Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

χωρις ναι. μετα τις δυο παλλινδρομες οι εμβρυολογοι και η γενετιστρια που μιλουσαμε για προεμφυτευτικο μας ειπε οτι δεν ειναι λυση για ολα. εχει περισσοτερη αξια οταν ελεγχονται συγκεκριμενες ανωμαλιες πχ γονιδιο κυστικης/μεσογειακης αναιμιας η συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη που εχει βγαλει η ιστολογικη προηγουμενου παλινδρομου εμβρυου. διαφορετικα γινεται να το πω ετσι ενας ελεγχων καποιων βασικων μεταλλαξεων. αλλα οι μεταλλαξεις μπορει να ειναι απειρες. επισης το οτι δεν εχει τις συγκεκριμενες μεταλλαξεις δεν προδικαζει ουτε οτι θα εμφυτευτει ουτε οτι θα τελεσφορησει η κυηση. απλα να το πω ετσι βγαζει απο τη μεση καποιες δυσκολιες . και παλι ομως η εκβαση δεν ειναι σογουρη.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

mammy μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειναι πολυ οδυνηρό να έχεις ανησυχία οτι κατι έχει το παιδί σου.

Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, και εμένα η Ιλιάνα είναι μικροκαμωμένη. Είναι περίπου 10 πόντους κάτω απο τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της και κανα 2-3 κιλά πίσω. και ειναι 2,5 χρονων σχεδόν. Είναι 12 κιλά (λιγότερο απο της Μαρσυ για να καταλάβεις που της ρίχνει σχεδόν 1 χρόνο και περίπου στο ίδιο ύψος). Είναι κάποιοι άνρθωποι που οπως λεει και ο γιατρός σου εχουν λεπτο σκαρί. Δεν θελω να το παίξω ούτε γιατρός, ούτε να σου πω οτι δεν κανεις καλά που της έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις, αλλα μπορεί πραγματικά να είναι ενα μικροκαμωμένο παιδάκι.

Ροζ, καλα παει ο αντωνέλλος ε? μπραβο μια χαρά

Πόπη, μην δίνεις σημασία σε πάσης φύσεως κομπλεξικούς ανθρώπους...

Μαρσολανακι κουραγιο μαναρι μου, είναι δύσκολη φάση το καταλαβαίνω, και πρακτικά και ψυχολογικά, αλλα να σκέφτεσαι ότι εχει ημερομηνία λήξης και οτι ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα απ' όσο νομίζουμε.

Το ιλιανακι μου εινα απυρετο απο χτες, αλλα ειναι κομμενη και χλωμή, οποτε θα την κρατήσω σπίτι όλη την εβδομάδα. αφου να φατναστείτε κοιμαται μεχρι τις 11 καθε πρωί και κανα 3ωρο το μεσημερι. Ερχεται η πεθερά μου, οποτε γυρναω σπιτι και τα βρισκω ολα τακτοποιημενα, μαγειρεμενα κλπ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ' ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σου λόγια, Σμουτσάκι... Η μικρή μου είναι όλη μου η ζωή, για εκείνη αναπνέω... Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να σκεφτώ θετικά...

Χαίρομαι που η μικρούλα σου είναι καλύτερα!!!

σμουτς αντε να περασει η παλιοαρρωστια να ηρεμησετε , εκει στους παιδικους βασικα τριγυρνανε πολλες , ειναι και η εποχη τετοια . ολοι χαλια ειμαστε .

μαμμυ εγω στις φωτος μια χαρα την ειδα την μικρη σου .

Βρε κοριτσια τα δικα σας ψηλα ειναι !! εμενα η δικια μου ειναι λιγο πιο κοτοχοντρη ...εν το μεταξυ επειδη εχει κοντα ποδια δεν μπορει να σκαρφαλωσει και γελαω μαζι της .

Καθε παιδακι ειναι διαφορετικο να μην στεναχωριεσαι , καταλαβαινω πως νιωθεις και εγω ειχα φοβιες με την μικρη οταν την εβλεπα μωρο να μην ειναι τοσο πολυ δραστηρια οσο τα αλλα τα παιδακια της ηλικιας της και ενιωθα χαλια ...θυμαμαι οτι ελεγα στον εαυτο μου οτι οτι παιδι και να ειναι εγω θα το αγαπω ,δεν ξερω ,ισως ηταν και τα τοσα πολλα που ειχα διαβασει για την αναπτυξη μωρων και ειχα πορωθει τοσο που εμπαινα στην διαδικασια να κοιταζω την καθε λεπτομερεια στο δικο μου το μωρο .

ευτυχως ειχα μιλησει με την γιατρο μου και με ηρεμισε ...

