Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Neverstop είπε:

Εύχομαι να σ'αντιμετωπίσει εξατομικευμένα και να μην σας πάρει πολλούς κύκλους.

Ναι γιατί η υπομονή μου είναι ήδη εξαντλημένη και η ψυχολογία μου διαταραγμένη. Μέσα στο 2025 θα ήθελα να υπάρχει μια έκβαση.

πρίν από 39 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Θα σε φωνάζω χαμένη μου αδελφή 😂Ξέρεις τι; Έχω ήδη κάνει 8 ωοληψιες και μια αποτυχημένη ετ κ πάω ήδη με πεσμένο ηθικό. Εσυ πόσο χρονών είσαι; Προσπαθείς καιρό; Στον Σφακ ή σε άλλο γιατρο; Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι τόση, φέτος δε ξέρω. Εχω κάνει εξέταση κ περιμένω να βγει.  Λέω να αλλάξω γιατρό γιατρό κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Δε φταίνε πάντα οι γιατρό προφανώς κ ο δικός μου με στήριξε πολύ απλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το ίδιο με ελάχιστη ή χωρίς παραλλαγή ένα χρόνο και να περιμένουμε άλλο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μαρσολαν μου δοκίμασε να βάλεις μαξιλάρι κάτω από το κεφαλάκι της όπως κάνω εγώ για να έχεις ελεύθερα και τα δυο χέρια.

εγω το βράδυ του χαϊδεύω τα μαλλιά και κοιμάται.

λενε ότι το βράδυ όταν του δίνεις το τελευταίο γεύμα πρέπει να έχει χαμηλό φωτισμό και να μην του μιλάς. μόνο να χαιδεύεις τα μαλλάκια τους.

ενώ την μέρα το αντίθετο να έχει φασαρία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις δικιο βρε Ροουζ μου,το ιδιο μου ειπε κι η μαμα μου..

Κι εγω το βραδυ αναλογως το γευμα την παιρνω και την βαζω στο κρεββατι,μονο με ενα φωτακι νυχτος και προσπαθω να την χαλαρωσω ειτε χαιδευοντας το κεφαλακι ή με αγκαλιτσα και νανουρισμα...και συνηθως κοιμαται σχεδον αμεσως η ψυχουλα μου!Την ημερα την εχουμε στο σαλονι στον καναπε ή στην κουνια με ανοιχτα παραθυρα κπλ

Γεια σας κοριτσια , εχετε γραψει πολλες σελιδες μιλαμε οσο δεν εμπαινα θα διαβασω καποια αλλη στιγμη ,Εγω γυρισα κοριτσια απο διακοπες και με επιασε βαρεμαρα στην κλεισουρα ακομα δεν ηρθα .Κριμα που δεν μπορεσαμε να κανουμε παραπανω διακοπες φετος που εγω μπορω.Ειχα και βοηθεια απο πεθερα και εκανα κανα μπανακι .Τουλαχιστον εχω εσας παρειτσα και θα τ;α λεμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημέρα κορίτσια, μόλις κατάφερα να ταισω το θυριάκι και ήρθα

φαίρυ μου πως τα πέρασες ?

χαλάρωσες καθόλου ? εμείς εδώ στην πόλη πήξαμε μιλάμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Περασα πολυ ομορφα αλλα ηρεμα , ευτυχως που ειχα πεθερα και μαμα και μου κοιταζε την μικρη αλλιως για μπανια θα ηταν δυσκολο να πηγαινω .

Σκεφτομαι να κανω βαπτιση το Σεπτεμβριο και ειμαι σε αναζητηση , λεω να την κανω σε εκκλησακι μικρο εξω , ειναι καλη ιδεα λετε? ή να βρω καμια μεγαλη εκκλησια ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα,φιλενάδες μου!!!!!

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι σήμερα κάνω εισαγωγή το μεσημέρι για πρόκληση φυσιολογικού τοκετού (λόγω αντιπηκτικών ενέσεων).Όπως είπε ο γιατρός,ξημερώματα Σαββάτου θα έχω στην αγκαλιά μου την μπέμπα μου!!Θέλω να προσευχηθείτε ένα γερό και υγιές μωράκι και τίποτα άλλο!!!!Σας φιλώ γλυκά και με το που γυρίσω σπίτι θα σας γράψω!!!

εμείς κλείσαμε ημερομηνία 3/10 στην εκκλησία που παντρεύτηκα αλλά μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο στολισμός και τσατίστηκα λίγο

τι βάφτιση χωρίς ούτε ένα μπαλόνι γίνεται ?

το εκκλησάκι είναι καλή ιδέα αν μπορείς να την υλοποιήσεις γιατί όχι

εγώ είμαι συναισθηματικά δεμένη με την εκκλησία αυτή και δεν το σκέφτηκα για άλλη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Evi μου με το καλο κοπελα μου , ετοιμασου να ζησεις την πιο ομορφη στιγμη μιας γυναικας , την δικη σου στιγμη της γεννησης της κορης σου .Με εναν πονο και με το καλο να ερθεις στην παρειτσα μας τωρα και με την μικρη σου.

Rose μου και εγω σε αυτο το εκκλησακι το μικρο παντρευτηκα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι βολικο για βαπτιση καλα δεν ξερω και απο ημερομηνιες αν θα βρω .Μετα τι τραπεζι θα κανεις ?Εχεις βρει θεμα για προσκλητηρια και μπομπονιερες ?

