Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερα

Ο πυρετός της Ιλιάνας είναι αποτέλεσμα στρεπτοκοκκιτικής αμυγδαλίτιδας. Γκρμφφφφ.

Τι αλλο θα παθουμε μεσα σε ενα μήνα, ας μου πει κάποιος.

Αντιβίωση βαρβάτη λοιπόν, παραμονή στο σπίτι και βλέπουμε. Και εχουμε και εννοια μην κολλήσει και ο Νίκος...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Γιωτακι δεν κανεις κανα ευχαιλεο??

τωρα φοβαστε μην κολησει καποια αρρωστια ο Νικος?

την μικρη την εχεις σπιτι? ποιος στηνκραταει .

Τι να πω κοριτσι μου ελπιζω να ειναι μεχρι εδω και να κανετε χριστουγεννα απο τον νεο μηνα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα

Ο πυρετός της Ιλιάνας είναι αποτέλεσμα στρεπτοκοκκιτικής αμυγδαλίτιδας. Γκρμφφφφ.

Τι αλλο θα παθουμε μεσα σε ενα μήνα, ας μου πει κάποιος.

Αντιβίωση βαρβάτη λοιπόν, παραμονή στο σπίτι και βλέπουμε. Και εχουμε και εννοια μην κολλήσει και ο Νίκος...

ελεοςςςςς!!!

και μεις ειπαμε οτι τελειωσε.......!!!

Περαστικουλια και παλι!!!!!

Τι ειναι ρε αυτο ρε γμτ .....ειπαμε και με την Ποπη να κανουμε λιγο χαβαλε στο face!!!

Ειμαι και αυπνη....ο Χρηστος βγαζει μαζεμενα δοντακια...και υποφερει!!!!

Παραμενω απληρωτη.....και τα νευρα κροσια!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρουλα, μου έστειλες ενα μηνυμα, αλλα απο το κινητό δεν μπορω να το διαβάσω για κάποιο λόγο, και μετα στο σπίτι δεν θα το βλέπω.

αν θες στειλτο μου με πμ εδω πλιζ.

Αν και κατι πηρε το ματι μου για γονίδη να λετε... Μαζευτείτεεεεεε

4Rnfp3.png

ρουλα, μου έστειλες ενα μηνυμα, αλλα απο το κινητό δεν μπορω να το διαβάσω για κάποιο λόγο, και μετα στο σπίτι δεν θα το βλέπω.

αν θες στειλτο μου με πμ εδω πλιζ.

Αν και κατι πηρε το ματι μου για γονίδη να λετε... Μαζευτείτεεεεεε

Ασε φιλεναδα χαμοσ εγινε......ειδανε μπουζουκια και μαζευτικαν ΟΛΕΣΣΣ.....Να μαστε καλα και θα παμε και εκει και παντου!!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Τι βλεπουν τα ματακια μου???Ορματε στα μπουζουκια???Η φτωχεια θελει καλοπεραση βρεεεεεεεε.χαχαχα!!

Εγω δυστυχως χωρις τον αντρα μου δεν μπορω να λειψω απο το πλαι της Πηνελοπης για καμια διασκεδαση..ουτε για καφε που λενε!Μια φορα αφησα την μικρη στους γονεις μου και βγηκα ενα δυωρακι με δυο φιλες που ειχα να τις δω αιωνες αλλα αυτο δεν συμβαινει συχνα!Τι να πω ρε σεις,για να την αφησω στους δικους μου,θελει ολοκληρη διαδικασια...να την ντυσω,να την εχω ταισει,να ειναι εκει ο αδελφος μου γιατι η μανα μου μονη της δεν μπορει και εννοειται να παω εγκαιρως να την παρω για υπνο!!!Η πεθερα μου δε..ειναι εργαζομενη,ωρες καταστηματων και παρολο που εχει καθε καλη διαθεση δεν θελω να την απασχολησω για να παω για καφε-ειναι κουρασμενος ανθρωπος ολα απο τα χερια της περνανε και θα μας μεινει καμια ωρα στον τοπο...χειμωνιασε κιολας και δεν θελω να την πηγαινω την μικρη στο μαγαζι (οπως το καλοκαιρι) που ειναι κρυο οπως και να το κανεις...κι επισης μενουν κανενα 15 με τα ποδια και ειλικρινα βαριεμαι να κουβαλαω το καροτσι αργα το βραδυ για να γυρισω σπιτι....