Νομιζω οτι ολες οι μαμαδες μπαινουμε σ αυτην την διαδικασια σκεψεων .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ναι, fairaki μου, αυτό το έχω σκεφτεί... Την κοιτάζω και λέω εγώ θα σ' αγαπώ, είσαι το νεραϊδούλα μου... Θα τα δεις από κοντά τα μακαρονάκια ποδαράκια...

Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό πράγματι...

κοριτσοπουλακια μου,σας ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση...βοηθαει πολυ:P

Μαμυ μου...θα σου ελεγα να μην ανησυχεις ιδιαιτερα..το κοριτσακι σου ειναι λεπτεπιλεπτο και κομψο νεραιδακι καλα λες!!!Στην τελικη αν ειναι υγιης δεν θα κατσεις να σκασεις και στο λεω με καθε σιγουρια...διοτι εχω δει χαρισματικα παιδια που ειναι μικροκαμωμενα αλλα σε τιποτε δεν τα εμποδιζει αυτο απο το να ζουν επιτυχημενες ζωες.Εχω γυρω μου παραδειγματα αρκετα στην οικογενεια και το σχολειο και ετσι εχω φιλοσοφησει λιγακι το θεμα υψους-βαρους απο την στιγμη που δεν δημιουργει προβληματα υγειας.

Επισης μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα γιατι το μελλον θα δειξει καλυτερα....οι ρυθμοι αναπτυξης σε αυτες τις ηλικιες ειναι μεν ενδεικτικοι αλλα σχετικοι...κι η Πηνελοπη ειναι τωρα ψηλη αλλα δεν ξερουμε στο μελλον αν θα συνεχισει να αναπτυσσεται με αυτους τους ρυθμους...

Οποτε μην φοβασαι,αφου το ζουζουνι ειναι καλα..ασε τον χρονο να περασει και θα δεις πως θα πανε τα πραγματα!!Απο την στιγμη που το παιδι σου διατρεφεται σωστα ολα θα πανε καλα...

θα σου προτεινα να δινεις στην μικρη και τραχανα-οχι μονο μακαρονακια,ειναι σουπερ θρεπτικος κι επισης προβειο γιαουρτι αν το δεχεται γιατι εχει πολλα καλα λιπαρα για την περιπτωση σας που θελετε να ενισχυσετε την μικρουλα σου!Επισης εγω απο τοτε που χρονισε της δινω και μελι απλα δεν ξερω αν ο γιατρος σου το επιτρεπει γιατι καποιοι παιδιατροι επιτρεπουν το μελι μετα τα 2 χρονια...εμεις δεν εχουμε ευτυχως τετοια δεσμευση!

Εγω τουλαχιστον δεν εχω παρεκκλινει απο αυτον τον τροπο διατροφης και η Πηνελοπη παρα τα 14 κιλα της δεν εχει ουτε καν διπλες...ειναι ομως ενα ρωμαλεο παιδι....

Φαιρονι....ποσο κομπλεξικη ειναι η τυπισσα...Σε εχω γνωρισει απο κοντα και δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που να μην χαιρεται απο τον γλυκο και χαριτωμενο χαρακτηρα σου!!Το προβλημα ειναι δικο της αλλα καταλαβαινω οτι επηρρεαζεσαι και νευριαζεις....εεε,γραψτην ρε συ!!!

Ροζακι,μπραβο...μακαρι να το κρατησει ο Αντουαν και να περασει σε αλλο σταδιο!!!Να ευοδωσουν οι προσπαθειες!!

Βανιλιτσα και Smouτσακι...μην ανησυχειτε βρεεεεεεεε...ολα καλα,ολα καλα θα σας πανε...χεχε...οπως λεει και ο Τατηηηηηηηηηςςςςςςς(Σακης( που λεει και η Πηνελοπη:tongue:

Διαφημίσεις

αχ ευχαριστω κοριτσια γιατι εχθες ημουν ετοιμη για το εγκεφαλικο , ενταξει το ξερω οτιειμαι λιγο παραπανω χαμογελαστη αλλα αυτο πια να σχολιαζει τα ολα πανω μου και σε ολα μου αρνητικα , οχι μου ριξε την ψυχολογια με εκανε σκατα ..εξου και οπονοκεφαλος ....δεν θελω να γινω μια αλλη γιατι σε καποιους δεν αρεσει αυτο που βλεπουν.

Τεσπα σας ζαλιζορ ....

τα δικα σας επαναλαμβανουν λεξεις??? η δικια μου δεν επαναλαμβανει , λεει μονο οταν θελει αυτη .

