Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τελεια νεα ροζ μου , με το καλο να το φερεις στην ζωη .Τι ωραιο δωρακι χριστουγεννων ηταν αυτο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ φαίρυ μου. Ναι ήταν κάτι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα αν όλα πάνε καλα υπολογίζουμε Αυγουστο να γεννήσω.

Θα το φάω όλο το καλοκαίρι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ φαίρυ μου. Ναι ήταν κάτι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα αν όλα πάνε καλα υπολογίζουμε Αυγουστο να γεννήσω.

Θα το φάω όλο το καλοκαίρι.

Αγαπηηηηη μου.....φιλεναδιτσα μου γλυκια ........ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Να πανε ΟΛΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Και με το καλο να υποδεχτειτε...........και το δευτερο μπεμπε σας!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ πολυ ομως συγκινημενηηηηηηηηη........πολυ ομως και θελω να με πιστεψεις!!!!!

Κανονιζουμε ενα ;););)ταξιδακι με τον Γιωργο προς τα πανω....θα χαρω πολυ να βρεθουμε!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά. Ένα μεγάλο ταξίδι πάλι ξεκινάει και ελπίζω να είμαι πιο ώριμη αυτη την φορά και όχι τόσο υπερβολική όσο την πρώτη. Αν και ξέρω καλά ότι η πρωτάρα είναι πάντα πιο χαλαρή.

Βανιλιώ μου θα χαρά πολύ να βρεθούμε ξανά όποτε το κανονίσετε.

Φιλιά σε όλες και πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί αυτές οι αναγούλες με κάνουν να υποφέρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

α ρε τυχερακια τωρα ....θα κοιμασαι χωρις τυψεις!!!!!!

παρκαρεις Αντωνελλο και .....νανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Αν κατι ζηλευω αυτη τη στιγμη ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοο.....το οτι σε προσεχουν παλι ΟΛΟΙ....Τρωως επιλεγμενα και ωραια φαγητα....χαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!Λετε να το κανω και γω μηπως κοιμηθω κανα βραδι...τωρα που ο μικρος βαραει συρηνα καθε 1 ωραααα????!!!!!!!!!!!!!

Βαλε και κανα τικερακι......για το καινουριο μπεμπε.....αφου ακουσατε καρδουλα μωλεεεε!!!!!;)ετσι....να ξαναζησουμε στιγμεςςςς.....ωραιου αγχους!!!!!!

Φιλια Πολλα!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχα βανιλίτσα μου με το 4ωρο που έχω γυρνάω σπίτι το μεσημέρι, παίρνω το παιδί ταϊσμένο ή το φαγητό μαζί μου και τον βάζω για ύπνο κατευθείαν.

Οπότε κοιμάται αυτός κοιμάμαι και εγώ. όσο κοιμηθεί ο Αντώνης που τις περισσότερες φορές κοιμάται σίγουρα 2 ώρες.

Το απόγευμα παίζουμε όλοι μαζί με τον μπαμπά και 8 βαριά 8:30 είναι για ύπνο. οπότε κάθομαι και εγώ ξανά.

από τότε που έστρωσε ο ύπνος του ηρεμήσαμε όλοι.

για τικεράκι θα ψάξω να βρω σίγουρα ένα.

όσο για την προσοχή μην νομίζεις ότι τα πράγματα θα είναι ίδια πλέον. τώρα πρώτα είναι ο Αντώνης και μετά εγώ. Λογικό δεν το συζητώ.

Θα προτιμούσα να μην κοιμόμουν παρά να είχα αυτές τις αναγούλες.

Τρώω βαραίνει το στομάχι γιατί έφαγα δεν τρώω σφίγγεται σαν να σε πείραξε το λεωφορείο ένα πράγμα. Χάλι μαύρο να δω μεχρι πότε.

Τώρα ραντεβού στην γιατρό για την αυχενική διαφάνεια. Το προτιμώ από εκείνο το άγχος κάθε μήνα με την άλλη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αχ βρε ροζ μου , με εκανες και δακρυσα, εχω και τις ορμονες του θηλασμου η γυναικα...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ολα θα πανε τελεια και το καλοκαιρι θα κρατας το 2 ροζμωρακι σου..ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ

Και οφειλω να ομολογησω οτι μια που το ειπες και μια που το εκανες...μπραβο βρε θηριο...αντε αντε τωρα ποιος σε πιανει...φιλακια πολλα πολλα ... αχ η ιστορια επαναλαμβανεται ;)

μπραβο βρε ροζ μου αχ τι μου θυμισες τωρα με τις αναγουλες .Τι ωραιο να φερνεις ενα παιδι στον κοσμο ...τελικα πριν απο την μικρη ενιωθα ενα μεγαλο κενο το οποιο τωρα συμπληρωθηκε. Δυσκολα πλεον σε καταλαβαινουν οι φιλες που δεν εχουν παιδια , στην ουσια ολος ο κοσμος πλανιεται γυρω απο αυτες και μονο αυτες ειναι οι σωστες (τωρα γιατι τα γραφω? ανοιγω θεμα παλι με τις 'φιλες' ).

