Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

να σου πω μην με θεωρησεις χαζη, τι θα κανουμε ? γιατι θα μαστε οι δυο μας απο οτι βλεπω.Θα παμε mall ή να τηλεφωνηθουμε? θα σου στειλω το κινητο και αν εχεις κεφι παρε με τηλ να παμε για καφε .Δεν βλεπω ανταποκριση απο ολες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Πήγατε για καφεδάκι?

Εγω όπως σας είχα ήδη πει, δεν θα κατάφερνα να έρθω, αλλά τελικά όχι λόγω εργασίας στο γραφείο το ΣΚ.

Μου βγήκε ο κώλος και έφτασε η γλώσσα μου στο πάτωμα και αυτό που επρεπε να είναι έτοιμο δευτερα πρωί στις 9 το τελείωσα Παρασκευή βράδυ στις 8. Κι εκεί που είπα αντε θα τα καταφέρω να σας έρθω, μου λεει ο Νίκος δεν παμε στο αττικό πάρκο μια βόλτα? Βγάλαμε ετήσιες κάρτες φέτος και σήμερα πήγαμε πρώτη φορά. το ιλιανακι ξετρελάθηκε, κάποια ΄ζωα τα φοβότανε, κάποια τα χαιρέταγε, κάποια τα επεξεργαζόταν με θαυμασμό. Αν και πήγαμε αργούτσικα και φυγαμε σχετικά νωρίς (η άνεση του ξαναπαω οποτε θελω) περάσαμε πολύ ωραία. Ειχε και πολυ ωραία μέρα... Κι έτσι όπως καταλαβαίνετε απαρνήθηκα την παρεούλα σας, αλλα τα πράγματα που κάνουμε οι τρείς μας δεν θέλω να τα αναβάλω με τίποτα.

Εχθές επίσης περάσαμε πολύ ωραία, καθώς είχαμε καλέσει φίλους στο σπίτι με τα παιδάκια τους για να στολίσουμε το δέντρο μας παρέα. Έγινε χαμός, τα πιτσιρικια που ειναι όλα και στο σχολείο μαζί κάνανε πολύ χαρά, στολίσανε το δέντρο τραγουδώντας το τρίγωνα κάλαντα, και οι μεγάλοι περασαμε εξίσου καλά, γιατί αυτά γνωρίζονται και παιζουν πολύ καλά μεταξύ τους, οπότε ήμασταν κι εμείς πολύ χαλαροί, παραγγείλαμε και πίτσες και κάτσαμε μέχρι τις 12.

Ειχαν πλάκα τα πιτσιρικια γιατι ετσι οπως ήταν όλα κοντούλικα, στολίζανε μόνο χαμηλά και το δέντρο κάτω είχε τιγκάρει και πάνω είχε λίγα στολίδια. εντωμεαύ στολίζανε όλα το ίδιο κλαδί με αποτέλεσμα να υπαρχουν κλαδια με 10 μπαλες το καθενα πανω, χαχχα. μολις φύγανε εκατσα και το σουλουπωσα λιγάκι κι εγινε πολύ όμορφο το δέντρο μας φέτος.

αυτα τα νεα μας, σας φιλώ

4Rnfp3.png

πηγαμε εγω και η μαμυ και οι κορες μας ...σιγα μην μας αφησαν να πουμε και πολλα χιχιιχιχι , χαρηκα παρα πολυ που την γνωρισα και την κατασιμπαθησα ,Λοιπον την επομενη φορα θα βγουμε ολες μαζι ετσι ???

Τι να πω για το γλυκό Fairaki!!!Ήταν ακριβώς όπως την φανταζόμουν!!!Χρυσό κορίτσι και μία κούκλα!!!

Οι μικρές δε μας άφησαν να σταθούμε λεπτό, αλλά περάσαμε πολύ πολύ όμορφα!!!

Άντε την επόμενη φορά περισσότερες!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες παλι καλα που εστωκαι 2 βρεθηκατε..εγω πηγα στο αεροδρομιο τον ανδρα μου και μετα πισω σπιτι να συντονιστω...βγηκα μια βολτα στην γειτονια..Την παρασκευη πηγαμε μια βολτα στο ζαπειο, δεν το ειχανε τελειωσει το χωριο αλλα δεν ητανε και τιποτα το συγκλονιστικο..αλλα στον κηπο ειναι πολυ ωραια και εχει και ωραια παιδικη χαρα για εσας που εχετε μεγαλυτερα παιδακια...Αχ τι ωραια που τα περιεγραψες σμουτσακι, και γω τετοια ονειρευομαι..εμεις στολισαμε φετος με μεγαλη συγκινηση και χαρα...τα 2 προηγουμενα Χριστουγεννα ημουνα εγκυος και με περιεργη ψυχολογια...φετος ειμαστε 3 μεσα στο σπιτι και δεν το πιστευω ωρες ωρες...αντε θελω να σας δω κανονιστε παλι οκ? α και βραδυ χωρις μωρα και παλι μεσα ειμαι ;) εχω κανει τραπεζα γαλακτος:) βγηκα και την παρασκευη και ηπια 4 βοτκες μετα απο καιρο και καπνισα κιολας:):D μισο τσιγαρο και καταλαβαινετε πως εγινα:wink: πολυ το φχαριστηθηκα!!!!

χαχαχα φιφι εισαι τρομερη , σε φανταζομαι ντεφι να γινεσαι ..

θελετε βραδυ ? ειμαι μεσα εννοειται , ελατε να γινουμε ντεφι ολες παρεα χαχαχαχα .

φιφακο τελικα εχεις τοσο πολυ γαλα ?? μπραβο βρε θηριο.Μεχρι ποτε θα εισαι Ελλαδα?

σμουτς μου πηγαμε μετρο μαλλ , χαμος εγινε στις καφετεριες

Ελα ρε γαμωτο μετρο μαλλ πηγατε?διπλα ημουνα..και το σκεφτηκα να σε παρω ρε ποπη τηλεφωνο αλλα λεω αστο...ναι που λες απο γαλα μια χαρα τα παω αλλα ανυπομονω να ξεκινησω τροφουλες μπας και κοιμηθουμε το βραδυ...λοιπον οποτε θελετε κανονιστε εγω εκτος απο πεμπτη μπορω. και στις 15 εχω εμβολια μονο τοτε δεν μπορω. φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ σμουτς μου, χθες πήγα στη γιατρό είδαμε καρδούλα και μέχρι στιγμής όλα καλά.

εκτός από αφόρητες αναγούλες που με κάνουν να θέλω να μασάω όλη την ώρα.

αλλά είπα αυτή τη φορά το στόμα ραμμένο.

καμιά φρυγανιά στις αναγούλες και τίποτα άλλο.

μιλήσαμε για φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική και λέω να το τολμήσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...