Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

πωπω παστάκια μου, τι περάσατε!!!περαστικά, γλυκιά μου, στο ζουζουνάκι σου!!!

Fairy μου, πού την πήγες για κολύμπι στις "γοργόνες και μάγκες"; Σε ρωτώ γιατί εκεί πήγα σήμερα κι εγώ να ρωτήσω για τα τμήματα. Τώρα το συζητάω και με τον άνδρα μου να την ξεκινήσουμε αν και μου φάνηκε λίγο τσουχτερό το ποσό των 85 ? μηνιαίως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mammy δεν την πηγα εκει γιατι δεν εχει θεσεις , ειμαι σε αναμονη με σειρα προτεραιοτητας .

Πηγαμε στο ΑΝΟΓ στην γλυφαδα εχει 40 ευρω τον μηνα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

θα σου δωσω το τηλ να ρωτησεις ειναι 2108944913

κοιτα εγω σαν πρωτη φορα που πηγα μια χαρα μου φανηκε , ειχε αρκετα παιδακια.Ειναι κλειστο για παιδικο .Αμα κανονισεις να μου πεις να πηγαινουμε μαζι .Εγω κυριως σαββατα θα την πηγαινω εκτος απροοπτου ;)

Γεια σας κορίτσια

τι κάνετε ? χαίρομαι για τις καινούργιες δραστηριότητες και ζηλεύω γιατί εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν πολλά και αυτά που υπάρχουν είναι ανατολικά στην άλλη άκρη δηλαδή από εμένα. Ποιος θα μας πάει ? Εγώ δίπλωμα έχω αλλά έχω χρόνια να οδηγήσω. Αμάξι θα έπαιρνα του μπαμπά μου που πλέον συνταξιούχος δεν το κουνάει.

Κατά τα άλλα ησυχία, ο μικρός μεγαλώνει και μας έχει τρελάνει όλους. Όλο κόλπα είναι ο άτιμος κάθε μέρα και κάτι καινούργιο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ροζ μου , δεν πειραζει μπορεις να κανεις αλλα πραγματα μαζι με τον μικρο σου .

Συνεχιζεις να δουλευεις ετσι οπως σου χει πει το αφεντικο? τι κανεις μετα την δουλεια? τον πας καμια βολτουλα?

fairy μου ναι ακόμα 4ωρο είμαι μέχρι νεοτέρας

όταν σχολάω είναι η ώρα του ύπνου του οπότε τις περισσότερες φορές κοιμάται όταν έρχομαι στην μάνα μου. Ξυπνάει κατά τις 4 οπότε ή παίρνω κανένα υπνάκο και εγώ ή κάνω τίποτα δουλειές μου. Τουλάχιστον έχει αποκτήσει πρόγραμμα ο μικρός. Τετάρτη είναι η μέρα του τον πάμε βόλτα το απόγευμα με τον Στράτο στο κόσμος και ξεπατώνεται μιλάμε στο περπάτημα. Και το Σάββατο τον παίρνουμε μαζί μας όλη μέρα έξω αλλά όχι δραστηριότητες θέλω να τον πάω καράτε αλλά μετά τα 3 λένε. Οπότε μέχρι τότε βόλτες και παιχνίδια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσακια μου τι κάνετε?

εμείς δυστηχως δεν είμαστε καθόλου καλά. Ο νίκος μου είναι στο νοσοκομείο (συγκεκριμένα τώρα που σας γράφω στην εντατική, αλλα αύριο πρωί θα βγει) με οξύ έμφραγμα.

Ευτυχως θορυβήθηκε απο τον πόνο που αισθάνθηκε και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και γλιτώσαμε τα χειρότερα γιατί η κεντρική του αρτηρία ήταν τελείως βουλωμένη, οπότε του εκαναν μπαλονάκι και ξεπέρασε τον κίνδυνο. Αλλα δεν χρειαζεται να σας εξηγήσω τι τρομάρα πήρα φαντάζομαι.

4Rnfp3.png

smouts τι λες τώρα ? πλάκα κάνεις ? καλά πώς έγινε αυτό ρε συ ? νέος άνθρωπος ? θα τρελαθώ τώρα, πώς βούλωσε η αρτηρία ? όλα καλά εύχομαι Παναγία μου στα καλά καθούμενα. Περαστικά σμουτς μου και δύναμη όλα καλά θα πάνε τα χειρότερα πέρασαν.

Να προσέχετε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Μπαινω μετα απο τοσο καιρο να μαθω νεα σας κι εχω παθει σοκ!!!!!!

Σμουτσακι μου,περαστικα στον αντρουλη σου και πολλη δυναμη σε εσενα κοπελα μου...Δεν ξερω τι ηταν αυτο που τον φωτισε και καταλαβε την σοβαροτητα της καταστασης αλλα ολα καλα να πανε απο εδω και περα...Τελικα..μονο η υγεια μας εμεινε!!!

Το πολυτιμοτερο αγαθο!

Περαστικα να ειναι ολα!!

Μπηκα και γω να σας γραψω τα νεα μου και εχω αποσβολωσει...Σμουτσακι μου τι να πω ...περαστικα και γρηγορα ...ειχε αγιο ο Νικολας σου..α ρε κοριτσακι τρομαρα που θα πηρες..σου στελνω ολη την θετικη μου σκεψη...θα ξαναμπω να σας πω τα δικα μου...

Smoytsaki μου μια μεγάλη αγκαλιά από το παστακόσπιτο, να σας εχει ο Θεός καλά και όλα να 'ναι περαστικά και αγύριστα!!!

Είχατε άγιο όντως!

Εύχομαι τα καλύτερα τώρα πια!!!

Φιλάκια πολλά...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

smoutsaki mou επαθα σοκ που το διαβασα .Ευχομαι χιλια περαστικα και να ερθει ξανα πισω στο σπιτι σας ο αντρας σου.

Οτι θες ειμαστε εδω .

κοριτσια μου καλησπερα

ευχαριστω πολυ πολύ για τις ευχές σας.

ευτυχως τα πραγματα ήρθαν πολυ πολύ καλά, και ο νίκος είναι ήδη στο δωμάτιο χωρίς καμία επιπλοκή και χωρίς κανεναν επιπλέον κίνδυνο για οτιδήποτε άλλο.

Του βάλανε μπαλονάκι και στεντ (ειναι αυτό που κρατά την αρτηρία ανοικτή) και ήδη περιμένουμε να πάρουμε εξιτήριο. ΟΙ γιατροί είπαν πως επειδή πήγε πολύ πολύ νωρίς στο νοσοκομείο, η ζημιά που έχει γίνει είναι η ελάχιστη δυνατή και απο δω και περα θα πρεπει απλώς να προσέξει καποια πραγματα, πχ να κόψει το τσιγάρο, να χασει καποια κιλά, να στρεσσαρεται λιγοτερο, να τρωει καλύτερα και να αθλείται.

Οπότε κι εγω οπως καταλαβαίνετε αναθάρησα, πήρα λίγο τα πάνω μου και περιμένω να βγει ο Νίκος για να αντιμετωπίσω τις δικές του φάσεις (που φαντάζομαι οτι θα περάσει) και να ανταποκριθώ καλά.

Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά, δεν πονάει καθόλου και ήδη βαριέται και θέλει να βγει.

Αυτά τα νεότερα απο το μέτωπο, και παλι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...