Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Μα όταν κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να ψάξει έχει κάποιο θέμα.

Και θέλει να ενημερωθεί πάνω σε αυτό. Το μπλογκ σου δεν είναι φόρουμ όπως εδώ.

Είναι ενημερωτικό μπλογκ καθαρά. Αν κάποιος θέλει να διασκεδάσει ή να χαλαρώσει θα μπει στα φόρουμ που φτιάχτηκα καθαρά γιαυτό το λόγο.

Ρε συ μάμυ εγώ γιατί δεν ξέρω τι έγινε με την εγκυμοσύνη σου ? που ήμουν ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια υπάρχει το myplayce.gr που έχει διαφορα ωραια προγραμματακια για παιδακια διαφορων ηλικιων. εγω σκεφτομαι να παω την ιλιανα χορο ας πουμε.

εκει εχει και babyyoga για μωρακια απο 3-12 μηνων. δυστηχως το ανακάλυψα αργά για μας, αλλα αν δεν την παω πισίνα (που μεταξύ μας δεν βλεπω να βρίσκω θέσεις γιατί εχει γίνει πολύ της μόδας πια) σκεφτομαι να την παω σε μια απο αυτες τις δραστηριότητες και προτιμω το χωρο πρωτον για να γυμναζεται λιγο και δευτερο γιατι τα υπολοιπα (ζωγραφικες, μουσικοκινητικες κλπ) τα κανει και στο σχολειο

4Rnfp3.png

Smoutsaki thanks για την απαντηση, και εγω αυτο ηξερα τι μου λεει ο ανδρας μου οτι στην αγγλια τα ξεκινανε απο 4 μηνων:confused:

mommy συμφωνω και επαυξανω...

κοριτσια θελω την γνωμη σας για κατι..τωρα που θα παω αγγλια λεω να την ψαξω να γινω personal shopper ..ειναι κατι που μου αρεσει παρα πολυ και αμα αξιζει γιατι να μην βγαινει και κανενα χαρτζιλικι...ποια η γνωμη σας? λετε να πιασει ?? η τζαμπα κοπος??

για πες τι σημαινει αυτο?

φιφι η αληθεια ειναι οτι και στη γερμανια τα ξεκινανε νωρίτερα απ' οτι στην ελλαδα, αρα μπορει σωστά να σου λεει ο άντρας σου, γιατι καθε χωρα κανει τα δικα της

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχα σμουτς εγώ να δεις τι τραβάω με τα μακαρόνια κάθε μέρα

φίφη ξέρω κοπέλες που το κάνουν αυτό αν κατάλαβα καλά λες να αγοράζεις πράγματα για λογαριασμό ατόμων με αμοιβή έτσι ?

τι να σου πω τώρα εγώ αγόρασα έτσι 2 φορές ρούχα από το νεχτ αλλά το σκέφτεσαι λίγο γιατί η κοπέλα μετά ανέβασε την τιμή αρκετά αν και αυτα που έπαιρνε πάλι δεν ήταν λίγα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ροουζ αυτο λεω αλλα με μια λογικη αμοιβη που να αξιζει τον κοπο και μαλιστα εχω σκεφτει να βαλω και καποιες αλλες μαρκες πολυ πολυ οικονομικες που δεν τις ξερουνε καν στην ελλαδα... εσυ ας πουμε που την βρηκες την δικια σου γιατι ψαχνω στο ιντερνετ και δεν βρισκω τιποτα...μαυρα τα κανουν ολα με τις αμοιβες??

εγω συμφωνω παντως να γίνεις, ξερεις ποσες φορες θελω να παραγγείλω πραγματα απο αγγλία που δεν στέλνουν στην ελλάδα και δεν εχω έναν άνθρωπο να δηλωσω μια διεύθυνση

να γίνεις φίφι μου, να γίνεις

4Rnfp3.png

η κοπέλα έχει ένα γκρουπ σαλοπέτα λέγεται στο face ή τουλάχιστο υπήρχε

αλήθεια σμουτς έχει στην Αθήνα ? από πότε ? έχει site?

φίφη εγώ να σου πω θα σε προτιμούσα γιατί εδώ στην Ελλάδα τα ρούχα είναι τα ίδια και τα ίδια για αγόρια. αν έχεις να μου δώσεις κανένα καλό λινκ να δω τίποτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Σμουτσάκι, πολύ ενδιαφέρον το σάιτ που πρότεινες, αλλά είναι μακριά μου... Ψάχνω για κάτι στα νότια προάστια...

Καλά αυτό με το personal shopper πρώτη φορά το ακούω!!!Για πείτε και άλλες λεπτομέρειες!!! Δηλαδή πόσα λεφτά περίπου φθάνει μηνιαίως κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά;

Rosebaby μου, εμένα η ιστορία μου είναι σίριαλ: και αυτά που τράβηξα πριν την μπέμπα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Μόλις την γέννησα ησύχασα... Πρέπει να αρχίσω να στα γράφω λίγα λίγα χαχαχαχαχαχαχα!!!

mammy αν έχεις πολλά άτομα είναι αρκετά τα λεφτά αλλα θέλει και τρέξιμο γιατί η κοπέλα είναι αρκετά μαγαζιά που μπορούσες να ψωνίσεις και φυσικά αν ήθελες από διάφορα η τιμή άλλαζε σε σχέση αν ήθελες μόνο από το νεχτ πχ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω συμφωνω παντως να γίνεις, ξερεις ποσες φορες θελω να παραγγείλω πραγματα απο αγγλία που δεν στέλνουν στην ελλάδα και δεν εχω έναν άνθρωπο να δηλωσω μια διεύθυνση

να γίνεις φίφι μου, να γίνεις

ρε χαζο απο εσας θα βγαζω λεφτα??? βλ...νο εισαι?? και τωρα οτι θελεις και εσυ και οι αλλες κοπελες θα μου λετε να σας το φερνω..αφου γουσταρω κιολας και ειναι και καλη βολτα..σιγα να μην σας χρεωνω κιολας..εαν ειναι ετσι να με χρεωνεις και εσυ για οτι χαζοερωτηση μου εχεις απαντησει 2 χρονια τωρα...

χαχαχα εισαι χαζό

εγω δεν ειπα βρε αν θα με χρεωνεις ή όχι, ειπα οτι δεν ειχα εναν ανθρωπο να δηλωσω μια διεύθυνση, μα τι χαζό που είσαι

να σε εκμεταλλευτώ θελω χαχααα

4Rnfp3.png

ροζακι πολυ οικονομικα και απιστευτη ποιοτητα ειναι απο τα asda ειναι super market τυπου carefour αλλα εχει πιο πολυ μπεμπε νομιζω και προικα μωρου...μπες και δες εχει σαιτ.. επισης εχει πολυ ωραια και τζαμπα το μαρκς και σπενσερ δεν ξερω εαν εχει σατην ελλαδα και 2 πολυκαταστηματα ακομη που εχουνε και αυτα σαιτ αλλα θα στα πω πιο μετα γιατι δεν τα θυμαμαι θα ρωτησω τον ανδρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...