Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

fifi εισαι εδω?????? αααααααααααα

Λοιπον αντε κοριτσια , αυτο το σκ με τα μικρα τι λετε??

φιφι θα φερεις και το μωρο μαζι ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κυριακη ειναι ωραια μερα ...

κοριτσια ουουου μπορειτε ολες ? δεν θα καθισουμε πολυ , ενα καφεδακι με τα μικρα .

Προτεινω και μερη ,

-ζαπειο στο χριστουγεννιατικο μπαζαρ

-mall

-balloux

προτεινετε εσεις αν δεν μπορειτε σ αυτα

Δηλωστε παρουσιες

σημερα γιορταζει η δικια μου ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

φερακι τρελοκοριτσο να το χαιρεσαι το κουκλακι σου. αχ το γλυκουλι μου, θελω να το δω...και ολα τα μπεμπονια σας ...

Ρε κοριτσια την Κυριακη γυρω στις 11.30 πρεπει να παω αεροδρομιο τον ανδρα , φευγει παει πισω Αγγλια ,οποτε εγω θα μπορω μετα...εαν μπορειτε αργουτσικα Κυριακη ειμαι μεσα...αλλιως κανονιστε το μια αλλη μερα please please αλλα να φερετε και τα μωρακια σας οκ??

Fairaaaaaaaaaaaaako, να χαίρεσαι το κουκλί σου!!!Γερό και ευτυχισμένο!!!!!!!

Εγώ είμαι μέσα και πιο αργά την Κυριακή μια χαρά!!! Το Mall νομίζω ότι είναι εξαιρετική λύση!!!

Καλέ πού είστε οι άλλες???? Όσες μαζευτούμε ας πάμε τι λέτε???

Σας φιλώ! Εννοείται ότι θα φέρω και την μπέμπα!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια .

Ειμαι μεσα για κυριακη..

α σημερα οποια θελει να ερθει το σπιτι ειναι ανοιχτο .Φιλακια

φαιρακι να χαίρεσαι την κούκλα σου. να ειναι παντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη και υγιής πανω απο ολα.

κοριτσια εγω θα σας δυσαρεστησω μαλλον. ΣΚ θα δουλεύω. Ανάλογα με το πως θα παει η δουλειά και τελειώσω απο το σαββατο θα μπορω να ερθω αλλα δεν μπορω να ξερω ακομα. Δευτερα 9 η ωρα το πρωι πρεπει να παραδωσω ενα προτζεκτ και ακομα εχω πολυ δρομο μπροστα μου

κι ειχα κανονισει τοσο ωραια πραγματα αυτο το σκ... αλλα ασοψεται

φιλακια, θα σας ενημερώσω

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια,

το προβλημα με το Ιντερνετ καλα κρατει..κανενα νεο απο τον Οτε..ποτε θα αξιωθουν να ερθουν για να βαλουν γραμμες...

Σημερα απηργησα,ειχα 7ωρες μαθημα και ηδη με πονουσε ο λαιμος μου..φανταζεστε πω θα γινοταν αν πηγαινα σημερα για μαθημα.Τωρα ειμαι σε ενα ιντερνετ καφε να ενημρωθω λιγακι..η μικρη ειναι με την νταντα της στο σπιτι και εγω εχω περιθωριο ευτυχως.

Πηγαμε και παιδιατρο τελικα...ευτυχως ολα καλα..η μικρη εφτασε 91 ποντους ρε σεις-εχουμε ρουχα για 2 χρονων και της ειναι τσιμα τσιμα-οτι καινουργιο αγοραζω αποφασισα να το παιρνω για 3-4 χρονων να φτουρησει και για τον επομενο χειμωνα,δεν ειμαστε για πεταμενα λεφτα πλεον...και κιλα 14100..μου εχει πεσει η μεση και πλεον αποφευγω να την κουβαλαω αλλα πως να μην την παρεις αγκαλια οταν ζηταει η καημενη??Απο αυτον τον μηνα και μετα εχουμε και επαναληπτικα εμβολια,θα κανουμε ενα καθε μηνα και το mmr θα το κανουμε πριν το Πασχα τελικα!

Σας ειπα οτι την βαζω και τιμωρια??κανει μερικες φορες πραγματα επικινδυνα οπως να σκαρφαλωνει σε τραπεζακια και καναπεδες και οταν την προειδοποιω και δεν με ακουει μπαινει για δυο λεπτα πισω απο ενα πορτακι με καγκελα που εχουμε στην πορτα αναμεσα απο σαλονι και χωλακι δωματιων!!!Κλαιει εννοειται και φωναζει μαμα-μαμα αλλα ελπιζω ειλικρινα να καταλαβει σιγα σιγα τις επιπτωσεις...Αφου το λεει κιολας..δειχνει εκει και φωναζει "μιμια,μιμια(τιμωρια δηλαδη)"...

