Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βρε κοριτσια να σας ρωτησω , τα πατε καθε μηνα στον παιδιατρο , εγω εχω γινει τελειος ασυνεπης στα ραντεβου με την παιδιατρο , δηλαδη το καλοκαιρι δεν την πηγα καθολου , τωρα ηταν να κανει ενα εμβολιο και επειδη ειναι μπουκωμενη το τρεναρω και αλλο να μην της πεσει βαρυ .

Μηπως εχω γινει λιγο αναισθητη ? μηπως δεν κανω κατι καλα.

Παντως αν η δικια μου ηταν ολη μερα μαζι μου θα ηταν πιο αδυνατη σιγουρα , η πεθερα μου την καλοταιζει , ακομα δικο της φαγητο της δινει .Εν το μεταξυ η αληθεια ειναι οτι ειναι και λιγο του υπνου η δικια μου οποτε τα παιρνει τα κιλακια της ετσι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Fairaki μου, όχι μια χαρά κάνεις και δεν το πας συνέχεια το παιδί στον παιδίατρο. Μόνο το πρόγραμμα των εμβολίων της να προσέξεις! Ξέρεις ότι ο ύπνος είναι πάρα πολύ σημαντικό για να πάρει γραμμάρια ένα παιδί, γεγονός που πάλι δεν το έχει η μπέμπα μου. Με μεγάλη δυσκολία κοιμάται.

Για να καταλάβετε χθες πήγαμε στον παιδίατρο γιατί είχε 38,5 πυρετό και δεν σταμάτησε να τρέχει πάνω κάτω και να παίζει με τα παιχνίδια, έκανε στροφές γύρω από τον εαυτό της, σκαρφάλωνε κτλ. Ήταν ένα άλλο κοριτσάκι ίδιας ηλικίας το οποίο ούτε που κουνιόταν. Και τότε με ρώτησε η μάνα της: έτσι είναι όλη μέρα; Ναι, της λέω, αυτό που βλέπετε όλη μέρα. Και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό...

Τελικά ιωσούλα έχουμε, λίγο λαιμό, βγάζουμε του σκοτωμού δόντια και περάσαμε μαύριο βράδυ από τον πυρετό.

Τον ρώτησα πάλι για τα κιλά και μου είπε ότι έχει φτιάξει το διάγραμμά της στον Η/Υ του και την παρακολουθεί και να μην ανησυχώ καθόλου, τα πάει μια χαρά, γιατί μπορεί να είναι αδυνατούλα αλλά παίρνει σταθερά βάρος και ύψος. Μακάρι...

Σας φιλώ όλες!!!

ειδες , τελικα ειναι στο παιδι , η δικια μου αν δεν κοιμηθει δυο φορες την ημερα θα εχει γκρινια και δεν ειναι τοσο δραστηρια , φυσιολογικο να παιρνει κιλα πιο ευκολα , η πεθερα μου που την συγκρινει με την ανηψια της που εχει μεγαλωσει και αυτην μου το λεει συνεχεια , ειναι το παιδι λιγοτερο ενεργητικο .

Παντως και εγω ετσι ημουν μικρη σαν την δικια σου , πολυ ενεργητικη οπου μετα που μεγαλωσα ηρεμισα .Οποτε σου δινω ελπιδες οτι καποια στιγμη θα ηρεμισετε χιχιχιιχιχ.

Αληθεια πως τα καταφερνεις βρε μαμυ

κοριτσια σημερα ξεκιναει το χριστουγεννιατικο χωριο στα αηδονακια .Ποτε θα παρουμε τα μικρα να παμε??? αντε βρε μαζευτειτε , μωρα παιδια εχουμε να τα παμε καπου !! Παμε την αλλη κυριακη πρωι ? τι λετε

Εγω παντως εχω να την παω παιδιατρο 6 μηνες και δεν χρειαζεται να τα πηγαινουμε νωριτερα απο 6μηνο εκτος αν υπαρχει λογος σοβαρος!!Θα την παω την εβδομαδα που ερχεται πιο πολυ για να δουμε αν θα μας γραψει εξετασεις αιματος και να συζητησω ποτε θα κανουμε το mmr το οποιο ηδη το εχω παει πισω αλλα δεν με απασχολει απαραιτητα!!Μαλλον θα το δρομολογησω κατα τις 10 Δεκεμβρη ομως γιατι αυτο ειναι ενα εμβολιο που τυχον παρενεργειες τις βγαζει μετα απο 15 μερες...οποτε ΑΝ εχουμε καμια να το περασουμε μεσα στις γιορτες των Χριστουγεννων που θα ειμαι στο σπιτι!

Μαμυ,κι η Πηνελοπη ειναι ενα κινητικοτατο παιδι,κωλο δεν βαζει κατω και εκει αποδιδω παρα το βαρος της δεν εχει ιχνο λιπους και η γιατρος αλλα και εγω δεν ανησυχουμε!Κοιμαται βεβαια κανενα 2 ωρο το μεσημερι και περιπου 9-10 ωρες το βραδυ αλλα οσο ειναι ξυπνια χορευει,σκαρφαλωνει,παει απο μερια σε μερια και ολο στο πηγαινε-ελα ειναι!Ουτε φωτογραφιες δεν μπορουμε να βγαλουμε,ταμα κανουμε να την πετυχουμε πλεον σε ηρεμια και να σταθει να ποζαρει!!

