Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες σας.

εχω πολυ καιρο να μπω γιατι οπως ξερετε δεν εχω Ιντερνετ λογω του οτι δεν εχουμε γραμμες Οτε ακομη στο καινουργιο σπιτι.Σημερα που σχολασα λιγο νωριτερα βρηκα ευκαιρια και μπηκα να διαβασω τα νεα σας!

Χαιρομαι πολυ που διαβαζω οτι ολα βαινουν καλως και για τους συζυγους αλλα και για τα παιδακια σας.

Εμεις καλα ειμαστε,ο συζυγος στο νησι κι εμεις μονες με οτι αυτο συνεπαγεται...Κουραση,ενταση και περιεργη ψυχολογια.Συμβαλλουν και οι προσφατες περικοπες μισθων που στην οικογενεια μας εφτασαν τα 700 ευρω μηνιαιως και γενικα ειμαστε καπως....

Ευτυχως η Πηνελοπη ειναι πολυ καλα,μεγαλωνει και γινεται καθε μερα ενα καινουργιο παιδι...Ειναι πολυ εκφραστικη και συναισθηματικη,μου κανει ναζια,με αγκαλιαζει και με χαιδευει απο μονη της...της λειπουμε κιολας και οι δυο γονεις-εγω στο σχολειο μεχρι το μεσημερι.ο μπαμπας μακρυα και ειναι κολλημενη επανω μου..

παρολαυτα ειναι ενα πολυ κοινωνικο παιδι,οποτε βλεπει αλλα παιδακια τα [πιανει απο το χερακι,τα αγκαλιαζει,τα φωναζει "μπεμπη,μπεμπη"..εχει μανια με τα χαρτια και τα μολυβια και της εχω παρει εναν πινακα και γραφει..Τρωει απο φαγητα τα παντα και σε καθε μορφη και κοιμαται πλεον σε ενα χαμηλο μονο κρεβατακι στο δωματιο της.

Η αληθεια ειναι οτι τις πιο πολλες φορες κοιμαμαι κι εγω στο δωματιο της αλλα σε αλλο κρεβατι που το εχω εκει μεσα και στο οποιο η Πηνελοπη θα κοιμηθει μετα τα δυο.Ευτυχως τα βραδυα σπανια ξυπνα πλεον,μονο οταν εχει πονους απο τα δοντια η οταν οταν κοιμαται ατσαλα αλλα δοξασοι ο θεος δεν εχουμε προβληματα με τον υπνο.Καλα,εγω βεβαια δεν εχω διστασει στιγμη και την ειχα και στο κρεββατι μας συνεχως μεχρι που πηγε ενος ετους και ευτυχως ειναι ενα ανεξαρτητο παιδι που απο την στιγμη που μπηκε στο δωματιο του δεν αναζητησε ξανα το διπλο..οποτε νομιζω οτι η μεταβαση εγινε ομαλα και χωρις δραματα.Τα Χριστουγεννα θα μπω και στην διαδικασια να κοιμαμαι εντελως στο δωματιο μου και να την αφησω ολομοναχη αλλα τωρα δεν θελω να την επιβαρυνω συναισθηματικα---ειναι που ειναι στεναχωρημενη με την απουσια μας ας μην της φορτωσω κι αλλα στην ψυχουλα της!

Με την γυναικα που την προσεχει τα παει τελεια,ειναι αλλωστε δικος μας ανθρωπος και την εμπιστευομαι απολυτα,παμε και βολτουλες που αν ειχαμε ασανσερ θα ηταν και περισσοτερες(γιατι αυτο το ανεβα-κατεβα των 2 οροφων απο την σκαλα δεν το αντεχω ειλικρινα,μου εχει πεσει η μεση)

Στην γιατρο μας θα παμε μεσα νοεμβριου που θα ειναι επισημως 1.5 ετους:Pκαι τοτε θα δουμε και τι αναπτυξη εχουμε παντως ευτυχως τιποτε δεν με ανησυχει σε κανεναν τομεα,νομιζω καλα βαδιζουμε...

Συγγνωμη για την πολυλογια αλλα δεν ξερω ποτε θα ξαναβρω ευκαιρια να μπω και ηθελα να σας μιλησω κι εγω...βλεπετε δεν εχω την ανεση που ειχα πριν ωστε να τα λεμε συχνα πυκνα κι ετσι θα υποστειτε το σεντονι!!

