Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα

ευχαριστω πολυ πολύ για τις ευχές σας.

ευτυχως τα πραγματα ήρθαν πολυ πολύ καλά, και ο νίκος είναι ήδη στο δωμάτιο χωρίς καμία επιπλοκή και χωρίς κανεναν επιπλέον κίνδυνο για οτιδήποτε άλλο.

Του βάλανε μπαλονάκι και στεντ (ειναι αυτό που κρατά την αρτηρία ανοικτή) και ήδη περιμένουμε να πάρουμε εξιτήριο. ΟΙ γιατροί είπαν πως επειδή πήγε πολύ πολύ νωρίς στο νοσοκομείο, η ζημιά που έχει γίνει είναι η ελάχιστη δυνατή και απο δω και περα θα πρεπει απλώς να προσέξει καποια πραγματα, πχ να κόψει το τσιγάρο, να χασει καποια κιλά, να στρεσσαρεται λιγοτερο, να τρωει καλύτερα και να αθλείται.

Οπότε κι εγω οπως καταλαβαίνετε αναθάρησα, πήρα λίγο τα πάνω μου και περιμένω να βγει ο Νίκος για να αντιμετωπίσω τις δικές του φάσεις (που φαντάζομαι οτι θα περάσει) και να ανταποκριθώ καλά.

Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά, δεν πονάει καθόλου και ήδη βαριέται και θέλει να βγει.

Αυτά τα νεότερα απο το μέτωπο, και παλι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας

ρε φιλεναδα...τι λες τωρα????

Περαστικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Θα χρειαστει πολυ θαρος τωρα γιατι ειναι πολυ μικρος....

Πραγματικα λυπηθηκα πολυ αλλα ..αφου το προλαβατε...και μη χειροτερα να λες!!!!

Εννοειται οτι χρειαστεις μας το λες...εννοειται....!!!

Φιλακια σε ολες τις ποπελες!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειλικρινά υπέροχα νέα σμουτς και πάλι δόξα το θεό να λέμε που πήγατε εγκαίρως

γενικά η ζωή μας είναι αφάνταστα καθιστική και αγχωτική.

θέλει καλή διατροφή όχι τσιγάρο και ποτό και όσο μπορούμε λιγότερο στρες

και φυσικά τακτικές εξετάσεις να βλέπουμε χοληστερίνη και ζάχαρο. νομίζουμε οτι επειδή είματε νέοι δεν έχουμε πρόβλημα δυστυχώς στις μέρες μας εμείς κινδυνεύουμε περισσότερο γιατί ο ρυθμός της ζωής είναι τέτοιος που ούτε σωστά τρεφόμαστε και ούτε αθλούμαστε.

όλα καλά θα πάνε ψυχολογική υποστήριξη μόνο τώρα και σιγά σιγά θα συνέλθει.

απλά έπρεπε να είχε τσεκάρει την χοληστερίνη του τακτικά εγώ κάνω μια φορά κάθε χρόνο πάντα έναν έλεγχο βάζω και τον άντρα μου με το ζόρι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γιωτουλα μου εχω σε πηρα τηλ , δεν ηθελα και να ενοχλω .

Μπραβο που ξεπερασε το κινδυνο ο αντρας σου.Ενταξει τωρα σιγουρα θα χρειαστει να ειστε σε εναν αλλο ρυθμο ζωης που κανονικα ολοι θα πρεπει να τον τηρουμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ποπακι μου τις είδα τις κλήσεις σου, αν θυμαμαι και καλά σε πήρα και μια πίσω, αλλα δεν σε πέτυχα. Παιδιά δεν σταματησε το τηλεφωνο να χτυπαει, και στο σπίτι και στα 2 κινητά.

Με τρελλανε αυτό το πράγμα. Αφου καποια στιγμή, ιδιαίτερα την παρασκευή που παίρνανε ΟΛΟΙ, όλοι όμως, σταματησα να απανταω, δεν αντεχα αλλο να μιλαω και να λεω και να ξαναλεω τα ίδια πραγματα.

4Rnfp3.png

Σμουτσάκι μου, τώρα είδα τα νέα σου και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Σιδερένιος ο αντρούλης και να είναι το τελευταίο!

Αυτή η καρδιά τελικά δεν κοιτάζει ηλικία!

Υγεία πάνω απ'όλα, κορίτσια, στις οικογένειές μας!!!

Διαφημίσεις

smoutsaki Μου γι αυτο και εγω δεν επεμενα και πολυ στο τηλ .Καταλαβαινω οτι θα σε ζαλισαν και φυσιολογικο νομιζω .

Αν επιτρεπεται ποσο ειναι ο αντρας σου (στειλε μνμ αν θες ) ειχε αγχος? νευριασε με κατι εκεινη την ωρα που τον επιασε? ή γενικα ειχε πονους?