Καλα η δικια μου ρε σεις εχει ζωηρεψει παρα παρα πολυ , τι παιρνει?????

Λοιπον παμε πεμπτη βραδακι ψιλονωρις πουθενα? τι λετε?

οι αναγούλες είναι μεγάλο πρόβλημα, όλη μέρα πρέπει να το συνηθίσω ως πότε κρατάνε ρε παιδί μου.

το στήθος μου έγινε γιγάντιο από πότε φοράνε σουτιέν εγκυμοσύνης ? και αυτά ρε παιδί μου είναι τόσο αντισέχυ που από όλα τα ρούχα φαίνεται το στήθος χάλια.

για τις εξετάσεις του προγεννητικού ξέρει καμία αν υπάρχει κανένας τρόπος να μην πληρώσω μια περιουσία έξω αλλά να μην τρέχω και στο ίκα να τις γράψω ? χαχα τι λέω τώρα έ ?

φαίρυ μου είναι η ηλικία τέτοια τώρα μέσα στην τρέλα. και εμένα τρέχει σαν τρελός όλη μέρα και γελάει παίζει είναι όλο ενέργεια.

όσο για τις φίλες η δική μου άποψη είναι γνωστή καμιά φίλη δεν θα σε καταλάβει όσο η ίδια σου η οικογένεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ειναι πραγματι εντελως διαφορετικά τα συναισθηματα που σου γεννάει ενα παιδί μαζί με τη γέννησή του.

Οσο για τις φίλες δεν τις κατηγορώ, αλλα δεν μπορούν να ξέρουν.

Εμάς έτσι έγινε με την καλύτερή μου φίλη. Οταν εμεινα εγκυος εγώ, χωρίς να ψυχρανθούμε ή απομακρυνθούμε, σπανίως εκανε τον κόπο να με πάρει τηλεφωνο να δει τι κάνω. Ειχε τα δικά της.

όταν έμεινε αυτή, εγω εχοντας περασει απο αυτή τη φάση, της τηλεφωνούσα συνεχώς. Ξέρεις τι γύρισε και μου είπε στο τέλος? "Νοιώθω τρομερες τύψεις, όσο ήσουν εγκυος εσύ δεν σε επαιρνα ποτε τηλεφωνο, εσύ ήσουν η μόνη που με έπαιρνες όταν ήμουν έγκυος εγώ."

Και της ειπα οτι το κατανοώ, γιατί οι γυναίκες που δεν έχουν μπει στη φάση της μητρότητας, δεν μπορούν να καταλάβουν μια άλλη που έχει μπει. Ειναι λογικό και δεν το παρεξηγώ. Εκτός και αν μπαίνουν αλλα θεματα στη μέση. αυτό είναι αλλου παπά ευαγγέλιο.

Εγώ πεμπτη κορίτσια δεν μπορώ, έχουμε ραντεβού στον καρδιολόγο (τον καρδιολόγο μου μέσα έτσι όπως μπλάξαμε)

4Rnfp3.png

Κοριτσια εχω να πω πολλα για τις δηθεν φιλες αλλα λεω να μην μιλησω..ενα εχω να πω..κατα την γνωμη μου ειναι θεμα ανθρωπου και χαρακτηρα και οχι εαν εχεις γινει μανα...η για να τοπω αλλιως δεν μου λεει τιποτα να αλλαξει κανεις σταση μονο εφοσον κανει παιδι..αλλα τα καλυτερα απο κοντα

Ροζακι για τις αναγουλες τρωγε μηλα, σουσαμι και καμα φρυγανια και τις εξετασεις πρεπει να τις γραψεις:rolleyes:

εγω κοριτσια ειμαι μεσα οποτε θελετε παντα μπορω αρκει να το ξερω μια μερα νωριτερα, αλλα προτεινω να περιμενουμε και το σμουτσακι περιμενω να μου πειτε..η ποπαρα παλι θα μας συντονισει ?

Στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα φαίνονται οι φίλοι... Κι εμείς χάσαμε 2-3 ζευγάρια (χωρίς παιδιά, ενώ ήταν παντρεμένοι χρόνια) όταν έμεινα έγκυος στη Μαρία. Το θέμα είναι ότι εκείνοι ήξεραν τις απώλειές μας και εμείς δεν είχαμε θέμα να τις κρύψουμε ούτε ότι προσπαθούσαμε. Εκείνοι όμως έλεγαν "δε θέλουμε παιδιά" και μετά εξαφανίστηκαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γι' αυτό, αλλά τι μπορώ να κάνω; Τίποτα. Αφού έτσι αισθάνονται.