καλημέρα.!

evi με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας.! γερό και τυχερό να είναι πάντα.!

για κάποιο λόγο νιώθω κάθε μέρα και πιο κουρασμένη. μάλλον δεν έχω συνηθίσει ακόμη τους νέους ρυθμούς. με πονάει και το στήθος μου τελευταία και αγχώνομαι λίγο. σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω καμιά προσπάθεια με θήλαστρο αλλά δεν έχουμε πάρει και σκεφτόμουν μήπως νοικιάσω αντί να αγοράσω. τι γνώμη έχετε;;

krEEp3.png

IjZep2.png

καλημέρα.!

evi με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας.! γερό και τυχερό να είναι πάντα.!

για κάποιο λόγο νιώθω κάθε μέρα και πιο κουρασμένη. μάλλον δεν έχω συνηθίσει ακόμη τους νέους ρυθμούς. με πονάει και το στήθος μου τελευταία και αγχώνομαι λίγο. σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω καμιά προσπάθεια με θήλαστρο αλλά δεν έχουμε πάρει και σκεφτόμουν μήπως νοικιάσω αντί να αγοράσω. τι γνώμη έχετε;;

Stefan,εχεις σκοπο να θηλασεις για μεγαλο διαστημα??κι επισης ποσα γευματα να βγαζεις με το θηλαστρο??Να κανεις αποθεμα??Αν ναι,το νοσοκομειακο θηλαστρο διπλης αντλησης ειναι το καλυτερο,δηλ.θα το νοικιασεις.Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω απο που,λεπτομερειες για κοστος κλπ με πμ.

Αλλιως αν αγορασεις να ειναι οπωσδηποτε ηλεκτρικο!!Της Μεντελα η της Αβεντ ειναι απο τα καλυτερα.

Διαφημίσεις

Stefan,εχεις σκοπο να θηλασεις για μεγαλο διαστημα??κι επισης ποσα γευματα να βγαζεις με το θηλαστρο??Να κανεις αποθεμα??Αν ναι,το νοσοκομειακο θηλαστρο διπλης αντλησης ειναι το καλυτερο,δηλ.θα το νοικιασεις.Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω απο που,λεπτομερειες για κοστος κλπ με πμ.

Αλλιως αν αγορασεις να ειναι οπωσδηποτε ηλεκτρικο!!Της Μεντελα η της Αβεντ ειναι απο τα καλυτερα.

marsolan αν όλα πάνε καλά με το γάλα και έχω θέλω να θηλάσω αποκλειστικά για 1 εξάμηνο. μακροπρόθεσμα θα ήθελα να κάνω και απόθεμα γιατί από Σεπτέμβριο θα πρέπει να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Για την ώρα σκέφτηκα το θήλαστρο γιατί ενδεχομένως ο πόνος έχει να κάνει με το ότι μένει γάλα στο στήθος και φοβάμαι για μαστίτιδα. για νοσοκομειακό σκεφτόμουν κι εγώ. όποτε μπορέσεις στείλε μου το πμ με τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ πολύ.!

krEEp3.png

IjZep2.png

να σας ρωτήσω κάτι;; αφού τους έπεσε ο αφαλός τα κάνατε αμέσως κανονικό μπανάκι;; επίσης, του έχει πέσει εδώ και καμια εβδομάδα και βγάζει ακόμη λίγο αιματάκι καμια φορά. έβγαζε και στα δικά σας μωράκια;

krEEp3.png

IjZep2.png

να σας ρωτήσω κάτι;; αφού τους έπεσε ο αφαλός τα κάνατε αμέσως κανονικό μπανάκι;; επίσης, του έχει πέσει εδώ και καμια εβδομάδα και βγάζει ακόμη λίγο αιματάκι καμια φορά. έβγαζε και στα δικά σας μωράκια;

ναι καλε,μην ανησυχεις.Καντου κανονικο μπανακι με απαλο αφρολουτρο και χωρις σφουγγαρι,με τα χερια σου.Κι αν συνεχιζει να βγαζει λιγο αιματακι εσυ να του βαζεις με βαμβακακι οινοπνευμα οπως πριν.

stefan μου είναι φυσιολογικό να βγάλει λίγο αίμα ξανά

εμείς βάζαμε μετά το μπάνιο μπεταντίν για καμιά εβδομάδα ακόμα μέχρι που έστρωσε

μπάνιο κάναμε κανονικό από την μέρα που έπεσε.

φαίρυ μου δεν είδαμε τίποτα από προσκλήσεις και λεπτομέρειες γενικά

από αρχές Σεπτεμβρίου θα δούμε. όσο για τραπέζι θα κάνουμε σε κλειστό κύκλο

δηλαδή μόνο οι οικογένειες με τα αδέρφια μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και για το επίδομα αδείας έμαθα ότι θα πάρω κανονικά όλο το επίδομα από τον εργοδότη και για οαεδ δεν ξέρω ακόμα αν θα πάρω αλλά αφού θα το πάρω ολόκληρο από τον εργοδότη μάλλον δεν θα πάρω από οαεδ.

και θα πληρωθώ κανονικά για τις μέρες αδείας μου τις ετήσιες

με συντελεστή βέβαια ανάλογα με το πόσες είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...