ποπακι μου ο νίκος είναι 41, μάλιστα τα έκλεισε το προηγούμενο σάββατο

δεν εγινε κατι εκείνη τη στιγμή που να τον νευριάσει, μονος του ήταν στο σπίτι κι ετοιμαζόταν να παέι για δουλειά και τον έπιασε ενας εντονος πόνος στο στήθος και στο χέρι.

Δεν μου ειχε αναφερει τιποτα τις προηγουμενες μερες για ενοχλήσεις και ακομα και τώρα που τον ρωταω όχι μου λεει.

απλως ο νίκος πληροί όλες τις προδιαγραφες. ειναι 41, καπνιστής, υπερβαρος, κακή διατροφή, δεν γυμνάζεται, στρεσσάρεται. Τι άλλο θέλεις? Στα παραδείγματα για τα εμφραγματα επρεπε να εχουν τη φωτογραφία του δίπλα.

4Rnfp3.png

Smoutsaki Μου θυμίζει τον πάστα...όχι οχι δεν ήταν υπέρβαρος ούτε καπνιστής, αλλά το junk food πήγαινε κι ερχόταν...Ο Πέτρος να φάει λαδερό; χαχαχαχα..μωρέ σκοτωνόμασταν συνέχεια για να φάει σωστα!! Και τσούπ! να το το πρωιμο στάδιο σακχαρου...τα έκανε πάνω του μαζεύτηκε, τρώει από όλα, ύστερα από εξαντλητική δίαιτα το καλοκαίρι που έχασε 13 !! κιλά και αφηνίασα η γυναίκα γιατί έφτασε στο άλλο άκρο από τον φόβο του ...και τώρα τρώει απο όλα, είναι βεβαια φανερά αδυνατισμένος , αλλά 3-4 κιλάκια η διατροφολόγος μας επιτρέπει να πάρουμε...το θετικό είναι οτι αδυνάτισα κι εγώ και έχω κάνει κορμί θανατηφόρο:lol::lol::lol:θέλω να πώ όλα για καλό είναι...αρκεί να είναι περαστικά και αγύριστα....μην μου στεναχωριέσαι Γιωτάκι, έτσι όπως μας πάνε και καλά κρατιόμαστε!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!περαστικουλια μαμμυ...εμεις τα περασαμε....

Γωγω μου τι κανετε???/

Σμουτσακι μου ....ολα καλα???

Μαρι Ποπη.....δεν θα παμε μπουζουκια???????......

Ο Χρηστακος μου.....περπαταει πια κανονικοτατα....του αρεσει πολυ να τρεχει.....τρωμε κατι σαβουρες τι να σας λεω!!!!

αυτα......φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αντε βρε κοριτσια χαθηκαμε.

Μαμμυ περαστικα σας και καλο ταξιδι .

ροζ τι γινεται κανα νεο?

μαριιιιιιιι βανιλιτσα τι ορεξεις ειναι αυτες χειμωνιατικα ?? χαχαχα

αν θελετε παμε κανα κολωνακι μετα την δουλεια απογευμα ? Τι λετε?

Εγώ κάθε μέρα μπαίνω και όλες είστε άφαντες τι να κάνω να μιλάω μόνη μου ?

όσο για νέα από το μέτωπο μπεμπε ακόμα τίποτα. Πήρα τεστ ωορρηξίας γιατί δεν έχω αντοχές να το κάνω κάθε βράδυ όπως την πρώτη φορά τουλάχιστον να δίνω έμφαση στις μέρες τις σημαντικές.

κατά τα άλλα όλα καλά λίγο μύξα έχουμε μόνο αλλά σήμερα πολύ καλύτερα. Τούμπες όλη την ώρα γιατί με τις κάλτσες γλιστράει μέσα στο σπίτι οπότε αγόρασα καλτσοπαντόφλες με σιλικόνη από κάτω γιατί αλλιώς θα φάμε τα μούτρα μας.

Σμουτς μου πώς είναι η ψυχολογία του άντρα σου ? δύναμη μόνο αφού όλα πήγαν καλά τώρα κουράγιο και δώσε χρόνο.

Μάμμυ περαστικά και σε σας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι χειμωνα τι καλοκαιρι ο Βερτης ακουγεται ΠΑΝΤΑ φιλεναδα!!!

Καλα παμε με την δουλεια αλλα .......Βερτη θα παμε...μπες ρε Μπουμπου και συ να πεις....

Ροζ μου χαρας τα κουραγια σου......ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω το καθε βραδυ.....χιχιχιιχιχιχιιχ ΕΙΜΑΙ ΨΟΦΙΜΙ!!!

Γιωτακι μου.....τι κανετε....????Ελπιζω και ευχομαι να ειστε καλυτερα!!!!!;)

Ο μικρος εφαγε μια τουμπα σημερα πανω στο καροτσι του και ανοιξε κατω απο το σαγονι του....Δεν μου το χα αλλα εμεινα ψυχραιμη...

Φιφακο μου που εισαι ????τι κανει το μπεμπε???μπες να μας πεις τα νεακια σου!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...