Προσφατα ηταν κατω απο την τραπεζαρια ξαπλωμενη και σε χρονο dt εκει που καθοταν ησυχα τραβηξε το ρανερ και εριξε κατω ενα μεγαλο πορσελανινο δισκο με διακοσμητικα ροδια επανω....Καταλαβαινετε την καταληξη...ακουσαμε το μπουμ και μεχρι να διαπιστωσουμε οτι δεν ειχε σφαχτει 'η δεν ειχε παθει καμια διασειση τρελλαθηκαμε...Δεν την μαλωσα γιατι δεν το εκανε επιτηδες,πιστευω οτι μαλλον θελησε να κρατηθει απο αυτο και να σηκωθει....Ευτυχως οταν επεσαν ηταν κατω απο το τραπεζι γι αυτο δεν ειχαμε προβλημα....

Και σκεφτειτε οτι ειναι και γενικα ησυχο παιδι...αεικινητο μεν αλλα σε νορμαλ πλαισια!!

Τι αλλο εχουμε να ζησουμε αναρωτιεμαι με τα παλαβιαρικα μας!!!:tongue:

Κατι διαβασα παραπανω για την ομοιοπαθητικη...κι εμεις κανουμε απο την πρωτη στιγμη στην μικρη σε συνδυασμο με την συμβατικη ιατρικη-πχ κανουμε ολα τα εμβολια κανονικα....Ευτυχως δεν την χρειαστηκαμε συχνα αλλα οταν περσι η Πηνελοπη αρρωστησε με υψηλο πυρετο με ομοιοπαθητικα καταστειλαμε την ιωση και δεν πηραμε και ποτε αντιβιωση και ευχομαι να μην χρειαστει να παρουμε!Ευτυχως μεχρι τωρα περα απο κανενα περιστασιακο μπουκωματακι δεν ειχαμε αλλα...

Αυτα απο εμας κοριτσια...

αααα....μην ξεχασω σας το λεω απο τωρα

4-8 Ιανουαριου θα ειμαι Αθηνα!!!Φροντιστε να σας δωωωωωωωωω,pleaseeeeeeee:p:p

marsolan μια χαρα η μικρη σου , φαινεται βρε συ θα γινει ψηλο ανθρωπακι , αλλωστε και εσυ ψηλη εισαι .

Εγω παντως της αγοραζω μεγαλυτερα τα ρουχα παντα , ποτε δεν της εχω παρει ρουχο που να ειναι για τωρα .Δεν με νοιαζει και ας ειναι μπουγιο πανω της αλλωστε της φοραω ολο μπλουζοφορεματα(τι αλλο οτι η μανα της :tongue:) και καλτσον , οποτε μια χαρα .

Εχθες στην γιορτη της εγινε χαμος , ο μπαμπας μου της πηρε και την janusi κουζινα η οποια εγινε αυτοκινητακι για ολα τα παιδακια , σιγα μην καταλαβαιναν αυτα αν ειναι κουζινα ή οχημα για μεταφορα :Dεγω τα επαιξα , οχι γιατι με κουρασε η κουζινα με τα φαγητα αλλα το σπιτι ειχε γινει λες και περασε ανεμοστροβυλος και επρεπε στο τελος να τα μαζεψω,χαλαλι τους !!! μα τι αστεια που ειναι μεταξυ τους , σαν στρουμφακια .

Εν το μεταξυ η δικια μου μπαινει στην μεση και χορευει , το ντεφι της ελειπε χαχαχα.

Να πειτε αν ειναι για την κυριακη για να προγραμματιστω

φιλακια

Διαφημίσεις

marsolan μου η Πηνελόπη μας θα γίνει μοντέλο. Έχει να πάρει βέβαια και το παιδί.

Εμένα δεν σκαρφαλώνει πουθενά είναι φοβητσιάρης, γενικά τρέχει πάνω κάτω όλη μέρα και αν θέλει να κάνει κατι καινούργιο ή να πιάσει κάτι καινούργιο με τραβάει από το χέρι να το ακουμπήσω πρώτα εγώ και μετά αυτός. Δηλαδή να αρπάξει η μαμά τις πρώτες αν είναι κάτι κακό. χαχα έχει απίστευτο γέλιο και από τότε που έστρωσε πρόγραμμα έχουμε γίνει άνθρωποι όλοι , ξεκούραστοι. Κοιμάται το μεσημέρι στάνταρ και το βράδυ 8 είναι στο κρεβάτι μέχρι το πρωί 8:30 που τον σηκώνουμε εμείς για να φύγουμε. Και όλη την μέρα είναι ένα χαμογελαστό παιδί που σπάνιο γκρινιάζει. Ο ύπνος είναι το Α και το Ω στο παιδί. Αν δεν κοιμάται σωστά όλη μέρα είναι μέσα στην γκρίνια.

Φαίρυ μου τα παιδιά μεταξύ τους έχουν τρομερό γέλιο. Βλέπω τον δικό μου όταν τον βγάζουμε βόλτα στο εμπορικό κέντρο που είναι το μόνο μέρος που μπορεί το παιδί να τρέξει και να δει παιδάκια γιατί όλοι οι γονείς εκεί τα πάνε. Απαγορεύεται και το κάπνισμα και είναι σούπερ. Βέβαια πάντα υπάρχουν οι έξυπνοι που τα ανάβουν στους διαδρόμους στην ζούλα και τρέχουν οι σεκιούριτοι να τους μαζέψουν. Δεν θα γίνουμε ποτέ πολιτισμένος λαός εγώ αυτό έχω να πω. Αναρχία παντού.

