Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κι εμείς με ψιλοωτίτιδα είμαστε, μην σκάτε. ολα τα παιδάκια την παθαίνουν αργά η γρήγορα.

εγώ κάνω ομοιοπαθητική στην Ιλιάνα, και ενώ κάναμε αγωγή για την ωτίτιδα, μας έσκασε ο στρεπτόκοκος στη μέση, και αναγκαστικά της έδωσα αντιβίωση, οπότε έμεινε πίσω η αγωγή των αυτιών.

Σημερα πηγαμε παιδίατρο, ο λαιμός της είναι εντάξει, αλλα τα αυτιά είναι λιγάκι ερεθισμένα, οπότε αυριο θα παρω την ομοιοπαθητικό για να συνεχίσουμε την αγωγή της ωτίτιδας λίγες μέρες ακόμα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fifi και εγω καθε μερα σχεδον της εβαζα της μικρης αλλα παντα μα παντα τα ρουφουσα δεν μπορεις να φανταστεις τι πραγμα εβγαζε και τωρα με το μπουκωμα μιλαμε καθαριζε το παιδι ειναι αυτο http://www.google.gr/imgres?q=chicco+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1216&bih=544&tbm=isch&tbnid=toK-iRNFdC9uYM:&imgrefurl=http://www.pharmeden.gr/product_info.php/chicco-physioclean-anarrofitiras-gia-ti-miti-p-1042&docid=MotZRTtrL_V-UM&imgurl=http://www.pharmeden.gr/images/thumbs/CH0015_1.jpeg&w=165&h=165&ei=43LPTqiVCJDvsgbPgujtDA&zoom=1&iact=rc&dur=600&sig=104499264418479382470&page=1&tbnh=132&tbnw=132&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=84&ty=72

για το αλλο με γραφετε εε??οεο θα παω τελικα μονη μου με την μικρη ααααααααα:rolleyes::tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fifi μην είσαι υπερβολική όλα τα μωρά και ο Αντώνης πιάνει το αυτί του όλη την ώρα.

τώρα αν θέλεις να τον πας για μια τυπική επίσκεψη πριν φύγεις δεν είναι κακό αλλά μην σε φοβίζει το παρά μικρό.

όλες το έχουμε γιαυτό πρέπει η μια με την άλλη να τα θυμίζουμε.

Ροζακι εχεις πολυ δικιο αλλα καταλαβαινεις νεα μαμα ...μεγαλο ψαρι!!!

Κοριτσακια κατα τα αλλα τι κανετε?? τωρα που θα γυρισω θα τα πουμε ετσι?? Φειρακι διαβασα οτι σου κανουνε πολεμο στο γραφειο ε?? ειναι απο αυτην που νομιζω?? που σε ειχα προειδοποιησει??

Σμουτσακι μου χαιρομαι πολυ που σιγα σιγα τα θεματακια σου τελειωνουνε!! αντε θα κανετε χαρουμενα Χριστουγεννα

ροζακι γραψε μου πως τα πας με το θεμα υπνος του Αντωνακη γιατι και εγω στα χναρια σου βαδιζω και λεω να το παρω και εγω το βιβλιο...

Βανιλακο και τα αλλα κοριτσακια χαιρετισματα, και περαστικα σε ολα τα αρωστουλια μπεμπονια!!!

πηγα πισω και διάβασα. αν εννοείς για το χριστουγεννιατικο χωριό, εμεις εχουμε κερδισει δωρεαν είσοδο για τις ημερομηίες 5,6,7,8 Δεκεμβρίου, οποτε τοτε θα παμε

για το ακαντού βαριέμαι να σου πω την αληθεια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

fifika όπως έχω ξανά πει και θα γίνω γραφική στο τέλος εγώ πείστηκα και το δοκίμασα και δεν έχασα.

Αρχικά μου ήταν αδιανόητο να σκεφτώ ότι το μωρό μου θα κλαίει και εγώ δεν θα το παίρνω αλλά έγινε με τέτοιο τρόπο αναλυτικά και βήμα βήμα που νομίζω το κατάλαβε αμέσως και γιαυτό από την δεύτερη νύχτα μόνος του και όλη νύχτα ύπνο. Μου φάνταζε σαν ψέματα αλλά ήταν αλήθεια και σώθηκα κυριολεκτικά. Κοιμάμαι σαν άνθρωπος έχω αντοχές να παίξω μαζί του μετά την δουλειά ώρες πολλές και με τον άντρα μου είμαστε ακόμα ζευγάρι.

