε για πόνο να θέλω να πεθάνω. Ξύπνησα και τους γονείς μου τους έφερα στο σπίτι μου γιατί φοβήθηκα για αποβολή.

χαχα θυμάμαι τον καημένο τον άντρα μου να κάθεται στο πάτωμα έξω από την πόρτα του μπάνιου και να περιμένει να ακούσει κάτι να λέω. ΠΟυ να πω εγώ είχα διπλωθεί στα δύο.

Έτσι που λέτε χαχα και επειδή δεν θέλω να πάθω τα ίδια λέω να κάνω κάτι από τώρα.

Πριν έρθει και στουμπώσει το πράγμα και θέλει τουμποφλό μετά.

Σμουτς τι είναι αυτά που λες ? σαν δημητριακά με γάλα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ ρε κοριτσια , μονο που βλεπω το 2 τικερακι της ροζουλας πολυ συγκινουμαι, ειμαι και με τις ορμονες του θηλασμου ακομη...ροζακι το κουακερ ειναι πολυ καλη λυση και μαλιστα το προτεινουνε και πολλοι διαιτολογοι γενικα ειναι πολυ καλο να το βαζουμε στο διαιτολογιο μας..ειναι καθαρη βρωμη και το αναμυγνιεις με γαλα λιγο μελακι εγω βαζω και 5 ξηρους καρπους καθε πρωι..μονο προσεχε μην βαζεις παραπανω απο 3 κουταλιες της σουπας γιατι ειναι πολυ παχυντικο...ε απο τοτε που εκοψα τον καφε τσιγαρο το πρωι ...ρολοι με παει..δοκιμασε το και ειναι και πολυ χορταστικο πρωινο..

λοιπον οι αθηναιες εγω μπορω το σκ οποτε θελετε...θα βρεθουμε?? η σμουτς ποτε παει στον γιατρο?να μας πεις οκ??

καλα πολυ πλακα αυριο θα παω baby swimming με το αγορακι μου...θα σας πω να γελασετε...ειμαι ξετρελαμενη!!!

Διαφημίσεις

ρε συ φίφι, πόσο είναι ο μικρός και τον πας ήδη baby swimming? φανταζομαι οτι θα τον πας στους γοργόνες και μαγκες που παίρνουν απο 3 μηνών ή το έχουν καθιερώσει και σε άλλα κολυμβητήρια? Στο δικό μας τα παίρνουν από 6 μηνών και εγώ την ξεκίνησα όταν ήταν 7.

Ειναι πολυ ωραίος χρόνος με το παιδί, και το βοηθάει πολυ στην ψυχοσωματική του ανάπτυξη. Εγκρίνω και επαυξάνω. Και τώρα που ειναι μικρότερο ευχαριστιέσαι πολυ περισσότερο το μάθημα, εμενα τωρα με την Ιλιανα ειναι πιο δυσκολα γιατι κάνει τα δικά της, πηδάει μόνη της μέσα, είναι πιο βαριά για να τη σηκώνω ειναι και σουργελο μεγαλο η δικια μου και ειναι λίγιο πιο δυσκολο. Αλλά το ευχαριστιέται παρα πολύ η ιδια οποτε το υπομένω. Απο του χρόνου πρώτα ο θεός θα πηγαίνει με το σταθμό οπότε θα ξεμπερδέψω

4Rnfp3.png

Ροζακι, κανε αυτο που σου λεμε και θα μας θυμηθείς.

επίσης μπορείς να παρεις τα sunsweet σύκα και δαμάσκηνα που επίσης βοηθάνε.

κοριτσια οσον αφορά τη συνάντηση, με έχετε πιάσει σε πολύ φορτωμένη περίοδο αυτό το διάστημα δυστυχως. κανονίστε εσείς οποτε θέλετε και μπορείτε οι περισσότερες και αν μπορεσω κι εγώ θα έρθω.

4Rnfp3.png

πήρα κορίτσια έφαγα σήμερα πρώτη φορά άντε να δούμε από γεύση πάντως είναι ωραία.

Αλλά 2 κουταλιές της σούπας τι να σου κάνουν μόνο για την ανάγκη όχι για να χορτάσεις.

πήραν τον Αντώνη οι γονείς μου στην λαική προχθές και όλη μέρα μετά ξέρετε τι φώναζε ? φώναζε όχι μιλούσε

έλεγε αγγούρια αγγούρια γιαγιά. λέω ρε μανάβη τα πούλησες όλα τα αγγούρια για σήμερα.

το γέλιο, έχουμε κάνει και δικο μας λεξιλόγιο έχουμε συγκεκριμένα πράγματα που τα λέμε με τον δικό μας τρόπο.