Επισης μια στο τοσο της δινω και ενα κοματακι σοκολατα ...αλλα απο οτι βλεπω οτι σ αυτο δεν πηρε απο την μανα της ...δεν τρελαινεται και πολυ

τι σημαινει λιγο παραπανω χαμογελαστη???Δηλαδη ειναι καλυτερο να εισαι λιγο παραπανω μουρτζουφλα και γκρινιαρα???Νομιζω οτι χρειαζομαστε κατι τετοια ατομα σαν εσενα Ποπη...ειστε η χαρα της ζωης!!:P:pΟποτε...γραψτην την τυπισσα και βαλε το πολυ πολυ ενα ωραιο φυλαχτουλι για να μην σε πιανει ο αρνητισμος της!!!

Κι εγω της δινω σοκολατιτσα που και που...και επειδη ζηλευει που μας βλεπει να πινουμε καφε γιατι της φαινεται κατι περιεργο με τον αφρο και το καφε χρωμα..χτες εφτιαξα σοκολατα για εμενα με γαλα,ελαχιστη καστανη ζαχαρη και βιολογικο ωμο κακαο και της εδωσα να πιει λιγο με το κουταλακι...και την ρωτουσα" Τι πινεις τωρα αγαπη μου?" κι αυτη ελεγε με καμαρι.."κεκε"....:tongue::tongue::tongue:χαχαχα.......ετσι τον λεει τον καφε το ατομο!!!πεθαινω στο γελιο!!

Οσο για τις λεξεις..λεει οποτε θελει αυτη κι αμα την πετυχω στις καλες της.Συνηθως προτιμα να τριγυρνα σβουρα μεσα στο σπιτι,να σκαρφαλωνει οπου βρει και να χορευει ακουγοντας mad!!!

Τελευταιο σκηνικο....ονιραμα στην τηλεοραση,τραγουδανε "Να την προσεχεις" και η μικρη γκρουπι απο κατω.....να τσιριζει ¨"ααααααα αααααααα ααααα" οπως κανουν κατι κοριτσακια στις συναυλιες...Γελαστε ελευθερα!!!

μαμυ μου μην στεναχωριέσαι παιδί μου νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάθε μαμά να έχει κάτι να απασχολεί το μυαλό της. εγώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη μόνο όταν αρρωσταίνει τα παίζω. με την ανάπτυξη δεν ασχολούμαι όταν τον μετράει βλέπω αν πήρε ύψος και βάρος και μέχρι εκεί. στο κάτω κάτω αυτή η ηλικιά δεν δείχνει τίποτα για την εξέλιξη έχουμε πολλά παραδείγματα γύρο μας.

το τεστ με το βιβλίο πήγε σούπερ ο Αντώνης κοιμάται μόνος χωρίς κλάματα όλη νύχτα από την τρίτη κιόλας μέρα.

λίγο διαμαρτύρεται όταν λέω ώρα για νάνι γιατί το καταλαβαίνει αλλά όταν κλείνω το φως και την πόρτα στο λεπτό ηρεμία.

από λέξεις εμείς άλλο τίποτα δεν αφήνει ασχολίαστο τίποτα. δεν μπορείς να πεις μια κουβέντα απο πίσω σαν την πορδή να το επαναλάβει.

τον ρωτάω αντώνη με ακούς ? και λέει ακούω

τον ρωτάει καλά είσαι και λέει καλά , το γέλιο

μπορεί να άργησε να περπατήσει αλλά η γλώσσα ροδάνι λέμε.

φιλιά σε όλες και γρήγορη ανάρρωση στα μικρούλια και μεγαλούλια.

και φαίρυ ρίξε της ένα κλά....μο γερό και μην σκας το γέλιο είναι ευτυχία μην επιτρέψεις τίποτα και κανέναν να σου το στερήσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ο πονοκέφαλος μου μυρίζει ματι. σκατα να φαει η βλαμμενη ποπη. και οπως είπε μια κοπελα πριν (δεν συγκρατησα ποια, γιατί ως εκ θαύματος γράψατε πολλές) βαλε και κανα ματακι πανω σου.

μαμμυ εννοείται οτι για ολες μας (τουλαχιστον εδω μεσα) η ζωή μας όλη είναι τα παιδάκια μας, και δεν σου ρίχνω κανενα μα κανενα αδικο που ανησυχείς. ασε που πιστευω πολύ στο ένστικτο της μαμάς, εκτός και αν πρόκειται για καμια υποχονδρια μανα, που εσενα δεν σε εχω κοψει για τέτοια.

Εφοσον όμως εχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και ειναι καλές, και το παιδί σου τρέφεται καλά, νομιζω οτι μπορείς να χαλαρώσεις. Ασε που αυτά είναι και λίγο κληρονομικά. Οπως λες κι εσύ σαμιαμίδι ήσουν, το ίδιο κι εγώ.