Και όλα αυτά με 28 λεπτά κλάμα αλλά δεν τον άφησα μόνο του διαχρονικά μπαίναμε στο δωμάτιο εναλάξ και του εξηγούσαμε τι γίνεται ότι δεν τον αφήνουμε και ότι πρέπει να μάθει να κοιμάται μόνος για το καλό του.

Φιλιά σε όλες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θα το παρω και εγω αυτο το βιβλιο , αν και βαριεμαι τωρα να διαβαζω .

εχθες και προχθες η δικια μου κοιμηθηκε μονη της ως τις 6 μετα ξυπνησε και ηρθε σοτ κρεβατι .

αυριο σκεφτομαι να παω στο χωριο μαζι με τον αντρα μου , πως τις κερδισατε σμουτσακι?

επισης αυριο απογευμα λεω να φτιαξω μαφινσ για την γιορτουλα της που ερχεται να κερασουμε

φαιρύ το βιβλίο είναι ούτε 100 σελίδες σε μια ώρα το έχεις διαβάσει.

Τι ωραίες φωτό με την Ανδριάνα στο δέντρο ρε συ.

τι κάνετε όλες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια

φιφικα τι κάνεις? πως ειναι η ζωή με το μωρό. Αν μου επιτρέψεις να σου δωσω μια συμβουλη. Το μωρό σου είναι πολυ μικρό ακόμα για να ασχοληθείς με αυτό το βιβλίο, ακόμα δεν εχει στρωσει το πρόγραμμά του. Των κοριτσιών ειναι μεγάλα παιδάκια πια και έχει μια λογική. Αλλα εσένα θα τον βρει το δρόμο του, μην αγχωνεσαι και μην μπλέκεις.

Φαιρακι, τις προσκλήσεις τις κέρδισα μεσω του παρεντς, εκανε κλήρωση, συμμετείχα και κέρδισα.

Επίσης αγοράσαμε και ετήσιες κάρτες για το αττικό πάρκο μεσω ενός site με προσφορές και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί θα τις αγοράζαμε ούτως η άλλως. Κάνανε 70 ευρω για τον κάθε ένα ενήλικα (η Ιλιάνα δε πληρώνει ακόμα) και τώρα μας κόστισε 31,5 για τον κάθε ενήλικα. Σουπερ τιμή. Και θα μπορουμε να πάμε όσες φορές θέλουμε. Η κανονική τιμή εισιτηρίου για μία φορά είναι 12 ευρω το άτομο.

εμείς λεμε να στολίσουμε το άλλο ΣΚ. Η ιλιάνα πάντως το έγραψε το γράμμα της για τον Αγιο Βασίλη. Εσεις?

4Rnfp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια!

Φιφάκο, μην αγχώνεσαι. Όπως σου είπαν και τα κορίτσια όλα τα παιδάκια χαϊδεύουν τα αυτάκια τους. Αν θες να βεβαιωθείς να πας να κοιτάξει τα αυτάκια του ένας γιατρός!

Εμείς συνεχίζουμε την αντιβίωση ο βήχας δεν έχει φύγει δυστυχώς... Θα την παρακολουθήσω και σήμερα και αύριο θα πάρω τον παιδίατρο μήπως χρειάζεται αλλαγή η αντιβίωση (augmentin παίρνουμε τώρα).

Fairaki, εμείς χρησιμοποιούμε το otrisalin για τις μύξες! Είναι πολύ καλό!

όσο για το βιβλίο το αγόρασα κι εγώ πρόσφατα για το blog. δε σας κρύβω ότι η μέθοδος του ελεγχόμενου κλάματος ακόμη με προβληματίζει. δεν το έχω κάνει ποτέ... είμαι στη φάση που διαβάζω το βιβλίο, έχει κάποια σημεία που είναι ενδιαφέροντα αλλά και κάποια άλλα που δε με πείθουν...

φιλάκια σε όλες καλή Κυριακή!!!