Φαιρυ,η δουλεια καλα παει...ειναι λιγο εξοντωντικη συναισθηματικα γιατι υπαρχουν μερες που απλα δεν βγαινει περα η κατασταση με τα παιδια..Σε φερνουν σε σημειο να δοκιμασεις τις αντοχες σου και να κρατιεσαι να μην αρχισεις τα βρισιδια σε λιμανιωτικη διαλεκτο:tongue:αλλα οκ!!παλευεται...

Και σκεψου οτι ειμαι πολυ υπομονετικη,πολυ διαλακτικη,τους δινω τοσες ευκαιριες να την γλυτωσουν και παρολαυτα θελουν τον βουρδουλα τους...

Μερικες φορες ειλικρινα η φωνη μου πιανει απιστευτες οκταβες....:rolleyes:

Σημερινο σκηνικο για να καταλαβεις την καφριλα παιδιων Β' Λυκειου παρα την ανοχη που δειχνω σε μικροβλακειες..

Μαθ-Κυρια,σημερα με τσαντισατε!

Εγω-Γιατι παιδι μου??Τι σου εκανα ειδικα σημερα??

Μαθ-Φωναζατε δυνατα ολη ωρα για ησυχια...

Εγω-Ναι,αλλα δεν φωναζα εσενα Θοδωρη...εσυ δεν μου δημιουργησες προβλημα....

Μαθ-Ναι,αλλα εγω ηθελα να συγκεντρωθω για να λυσω τα Μαθηματικα και εσεις δεν με αφηνατε...

Εγω καπως ετσι:eek: και μετα:mad::-Κι αντι να τσαντιστω εγω Θοδωρη που σε εβλεπα να διαβαζεις αλλο μαθημα και να σε πεταξω εξω...τσαντιζεσαι εσυ αντι να λες κι ευχαριστω που δεν εφαγες μια ωριαια να πας να ηρεμησεις και να συγκεντρωθεις εκτος ταξης?????

Ουρα στα σκελια ο Θοδωρης...

αλλα τι τα θες....παραδειγματα τετοια και χειροτερα σε καθημερινη βαση!!

Ευτυχως που υπαρχουν και αλλες στιγμες,καλες που ειλικρινα βοηθανε να εκτιμησεις και να θαυμασεις το μυαλο των παιδιων και να αναθαρρησεις λιγακι για το μελλον μας!!!

Διαφημίσεις

μαρσο δηλαδη σε συγχαιρω!!!

mmr den exw kanei sthn mikri akoma , to exw kathisterisei kai eilikrina den xerw pote tha to kanoume .

oles ta kanate?

μαρσο δηλαδη σε συγχαιρω!!!

mmr den exw kanei sthn mikri akoma , to exw kathisterisei kai eilikrina den xerw pote tha to kanoume .

oles ta kanate?

καλημερουδιααααα

τι κανουτε????

Μαρσυ μου....εχεις το πιο ωραιο επαγγελμα....αλλα λιγοι εχουν τα κοτσια να κανουν καλα την δουλεια τους σημερα......Εισαι αξια....σε ολα και μπραβο σου!!!!

Εμεις το καναμε εδω και κανα μηνα το μμρ!!!!στην αρχη τον ρωταγα...κτλ και μετα μου λεει:τα συζητατε με φιλες σου εεε????.....Να μη φοβαστε.....τα περισσοτερα ειναι μυθοι!!!!

Φιλουσκια και να περασετε ενα σουπερ ΣΚ!!!

Γκελακο Χρονια Πολλα Πολυχρονη να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τώρα ειδα το βιβλιάριο και εμείς το κάναμε τον Αύγουστο καλά και δεν πήρα είδηση ότι ήταν αυτό δόξα το Θεό μια χαρά πήγε έχει και επαναληπτικό 6 ετών.

μάρσυ πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου τα νέα παιδιά ειδικά έχουν ένα θράσος άλλο πράγμα.

τι κάνετε ? εμείς απο χθες έχουμε πυρετό μέχρι 38,5 έφτασε. χωρίς άλλο συμπτώματα.

τι στο καλό ρε παιδί μου πόσες μέρες θέλει να πέσει ο πυρετός ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα και καλή κυριακή να έχουμε.

