Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

να πας σμουτς μου να ξεσκασετε λιγο αν και εγω τα βαριεμαι με τα σογια.

εμεις ειμαστε μεσα απο την παρασκευη ...η μικρη εχει απο τοτε πυρετο και ειμαστε συνεχεια μεσα ..φανταστικκο σαββατοκυριακο !!!:-(

λεω να στολισω παντως για να εχω ελευθερο το αλλο σκ !!!

δεν μπορω να πω, τελικά καλά περάσαμε, και η ιλιανα ξελύσσαξε, τη ζωγραφίσανε και στο πρόσωπο, κι εγώ φτιάχτηκα λίγο και επιτέλους μετά απο αρκετό καιρό, αισθάνθηκα λίγο πιο γυναίκα.

Και μην μου πας κόντρα, θες να σου θυμίσω πόσο φανταστικός ήταν ο τελευταίος μας μήνας?

Καλημέρα, κοριτσάρες!

Στολίσαμε το δεντράκι μας την Παρασκευή και η μπέμπα είναι πολύ χαρούμενη!

Κιόλας? Μπράβο σας, και του χρόνου εύχομαι. Εγώ θα το στολίσω στις 3/12, παντα το στολίζω το ΣΚ πριν του Αγίου Νικολάου για να είναι στολισμένα στη γιορτή του Νίκου. Φέτος λέω να φωνάξω και λιγους φίλους μας με τα παιδάκια τους να το στολισουμε παρέα, για να μας ανέβει λίγο η διάθεση.

και εμείς θέλουμε να στολίσουμε αλλά δεν έχουμε δέντρο, πρέπει να αγοράσουμε και θέλει πολλά λεφτά ρε παιδιά να πάρεις και στολίδια. θα πάρουμε όμως γιατί τα μωρό τρελαίνονται.

σμουτς να πας και μην δίνεις σημασία στον κόσμο, γράψτους

ααχχ μωρε, επρεπε να μένεις Αθήνα, θα αγοράσω κι εγω καινούργιο δέντρο φέτος (έτσι λέω τουλάχιστον) και ψάχνω να δωσω κάπου το παλιό, γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, απλα εμενα μου τη βαρεσε φετος και θελω αλλο.

Κι εγω πηγα και πηρα καποια στολιδακια απο το τζαμπο φετος για να ανανωθούμε λίγακι

Οσο για τον κόσμο, δεν μου λενε κατι που να με ενοχλεί, απλα τωρα με το συμβάν του νίκου που είναι πρόσφατο, καταλαβαίνεις, όλο το ανακυκλώνουν κι εγώ δεν μπορω αλλο να το συζηταω, εχω κουραστεί.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μικρη ειχε και εχθες το βραδυ δεκατα , δεν ηθελε να αφησει ουτε τουαλετα να παω.

Για να της φτιαξω την διαθεση εχθες στολισαμε και μεις , οντως το χαρηκε πολυ και τα κανε ολα γιαμπογυαλο χαχαχα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy μου και εμένα η όρεξη του έχει μειωθεί αλλά τρώει κάτι δεν είναι νηστικός

σήμερα ανέβασε πυρετό το μεσημέρι και όλη μέρα τα δέκατα τον έχουν εξαντλήσει.

εσένα εχει άλλα συμπτώματα ή μόνο πυρετός όπως εμένα ?

την πηγες στο γιατρό ? αγχώνομαι ρε γμτ πολύ έχω και τους γονείς μου που με φορτώνουν και αυτοί ψυχολογικά γιατί είναι υπερ προστατευτικοί μαζί του και τρελαίνομαι.

τι να κάνω ?

τι πυρετό έχει εσένα και τι της δίνεις σε φάρμακο και ml ?

ροζ μου και εμενα ειχε πυρετο και μετα δεκατα τα οποια την εξαντλησαν , ολο αγκαλια ηθελε να ειναι , δεν μ αφηνε στιγμη .

Οχι δεν την πηγα γιατρο αλλα την πηρα τηλ και μου αν συνεχιστει ο πυρετος και σημερα , να την παω .Τωρα θα δω τι θα μου πουν γιατι ειμαι στο γραφειο .

Αλλα συμπτωματα που ειχε ηταν συναχι , μυξουλες πολλες , ευτυχως αυτος ο αναφηρητης ειναι σωτηριος , δεν υπαρχει καλυτερο

της δινω ανα τεσσερις ωρες(δεν το τηρω και πολυ μπορει ναπαρει καμια ωριτσα παραπανω) εναλλαξ σιροπι ντεπον -ποσταν .

Περαστικα σας

και επηδει σας εχω παρει μονοτερμα πρωι πρωι χαχαχα , θελω να σας ρωτησω , σκεφτομαι να την παω θεατρο στο ακαντου , λετε να μην κατσει ?

Διαφημίσεις

ουυυυυυυυ χαμος γινεται , χορευει κιολας .

Σκεφτομαι να την παω σε ενα απο τα επομενα σκ αμα θελετε ακολουθειτε ,επισης λεω να την παω στο χριστουγεννιατικο χωριο και τεταρτη θα την παω στην σχολη χορου μου που τα παιδακια θα στολισουν δεντρο

ααα και γω θελω να τον παω,.....στο θεατρο...πες μου που ειναι...

εμενα τρελενεται ....παει μπροστα στο λαπ τοπ και μου λεει...μαμα...αλε(βαλε)!!!!

Περαστικα στα αρρωστουλια ...α και που εισαι ροζ μου.....εμενα να δεις πως με τρελαινουν οι γονεις μου με το παραμικρο που θα παθει ο μικρος!!!!Υπερπροστασια....πολυ κακο

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε ?

