Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κοριτσαρες να μαι και γω..Γυρισα απο την εξοχη πριν 1 εβδομαδα με το μωρακι μου πλεον 3 μηνων...και ακομη δεν το πιστευω οτι τον εχω...Σας εχασα ρε σεις και μου λειψατε...δεν μπορω να διαβασω ολα τα προηγουμενα οπως καταλαβαινετε ολες βλεπω τις ιδιες αγωνιες με τα οικονομικα εχουμε...εμεις κοριτσια το αποφασισαμε ..παμε αγγλια..16 οκτωβριου πεταω με τον μπεμπη!!! θα γυρισω τελος νοεμβριου να κανω Χριστουγεννα και με το καινουργιο ετος τα μαζεψα και εφυγα...Θελω να σας δω πριν φυγω κανονιστε το please ...ειμαι μια χαζομαμα αλλα δεν λεω πολλα , να τα πουμε απο κοντα...φιλακια σε ολες σας και στα μωρακια σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιφίκα μου που είσαι ?

αχ φαντάζομαι σου πήρε τα μυαλά και καλά έκανε ο μικρός σου.

πόσο θέλω να τον δω σε ποιον μοιάζει ?

σμουτς περαστικά ρε συ, μη μου θυμίζεις την γαστρεντερίτιδα γιατί θυμάμαι τι πέρασε ο Αντώνης και εμείς μαζί του και τρελαίνομαι.

περαστικά και πάλι γρήγορα

καλέ σμουτς έβαλες το δωμάτιο της Ιλιάνας στην Ολίβια ? χαχα είπα και εγώ που το ξέρω που το ξέρω.

perfect

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Fifiiiiiiiiiiiii μου, δεν το πιστεύω!!!!Να τον χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!!! Την καλύτερη δουλειά έχετε να κάντε να πάτε στην Αγγλία!!!Ποιότητα ζωής!!!

Ναι κανονίστε κορίτσια θέλω κι εγώ να σας γνωρίσω επιτέλους από κοντά!!!!!!!!!!!

Φιφικαααααααα, να σου ζήσει ο μπεμπουλίνος. Ναι ναι να κανονισουμε και να τον φερεις να τον γνωρίσουμε κιολας. Θα μας φύγει για τα ξένα οποτε είναι απαραίτητο.

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας κοριτσια, ειμαστε ολοι καλύτερα σήμερα, ήρθαμε και στις δουλειές μας.

Βρε ροουζ, που το είδες? το εχω στείλει μήνες και μήνες και δεν το εχω δει να το έχει βάλει και ειχα απογοητευτεί να σου πω την αλήθεια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxa,

φιφακο μου τι ωραια ολα , αντε να σας δουμε

αυτο το σαββατο θα κατεβω γλυφαδα να παρω καινουρια παπουτσια της μικρης, αν θελετε κανονιζουμε κατι , μηπως θελετε να παμε φαληρο? οτι θελετε και αν μπορειτε με τα μικρα .φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ok σμουτσακι μου , δεν πειραζει ,αλλη μερα .

Το χειμωνα σκεφτομαι να την πηγαινω στην Πλακα , σε ενα εργαστηριο με παιδια για δραστηριοτητες , πολλες λεπτομερειες δεν ξερω , αν μαθω θα σας πω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

σμουτς και εγώ έστειλα την ιστορία τοκετού εδώ και καιρό και ακόμα τίποτα θα μου πεις με τόσο κόσμο τι να πρωτοβάλει

έστειλα και εγώ το δωμάτιο τώρα άντε καλό καλοκαίρι να το δω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαντάσου οτι εστειλα τις φωτο που ειχα τραβήξει για σας (τοτε που ειχα βαλει τις φωτο στο facebook). Ακόμα δεν είχα επιστρέψει στη δουλειά και φαντάσου είμαι ηδη 1,5 χρονο που έχω επιστρέψει

4Rnfp3.png

χαχα τόσο καλά δηλαδή , καλά είπα εγώ καλό καλοκαίρι και παραπάνω να πούμε

δεν πειράζει μπορεί όταν τα ανεβάσει να ετοιμάζω το δωμάτιο για δεύτερο που ξέρεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Απ' ό,τι κατάλαβα τα έχετε στείλει στη γνωστή blogger που ανεβάζει ιστορίες...

Έχω μία ένσταση σε όλο αυτό το θέμα... Ένωσε τις μανούλες οκ, την παρακολουθούσα κι εγώ ένα διάστημα, αλλά βρε κορίτσια, γιατί λέει ψέματα ότι δεν παίρνει λεφτά και δεν το κάνει για τα λεφτά? αφού έχει ......εί στο τάληρο...

Ένας blogger με μεγάλη επισκεψιμότητα πληρώνεται ή σε είδος (με είδη συγκεκριμένα) ή με χρήματα μηνιαίως για να διαφημιστεί κάποιος στο blog του. Είναι πολύ άσχημο που κοροϊδεύει τον κόσμο...

Συγγνώμη που τα λέω έτσι χύμα, αλλά επειδή είμαι κι εγώ στο χώρο έχω δει πώς κινείται και όταν είχα διαβάσει διάφορα μαλώματα κατά καιρούς αναρωτήθηκα: μα καλά οι Ελληνίδες μητέρες πόσο βαθμό ευφυίας έχουν; Είναι πολύ λυπηρό...

mammy έχεις απόλυτο δίκιο εγώ δεν την παρακολουθώ διαβάζω μόνο 1-2 στήλες της όπως τις ιστορίες τοκετού.

και φυσικά πληρώνεται ρε παιδιά μην λέμε βλακείες αλλιώς γιατί να διαθέτει τόσο χρόνο και να κάνει σήριαλ την ζωή της.

Στο βαθμό σήμερα έκανα αυτό σήμερα το άλλο ?

Γράφει κάτι στο status της και μετά αφήνει από κάτω να μιλάνε μόνες.

και αφού έχει πιάσει καλά κάνει , για μένα ήταν ξύπνια και χωρίς κόπο χέστ.κε στο τάλιρο όπως λες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...