Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ρούλα μου φυσικά και εγώ δεν την παλεύω με το κάθε μέρα γιαυτο πήρα τα τεστ να ξέρω ποιες είναι οι μέρες που πρέπει να μην ξεχάσω χαχα

στον Αντωνάκη τον μήνα που έμεινα έγκυος το έκανα κάθε βράδυ πραγματικά αλλά τότε δεν είχα κούραση ήμουν οκ τώρα ούτε να το σκέφτομαι αφού τον μήνα αυτό αν και ήξερα τις μέρες που είχα ωορρηξία δεν κατάφερα να έρθω σε επαφή πάνω από μια φορά στις 3 μέρες. οπότε τσουπ να η σιχαμένη ήρθε.

άσε που με το τεστ ήξερα ποια μέρα θα μου έρθει η περίοδος και έπεσε τζαστ.

αααα και μην το ξεχάσω στο γκουπ κάνε κοινοποίηση την φωτό όχι το κείμενο

όσο για τούμπα έφαγε και ο Αντώνης σημερα μια και μάτωσε το χείλι του από μέσα μάλλον χτύπησε στο στόμα και το δόντι το τραυμάτισε. Κουράγιο μόνο αυτό τέτοιες στιγμές γιατί μεταδίδεται το στρες και στο παιδί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κοριτσια της πηρα καλτσοπαντοφλακια απο calzedonia και δεν γλυστραει καθολου , της πηρα και παντοφλες απο τα τζαμπο αλλα της βγαινουν .Ειναι φοβερα αυτα που σας λεω της πηρα 3 και ησυχασα ειδα και το σαββατο εκει μεσα την μπουμπου , γκομενα οπως παντα και δυο μετρα γυναικα , φορουσα και τα χαμηλα μου χαχαχα

ροζ μου υπομονη και οχι αγχος , αχ απο την μια ζηλευω με τα νεογγενητα ξανα και την ημερα της γεννας τους (για εκγυμοσυνη δεν σχολιαζω γιατι εμενα ηταν χαλια) και απο την αλλη ουτε καν θελω να μπω σ αυτη την διαδικασια αββυσος η ψυχη του ανθρωπου:tongue:

Η μαρια μαρσολαν τι κανει εχουμε κανα νεο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πόπη μου και εγώ έχω μπερδεμένα συναισθήματα, υπάρχουν πολλά που αναπολώ και κάποια που μου φέρνουν άγχος. όπως ότι θα αλλάξω γιατρό γιατί ο υπέρηχος της ήταν χάλια και κάθε φορά μου έβγαινε η ψυχή όταν μετρούσε.

Αλλά το θέλω και τα λίγα που με αγχώνουν τα αγνοώ.

έχει το καλτσεντόνια τέτοια καλτσάκια ?

γιατί εγώ πήρα από τα λητώ και έχουν 8 ευρώ το ένα ζευγάρι. ωραία δεν μπορώ να πω αλλά 8 ευρώ και γάριασαν λίγο με το πρώτο πλύσιμο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι θυμαμαι εσυ δεν ησουν που ο γιατρος δεν σου κανε υπερηχο?? πω πω τι αγχος και αυτο .Καλα εσυ ειχες και τελεια εγκυμοσυνη , εγω δεν την χαρηκα καθολου και ενα πραγμα που θα ηθελα ειναι αυτο να βγαινω εξω και να καμαρωνω για την κοιλια μου , οχι που ημουν τοσο καιρο ξαπλα και ελεγα να σηκωθω να με δω ποσο μεγαλωσε???

μακαρι ννα εχεις νεα συντομα

α εκανα φιλη την αδερφη σου , τωρα που την ειδα καλυτερα μπορω να σας ξεχωρισω.

ναι εχει καλτσακια στο καλτσεντονια με πατουσακια κατω σιλικονης , εχουν γυρω στα 4,5 ευρω και επισης εχει και παντοφλακι καλτσα ξερεις σαν αυτα που μας φοραγαν εμας μικρες , γυρω στα 5,50 εχουν αυτα

Διαφημίσεις

fairy όχι η μπουμπού ήταν που δεν έκανε υπέρηχο.