σας ευχομαι να περνατε τελεια και σας φιλω μια-μια ξεχωριστα κι εσας και τα ζουζουνακια σας!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία μου πραγματικά όταν έρχομαι στην θέση σου νιώθω πόσο δύσκολο πρέπει να είναι όχι μόνο οι υποχρεώσεις που έχουν μεταφερθεί όλες σε σένα αλλά και πόσο δύσκολα πρέπει να ήταν τα πρώτα βράδια χωρίς τον άντρα σου.

Σκέφτομαι και τον άντρα σου μόνο σε ένα ξένο τόπο.

Εύχομαι από την καρδιά μου να τελειώσει γρήγορα και να καταλήξετε στο ότι ήταν η καλύτερη επιλογή.

Εμείς είμαστε καλά από υγεία, από οικονομικά σκατά μελάτα αλλά δεν θέλω να απογοητεύομαι.

Μόνο που έχουμε την υγειά μας για μένα είναι το υπέρτατο αγαθό.

Θέλω ο μικρός να είναι γερός και τίποτα άλλο δεν με νοιάζει.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαρια μου χαιρομαι που ειστε καλα και για τα νεα σου που οσο και αν σου ακουγεται περιεργο πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα θα πρεπει να χαιρομαστε αν υπαρχει δουλεια και ακομα και αν ειναι απο αποσταση .Ετσι σκατα που τα χουν κανει ολοι το μονο πλεον λεμε να ειμαστε καλα και μετα να εχουμε δουλεια .Οποτε υπομονη και ο χρονος θαπερασει .

Καταλαβαινω οτι θα σουπεφτουν πολλα γιατι αναλαμβανεις δυο ρολους και σιγουρα δεν ειναι και τοσο ευκολο οχι μονο για σενα αλλα και για οποια γυναικα πρεπει να αναλαμβανει αυτους τους δυσκολους ρολους .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας και απο μενα απο την μουντη Αγγλια....Μερες προσπαθω να σας γραψω αλλα δεν γινεται με τιποτα...αλλα σας διαβαζω και χαιρομαι πολυ πολυ που εισαστε ολες και ολοι καλα. Εγω τι να σας πρωτοπω ρε κοριτσια...εδω προσπαθουμε να ενταχθουμε στο καινουργιο περιβαλον, ακομη στο σπιτι που θα μενουμε δεν εχουμε μετακομισει,το φτιαχνουμε και γιαυτο μενουμε με τα πεθερικα σε μεγαλουτσικο σπιτι βεβαια αλλα ειναι σπαστικο να σας πω την αληθεια...ο μικρος μου ειναι ενα διαμαντι , πολυ συνεργασιμος και ηρεμος ,μονο τις τελευταιες ημερες κανει κατι κουλα μαλλον περναει αλμα αναπτυξης τι να πω δεν ξερω...τωρα ειμαστε στο σταδιο που βγαζει ηχους γελακια προσπαθει να γυρισει τουμπα κλπ. και μπορω να πω πλεον οτι το εχω πιστεψει οτι ειμαι μαμα...ακομη θηλαζω αποκλειστικα και γιαυτο ακομη με ξυπναει καθε 3-4 ωρες για να φαει και σκεφτομαι σε κανενα μηνα που θα ειναι 5,5 να του ξεκινησω τροφες σιγα σιγα...θελω λιγο την βοηθεια σας σε αυτο εαν τα θυμαστε..επισης εαν θυμαμαι καλα καποια απο εσας εχει μια συνταγη για σπιτικο ρυζαλευρο ,εαν μπορειτε στειλτε μουτην.

Γυριζουμε Ελλαδα αρχες Δεκεμβριου για τις γιορτες κανονιστε να τα πουμε και εαν θελει καμια κατι απο Αγγλια πειτε το να σας το φερω οκ?? Λοιπον θα τα ξαναπουμε γιατι εχω απλωσει σεντονι...Φιλακια σε ολες σας και στα μωρουλινια σας

fifi Μου ποσο χαιρομαι που σε βλεπω , ειναι λιγο θεμα με το ξεκινημα φαγητου , θελει υπομονη , θα σε ξεκινησουν με αλεσμενα φρουτα στην αρχη ή κρεμα .

Να σου πω εμενα η δικια μου ξεκινησε καλυτερα με την κρεμα εμποριου την ΝΟΥΝΟΥ συγκεκριμενα . Οποια αλλη και να της εδωσα ακομα και βιολογικες δεν την ενθουσιαζε.Θα δοκιμασεις πολλες στην αρχη .