εγώ σήμερα έκατσα σπίτι με τον μικρό, ευτυχώς από χθες δεν έχει πυρετό αλλά σήμερα ξύπνησε με εξανθήματα και μου είπε η γιατρός είναι πολλές ιώσεις που όταν φεύγουν αφήνουν εξανθήματα σε 2 μέρες το αργότερο θα έχουν φύγει. Τρόμαξα το πρωί λέω ρε συ τι στο καλό τελειώσαμε με το ένα άρχισε άλλο ?

Η διάθεση του είναι μέτρια δεν είναι τόσο ντούρασελ όπως συνήθως αλλά εύχομαι σύντομα να στρώσει. Ευτυχώς τρώει κανονικά οπότε θα επανέρθει γρήγορα.

Και όσο για την υπερπροστασία των παππούδων βανιλίτσα μου να σου πω ότι λίγο στραβά που λεει ο λόγος να κλάσει το μωρό η μάνα μου λέει πάρε την γιατρό τηλεφωνο.

Εγώ είμαι το άλλο άκρο με τα τηλέφωνο και η μάνα μου το άλλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

mummy μου κάναμε και εμείς aerolin 2 φορές μια όταν ήταν 6 μηνών γιατί είχε βρογχιολίτιδα 2 σπρει και γύρω στο έτος το ένα γιατί είχε λίγο βήχα.

δεν είναι κάτι ιδιαίτερο μην σε στεναχωρεί όλοι οι γιατροί τα δίνουν αντί για σιρόπι που προκαλούν ταχυπαλμίες.

όσο για υγραντήρα δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αν και άκουσα ότι δεν κάνει δουλειά. Τώρα τι να πω.

Σήμερα ρε παιδιά άκουσα το εξής το παιδί μιας φίλης μου μεγάλο 3 ετών έπαθε ωτίτιδα και ο ωριλάς τους είπε όχι ορό στην μύτη με τίποτα. Γιατί όλες οι ακαθαρσίες πάνε πίσω στα αυτιά λέει και μαλώνουν με τους παιδίατρους που τα λένε στους γονείς.

Τώρα τι να πιστέψεις και τι να κάνεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ελα ρε αυτο δεν το ξερα , εν το μεταξυ προχθες εκλαιγε συνεχεια η δικια μου και πηγα να της βαλω ορο στο ενα ρουθουνι και δεν ηθελε με τιποτα , λες να την πονουσε το αυτι της? εχθες ευτυχως κοιμηθηκαμε καλα .

Βασικα εγω αφου βαλω ορο της βαζω μετα τον αναροφητη οποτε οτι ειναι το τραβαει δεν παει μεσα .Πολυ σωτηριο εργαλειο.

Εν το μεταξυ την ωτιτιδα πως την βρισκουν βρε παιδια με το ακουστικο??

Μαμμυ οχι ποτε δεν εβαλα υγραντηρα , κατι εχω ακουσει για τα φυλλα φοινικα , κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρη , που τα βαζεις στο καλοριφερ και κανουν καλο για οσα παιδια εχουν δυσπνοια .Δεν ειμαι σιγουρη ομως για το αν ειναι φοινικας , ψαξε λιγο να στο ιντερνετ να μαθεις .

Επισης κατι ξερω που αφηνεις νερο πανω στο καλοριφερ.

Λοιπον να σας πω δεν μπορω να σας παρακαλαω ...παμε αυτο το σκ στο χριστουγεννιατικο χωριο ?? κυριακη?? τι λετε ωωωωωωωωωω μην χανεστε

Έχει πέσει αρρώστια χαμός ε??

Τα δικά μας νέα. Ξεκινήσαμε δυστυχώς αντιβίωση, γιατί ο βήχας δεν έφευγε με τίποτα...

Αυτό που σας είπαν με τον ορό ισχύει. Ο παιδίατρός μας μας έχει πει ότι όταν της βάζουμε ορό θα ρίχνουμε λίγες σταγόνες και όχι με ένταση το υγρό μέσα στη μύτη γιατί διώχνει τις ακαθαρσίες προς τα αυτιά και γίνονται ωτίτιδες... Προσοχή λοιπόν!!

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια!!!

Κοριτσαρες τι κανετε?? μπηκα να σας διαβασω και επεσα σε θεμα που με καιει. Αυτο με τον ορο!! εδω και καποιες μερες το παιδι πιανει το αυτακι του και το πειραζει εντονα, το εκανε απο παντα οταν νυσταζε αλλα τις τελευταιες μερες πιο εντονα και κατα την διαρκεια της ημερας.Εντομεταξυ εγω εχω ψυχωση με τον ορο ,του βαζω σχεδον μερα παρα μερα και το παταω με δυναμη μεσα....και δεν του τα ρουφαω αλλα του κλεινω το αλλο ρουθουνι για να τα βγαλει μονος του...λετε να το κατεστρεψα το παιδι?? και να εχουν παει οι βρομιες στο αυτακι του?? οχι τιποτα αλλο σε λιγες μερες θα μπουμε σε αεροπλανο και θα πεθανει στον πονο το μωρακι μου...τι να κανω?? εχω χεστει επανω μου ...εχουμε εναν πολυ καλο οριλα οικογενειακο φιλο , θα βαλω την μανα μου να ρωτησει...

fifi μην είσαι υπερβολική όλα τα μωρά και ο Αντώνης πιάνει το αυτί του όλη την ώρα.

τώρα αν θέλεις να τον πας για μια τυπική επίσκεψη πριν φύγεις δεν είναι κακό αλλά μην σε φοβίζει το παρά μικρό.

όλες το έχουμε γιαυτό πρέπει η μια με την άλλη να τα θυμίζουμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...