εγώ έκανα κανονικά κάθε μήνα. και όσο το μωρό μεγάλωνε και δυσκόλευε η μέτρηση τόσο αυτή έκανε ώρες να επιβεβαιώσει το μέγεθος. Φαντάσου στρες μέχρι να τελειώσει. αφού όταν πήγαινα στο γένεσις που ο υπέρηχος ήταν τέλειος τάκα τάκα τελείωναν.

όσο για την κοιλιά μου εγώ την χάρηκα σίγουρα ήταν και μεγάλη δεν μου έλειψε αυτό σίγουρα.

και με καλή εγκυμοσύνη κάθε μέρα έξω ήμουν και την βολτάριζα.

όσο για την αδερφή μου εγώ δεν βρίσκω και πολλές ομοιότητες αλλά για πολλούς είμαστε ίδιες τι να πεις ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπεραααα κοριτσια, τι κάνετε?

Ποπάκι ναι, εγώ σίγουρα επανήλθα στους ρυθμούς μου, και χειρότερα μην σου πω, ο νίκος ειναι αραχτός στο σπίτι. εγω χειρότερα καθώς οι γονείς μου δεν παίρνουν πια την Ιλιανα γιατί άρχισε να δείχνει δυσαρεσκεια οταν καθόταν εκεί, και γιατί από σημερα το παιδάκι μου σταμάτησε να φοράει πάνα. Αρα είμαστε καθε 1 ωρα στην τουαλέτα και 3 φορές καθαρίσαμε και τα πατώματα που κατουρήθηκε.

Αλλά δεν βαριεσαι, αρκεί που είμαστε καλά.

Οσο για εγκυμοσύνη, κι εγώ την ευχαριστήθηκα παρα πολύ, και βόλταρα αλλα και ταξίδεψα πολύ κατά τη διάρκεια αυτής.

Φιφιιιιι, κατι νεα ειχες να μας πεις, μπες να μας πεις ντε

Φιλακιαα

4Rnfp3.png

Να μαι και εγώ πάλι , σμουτς μου πώς είναι ο άντρας σου ?

Τα καταφέρατε και εσείς με την πάνα ? παρελθόν ? το έχω ένα βραχνά αυτό όταν θα φτάσει η ώρα.

φίφι που είσαι παιδί μου και οι υπόλοιπες μαρσολάννννν άντε να μας πεις κανένα νέο και εσύ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου Σμουτσ και σημερα σε σκεφτομουν , ελεγα να σε παρω ενα τηλ , δεν θελω και να σε ζαλιζω μωρε .

Πανα εεε? φανταζομαι θα ειναι λογο ζορικο φανταζομαι , εγω νομιζα οτι σιγα σιγα μονα τους την πετανε ,ωχ θεεε μου τι θα τραβηξουμε παλι.

εγω σας τα πα?? δεν θελει να κοιμαται μονη της ..ακομα και στο κρεβατι της να την παω μολις παει 5 ξυπναει για να ερθει σε μας .Φοβερα , πεστε μου τι να κανω .σκεφτομαι να παω να ξαπλωνω στο δωματιο μαζι της .

Τι λετε θα βγουμε για κανα κρασακι -φαγητο μονες μας ?/ μου λειψατε

fairy μην γελαστείς και πας μέσα θα μάθει και μετά άντε να αλλάξει πρόγραμμα και οι άντρες μας δεν χρωστάνε σε τίποτα να μένουν μόνοι.

το ζευγάρι δεν πρέπει να βάζει το μωρό στην μέση.

και εμείς αλλάξαμε πάλι τρόπο στον ύπνο, τα μεσημέρια κοιμόταν μόνος του έπαιρνε αγκαλιά τον αρκούδο του και παίζοντας αποκοιμιόταν

μετά την άδεια μας που ήμασταν έξω τα μεσημέρια άλλαξε πρόγραμμα θέλει κούνημα πάλι να κοιμηθεί.