Υ.Γ. Σμουτσάκι, για μίλησέ μας για την ομοιοπαθητική! Δε μου γράφεις και ένα αφιέρωμα να σε ανεβάσω στο blog? Είναι πολύ ενδιαφέρον που το έχεις ψάξει!!!:))))))))))))

Διαφημίσεις

hellooooooooo εγω πηγαααα , στο χριστουγεννιατικο χωριο , οκ δεν λεει και πολλα ,εχει γινει λιγο παραπανω διαφημιση , στο λουναπαρκ απλα ειναι λιγο παραπανω στολισμενα , εβαλαν και παγοδρομιο για τα πιο μεγαλα παιδια , το εργαστηρι δεν λεει τιποτα , ενα τραινακι με μικρη διαδρομη εχει και ενα μερος για να στειλουν γραμμα τα παιδια.

Βρε παιδια εμενα η δικια μου δεν καταλαβαινει ακομα για τον αγιο β ασιλη , εσας τον καταλαβαινουν???

Νομιζω οτι οκ , βλεπει τα πραγματα αλλα ακομα δεν αντιλαμβανεται τι ειναι τι , ξερω γω μηπως εγω θεωρω πολυ μωρο το παιδι μου ?

Μαμμυ με την ομοιοπαθητική δεν ειχαμε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν να σου πω την αλήθεια. Τώρα μου ήρθε με την Ιλιάνα για να αποφεύγουμε τις συχνές αντιβιώσεις που δίνουν αβέρτα οι γιατροί με το παραμικρό.

Και ούτε είναι στάση ζωής. Τα εμβόλιά της τα έχω κάνει όλα κανονικά.

Ουσιαστικά έχουμε κάνει ενα ραντεβού με την ομοιοπαθητικό της έχουμε δώσει το ιστορικό της και στην αρχή του κάθε χρόνου μας δίνει από μία κάψουλα καθημερινά για κάποιους μήνες για τόνωση του οργανισμού της και από εκεί και πέρα δρούμε βάσει συμπτωματολογίας.

Δηλαδή τη βλέπει ο παιδίατρος αν έχει κάτι, μου λέει ακριβώς τι είναι, και την αλλη μερα εγω παιρνω την ομοιοπαθητικό, της λεω τι μου ειπε ο παιδιατρος κι εκείνη μου δίνει το αντίστοιχο ομοιοπαθητικό φάρμακο αντί για την αντίστοιχη αντιβίωση.

Περσυ πχ με τις αλλεργίες της άνοιξης, η παιδίατρος θα μου έδινε κορτιζόνη, ενω η ομοιοπαθητικός με τις κάψουλες που μου εδωσε, μου εκανε καλά την Ιλιάνα σε 2 μέρες, χωρίς κορτιζόνες και αντισταμηνικά.

Το καλό βέβαια είναι οτι η παιδίατρος δεν μου πάει κόντρα σε αυτό (ίσως και για να ικανοποιήσει την περιέργιά της όσον αφορά στο θεμα ομοιοπαθητική) απλώς μου έχει πει να προσέχω πολύ. Γιατί η αλήθεια είναι οτι θα μπορουσε να μου κάνει πόλεμο. Αλλα επειδή βλέπει οτι δεν την έχω σταματήσει σαν γιατρό και οτι την εμπιστεύομαι απόλυτα σε ότι μου πει, απλώς δεν θέλω να δίνω φαρμακα στο παιδί συνεχώς, συναινεί.

Βέβαια τις προάλλες με τον στρεπτόκοκκο μου ειπε "Κατευθειαν αντιβίωση, εδω δεν παίζουμε" και μίλησα με την ομοιοπαθητικό επειδή ταυτόχρονα η Ιλιανα επαιρνε φαρμακα για την ωτιτιδα και κλασσικά φαρμακα με φαρμακα της ομοιοπαθητικής δεν μπορουν να συνυπάρχουν γιατί το ενα αντικρούει το άλλο, και η ομοιοπαθητικός κατευειαν συμφωνησε και αυτη με την παιδιατρο απλα μου ειπε οτι η αγωγη της ωτιτιδας θα μείνει λίγο πίσω.

Επίσης ειμαι happy με την ομοιοπαθητικό που εχουμε επιλέξει γιατί στο συγκεκριμένο θέμα πχ, θα μπορουσε να το παίξει Θεα και να μου πει "οχι και δωσε ομοιοπαθητικό κλπ" αλλα η αλήθεια ειναι οτι αναγνώρισε τη σοβαρότητα της καταστασης και μου ειπε βουρ. ετσι κι εγώ έμεινα ήσυχη και φυσικά ο λαιμός της είναι πολύ καλά πια.

