Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

σμουτς χάρηκα που ήρθε φυσικά μετά το αρνητικό τεστ

αφού δεν είμαι έγκυος δεν θέλω καθυστερήσεις να μου μπαίνουν ιδέες.

Μάμμυ μου κατάλαβα ποια είσαι σου είχα στείλει μήνυμα εδώ και ζητούσα επιβεβαίωση μάλλον δεν το είχες πάρει.

Να σου πω δεν θυμάμαι ή δεν είχα διαβάσει την ιστορία της μικρής σου.

Γενικά με τις περισσότερες αρχίσαμε να μιλάμε ως εγκυούλες και μετά.

ίσως δεν έτυχε να διαβάσω την ιστορία σου.

Πάντως χαίρομαι που γύρισες γιατί αν και μάθαινα νέα σου από το μπλογκ αυτή η επαφή που είχαμε εδώ δεν υπήρχε.

άσε που μόλις ήρθες πήρε ζωή πάλι το φόρουμ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας βλέπω πολύ ζωντανές!!! Μου λείψατε πολύ πολύ!!! Τώρα όμως είμαι πίσω να ανακτήσουμε αυτή τη ζωντανή επαφή μας!!!

Rosebaby μου, σου έχω στείλει ήδη 2 μηνύματα, ελπίζω τουλάχιστον να έλαβες το ένα!!!Σε φιλώ!!!

Pastakia μου, τι εννοείς μήπως είχες έρθει κι εσύ μαζί μου εκεί? Στο άλλο φόρουμ εννοείς???

Αλήθεια, η δεύτερη επιθυμία μου είναι να σας γνωρίσω από κοντά... Έχω μάθει κάνετε συναντήσεις πού και πού? Μη με ξεχάσετε την επόμενη φορά!!!

ναι, γιατί κι εγώ έπαιρνα μέρος και σε ένα άλλο (όλες γνωρίζετε ποιο), αλλά δεν με γέμιζε και το έκοψα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

mummy πολυ χαιρομαι που σε βλεπω .

Εμεις εδω οτι λεμε δεν το αναφερουμε στο φεις ...αυτα τα ειχαμε ξεκαθαρισει και απο την αρχη με τα nickname μας να μην τα διατυμπανησουμε , βεβαια αλλο αν καποιες δεν εχουν προβλημα .

Αλλα απο συναντησεις βαζουμε καμια φωτογραφιουλα:P εε να μας βλεπουν και οι μακρινες !!!!

Εννοειται οτι θα ερθεις με το παιδακι σου στην επομενη συνναντηση μας εεε???

κοριτσια εγω στην δουλεια εχω πηξει ..... :tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου, τι κανετε?

μαμυ, δεν ειχα διαβασει καλα το μυνημα σου στην αρχή γι αυτο δεν σε καταλαβα, μετα που το ξαναδιαβασα και ειδα λεπτομερειες, αμεσως καταλαβα οτι αν ειχα δωσει προσοχή απο την πρώτη φορά θα σε ειχα καταλαβει αμεσως.

κι εγω ρε ποπακι εχω πηξει στη δουλεια γμτ

4Rnfp3.png

Μαμμυ το πήρα το μήνυμα σου οκ

εγώ φτιάχνω το άλμπουμ του Αντώνη - ο πρώτος χρόνος του μωρού σας-.

μου έλειπαν κάτι φωτό και τις συμπληρώνω είναι τέλειο.

στην δουλειά εγώ να δείτε που πρέπει να βγάζω δουλειά 8ωρου σε 3 ώρες δεν είναι σούπερ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δράμα δεν λες τίποτα και μου κάνει και θέμα ότι λεει το μειωμένο ωράριο πάει αναλογικά δηλαδή αφού είμαι 4ωρη δικαιούμε μισή ώρα.

τον σκοτώνεις ή όχι ?

δεν φτάνει που είμαι απλήρωτη 2 μήνες δεν φτάνει που η σύμβαση μου λέει 8ωρη και εγώ δουλεύω 4 ώρες θέλει και τα 'νόμιμα' του μειωμένου. λες και όλα τα άλλα είναι νόμιμα που κάνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

πάω στην δουλειά 10 και φεύγω 1

άσχετο που σχεδόν ποτέ δεν φεύγω στην ώρα μου πάντα κάτι γίνεται και καθυστερώ

τιμολογώ τις πωλήσεις, καταχωρώ ότι ήρθε και ετοιμάζω παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα. και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε 3 ώρες δηλαδή ήμαρτον.

το νέο μαγαζί πάει καλά και είπε αν συνεχίσει έτσι θα γίνω γρήγορα πάλι 8ωρη

άντε να δούμε

όταν σχολάω πάω στην μάνα μου το μωρό συνήθως κοιμάται εκείνη την ώρα και έτσι περιμένω να ξυπνήσει

τρώω εντωμεταξύ και όταν ξυπνήσει ο Αντώνης συνήθως γύρω στις 5 τον παίρνω και φεύγω

έχει σχολάσει και ο άντρας μου και φεύγουμε μαζί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα και εσυ ροζ μην του κανεις ολα γρηγορα , ασε και τιποτα , σε βλεπει να τα κανεις ολα καλα και λεει τα καταφερνει.

πας γυμναστηριο??

εγω θα γραφτω αυτη την εβδομαδα επιτελους ,ελπιζω να μην μου το βγαλει ξυνο ο αντρας μου , που θα λειπω γι αυτο!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Fairy baby μου, εσύ μια χαρά τα λες... Δεν το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος όμως δυστυχώς...

Εμένα τελείωσε το μειωμένο ωράριο της μητρότητας... Έχω σκυλομετανιώσει που δεν πήρα το εξάμηνο του ΟΑΕΔ γιατί είχαν ξεκινήσει απολύσεις τότε στη δουλειά και φοβήθηκα...

Τώρα κι εμείς μία μας πληρώνουν μία όχι... Αφήστε τα να πάνε... πώς καταντήσαμ έτσι... σε τι κόσμο φέραμε τα αγγελούδια μας...

γεια σας κοριτσακια

τι κανετε?

εμενα με ρωταγε προχτες το αφεντικό μου πότε και αν θα κανω δεύτερο παιδί.

ναι δεν ηξερα πηγα να του πω, να σου αναλυσω και τις ωρες και μερες που κανουμε σεχ.

Παντως εγω το ξαναελεγα προχτες στα κοριτσια μαμμυ οτι ετσι οπως ειναι η κατασταση στην ελλαδα δεν το σκεφτομαι για δευτερο παιδί με τιποτα

σημερα δεν πηγα δουλεια γιατι το βραδυ εκανα δυο φορες εμετο και σημερα το πρωι σηκωθηκα με κομαρες και λιποθύμησα. τωρα εχω αρχίσει να αισθανομαι καλύτερα αλλα δεν αισθανεται καλα ο νικος, ποναει το στομαχι του και εχει ταση για εμετο. οποτε μαλλον περναμε ελαφριας μορφής γαστρεντερίτιδα. Μας εκανε το σαββατο το βράδυ 5 φορες η Ιλιανα εμετό, αλλα νομιζαμε οτι ηταν απο κατι που εφαγε και την πείραξε. Αλλα μπορεί και να μην ηταν τελικά...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...