Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα εισαι χαζό

εγω δεν ειπα βρε αν θα με χρεωνεις ή όχι, ειπα οτι δεν ειχα εναν ανθρωπο να δηλωσω μια διεύθυνση, μα τι χαζό που είσαι

να σε εκμεταλλευτώ θελω χαχααα

χωρις πλακα τωρα αμα θες διευθυνση πες μου να στην στειλω και οτι γουσταρετε ρε παραγγειλτε λεμε... οπλα , ναρκωτικα οτι τραβαει η ψυχη σας...χαχα

χαχα ρε φίφη νομίζω με τα γεγονότα εδώ μάλλον βαριά ναρκωτικά θα σου ζητήσουμε

χωρίς πλάκα τώρα η δουλειά έχει ψωμί

απλά τώρα με την κρίση ίσως γίνει λίγο δυσκολότερη όπως όλα φυσικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

roze μου είναι στο river west τα next, ενα καινουργιο εμπορικό κέντρο δίπλα στο ΙΚΕΑ στην εθνική οδό

παρε και ενα τηλ 210 5698160 μηπως θελεις να ρωτησεις αν εχει και καπου αλλου στην ελλαδα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

roze μου είναι στο river west τα next, ενα καινουργιο εμπορικό κέντρο δίπλα στο ΙΚΕΑ στην εθνική οδό

παρε και ενα τηλ μηπως θελεις να ρωτησεις αν εχει και καπου αλλου στην ελλαδα

είχα έρθει σε επαφή με το κατάστημα στην Αγγλία και μου είχαν πει εν καιρό θα στέλνουν και Ελλάδα να παρακολουθώ τις χώρες που έχει στο site

αλλά δεν κοίταξα ξανά

έχει ότι και στο site ή λιγοτερα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

νομιζω οτι εαν δεν εισαι αγιογδυτης και κανεις και καλη επιλογη μαγαζιων και πραγματων ειναι μια χαρα δουλιτσα ...το θεμα ειναι δεν εχω κατασταλαξει πως να το στησω..ολα μαυρα ειναι?? η να το κανω κανενα σαιτ?? ειμαι και ασχετη με το ιντερνετ...ουτε φεισ δεν εχω...θα το αναθεσω σε μια φιλη μου που ειναι μαγκας με αυτα , και θα σας ενημερωσω...

Διαφημίσεις

νομιζω οτι εαν δεν εισαι αγιογδυτης και κανεις και καλη επιλογη μαγαζιων και πραγματων ειναι μια χαρα δουλιτσα ...το θεμα ειναι δεν εχω κατασταλαξει πως να το στησω..ολα μαυρα ειναι?? η να το κανω κανενα σαιτ?? ειμαι και ασχετη με το ιντερνετ...ουτε φεισ δεν εχω...θα το αναθεσω σε μια φιλη μου που ειναι μαγκας με αυτα , και θα σας ενημερωσω...

φίφη για αρχή ξεκίνα στο φεις μετά βλέπεις

άσε που να το κάνεις σαιτ πρέπει κάποιος να σου το κάνει

δεν είναι εύκολο και κοστίζει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και μενα μου λειψατε ...αντε να τα λεμε τωρα..ομως τωρα σας αφηνω ,ακουω κατι νιαουρισματα απο μεσα και δεν εχω απλωσει που ηθελα...με ξεμυαλισατε ρεεεε...φιλακια

Μια και μιλάμε για εξωτερικό, εδώ και πολύ καιρό παραγγέλνω το γάλα της μικρής, τις πάνες τις (βιολογικές) καθώς και προϊόντα για το σπίτι από το uber shop. Είμαι κατευχαριστημένη με την ποιότητα και παθαίνω σοκ όταν βλέπω ότι τις πάνες που αγοράζω εγώ 5 ευρώ τις έχει βιολογικό κατάστημα 20 ευρώ... το γάλα της εδώ 15 ευρώ, από εκεί 7 ευρώ...

φιφι ναι παιδακι μου να γινεις μιλαμε στα mothercare πεφτει παραπολυ μεγαλη κοροιδια σε σχεση με την αγγλια και εδω .

κοριτσια εγω σκ σουρτουκευα με την μικρη , μ αρεσει πολυ να ειμαι μαζι της και να την βλεπω να γελαει .

Τι κανετε εσεις???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...