Ετσι λοιπον,περα απο το πρωινο που ειμαι στο σχολειο και αντιμετωπιζω τις κ...ες των κακομαθημενων εφηβων μας,απο το μεσημερι και μετα περναμε υπεροχα με την κορακλα μου στο σπιτακι μας,με μουσικη παντος ειδους,παιχνιδια και ετσι περναει ο καιρος...μεχρι τις γιορτες των Χριστουγεννων που θα ερθει ο Σ.και επιτελους θα ανασανω λιγακι.Δεν βαρυγκομαω καθολου-τελεια περναω με την μικρη μου αλλα αυτο εχω επιθυμησει...ειλικρινα,να μπορεσω να βγω μια βολτα στο σουπερ και το μαναβικο βρε αδελφε και να ξερω οτι το παιδι μου θα ειναι με τον πατερα του κι εγω δεν θα εχω καμια εγνοια για το ποιος,που,ποτε και πως θα τα καταφερω!!!

Αααααχ....σας τα ειπα και ξαλαφρωσα...εσεις φταιτε,με προκαλεσατε:tongue::D:rolleyes:χεχε!!!

Ροουζ,καλη επιτυχια με το θεμα του υπνου!!Εγω βασικα δεν ειμαι και τοσο φαν του βιβλιου,το θεωρω λιιιιιγο βιαιο αλλα σου ευχομαι να ειναι η λυση που ζητας και να ταιριαξει στον Αντωνελο σας!Αν δεν βγαλεις ακρη παντως υπαρχει κι ενα αλλο της Pantley-μια πιο ηπια μεθοδος,το ειχα στειλει στην Μπουμπου αλλα ειναι στα Αγγλικα οποτε δεν ξερω αν θα σε βολεψει στο ποσο ευκολη προσβαση θα εχεις στα δεδομενα του....Προσωπικα παντως,επειδη προβληματιστηκα επι του θεματος πολυ μιας και η Πηνελοπη ξυπναγε γαι γαλα μεχρι 11 μηνων ειδα οτι το καθε παιδι και στον υπνο οπως σε ολα τα θεματα εχει προσωπικους ρυθμους και αλλαζει σταδιο οταν ειναι αυτο ετοιμο και οχι οταν ειμαστε εμεις...δυστυχως!Δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη βραδυα που η Πηνελοπη κοιμηθηκε σερι...δεν το πιστευα και ευχομουν να μην ειναι ενα μικρο διαλειμμα:tongue:

Βανιλιτσα και Σμουτσακι περαστικα σας ευχομαι....να φυγουν ολα και να ειστε ηρεμες απο εδω και περα!!Τι να πω....μακαρι να μην ξαναπερασετε τετοιο λουκι και να συζητατε μονο για βολτες και μπουζουκλερι!!

Η μικρη μου βγαζει 4 τραπεζιτες,χωρις ιδιαιτερες παρενεργειες...φτασαμε αισιως τα 14 κιλα και περιπου 88-89 ποντους...μεσα στην εβδομαδα θα παμε και παιδιατρο να τα σιγουρεψουμε και να συζητησουμε για το ποτε θα κανουμε το MMr...ειδομεν!!!!

φιλια πολλα!!

geia sou marsolanaki mas μας ελειψες.

Βρε κοριτσια καλα μπουζουκια???? να παμε καπου να μπορουμε ολες και το σμουτσακι μας εεε μααααααα (ποιος εγω σας λεω για φαγητο εεε)

λοιπον να σας πω και εγω τα δικα μου , εχω μια ηληθια στην δουλεια που σημερα μου ανεβασε την πιεση ...την ενοχλει το χαμογελο μου ? το κορμι μου? το στυλ μου? δεν ξερω παντως πολυ με σνομπαρει και μου την λεει κιολας ...εγω φυσικα γελαω ακαθεκτη παρολο τις απειλες της του τυπου γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταια ...ουφφφφφφ τα πα και εγω

η μικρη τραγουδαει και χορευει συνεχεια οεο

Και καλα τα μπουζουκια, αλλα γονίδη ρε κοριτσια? Ελεος!!!! χαχαχχα

aaaaa Γονιδης- Καρρας.......αααα δεν εχεις δικιο φιλεναδα!!!!!