Ετοιμαζόμαστε να πάμε σε μια βάφτιση τώρα η Ιλιάνα κι εγώ. Ο νίκος δεν θα έρθει καθώς έχει λιγο πυρετό αυτές τις μέρες κι ενώ τώρα είναι καλά, ειπαμε να μην το ρισκάρουμε και κάνει μπάνιο και βγει και ξανακυλήσει. Και η βάφτιση είναι του σογιού του και βαριέεεεμαι να παω μόνη μου, αλλα τελος παντων. Σκέφτομαι οτι ολοι θα πεσουν πανω μου και θα με πρήξουν με τα ίδια και τα ίδια, αλλα εχε χάρη που αγαπάω τα παιδιά που βαφτίζουν, διαφορετικά θα έκανα τον ψόφιο κοριό. Να χαζολογήσει λίγο και η Ιλιάνα...

Μαρία, πραγματικά είναι δύσκολο να προσπαθείς να τα πας καλά με παιδιά στην εφηβία. Keep up the good work όμως, γιατί οι καλοί καθηγητές σπανίζουν στις μέρες μας. Ο άντρας σου πώς τα πάει στο νησί? Τα βγάζει πέρα μόνος του?

Ποπάκι, κι εγώ είμαι λιγάκι αμελής με τα εμβόλια της μικρής σε λογικά πλαίσια όμως. Καθυστέρησα λιγο το mmr, αλλα το κάναμε κι αυτό, αλλα γενικά εμάς επειδή ο παιδικός σταθμός έχει παιδίατρο κάθε εβδομάδα, είμαι ήσυχη οτι είναι καλά το παιδί. Οπότε στην παιδίατρό μας πηγαίνουμε αραιά και που για τα εμβόλια μόνο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

να πας σμουτς μου να ξεσκασετε λιγο αν και εγω τα βαριεμαι με τα σογια.

εμεις ειμαστε μεσα απο την παρασκευη ...η μικρη εχει απο τοτε πυρετο και ειμαστε συνεχεια μεσα ..φανταστικκο σαββατοκυριακο !!!:-(

λεω να στολισω παντως για να εχω ελευθερο το αλλο σκ !!!

Καλημέρα, κοριτσάρες!

Στολίσαμε το δεντράκι μας την Παρασκευή και η μπέμπα είναι πολύ χαρούμενη!

Ευτυχώς έπεσε ο πυρετός αλλά έχουν μείνει μύξες και βήχας και δυστυχώς αρχίσαμε σήμερα aerolin.

Περαστικά στα παιδάκια σας και στον άνδρα σου Σμουτσάκι!!

Να σας πω να τρελαθείτε. Χθες η Μαρία δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί μεσημέρι, όλο παιχνίδι και τρέξιμο. Τελικά ξεράθηκε στον ύπνο στις 8:30 το βράδυ. Και τι ώρα ξύπνησε σήμερα; 10:30 το πρωί (την τάισα κατά τις 6 το πρωί, ούτε που άνοιξε τα μάτια της)!!!

φιλάκια σε όλες

και να συναντηθούμε κάποια στιγμή όπως λέει και το φεράκι μας!!!

fairy μου και εμείς πυρετό απο την Παρασκεύη τι στο καλό ίωση είναι αυτή ?

σήμερα είμαστε στο 3 24ωρο ελπίζω να φύγει.

και εμείς θέλουμε να στολίσουμε αλλά δεν έχουμε δέντρο, πρέπει να αγοράσουμε και θέλει πολλά λεφτά ρε παιδιά να πάρεις και στολίδια. θα πάρουμε όμως γιατί τα μωρό τρελαίνονται.

σμουτς να πας και μην δίνεις σημασία στον κόσμο, γράψτους

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Mammy μου μαρια σου την εβγαλες την μικρη σου ? εγω της το χω δωσει ως δευτερο ονομοα και την γιορταζω μεταξυ μας της παναγιας .Το ανδριανα την γιορταζω κανονικα

Ροζ στο lerou merlin ειδα οτι εχει φθηνα δεντρα και στολιδια , επισης το karfour εχει φτηνα , για πηγαινε δες , δεν ειναι και να δινεις τοσο λεφτα στο δεντρο , δεν νομιζω να αξιζει.Θα ηθελα και εγω να αλλαξω να παρω λευκο , αυτο ηθελα εξαρχης αλλα ηταν παρα πολυ ακριβο οποτε καταληξαμε στο πρασινο (πολλες επιλογες και φθηνες)

Η δικια μου δεν τρωει με τιποτα με τον πυρετο , δεν ξερω τι να της δωσω . εν το μεταξυ ολο κοιμαται το μαναρι μου .

fairy μου και εμένα η όρεξη του έχει μειωθεί αλλά τρώει κάτι δεν είναι νηστικός

σήμερα ανέβασε πυρετό το μεσημέρι και όλη μέρα τα δέκατα τον έχουν εξαντλήσει.

εσένα εχει άλλα συμπτώματα ή μόνο πυρετός όπως εμένα ?

την πηγες στο γιατρό ? αγχώνομαι ρε γμτ πολύ έχω και τους γονείς μου που με φορτώνουν και αυτοί ψυχολογικά γιατί είναι υπερ προστατευτικοί μαζί του και τρελαίνομαι.

τι να κάνω ?

τι πυρετό έχει εσένα και τι της δίνεις σε φάρμακο και ml ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...