φυσικά ο παπαγάλος σε όλα του αλλά έχει κάποιες λέξεις όπως

αγκούμπα=νερό

γκουάνα=αυτοκίνητο

καμπίγια= καπέλο κυρίως του παππού που λέει πάππουν καμπίγια βουμ, δηλαδή μετάφραση παππού πάρε το καπέλο να πάμε στα αυτοκινητάκια.

μάνια=μίκη και η μίνη μαζί

ακούπα = ο γκούφι

κάνουμε και προτασούλες έχει τόσο γέλιο.

Επεξεργάστηκαν by rosebaby
,

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Α ρε σμουτσακι ολα τα ξερεις...ναι εκει θα παμε ειπα να το δοκιμασω μιας και τον εχω δει οτι γουσταρει πολυ το νερο και επειδη θα το κανω και στην αγγλια ειπα να μην χανω χρονο...ειναι 5,5 μηνων το γλυκουλι μου και ακομη μερικες φορες δεν το πιστευω... γελαω πολυ με την κορη σου που την εχω δει τι μουτρο ειναι με το τι θα κανει στην πισινα χιχι ...εγω τετοια μωρα γουσταρω...θυμασαι οταν ειχαμε παει για καφε στο κολωνακι τι εκανε με τον χυμο??? χιχι

Διαφημίσεις

fifiiiiiiiiiiiii θα εισαι κοντα μου , εκει κοντα μενω . Ποτε θα πατε? εμεις παμε κατω γλυφαδα στο ΑΝΟΓ.θα παμε το σαββατο .

Παρε τηλ.

Κυριακη σας βολευει???? πρωινο καφεδακι με ζουζουνια τι λετε??

Και η δικια μου ξεκινησε να λυνεται η γλωσσα της

λεει

γαλια

παμε

ελα

Τα συμαντικα δηλαδη.

Μιλαει μονο οταν θελει αυτη και οχι οποτε της λεμε εμεις

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ρε συ φίφι, εγινε 5,5 μηνών κιόλας? 3 νομιζα οτι ειναι ακομα ο πιτισιρικος. περναει ο καιρος και δεν το καταλαβαινεις?

Ξεχνιέται μανιτσα μου αυτο με τον χυμό και κυριως οταν δεν εχεις αλλα ρούχα?

ροζ εχει πλακα γιατί οταν ελεγε η ιλιανα ακαταλαβιστικα, αναρωτιόμουν πως θα την κατλααβαίνω. και μου λεει η μαμα μου τοτε:"μην ανησυχεις, ολες οι μαμαδες κατλαβαινουν τα μωρα τους" και οντως ετσι ειναι.

για κυριακή πρωι υπαρχει μια πιθανότητα να μπορω, δεν σας το λεω σίγουρα, αλλα αν κανονισετε μπορει να σκασω μύτη

4Rnfp3.png

fifiiiiiiiiiiiii θα εισαι κοντα μου , εκει κοντα μενω . Ποτε θα πατε? εμεις παμε κατω γλυφαδα στο ΑΝΟΓ.θα παμε το σαββατο .

Παρε τηλ.

Κυριακη σας βολευει???? πρωινο καφεδακι με ζουζουνια τι λετε??

Και η δικια μου ξεκινησε να λυνεται η γλωσσα της

λεει

γαλια

παμε

ελα

Τα συμαντικα δηλαδη.

Μιλαει μονο οταν θελει αυτη και οχι οποτε της λεμε εμεις

Καλημερουδιααααα

τι κανουτε???

Χρηστος λεει:μπουυυ=αυτοκινητο

γαλια=γαλα

κατσες=καλτσες

γκολ

μπουσαν=μπουφαν

λια=το τραγουδι του παπαγαλου(Ευαγγελια χαχαχα)

κει=εκει

μπουμπου=νεροποτηρα και οτι ποτηρι δει

πεντε...ετα..εννια κατο....

εχουν πολυ πολυ πλακα ομως!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εχουν πραγματι πολυ πλακα τα πιτσιρικια οταν ξεκινουν να μιλανε

εγω θυμαμαι την ιλιανα που ελεγε το αυτοκίνητο μπιμπίκι (από το μπιπ μπιπ) και απο τη μια μερα στην αλλη αρχισε να το λεει ατιτιτο. Ειχα εκστασιαστεί θυμάμαι. Μου το ειπε μεσα σε ενα τουνελ στην αττική οδό και χάρηκα πάρα πολύ

4Rnfp3.png

και εγω χαιρομαι τρελα οταν κοιταει το μπιμπερο της και μου λεει Γαλια ....

μονο με τον υπνο της θελω να δω τι θα κανω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...