Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Και εμεις ξεκιναμε πισινα το σαββατο δοκιμαστικο .

Σμουτς η μαμαδες τι φορανε ? να βαλω σορτσακι? η μικρη πειραζει να βαλει το ροζ μαγιο της ? φορατε και σκουφακι?

επισης την παρασκευη θα την παω για δοκιμαστικο σε μουσικοκινητικη να δουμε αν της αρεσει να την πηγαινω παρασκευες.

Θα βρεθουμε καμια κυριακη ή σαββατο μεσημερι ? τι λετε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπακι με το καλό

εσυ θα φορας το μαγιό σου πανω κατω και ενα μπλουζακι και στην ανδριάνα θα φοράς αδιάβροχη πανα (εχει η λιμπερο) και μαγιο απο πανω. σαγιοναρες να παρεις, πετσετες, σελτεδακια (ειδη μπανιου αν την κανεις μπανιο εκεί) μπατονετες, σκουφί για μετά για το παιδί.

ναι αντε να κανονισουμε χαθηκαμε

4Rnfp3.png

Κοριτσάρες, όταν κανονίσετε να βρεθείτε μη με ξεχάσετε!!! Θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!!! Στείλτε μου μήνυμα και στο facebook!!!

πολλά πολλά φιλιά σε όλες τις κούκλες!!!

γεια σας κοριτσαρες!!!

τι κανετε??

εμεις ειμαστε ετοιμοι για την βαφτιση ...την Κυριακη το πρωι, στο Ναυπλιο!!!

Ο μικρος μου ειχε 2 βραδια να κοιμηθει, μαλλον δοντια ..κουτουλαωωω!!!

μη συναντηθειτε ΣΚ ...θελω να ρθω και γωωωω μωλε!!!

mammy να ρθεις να σε γνωρισουμε....

fifako τι κανεις που εισαι????Μας ελειψες!!!

Γωγω το χεις στειλει το κολιεδακι????...

Φιλακια Πολλα σε ολα τα ομορφα μουτρακια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αντε ρουλακι, με το καλό η βάφτιση. Παντα αξια να είσαι. Μόνη σου θα το βαφτίσεις, με τον άντρα σου ή με κάποιον άλλο?

Ναύπλιο ε? Ωραία πράγματα. Τελικά τι φόρεμα πήρες?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες!!!

τι κανετε??

εμεις ειμαστε ετοιμοι για την βαφτιση ...την Κυριακη το πρωι, στο Ναυπλιο!!!

Ο μικρος μου ειχε 2 βραδια να κοιμηθει, μαλλον δοντια ..κουτουλαωωω!!!

μη συναντηθειτε ΣΚ ...θελω να ρθω και γωωωω μωλε!!!

mammy να ρθεις να σε γνωρισουμε....

fifako τι κανεις που εισαι????Μας ελειψες!!!

Γωγω το χεις στειλει το κολιεδακι????...

Φιλακια Πολλα σε ολα τα ομορφα μουτρακια!!!

ναι το έστειλα νομίζω Δευτέρα ήταν ή Τρίτη

πάντα άξια Ρούλα μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ευχαριστω κουκλιτσες μου....

τον μπεμπη θα τον βαφτισουμε και οι τρεις μας!!!

Η οικογενεια κλικλι-κου χχαχαχα!!

ειναι της κολλητης μου το μωρακι και ειμαι πολυ χαρουμενη που θα τον βαφτισω!!!

Το φορεμα ειναι σε δερματινη-καφε-εκρου...χρυσαφι, κοντο το πηρα απο τα charly!!Και πηρα και μια πολυ λεπτη καμπαρντινουλα...σε χρυσυφι απαλο...

ayta!!!

το θεμα μου τωρα ειναι πως λεγαμε να παμε απο το Σαββατο Ναυπλιο αλλα ο μπεμπης ειναι αρρωστουλης με πυρετο και φοβαμαι μη κολλησει τον Χρηστο!!:(

Μαλλον κοβω να τον φερνουν την Κυριακη το πρωι οι γονεις μου!!!:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa δεν πρέπει να προσέχεις μόνο το μωρό και εσείς πρέπει να προσέξεις μην κολλήσεις γιατί μπορεί να πάρεις το μικρόβιο να είσαι φορέας και να μην το ξέρεις.

