Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κοριτσάκι, προσωπικά με ενόχλησε αφάνταστα όχι ότι βγάζει λεφτά με απίστευτη ευκολία, αλλά όταν κατηγορήθηκε ότι τα κάνει όλα για το χρήμα, απάντησε: μα εγώ δε βγάζω χρήματα ούτε το κάνω για τα χρήματα. Απίστευτο! Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό! Τότε σταμάτησα να την παρακολουθώ...Θα μπορούσε να πει: ναι, κάνω κάτι που γουστάρω και ταυτόχρονα, επειδή δεν έχω κάποιο άλλο επάγγελμα, βγάζω και κάποια χρήματα, δεν είναι ντροπή... Ντροπή είναι να εκμεταλλεύεται την αφέλεια μερικών γυναικών...

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, με απλοϊκές αναρτήσεις, έχει καταφέρει να τραβήξει ένα ευρύ κοινό και μέσα από τις ιστορίες τους να γεμίζει την επισκεψιμότητά της και το πορτοφόλι της...

Δε θέλω να είμαι απόλυτη... μπορεί να κάνω εγώ λάθος... Και συγγνώμη που τα λέω έτσι βαριά και τσεκουράτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν ξέρουν τι πρέπει να πιστεύουν και τι όχι.

Δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερο μυαλό να καταλάβουν ότι φυσικά βγάζει λεφτά και δεν θα υπήρχε κανένας λογος να το κάνει 24 ώρες χωρίς κέρδος.

αν την παρακολουθείς βλέπεις ότι επαναλαμβάνεται σε πολλά άρθρα , κάνει αναφορές και πίσω συνέχεια γιατί φυσικά στερεύεις.

Δεν με πειράζει η κοπέλα και μου είναι συμπαθείς γενικά ως φυσιογνωμία.

Απλά είναι αυτό που λες θα έπρεπε να πει την αλήθεια αν πραγματικά βγάζει λεφτά ( που γνώμη μου πιστεύω βγάζει).

Εγώ παίρνω αυτά που θέλω από τις στήλες της γιατί σίγουρα ενημερώνει , όταν υπάρχει μαζεμένη μεγάλη γκάμα απόψεων ακούς τα πάντα και μετά εσύ αποφασίζεις τι είναι καλό για σένα.

Να ρωτήσω κάτι, θέλω να μάθω παστέλι κάνει να δώσουμε τώρα ? Νομίζω είναι γεμάτο ουσίες καλές για το παιδί αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται σε αυτή την ηλικια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κι εγω το blog δεν το παρακολουθώ συχνά, μερικες στηλες κι εγώ, και σε καποια θεματα εχω γράψει και τη γνώμη μου, τελειως στο χαλαρό.

να πω την αληθεια ουτε ειχα σκεφτεί αν βγάζει λεφτά, ουτε και μ ενδιαφέρει κιολας.

την εχω γνωρίσει και προσωπικά οχι μεσω του blog, αλλα μέσω μιας κοινής μας φίλης στο παρτυ του γιου της που ημασταν και οι δυο καλεσμένες και η αληθεια ειναι οτι ενα τουπεδακι το εχει. τι θελω να πω? οτι τωρα πιθανότατα δεν θα το έστελνα το Mail με τις φωτο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

σμουτς αλήθεια είχε τουπέ ? γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα να μην στείλω ?

και δεν της φαίνεται πάντως λίγο που την είδα στις εκπομπές της.

αλήθεια για το μέλι ? γιατί τι έχει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσια μου..η γνωμη μου για το θεμα της Ολιβιας ειναι οτι το ξεκινησε και το παρουσιασε και καλα σαν απλο blog μιας μανουλας και μετα εξελιχθηκε σε εμπορικοτατο site . Εαν ειναι να το κρινουμε λοιπον σαν ιστοσελιδα η οργανωση του και η ανταποκριση του ειναι σκατα...παρτε παραδειγμα την σμουτς και την ροζ ποσο περιμενανε ...εμενα δεν με βολευει καθολου να πλοηγουμαι εκει περα..

κατι αλλο τωρα...ποτε ξεκιναμε να δινουμε κατι αλλο στο παιδι εκτος απο μητρικο γαλα? πηγα εχθες παιδιατρο του εκανα τα δευτερααμβολια και ξεχασα να τον ρωτησω...εσεις ποτε ξεκινησατε??

καλημερα κοριτσια , εμενα αυτη που λετε εχει αρχισει και μου την σπαει , σωστο μαρκετινγκ το εχει κανει με προιον το παιδι της ...και αυτο που μου την δινει περισσοτερο ειναι προβαλει τοσο πολυ προς τα εξω το παιδι της .

τεσπα .

Για το τουπε ας μην το σχολιασω .γιατι εκνευριζομαι με ανθρωπους που εχουν τουπε.

Μελι και εγω το ξερω οτι δεν κανει αλλα με ολα τα αλλα που τρωει , δεν νομιζω να παθει τιποτα με το παστελι.

Ειμια πιασμενη ξεκινησα χορο :rolleyes: και σε λιγο καιρο ξεκιναω γιογκα μαζι με την κορη μου !!!!:D

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γιόγκα με την αντριάνα? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ, πες μου λεπτομέρειες

Φιφακι αργείς εσύ για κατι αλλο εκτός απο γάλα, από 5,5 μηνων και πανω, αν θηλαζεις δε, αποκλειστικά μεχρι τότε, ίσως και αργότερα.