Δυστυχώς κορίτσια αυτή η εβδομάδα είναι δύσκολη για μένα. Είμαι απογευματινή στη δουλειά και δουλεύω και ΣΚ. Δεν κανονίζετε κάτι την επόμενη;

Σας φιλώ όλες!

Καλά αποτελέσματα στον καρδιολόγο, Σμουτσάκι!Και υπομονή όλα καλά θα πάνε!!

Υ.Γ. Fairaki, θες να δοκιμάσουμε να τις αφήσουμε μια μέρα σ' ένα σπίτι να δεις τι όμορφο που θα το κάνουν; χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν με χαιρετατε??? ωωωωωω

μια η μια δεν μπορει , μια η αλλη δεν μπορει , πως να σας συντονισω .

Πεστε ωρες και μερες που σας βολευουν γιατι εγω χριστουγεννα θα σας χαιρετησω κανονικα ...θα φυγωωωωωωωωωωω χαχαχαχα

Ειναι τρομερο βρε παιδια αυτο με τις φιλες , ακομα και να θες να συμβουλεψεις (λεγοντας τους οτι τα βλεπεις ολα διαφορετικα μετα με το παιδι ) το παιρνουν στραβα και ξερετε τι απαντηση πηρα? γιατι να αλλαξουν αυτές? εγω δεν σου ζητησα κοπελα μου να αλλαξεις αλλα να ακουσεις και κατι αλλο και να βγεις απο αυτο που εχεις μονο μεσα στο μυαλο σου .Τεσπα , βασικα στεναχωριεμαι πολυ .Εν το μεταξυ ακομα και να γεννησεις εισαι ζαλισμενος ολα βγαινουν σιγα σιγα με τον καιρο , οι σκεψεις , οι προβληματισμοι , οι αλλαγες .

Μαμμυ χαχαχα χαμος θα γινει !!!! καλα εσυ σκ οποτε μπορεις παρε με , να ερθεις ή να ερθω,με τα μικρα , να πιουμε καφε .Ειμαστε και κοντα .

Ροζ μου , καλα εσυ θα χασεις μαλλον σ αυτη την εγκυμοσυνη , οπως ειχα χασει και εγω.Ειχα πολλες αναγουλες χαλια στομαχι .Εμενα δεν με βοηθουσε η φρυγανια .Η μπανανα με ηρεμουσε και τα μανταρινια

γεια σας κοριτσαρεςςςς!!!!Τι κανετε????

εγω ετρεχα παλι για τις εξετασεις του θυροειδη μου....καλα παω ...παχυνα και λιγο πηρα 3 κιλακια Δοξα τον Θεο !!!

Νιωθω και πολυ καλα που ημουν ετοιμη να καταρευσω!!!Εχω βρει εναν πολυ καλο ενδοκρινολογο...στο Μαρκοπουλο και με εχει βοηθησει παρα πολυ!!!

Ρυθμιστικε και η περιοδος που τα ειχε κλαταρει.....και αν μου χαμηλωσει και την δοση χαπιου προς το καλοκαιρακι θα ξεκινησουμε και μεις για δευτερο μωρακι!!!!

Οποτε θελετε να βρεθουμε....Ποπακι μου παμε για κανα καϊφεεεεεεεε!!!χαχαχχαχα!!!!

Γωγω μου πως εισαι ????!!!!!!!αντε ...ξερεις τι περιμενω γωωωωω να περασει ο καιρος και να μας πεις το φυλο του......χαχχαχ(πανω απο ολα να ειναι υγιεστατο εννοειτε....)...αλλα εχω αυτη την αγωνιααα`!!!!

Φιφακο μου ...πως τα πας με τον μπομπιρααα?????ποσο ειναι τωρα???

Μπουμπου...τι κανειςςςςς????????

με το Γιωτακι να ειπαμε στο fb για τα ξεπορτισματα...χιχιχιι!!!!

ααα οσο για τις φιλες....μμμμμ....δεν εχω λογια!!!Εδω και ζευγαρια που παντρευτηκαν μετα απο εμας και δεν εχουν ακομη παιδακι...δεν μας μιλανε καλε!!!!Ολα ειναι μεσα στο πραγραμμα!!!

Η νονα του μικρου μου ...μολις γεννησε...εχει κανα 4αμηνο ....εξεφανιστηκε, αλλο και αυτο παλι!!!Μαλλον εχει τα ψυχολογικα της !!!!κανονιζουμε για βολτα με τα μωρα ή χωρις και μετα παιρνει και το ακυρωνει!!!Δεν σηκωνει τα τηλεφωνα.....και δεν το κανει μονο με εμενα και με αλλες φιλες της που μιλαμε το ιδιο εργο παιζει!!!Τι να πεις.....:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...