Λογικα θα σε ξεκινησει απογευματα να του δινεις και θα βοηθησει κιολας γιατι θα χορταινει πιο πολυ και θα κοιμαται περισσοτερο .

Παντως και εγω ακομα δεν το χω συνηδοτοποιησει οτι εχω ενα παιδακι που να με περιμενει καθε μερα .ειναι απιστευτο οντως

Διαφημίσεις

φιφη μου χαίρομαι που επιτέλους κατάφερες και έγραψες

όπως διαβάζεις εγιναν διάφορα αυτές τις μέρες.

καλή προσαρμογή εύχομαι και υπομονή.

όσο για το φαγητό αν θηλάζεις αποκλειστικά οι γιατροί θα σου καθυστερήσουν την εισαγωγή στερεών τροφών λίγο. αλλά πίστεψε με είναι ευκολότερο το γάλα.

εμείς στην αρχή με το ρυζάλευρο δεν είχαμε θέμα έτρωγα άνετα και ας ήταν το σκέτο χωρίς μπισκότο ή άλλα. Με τα φρούτα είχαμε θέμα δεν του άρεσαν τα πολλά μαζί και για ένα διάστημα τα είχε κόψει σχεδόν έτρωγε μόνο μπανάνα και αυτή όχι αλεσμένη -γιατί έβγαλε γρήγορα δόντια και μπορούσε να δαγκώσει- και χυμό φυσικό πορτοκάλι. 150-200γρ την μέρα. οπότε η γιατρός μου είχε πει είναι οκ.

τώρα τρώει τα πάντα όπως τα τρώμε εμείς ολόκληρα.

Θα τα μάθεις μην στεναχωριέσαι εδώ είμαστε και εμείς για ότι χρειαστείς.

Βάλε μας και καμιά φωτό για την ακρίβεια άνοιξε λογαριασμό να τα λέμε και από κει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!

τι κανετε???

εγω ετρεχα με εξετασεις γιατρους και τουμπαλειν!!!

Εχασα 16 κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα θυμαστε που σας τα ελεγα το καλοκαιρι!!!Η κατασταση δεν πηγαινε αλλο αφου καθε εβδομαδα εχανα απο 2 κιλα!!!!Τρωγοντας κανονικοτατα και παραπανω απο συνηθως!!Ετσι λοιπον πηγα για εξετασεις....τα παντα ομως απο αιματος μεχρι παγκρεας!!!Τελικα εχω θυροειδη.....υπερθυροειδισμο....και βροχοκηλη!!!δεν ειναι τιποτα το ξερω απλα ο πρωτοσ γιατροσ με φοβησε πολυ λεγοντας οτι κατι βρισκει..κακο!!!Ευτυχως και δοξα τον Θεο δεν ηταν τιποτα μετα απο πολλες εξετασεις για να συγουρευτουν!!!

Ο Χρηστακος μου ολες αυυτες τις μερες που μας εβλεπε ετσι στο σπιτι ολους ηταν πολυ μαζεμενος και στεναχωρημενος!!τωρα ομως ειμαστε μαζι και προσπαθω να του αναπληρωσω τις ωρες αυτες!!!

Φιφακο μου...χαρηκα πολυ που μπηκες και μας εγραψες!!!Οταν θα ρθεις να βρεθουμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρουλα μου περαστικα , περασες κανα σοκ? γι αυτο σου εμφανιστηκε? εγω εχω βρογχοκυλη μονιμα ..κληρονομικο ειναι σε μενα.

βρε κοριτσια θα κανονισουμε ιτποτα με τα μικρα μας εν οψη χριστουγεννων ? πες τε καμια ιδεα να τα παρουμε να τα παμε καπου ?

Ρε συ Ρούλα τι πέρασες ? γενικά η αναμονή και οι εξετάσεις σε σκοτώνουν

αφού τέλειωσαν όλα καλά μην το σκέφτεσαι

εμείς αρχίσαμε μια μέθοδο για να κοιμάται μόνος του στο κρεβάτι του και να μην ξυπνάει τα βράδια.

από ένα βιβλίο κοιμήσου παιδί μου λέγεται και έχει 96% επιτυχία λενε.

η πρώτη νύχτα σήμερα κοιμήθηκε σε 30 λεπτά.