Επίσης μου ειπε η ομοιοπατ. οτι τα εμβολια αφου τα εχω ξεκινήσει καλο θα ειναι να τα ολοκληρώσω κανονικά. Δεν είναι Hardcore δηλαδή.

Επίσης υπαρχουν ομοιοπαθητικοί παιδίατροι, αλλα δεν προτίμησα να παω σε τετοιον γιατί είναι λίγοι και δυσεύρετοι. Οποτε αυτό το σύστημα σ εμας δουλευει μια χαρά.

ελπιζω να σε κάλυψα

4Rnfp3.png

Σμουτσάκι μου, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που περιγράφεις! Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουμε τις αντιβιώσεις στα παιδιά. Εμείς τώρα αναγκαστικά δώσαμε γιατί ο βήχας δεν έφευγε με τίποτα με απλά αντιβηχικά. Ευτυχώς είδαμε μεγάλη βελτίωση!

Φεράκο, δεν καταλαβαίνουν ακόμη έννοιες όπως Άγιος Βασίλης. Εμείς για να καταλάβεις έχουμε βάλει έναν φωτεινό Άγιο Βασίλη στο σαλόνι και όταν τον είδε είπε: "Νινί νινί" και έτρεξε τον αγκάλιασε και τον φίλησε... Περισσότερο χαίρονται με τα χρώματα, τα φώτα, τους ήχους! Τα γλυκά μας...

ναι μωρέ τι να καταλάβουν? σάμπως καταλαβαίνει η δικιά μου που είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερη απο τα δικά σας?

η ερωτησή μου ήταν εντελώς ρητορική έτσι για να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα.

παντως τωρα προφανως μαθαινουν χριστουγεννιατικα τραγουδια στο σταθμό και με εχει ζαλίσει αυτές τις μερες... "Τλίγωνα, γάλατααααα μεσ τη γειτονά...."

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια

φιφικα τι κάνεις? πως ειναι η ζωή με το μωρό. Αν μου επιτρέψεις να σου δωσω μια συμβουλη. Το μωρό σου είναι πολυ μικρό ακόμα για να ασχοληθείς με αυτό το βιβλίο, ακόμα δεν εχει στρωσει το πρόγραμμά του. Των κοριτσιών ειναι μεγάλα παιδάκια πια και έχει μια λογική. Αλλα εσένα θα τον βρει το δρόμο του, μην αγχωνεσαι και μην μπλέκεις.

Καλα εαν δεν επιτρεψω σε εσενα συμβουλη σε ποιον θα επιτρεψω?? Μηπως εχεις ξεχασει σε τι κουλα μας εχεις απαντησει οταν ξεκινησε αυτο το παρεακι?? Αληθεια και τωρα που το σκεφτομαι αυτη η Δημητρα τι κανει?? τοσο πολυ τα πηρε πια και δεν μπαινει καθολου ?? η λετε με τα 3 να μην προλαβαινει ουτε το κομπιουτερ να ανοιξει??

Τωρα η ζωη με το μωρο ειναι τελεια, ειμαι πολυ ευτυχισμενη και το παιδι μου ειναι πολυ καλοβολο...αφου για αυτο με τον υπνο που λεγαμε που εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που μου λες, τις τελευταιες 2 μερες ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, τον εβαλα χωρις κουνημα για υπνο και απλα πηγαινω καθε λιγο και του μιλαω για κανα δεκαλεπτο και τον παιρνει ο υπνος...τι να πω ολα καλα μου πανε το μονο μου θεματακι ειναι οτι ακομη ξυπναει την νυχτα για να φαει και φυσικα νωρις το πρωι:lol: .Θα σας τα πω απο κοντα ομως, αντε κανονιστε καφεδακι εχω γυρισει και θα μεινω για τις γιορτες. Αλλα θελω να δω και τα αλλα μωρα οχι μονο το Ηλιανακι ετσι...και θα φερω και νετμπουκ να μου φτιαξετε λογαριασμο στο φεισ μονο για τα κοριτσια τηα παρεας μας...φιλακια σε ολες και συγνωμη που απλωσα σεντονι ...χιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...