αν δεν το φιλήσεις μην σε στεναχωρεί, εμείς όταν ήταν άρρωστες η αδερφές μου η παιδίατρος είπε απλά μην τον φιλάτε.

και αυτό το καημένο βάφτιση με πυρετό θα κάνει ?

μου ακούγεται σούπερ το φόρεμα σου θέλουμε φωτό οποιοσδήποτε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ωωωωωωωωωω!!Με το καλό η βάφτισή σας!!!

Θα χαρώ κι εγώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!!

Καλό ΣΚ!Σας φιλώ όλες!

Εμείς έχουμε ακόμα μύξες... εδώ και 2 εβδομάδες... Πότε θα φύγουν οι άτιμες?

πηγαμε για baby swimming και περασαμε τελεια , αρεσε πολυ στην ανδριανουλα και σε μας , διασκεδασαμε πολυ .Αλλα σμουτς αυτο δεν το ρωτησα καν για το οζον , πηγαμε στην Γλυφαδα , εχει και ενα ιδιωτικο εδω πανω αλλα γινεται χαμος , εχω βαλει σειρα προτεραιοτητας .

Τ ι κανετε? πως περασατε σκ?

βγηκαμε και το σαββατο με την μικρη για φαγητο , μια χαρα κυρια ηταν και βαστηξε ως τις 12 ξυπνια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γειά σας κούκλες καλή εβδομάδα ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΠΡΡΡΡ.....εμείς ΜΟΛΙΣ γυρίσαμε από το νοσοκομείο, όπου μπήκαμε την Τετάρτη ..η μαμακισμένη η γιατρός άργησε να μας πει για αντιβίωση και το παιδί δεν την πήρε όταν έπρεπε και κύλισε και αυτή η υπνηλία που σας έλεγα ήταν η .....μακακισμένη στιγμή,,,τον πήγα Καραμανδάνειο, που είναι των Παίδων εδώ στην Πάτρα και με το που του έκαναν την ενδοφλέβια οι γιατροί(που σημειωτέον είναι πολύ καλή ομάδα), το παιδί είναι απύρετο....οτι τον κατατρυπήσανε γιατί είναι τροφαντούλης ο μπουνταλάκος και δεν του βρίσκανε φλέβες...μας ακουγε ο όροφος , εγώ με ζουμιά...κοινώς πλυμμηρήσαμε το νοσοκομείο από τα κλάματα....

Τέλος καλό όμως, όλα καλα..αυτή τη βδομάδα θα κάτσει με τον πατέρα του και από Πέμπτη Παρασκευή θα πάει παιδικό....Μόνο που θα αλλάξουμε παιδίατρο..ΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΙ...γιατί έφτασα να μην αντιδράει ο Τζότζος καθόλου και να την ρωτάω τι να κάνω και να μου λέει να του δώσω ηλεκτροδιαλύτες !!! κατι τέτοιο....ενιγουει..αυτά

Εσείς πώς είσαστε; Ξέρω χάνομαι και χάω τα της παρέας μας, αλλά έπεσε συγχωνευση στη δουλειά και παράλληλα πολλά ξενύχτια με τον Τζότζο(ναι το νέο μας νικνειμ) και τα είχα παίξει εντελώς παντελώς....

Εύχομαι να είσαστε καλά όλες και τα υπέροχα μπεμπόνια σας, θα προσπαθήσω το βραδυ να διαβάσω όόόλα τα νεάκια σας...εχω μείνει εκέι που η Μάρσυ έφευγε με τον άνδρα της....σόρυ, αλλά...άντε καλή εβδομάδα να έχουμε ...φιλάκια πολλά στα πατουσάκια από Πάτρα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ναι, ναι....την Τεταρτη μεν που έκατσα από δουλειά για να τον κρατήσω(που κτληξαμε και νοσοκομείο) έιχε 37,7 όλο το πρωι και ήταν υπνηλικός...και μου παταει ένα 39,1!!!Τα'παιξα μιλάμε

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...