Η καρδιά μου πόνεσε αλλά αν έχει αποτέλεσμα όπως λένε θα σωθούμε και το σημαντικότερο για την δική του υγεία γιατί λέει αν δεν κοιμάται σωστά και κάνει διακοπές την νύχτα ο ύπνος τους αυτό επηρεάζει τα πάντα στην υγεία του. Αρα πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα για το καλό του.

Για πρώτη μέρα καλά τα πήγαμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζ πιο βιβλιο ? αυτο που λεει να κλαιει το παιδι μεχρι και 20 λεπτα? κατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι αυτο και το καλυτερο , κατι ειχε ακουστει γι αυτο το βιβλιο .κανε ενα search να μαθεις .

Και σενα κοιμοταν στο κρεβατι?

εγω τωρα μολις την κοιμησω την παω μεσα στο κρεβατι της , εχθες κοιμηθηκε ως τις 6 μετα ξυπνησε και την φεραμε στο δικομας

Διαφημίσεις

φαίρυ δεν ξέρω αν λες αυτό εγώ έψαξα στο διαδίκτυο πριν το πάρω και έχει βραβευτεί πολλές φορές.

η διαδικασία είναι έτσι,

κάνει μπάνιο λίγο πριν φάει μετά τρώει όταν τελειώσει περνάς 10 λεπτά δημιουργικά μαζί του ζωγραφίζοντας ή διαβάζοντας.

μετά τον παίρνεις με τον αρκουδάκι του αν δεν έχει του δίνεις για να δημιουργηθούν εξωτερικοί παράγοντες γύρω του όταν κοιμάται οι οποίοι θα μένουν σταθερά δίπλα του όταν ξυπνάει το βράδυ.

Γιατί το μωρό αν αποκοιμηθεί κουνώντας το ή κρατώντας σε από το χέρι ή χαϊδεύοντας το και το βράδυ ξυπνήσει θα αναζητήσει ξανά αυτούς τους παράγοντες για να κοιμηθεί.

Πράγμα που δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια ειδικά τα ξημερώματα.

Το βιβλίο εξηγεί ότι όλοι οι άνθρωποι ξυπνάμε τακτικά κατά την διάρκεια του ύπνου μας αλλά επειδή ξέρουμε πώς να αποκοιμιόμαστε μόνοι δεν το καταλαβαίνουμε

Το μωρό αν μάθει σε κάτι το οποία δεν θα το βρίσκει όταν ξυπνάει σίγουρα αυτό θα του φέρει ανασφάλεια και κλάμα.

Το βλέπω με τον Αντώνη οπότε η διαδικασία ξεκινά έτσι.

Παίρνεις το μωρό με το αρκουδάκι του την πιπίλα του το βάζεις να κοιμηθεί φυσικά αυτό δεν θα θέλει και θα σηκωθεί όρθιο κλαίγοντας.

Οπότε για την πρώτη μέρα κρατάμε τους χρόνους,

μετά απο 1 λεπτό μπαίνουμε στο δωμάτιο του εξηγώντας του με σιγουριά και ασφάλεια ότι το αγαπάμε και ότι πρέπει να μάθει να κοιμάται μόνο του.

Του αναλύουμε ότι έχει δίπλα του το αρκουδάκι του την πιπίλα του το ωραίο του κρεβάτι και φεύγουμε από το δωμάτιο.

Κρατάμε χρόνο και σε 3 λεπτά ξανά μπαίνουμε , συνεχίζει αυτή η διαδικασία εξήγησης διαδοχικά αν 5 λεπτά την πρώτη μέρα μέχρι το μωρό να αποκοιμηθεί.

Η επόμενη μέρα έχει λίγο διαφορετικούς χρόνους.

Βασικός κανόνας να μπαίνεις στους σωστούς χρόνους να μην το αφήσεις να κλάψει πάνω από το χρόνο που λέει. ΤΟ μωρό πρέπει να νιώσει ότι δεν το εγκαταλείπεις ότι είσαι εκεί.

Το βρήκα απόλυτα λογικό σε όλα όσα γράφει από την αρχή και εξηγεί όλους τους λόγους που πρέπει και γιατί γίνεται το κάθε τι.