Όταν δεν σέβονται τα ίδια τους τα παιδιά γιατί να σεβαστούν το δικό σου.

ΣΤο θέμα μου λοιπόν τον βλέπω πώς κάνει όταν βλέπει άλλα παιδάκια, έρχονται κοντά και έχουν δικούς τους κώδικες. Σκέτη μαγεία.

Όσο για τα εμβόλια εμείς έχουμε τώρα στους 18 μήνες ένα να δω πότε θα το γράψουμε για να πάμε στο γιατρό.

Φίφη μου καλώς ήρθες στην Ελλάδα , πώς πέρασες ? πώς ήταν η προσαρμογή ?

Φιλια σε όλες και φαίρυ θέλουμε φωτό από το πάρτι της Ανδριάνας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Marsolan μου, βλέπω έχουμε και υποψήφιο μοντέλο στη λίστα!!!!!! Αλλά αφού λένε τα κορίτσια ότι πήρε από τη μαμά, κάτι ξέρουν!!!

Κι εμείς ρούχα μεγαλύτερα παίρνουμε. Και η επιλογή σου φεράκι είναι ιδανική!!!

Το μέγεθος της Μαρίας είναι ακριβώς στην ηλικία της -γιατί είναι ακριβώς στο 50% του ύψους- γι' αυτό κι εμείς αγοράζουμε μεγαλύτερα ρουχαλάκια και εδώ που τα λέμε είναι και πιο άνετα τα αγγελούδια μας να παίξουν!!!

Rosebaby μου, συμφωνώ απολύτως για τον ύπνο. Κι εμένα η μικρή μου όταν είναι ξεκούραστη είναι άλλος άνθρωπος. Αν χάσει λίγο το πρόγραμμά της είναι μέσα στην γκρίνια!!

Εμείς γίναμε καλά, δόξα τω θεώ!!!

Τι θα γίνει τελικά με την έξοδο? Θα το κανονίσουμε?

Και να προσπαθήσουμε να βρεθούμε κι όταν θα είναι και η Marsolan εδώ!!

φιλάκια σε όλες

hello κοριτσια , τι κανετε?? εμεις ψωφισαμε σημερα , την εχω στειλει αδιαβαστη την μικρη , την πηγα babyy swimming και εγινε χαμος , τωρα εχει ξεκινησει να ανταποκρινεται στις κινησεις που την βαζουμε να κανει , κολυμπαει με την δικη μου βοηθεια βεβαια και προσπαθει να φτασει με χερια ποδια τα παιχνιδια που της ριχνουν , σημερα δε μας ακουσε και ολη η πισινα γιατι ειδε να αγορακι-γκομενακι που ηρθε νωριτερα και εκανε βουτιες διπλα μας ....αχ τι τρα;βαω η δολεια η μανα.

Μετα την πηρα και πηγαμε βολτα στο μετρο μαλλ , χαμος και εκει , αν και ειχα πει να την ταισω σπιτι με συνεπηρε η βολτα και φαγαμε εκει , το μετανιωσα αλλα πεινουσε το παιδι , επισης της πηρα το γευμα το παιδι και παλι το μετανιωσα γιατι εφαγε βλακειες ενω επρεπε να παρω μια ωραιοτατη μακαροναδα να την χαρει .Τεσπα .Ωρες ωρες με ποιανει η κριση του 'δεν ειμαι καλη μανα' Σημερα καπως με επιασε , και στεναχωριομουν .

Αυταααααααα

τελικα καλε αυριο τι θα κανουμε ??? η μπουμπου δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθει περιμενει ομως τηλ.

Μπράβο σας που περάσατε τέλεια, Fairaki μου!!

Και είσαι σούπερ μανούλα! Μερικές φορές συμβαίνουν αυτές οι παρασπονδίες με το φαγητό!!!Δεν είναι κανόνας άλλωστε!!

Λοιπόν εγώ είμαι μέσα!!!

Αν δεν μπορεί άλλο κοριτσάκι σκέψου μήπως πάμε για κανένα καφεδάκι πρωινό ή απογευματινό!!!

Αν δεν βρεις καμία στείλε μου μήνυμα στο κινητό!!!Πάμε και Γλυφάδα!!!

ωραια εγω ειμαι μεσα θα σου στειλω μνμ στο φεις .

Γενικα αυτες τις στιγμε ςμε την κορη μου τις απολαμβανω πολυ και τελευταια αναζηταω να ειμαστε μονο οι δυο μας , γιατι δεν ξερω για ποιον λογο βγαινω εγω εκτος προγραμματος αμα ειναι μαζι ο μπαμπας μας .Μας αλλαζει το προγραμμα στο dete .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...