έχει γίνει ολόκληρος άντρας ρε παιδιά δεν γίνεται να τον κουνάω άλλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαίρεται.

Ο νίκος είναι μια χαρά, ευχαριστώ που ρωτάτε. πόπη παιδι μου δεν με ζαλίζεις, ιδίως τώρα που σταμάτησαν να με ζαλίζουν όλοι οι άλλοι. Παρε όποτε θες, εγώ μπλέκω το πρωι στη δουλειά και δεν παίρνω, αλλα παντα εχω χρόνο και διάθεση για να μιλήσω.

το κόψιμο της πάνας το εχουν δουλέψει εδώ και καιρό στο σταθμό, οπότε κρίνουν οτι τώρα είναι έτοιμη να τη βγάλει. Βεβαια σήμερα, οχι μόνο 3, 13 πρέπει να κατουρήθηκε απο το άγχος της, αλλα μου είπαν επουδενί μην της ξαναφορέσω πάνα γιατί θα κάνουμε πισωγύρισμα και αυτό δεν βοηθαει το παιδί. Σε 2-3 μερες μου είπαν οτι θα εχουμε ξεμπερδέψει με την πάνα.

Πόπη κι εμενα αυτες τις μερες μου ζητάει συνέχεια να κοιμηθεί στο κρεβατι μας. Εγώ σκέφτομαι μήπως λόγω της αναστάτωσης των τελευταίων ημερών, αισθάνεται καποια ανασφάλεια και προσπαθω να το διαχειριστώ ομαλά. Παντως ουτε εγω την εχω αφήσει να κοιμηθεί στο κρεβατι μας, γιατί ετσι και ξεκινήσουμε δεν ξερω τη συνέχεια.

Οι υπόλοιπες καλά είστε?

4Rnfp3.png

και τι κανεις αμα ξυπναει και σε ζηταει ? καθεσαι μαζι της? εχθες ξυπνησε ο αντρας μου 4 φορες και πηγε μεσα (εγω ειχα πεσει ξερη δεν καταλαβα τιποτα) την 5η φορα ομως δεν αντεξαμε την πηραμε στο κρεβατι .

Πρεπει να εφαρμοσω συστημα , δεν ξερω μηπως της λειπω γι αυτο το κανει.

φαίρυ εμένα η γιατρός μου είπε οτι είναι η ηλικία που βλέπουν όνειρα άσχημα, όπως αγαπημένα πρόσωπα να τους εγκαταλείπουν γιαυτό ξυπνάνε και κλαίνε.

οπότε η αγκαλιά είναι καθησυχαστική και εμείς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στον ύπνο. αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην τον μάθω στο κρεβάτι μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσαρες μου τι κανετε???

Γιωτακι μου πολυ χαιρομαι που ολα βαινουν καλως .....

Εμενα ο μικρος οταν εχει πολλα τσισα ή κακα το λεει....τα κακα κανονικα και τα τσισα ...πιπι, χιχιχι!!!

Με τον υπνο εχουμε και μεις θεμα , ξυπναει καθε βραδυ απο δυο τρεις φορες!!!!

εκει να δειτε τσακωμο με τον Γιωργο....χαχαχαχ!!!

τον εχουμε παρει και στο κρεβατι αρκετες φορες τι να κανουμε ρε σεις αφου πλανταζει στο κλαμα!!!!!

Ποτε θα βρεθουμε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τελικά είναι η ηλικία τέτοια μάλλον, όλες το έχουμε

και εμείς έτσι επειδή το βράδυ τον κοιμίζει ο άντρας μου εμένα ούτε να με δει δεν θέλει όταν ξυπνάει μόλις πάω να τον πάρω αγκαλιά σαν δαιμονισμένο κάνει θέλει τον μπαμπά του. έχει συνδυάσει τον καθένα με κάτι συγκεκριμένο το άτιμο

τι να πεις υπομονή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...