Για πρώτη μέρα τα πήγαμε καλά στο μισάωρο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημεραααααα φιλεναδιτσες μου.ειχα πολυ καιρο να μπω.καταρχην σμουτσακι περαστικα στον αντρουλη σου.κι εμενα ολο κρεας θελει..τωρα ανησυχησα θα τον βαλω να παει για εξετασεις..κοριτσακια μου εμεις ολα καλα .η κωνσταντινα μου ειχε μυξουλες καμια βδομαδα..αλλα αλλο με απασχολει..τωρα τελευταια εχει προσκολληθει πολυ πανω μου.ενω η πεθερα μου την κραταει απο 6 μηνων τελευταια κλαει και οδυρεται οταν ρην αφηνω..το ενδεχομενο να μην περναει καλα δεν παιζει γιατι την υπεραγαπουν..κι αυτοι στεναχωριουντα..εγω νιωθω χαλιααααα.στεναχωριεμαι.σκεφτηκα να μην την ξαναφησω πουθενα.αλλα και στην δουλεια του αντρα μου ολα παιρνουν απο μενα.rosebaby τι ακουω???????ετοιμαζεστε για καινουργιο μωρακι?ευχομαι τα καλυτερα νεα συντομα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσακια μου τι κάνετε,; Μου λειπετε βρε Εσείς παρα πολυ! Έχω πολυ τρέξιμο γενικά το σπίτι είναι Ακόμη ένα χαλι κ ο μπαμπάς μας φεύγει το πρωι κ έρχεται αργά το βράδυ. Εννοείται βοήθεια Ακόμα τίποτα κ

Απο κανένα. Έχω πηξει κ φοβάμαι μήπως Πάθω καμία καταθλιψαρα. Άντε πρέπει να κανονισουμε να βρεθούμε βρε. Επίσης να σας πω ότι Ακόμα δεν έχω βάλει κ πολλα πράγματα στο σπίτι Οπότε ο βασικός χώρος κουζίνα σαλόνι είναι ένας τεράστιος παιδοτοπος. Αμα έλεγε έρχεστε κ απο δω με τα μικρά να ξεσαλωσουν. Θα χαρω πολυ κ θα εκτονωθούν κ αυτα.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπουμπουκααααααααα και λοιπά κοριτσάκια τι κάνετε?

Τακτικές ύπνου βλέπω εεεε? Καλά κουράγια και καλά ξεμπερδέματα εύχομαι. Ροζ δεν ειχα καταλαβει οτι ειχατε θεμα με τον ύπνο του Αντώνη.

Βρε κορίτσια, μετα το έμφραγμα του Νίκου μας πάει γ@μιώντας ρε σεις.

Με το που βγαίνει απο το νοσοκομείο αρρωσταίνω, ευτυχως πολύ ελαφρια, στο πόδι το πέρασα, αλλα αγχωθηκα παρα πολύ γιατί δεν ήταν καιρός για να αρρωστήσω.

Στο καπακι η Ιλιανα ξεκινάει διάροιες. Μετά απο δυο μερες ο Νίκος ξεκινάει εμετούς και διάροιες. Με το που τελειώνει, η Ιλιανα εχει ωτίτιδα. Ξεκινάει φαρμακευτική αγωγή και χτες μου ανεβάζει πάλι πυρετό. Πάλι παιδίατρο σήμερα να την δει. Αι στα κομμάτια πια.

Ρούλα βλεπω κι εσύ καλοπέρασες τον τελευταίο καιρό με θέμα υγείας ε?

Μα τι διάολο, μεταδοτική είναι αυτή η μουρτζουφλιά τον τελευταίο καιρό?

4Rnfp3.png

σμουτς μου δεν είναι ότι είχα τραγικά μεγάλο πρόβλημα αλλά υπήρχε. Δεν γινόταν άλλο να κοιμάται με κούνημα είναι ολόκληρος άντρας και αυτά τα ξυπνήματα το βράδυ τον κουράζουν και δεν χορταίνει ύπνο. έπρεπε να μάθει να κοιμάται μόνος ώστε όταν το βράδυ για τον ένα ή τον άλλο λόγο ξυπνήσει να μην κλάψει να αποκοιμηθεί ξανά ήρεμα. γιατί την άλλη μέρα είναι εξαντλημένος και σε υπερένταση. δεν το είχα συνδέσει διαβάζοντας το βιβλίο κατάλαβα.

μπουμπού μου κουράγιο και οι λοιπές κοπέλες γιατί από ότι βλέπω ο μήνας αυτός δεν μπήκε καλά. άντε να τσακίζεται τότε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...