οσο για το blog, συμφωνω κι εγω, οτι εχει γινει ενα εμπορικό site, αλλα και παλι δεν με απασχολεί, δεν με θίγει σε κατι εμενα προσωπικά για να κατσω να ασχοληθω παραπάνω

και οσο για το τουπε, ειχε απλως τουπεδακι, οχι κανα grand τουπε (μην την αδικώ κιόλας), που οντως στην τηλεοραση δεν φαινεται

4Rnfp3.png

μολις ξεκινησει το προγραμμα με τα μικρα θα σε ενημερωσω !!! και εγω ανυπομονω αλλα δεν ξερω αν θα κατσει η μικρη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

fifι έχεις δίκιο σε αυτό που λες για την αναμονή, είναι τόσο μεγάλη που ξενερώνεις εντελώς. Γενικά στην αρχή διάβαζα κάποια άρθρα αλλά μετά με κούρασε το marketing και νομίζω ότι δεν το κάνει και τόσο καλά. Τέλος πάντων ας κάνει την δουλειά της η κοπέλα και από εκεί και πέρα μυαλό έχουμε.

φαίρυ θα είναι πραγματικά ωραία εμπειρία περιμένουμε εντυπώσεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε παιδιά τι θα κάνω με τον μικρό που τρώει μόνο μακαρόνια ?

κάθε μέρα θέλει μακαρόνια δεν τρώει τίποτα άλλο άντε και κανένα ρύζι ή κριθαράκι.

Την φακή ούτε που να την δει τι να κάνω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Για το μέλι, κορίτσια, είναι διπλός ο λόγος:

1. κίνδυνος για σοβαρή αλλεργία

2. κίνδυνος για μόλυνση γιατί μερικές φορές περιέχει κάποια βακτήρια: δείτε εδώ

http://www.melissokomos.gr/04012.html

Λοιπόν, για γιόγκα ενδιαφέρομαι και εγώ!!!Σε ποια περιοχή είναι? Η μικρή μου που είναι 15 μήνών μπορεί να κάνει???

Όσο για το γνωστό θέμα που θίξαμε: Πρώτα απ όλα λανθασμένα το λέμε όλες blog, γιατί πλέον δεν είναι blog αλλά σάιτ, που σημαίνει ότι νοικιάζεται μηνιαίως μία ιστοσελίδα από την ίδια (το blog είναι δωρεάν). Ας κάνει marketing, αλλά να μη λέει ότι όλα τα κάνει αγνά και δε βγάζει χρήματα... Και το χειρότερο απ' όλα που όταν μου ήρθε πρόσκληση πριν λίγους μήνες έφριξα: αποκαλεί τον εαυτό της "δημόσιο πρόσωπο" και φτιάχνει σελίδα στο facebook να την κάνουν like?????????????? Αυτό δεν το έχει κάνει ούτε ο Ρουβάς!!!!!!! Ρε παιδιά, πού έχει φτάσει ο κόσμος...

Κι εγώ κατά καιρούς προβάλω μία συγκεκριμένη εταιρεία βρεφικών ειδών στο blog μου, αλλά δεν ντρέπομαι να πω ότι σαφώς δεν πληρώνομαι από αυτή, ήξερα τα προϊόντα τους, τα εμπιστευόμουν, μου έδωσαν οι άνθρωποι να δοκιμάσω καινούργια και τα παρουσιάσα καθώς και έδωσα και δώρα σε αναγνώστριες!!! Είναι δυνατόν να πω ότι τα παρουσιάζω για την ψυχή της μάνας μου; Πληρώνομαι ουσιαστικά σε "είδος" με τη μεγάλη διαφορά ότι σε καμία περίπτωση δε θα παρουσίαζα κάτι που το θεωρώ μη ποιοτικό, γιατί είμαι μάνα και απευθύνομαι σε μανούλες! Ο λόγος που το δημιουργήσα ήταν γιατί όταν έψαχνα στοιχεία στην εγκυμοσύνη μου δεν τα έβρισκα σε ελληνικά σάιτ και επειδή είχα πολύ υλικό μαζεμένο το μοιράστηκα με άλλους ανθρώπους που ίσως βρεθούν στη θέση μου. Από εκεί και πέρα κάνω και την πλακίτσα μου και ανεβάζω και τίποτα "ελαφρύ", αλλά έχω κοπιάσει αφάνταστα και έχω ρίξει τρελό διάβασμα...

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σε κάθε τομέα πολυφωνία για να διατηρείται και η ποιότητα... Άλλο όμως blogger και άλλο ιδιοκτήτρια σάιτ!!!!!!!!

Οι bloggers είμαστε φτωχούληδες... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

πες τα ρε συ mummy γιατί έχουμε χάσει την ουσία

θαρρείς και δεν ξέρουμε σε τι κόσμο είμαστε

είναι βλακεία να λέμε τα αυτονόητα αλλά έχει τους λόγους της που το κρύβει αν και γνώμη μου είναι ότι αν συνεχίσει να λέει ψέματα για καιρό κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να παραμυθιάζει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Σίγουρα μπορεί να χάσει την αίγλη που έχει αυτή τη στιγμή, αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν οι ευκολόπιστοι...

Εμένα κάποια στιγμή κάποιοι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν: "ρε Ε...., γράφεις τις περισσότερες φορές για ασθένειες, σύνδρομα και τέτοια... Κάποιος που θα μπει μέσα μπορεί να ψυχοπλακωθεί... Πώς θα ανεβάσεις τις επισκέψεις σου έτσι;". Και τους απάντησα: Γι' αυτό το λόγο δημιούργησα το blog, για να στηρίξω και τους αδύναμους, να εμψυχώσω κάποιους που μπορεί να βρέθηκαν στη θέση μου και στην αγωνία μου. Θέλω να είμαι η εικόνα του πραγματικού κόσμου, όχι τραλαλιλαλό συνέχεια. Κι ας μην αρέσω σε κάποιους δεν πειράζει... Προτιμώ να είμαι αληθινή"...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...