Να φανταστείς όταν πήγα γυμνάσιο, παίζει να ήμουν το πιο κοντό παιδί του σχολείου. Και όλο αυτό γιατί άργησα να αδιαθετήσω. Αδιαθέτησα 15 χρονών και από τότε και μετά ξεπετάχτηκα. Αφου με είδε ο καθηγητής των μαθηματικών θυμαμαι το σεπτέμβρη της τρίτης γυμνασίου και μου λεει, εσύ είσαι η τάδε? ναι του λεω. και μου απαντάει. Εσυ παιδάκι μου έγινες γυναίκα. φαντάσου.

4Rnfp3.png

ναι κοριτσια να βαλω ενα ματι μην με φαει η βλαμενη ...

ροζζζζζζζζζ γρηγορα θελω ενα βραχιολακι με διαφανες πετρες , ματακι και σταυρουδακι (μου χες φτιαξει ενα παλια και εσπασε ρε γμτ) ειδατε απευθυνθηκα αμεσως στην ειδικη ...χιχιχιχι.

Μαρσολαν πως εισαι τωρα με την δουλεια?

Διαφημίσεις

έλα ρε τσούπες τι κάνετε;..εμείς έτσι κι έτσι...

Ο Τζότζος αντιβιώνεται πάλι, την άλλη βδομάδα δεν θα πάμε σχολείο μας για να κάτσουμε με την μαμούκα που έχει άδεια γιατί αλλάξαμε και παιδίατρο και επειδή είναι ευαισθητούλης θα κάνει το απλό εμβόλιο της γρίπης....κατα τα άλλα καλά, έχει αρχίσει και περπατάει μόνο του το παστακόπαιδο και ο γουργουροπατέρας έχει χ#στεί από την χαρά του...καλά κι εγώ δεν το συζητώ!

Κατα τα άλλα, χάλια όπως τα ξέρετε , όπως όλοι μας...ήρθε και το χαράτσι, το πληρώσαμε και ξεμένουμε συνεχως από μετρητό....:wink::wink::wink:, αλλά δόξα τω Θεω που έχουμε ακόμα τις δουλειές μας γιατί ο κόσμος υποφέρει και μην πολυ-χαϊδευόμαστε λέω εγώ τώρα...κοιτάμε τον Τζότζο μας το απόγευμα και κάνουμε τν σταυρό μας....

Τα νέα σας δεν τα διάβασα, θα τα διαβάσω τώρα..φιλάκια πολλά...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Τι κορίτσια είστε εσείς!!!!! Δεν ξέρετε πόσο ανακουφίσατε την ψυχή μου!!! Κοίταξα ξανά τις εξετάσεις της και έχει κάνει σχεδόν τα πάντα και είναι υγιέστατη η ατιμούλα! Θα το ξεχάσω και θα κοιτάξω να της εμπλουτίσω τη διατροφή της με περισσότερες θερμίδες, γιατί ίσως τις έχει ανάγκη το παιδί έτσι που κινείται.

Μαρσολάν μου, θα της δώσω πρόβιο γιαούρτι και κακώς που δεν της φτιάχνω τραχανά ενώ έχουμε χωριάτικο από τις θείες!!!

Μελάκι μας αφήνει μετά το 2ο έτος ο παιδίατρός μας.

Α... και αρρωστήσαμε... 37,5 είχε το πρωί πριν να φύγω για τη δουλειά. Βλέπετε πήγαμε και παίξαμε στο ΙΚΕΑ με πολλά παιδάκια... Δεν πειράζει έτσι είναι αυτά...

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

μαμμυ, τυχαία είχα το βιβλιαριο της ιλιανας σήμερα μαζί μου και το κοίταξα και στην ηλικία των 16 μηνών ήταν 77 εκατοστά και 9.900. Επίσης ενα πολυ κινητικό παιδί και η δικιά μου και λόγω παιδικού καταλαβαίνεις οτι λυσσαει όλη μερα.

Ειναι μινιόν τα κοριτσάκια μας και εγώ το προτιμώ αν θες την αποψή μου.

4Rnfp3.png

Σμουτσάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να κοιτάξεις! Σκέψου ότι ήμασταν ίδιο ύψος, αλλά η Μαρία μου είναι 1 κιλό κάτω. Μια χαρούλα ήταν η δικιά σου!!Θα προσπαθήσω να της εμπλουτίσω τη διατροφή με πιο παχυντική διατροφή μπας και δούμε άνοδο... Θα σας ενημερώσω...

κορίτσια μου τι κάνετε ?

εμείς μόλις φάγαμε σαρδέλες και σπανακόρυζο και τον έβαλα για ύπνο.

μαμμυ μου ξέρω και εγώ ένα μωράκι η κόρη της πρώτης ξαδέρφης του άντρα μου που είναι σε αυτά τα δεδομένα. είναι πολλά τα μωράκια σου είπαμε δεν σημαίνει ότι θα μείνει έτσι ως γυναίκα.

φαίρυ μου τι βραχιόλι θέλεις ? στείλε μου μήνυμα αν είναι στο φεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...