Το κεφι......αααλλα και Βερτη ακομη καλητερα!!!!

Μαρακι μου γλυκο σε σκοφτομαι ........θα περασει ο καιρος...και το καλοκαιρακι θα πατε να κανετε τις διακοπουλες σας εκει!!!!

Ειναι πολυ δυσκολο .....αλλα θα περασει!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

geia sou marsolanaki mas μας ελειψες.

Βρε κοριτσια καλα μπουζουκια???? να παμε καπου να μπορουμε ολες και το σμουτσακι μας εεε μααααααα (ποιος εγω σας λεω για φαγητο εεε)

λοιπον να σας πω και εγω τα δικα μου , εχω μια ηληθια στην δουλεια που σημερα μου ανεβασε την πιεση ...την ενοχλει το χαμογελο μου ? το κορμι μου? το στυλ μου? δεν ξερω παντως πολυ με σνομπαρει και μου την λεει κιολας ...εγω φυσικα γελαω ακαθεκτη παρολο τις απειλες της του τυπου γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταια ...ουφφφφφφ τα πα και εγω

η μικρη τραγουδαει και χορευει συνεχεια οεο

αααα να ορμιξουμε εκει....να τις βγαλουμε το μαλλι!!!!Ακου κει....πειραζει το Ποπακι......θα φερουμε και τα μικρα ......να ουρλιαζουν ολα μαζι να παθει νευρικη κρισηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

χαχα ρε συ φαίρυ πώς τα λες έτσι ? την ενοχλεί τον στυλ σου ?ηλίθια θα είναι σίγουρα ή καμιά κομπλεξικιά που είναι φουλ.

μαρσολαν μου σε καταλαβαίνω αλλά ξέρω ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας φαίνεται άλλωστε.

σχετικά με το βιβλίο και εγώ δεν ήμουν υπέρ αυτών των μεθόδων και έλεγα θα κάνω μια προσπάθεια και αν δω οτι το μωρό κλαίει θα το σταματήσω. αλλά προς έκπληξη ρε παιδιά από την δεύτερη κιόλας μέρα έκλαψε ούτε 2 λεπτά και αυτό όχι συνεχόμενα. περισσότερο έκλαιγε κάθε φορά που ξύπναγε το βράδυ μέχρι να τον πάρουμε και να κοιμηθεί κουνώντας τον. άσε που από το δεύτερο κιόλας βράδυ κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς πλάκα. απίστευτο πραγματικά και δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου. ίσως γιατί δεν ήταν τόσο προχωρημένο το στάδιο του. τι να πω ίσως ήμασταν τυχεροί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ροζ μου την ενοχλει το στυλ μου μαλλον γιατι μου την λεει , μια ξενερωτη ειναι η οποια το παιζει διευθυντρια κιολας ...μην χεσω..

εχω εναν πονοκεφαλο , να σπασει ειναι το κεφαλι μου

Γεια σας, κοριτσάρες! Περαστικά στο κοριτσάκι σου σμουτσάκι!

Fairaki μη δίνεις σημασία στην κάθε κομπλεξική! Σε ζηλεύει παιδί μου!!!

Σήμερα θέλω να σας εκμυστηρευτώ μία στεναχώρια μου που την κρατώ καιρό μέσα μου...

Η μικρή μου είναι ένα υπερκινητικό παιδί, ένα καλό παιδάκι, που τρώει καλά, αλλά δεν κάθεται στον ποπό του. Αύριο γίνεται 16 μηνών και είναι μόλις 77 εκατοστά και 8.600 γραμμάρια. Δε θέλω να με παρεξηγήσετε, δε θέλω ένα παιδί παχουλό, με φοβίζει μήπως συμβαίνει κάτι στην υγεία της και δεν το έχουμε βρει. Ο παιδίατρός μας δεν ανησυχεί. Κάναμε προληπτικές εξετάσεις μόνο και μόνο για να ησυχάσουμε εμείς όπως είπε, μέχρι και για δυσανεξία στη γλουτένη, αλλά η μικρή είχε άψογα αποτελέσματα. Αιματολογικά τέλεια, ούρα τέλεια κτλ!!!

