Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε, να'μαι κι εγώ.....κι εμένα μου λείπετε κοπέλες, τώρα με την συγχώνευση ούτε να κατουρήσω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:΄γουργουράκος(βλ.Γιώργος, Τζότζος κτλ κτλ) έχει γίνει 'ενα σκατονηπιάκι που όλο μπουσούλημα, λαλίτσα, Μαζού εντ δε ζουστο ίντερνετ (αγγλικό εεεεεεεεεε;)θέλει και με απασχολεί (και καλά κάνει) τις 3-4 ώρες του απογεύματος που μπορώ να τον δώ γιατί μετά σφραγίζουν τα ματάκια του από τον ύπνο, μιας και τον ξυπνάω κάθε πρωί 7 παρά για να τον πάρει το σχολικό στις 07,20!!!!και γίνεται η καρδιά μου κομμάτια....αυτά....

Από τα υπόλοιπα θεματάκια μας, ο πάστας ξεκίνησε μία απασχόληση απογευματινη που δειχνει να πηγαίνει καλά, γιατί ο μισθός του από το δημόσιο, πήγε πολύ χαλια(όχι οτι ήταν και ψηλά, αλλά ήταν σε καλό επίπεδο),εγώ δίνω καθημερινό αγώνα στην εταιρεία για τη θέση μου γιατί λόγω συγχώνευσης έχουν χστεί όλοι για τις θεσούλες τους και ό,τι του καπνίσει του καθενός κάνει και λέει....κατα τα άλλα καλά είμαστε από υγεία και Δόξα τω Θεώ να λέμε γιατί ούτε να αρρωστησεις μπορείς πια!!!:-P:-P:-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

πάλι περονόσπορος έπεσε ?

τι κάνετε ? εμείς αναρρώνουμε από μια ελαφριάς μορφή ιωσούλα

το θέμα είναι οτι κάναμε την αλλαγή στο γάλα πίνουμε φρέσκο και έχει να κάνει κακά 4 μέρες τι να κάνω ?

τρωει δαμάσκηνα όπως είπε η γιατρός και αν συνεχίσει θα δώσω γάλα με λιγότερη λακτόζη όπως είπε. πόσο να περιμένω ακόμα ?

η κοιλίτσα του έγινε τούμπανο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ ασε ροζ μου, μια απο τα ιδια κι εδω.

στο σταθμο εχουν γαστρεντερίτιδα, και τους εχουν σταματήσει τα ακτινίδια και τα μπουκώνουν μπανανα για φρούτο (χωρίς να ξέρουν οτι η Ιλιάνα την περασε για να ξέρουν) και ηρθε και μενα και τουμπανιασε το ερμο και βόγγαγε 2 μερες. Τελικά ενεργήθηκε σήμερα 3 φορές και ηρέμησε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑι, κορίτσια αφήστε τα..κυκλοφορεί και 3ήμερη ίωση με πυρετό 38,5-38,9!!! Ο Τζότζος(πρώην γουργούρης:-P:razz::-P) την πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα...είμαστε άϋπνοι...εγκέιν....έχετε το νού σας!!!

καλημέρα.....

Κατα τα άλλα καλά;Πώς είσαστε;εγώ μειωμένο σήμερα(ρεπό δηλ) ύστερα από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα στην δουλειά και με το παιδί, που ντύνοντας το γρήγορα για να τον άρει το σχολικό, τον πακετάρησα μαζί με τη λίμα μου:shock::shock::shock: και μας πήραν από τον παιδικό ΜΟΥΡΛΑΜΕΝΟΙ οι ανθρωποι (δικαιολογημένα, τι μάνα είμαι εγώ τελικά:wink: γιατί την βρήκαν μέσα στην πάνα του.....:shock::shock::shock::-(:sad::-(:sad:: sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:....έκλαιγα όλη μέρα μέχρι το βράδυ....το έκανα και την μέρα της συγχώνευσης στην εταιρέια μου, που πνιγόμουν στην δουλειά, γινόταν της πουτ...... και μόλις με πήρε ο άνδρας μου τηλ και μου το είπε ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ......

αυτά τα ωραία...τώρα δεν μπορώ να πώ οτι έχω ηρεμήσει με εμένα(με το πόσο ανεύθυνη με θεωρώ δηλαδή), αλλά κοιτάω να το χωνέψω και να προχωρήσω.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

smoutsaki λοιπον το γιογκα με τα μωρα θα γινει στις 27-28-29-30 δεκεμβριου θα χωριστουν σε τμηματα αναλογως τις ηλικιες των παιδιων .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας, κοριτσάρες μου!!Καλό ΣΚ!!Μου φαίνεται όλα τα κουτσούνια μας ήταν άρρωστα... Η δικιά μου έφθασε 38,5 με ίωση με μύξες και διάρροια... Ευτυχώς τις τελευταίες 2 μέρες είναι καλύτερα... Αυτές τις μέρες έχω ψιλοκρυώσει κι εγώ... πίκρα...

φιλάκια σε όλες

γεια σας κοριτσουδια

μαμμυ περαστικα στην μπουμπουκα σου

εμεις ετοιμαζομαστε για το πρωτο μας κουκλοθεατρο σήμερα και εχω αγωνία να δω αν θα κατσει και θα της αρεσει.

φιλακια παω για τη siesta μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

smouts για πες τι εγινε με την μικρη καθισε?? αχ αντε να ξεκινησει να καταλαβαινει και η δικια μου να την πηγαινω , μαρεσουν αυτα.

Εχθες με νευριασε την φωναζα και με εγραφε κανονικα δεν γυρνουσε , ή τα χε παρει μαζι μου ή ήταν ζαλισμενη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχα φαίρυ μου άστα να πάνε είναι ολίγον κακομαθημένα τα μικρά μας

δεν πειράζει θα στρώσουν που θα πάει

εμείς πάντως η γλώσσα πάει ροδάνι, ότι πω το μιμείται αμέσως

δεν υπάρχει λέξη που να μην επαναλαμβάνει, και τις λέει με τον δικό του τρόπο

σήμερα είπε τον κώλο γκόγκο το γέλιο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερααααα περα ως περαααααααααααααα

τι κανετε?

Ναι λοιπόν, η Ιλιάνα έκατσε ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ στο κουκλοθέατρο. Βαραγε και παλαμάκια και έψαχνε τον λύκο. Η ιστορία ήταν τα τρία γουρουνακια παραποιημένη, γιατι ο λύκος οχι μονο δεν εφαγε τα γουρουνακια, αλλα στο τελος γίνανε φίλοι και οι κουκλες ήταν μεγάλες (μισός άνθρωπος για να καταλαβετε) και τις κρατουσαν οι ηθοποιοι και φαινοντουσαν κι αυτοί, οποτε δεν ήταν ουτε βαρετά, ουτε τρομακτικά.

Οποτε η πρωτη αποπειρα πηγε καλά. Τωρα θελω να την παω στον μικρο πριγκηπα στο πλανητάριο.

Τελικα ξεκινησαμε και κολυμβητήριο χτες, και ολα μια χαρα.

Εσεις τι κανετε? Ολες καλά? Τα μωράκια σας?

4Rnfp3.png

Μπράβο σας μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Μαράκι μου καλά είναι... Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσουμε πισίνα (που καθαρίζεται με όζον) και είναι κοντά στο σπίτι μου... Για να δούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...