Εντάξει κι εγώ ένα σαμιαμίδι ήμουν μικρή και ο άνδρας μου το ίδιο, αλλά ανησυχώ μήπως συμβαίνει κάτι και δεν το έχουμε ανακαλύψει. Αυτές τις μέρες θα της δίνουμε και έξτρα μακαρονάκια για υδατάνθρακες. Ό,τι και να της δώσουμε το τρώει. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε... Στεναχωριέμαι πολύ...

Συγγνώμη αν σας ζάλισα... Έχετε ακούσει κάτι σχετικό να με βοηθήσετε...

φιλιά σε όλες

Γεια σας, κοριτσάρες! Περαστικά στο κοριτσάκι σου σμουτσάκι!

Fairaki μη δίνεις σημασία στην κάθε κομπλεξική! Σε ζηλεύει παιδί μου!!!

Σήμερα θέλω να σας εκμυστηρευτώ μία στεναχώρια μου που την κρατώ καιρό μέσα μου...

Η μικρή μου είναι ένα υπερκινητικό παιδί, ένα καλό παιδάκι, που τρώει καλά, αλλά δεν κάθεται στον ποπό του. Αύριο γίνεται 16 μηνών και είναι μόλις 77 εκατοστά και 8.600 γραμμάρια. Δε θέλω να με παρεξηγήσετε, δε θέλω ένα παιδί παχουλό, με φοβίζει μήπως συμβαίνει κάτι στην υγεία της και δεν το έχουμε βρει. Ο παιδίατρός μας δεν ανησυχεί. Κάναμε προληπτικές εξετάσεις μόνο και μόνο για να ησυχάσουμε εμείς όπως είπε, μέχρι και για δυσανεξία στη γλουτένη, αλλά η μικρή είχε άψογα αποτελέσματα. Αιματολογικά τέλεια, ούρα τέλεια κτλ!!!

Εντάξει κι εγώ ένα σαμιαμίδι ήμουν μικρή και ο άνδρας μου το ίδιο, αλλά ανησυχώ μήπως συμβαίνει κάτι και δεν το έχουμε ανακαλύψει. Αυτές τις μέρες θα της δίνουμε και έξτρα μακαρονάκια για υδατάνθρακες. Ό,τι και να της δώσουμε το τρώει. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε... Στεναχωριέμαι πολύ...

Συγγνώμη αν σας ζάλισα... Έχετε ακούσει κάτι σχετικό να με βοηθήσετε...

φιλιά σε όλες

Καλημεραααα κοριτσαρες!!!!!!

Ποπακι μου παρε κανα παυσιπονο.....εγω αυτο ποθ εχεις το εχω καθε μερα!!!!

Μαμμυ μου τις εχετε κανει ολες τις εξετασεις???Τα παντα????Γιατι μερικες φορες οι γιατροι λενε κανε αυτες και αμα ειναι κατι θα φανει!!!!Κανε τις ολες.....και μετα μην αγχωνεσαι το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο....

Εμενα για παραδειγμα ειναι ψηλος για την ηλικια του και ο ντοκτορ φοβαται για την μεσουλα του....οποτε ειμαι συνεχεια με ενα μπουκαλι γαλα και γιαουρτι....για τρεμω στην ιδεα να παθει κατι λογω αυτου!!!

Οσο για την δικια σου λιγο αδυνατη μου φαινεται το υψος ειναι μια χαρα!!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι, γλυκιά μου, έχουμε κάνει γενικές αίματος, για κοιλιοκάκη, για κυστική ίνωση και ό,τι προκαλεί ελλειπή αύξηση βάρους. Οι ορμονολογικές είναι περισσότερο για το ύψος, γι' αυτό δεν έχουμε ασχοληθεί. Το ύψος της είναι κάτω από το μέσο όρο, αλλά έτσι ήμουν κι εγώ και έγινα 1.67 ύψος. Τα κιλά όμως με ανησυχούν! Αν και ο γιατρός μου είπε ότι είναι το σκαρί της και επειδή είναι υπερκινητική δεν παίρνει γραμμάρια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, δεν κάθεται στιγμή στον ποπό της, έτσι σαν παιδάκι να κάτσει να παίξει με τα παιχνιδάκια της, τίποτα όλο τρέξιμο, αφού πέφτει ξερή για ύπνο... Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη...θα δούμε... Ας είναι αδυνατούλα αρκεί να είναι υγιής αυτό προσεύχομαι στο θεό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...