Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σμουτς μου έκανα ένα τεστ και σήμερα πάλι αρνητικό οπότε μάλλον από το στρες θα είναι η καθυστέρηση. ακόμα άφαντη πάντως.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν ξέρω ρε συ τι έγινε μάλλον λίγο το 4ωρο στην δουλειά λίγο το ένα και το άλλο.

Γενικά εγώ δεν αγχώνομαι εύκολα δεν ξέρω τι έγινε.

Λες να είναι κανένα εξωμήτριο ? παίζει τίποτα τέτοιο ? τα τεστ δεν βρίσκουν χορειακή στα εξωμήτρια ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγω δεν καταλαβα ποια εισαι , θα μου στειλεις πμ...???

ροζ μου αν ειχες εξωμητριο θα πονουσες και σταματα παιδι μου να αγχωνεσαι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

χαχα φαίρυ προσπαθώ να μην βάζω ιδέες αλλά και αυτή η καθυστέρηση δεν με βοηθά καθόλου.

τι στο καλό έχασε το δρόμο η χαμένη ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα,κοριτσια

να μαι κι εγω,μετα απο πολυ καιρο.....ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα.....δεν εχω διαβασει τα νεα σας....αλλα φανταζομαι,οτι ειστε ολες σουπερ,κουκλαρες,σε αριστη ψυχολογικη και οικονομικη κατασταση,χιχιχιχι,και φυσικα,με πιτσιρικια,παναγιες,που καθονται ακριβως εκει που τα βαζεται και δεν σας ταλαιπωρουν,ε?τα λεω καλα?

ποσο θα ηθελα να σας δω απο κοντα,πειτε μου τα νεα σας...σας φιλω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα .....

Ροζ μου ασε απο αγχος αλλο τιποτα!!!

Ψυχραιμια θα ερθει!!!

το εξωμητριο δειχνει στην χοριακη και στο τεστ στανταρ!!!το ξερω απο φιλη μου!!!

καλε mammy ποια εισαι??/στειλε μου πμ να σε θυμηθω!!!

φαιρακι μου γλυκο τι κανεις???

Zoyzounaki τι κανετε???Πως περνατε???ποτε θα σε δουμε καλε!!!???!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Rosebaby μου, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις εξωμήτριο χωρίς αίμα και χωρίς πόνο! Επίσης είναι μύθος ότι δε φαίνεται στο τεστ ούρων. Φαίνεται απλώς ίσως αργεί να φανεί γιατί ανεβαίνει αργά η χοριακή. Αλλά με τόσες μέρες καθυστέρηση θα σου είχε φανεί δεν υπάρχει περίπτωση...

Μ' ένα εξωμήτριο στο ιστορικό μου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα το είχες καταλάβει αν το είχες!!!Μην πάει στο κακό το μυαλουδάκι σου... Μπορεί να έχεις μία ορμονική διαταραχή ή μία σύλληψη καθυστερημένη!!! Άντε περιμένουμε νέα σου!!

Σας έστειλα μηνυματάκια σε όλες!!

Να σας πω τι είχα πάθει για να καταλάβετε προς τι όλη αυτή η μυστικοπάθεια.

Είμαι μέλος σ' ένα άλλο φόρουμ -που κατά τ' άλλα το αγαπώ πολύ- το οποίο είναι στενού κύκλου και είχαμε μοιραστεί φωτογραφίες -μέσα στο φόρουμ όχι στο face- με τα κορίτσια εκεί. Καταλαβαίνετε ότι είχα γράψει τα πάντα μα τα πάντα... Όταν αποφάσισαν λοιπόν να ανοίξουν το φόρουμ τους ζήτησα να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες μου και της μπέμπας και δέχτηκα μία επίθεση του τύπου: εσύ που την έχεις βγάλει στη φόρα στο face και στο blog εδώ σε πείραξε... Προσπαθούσα μάταια αν εξηγήσω στα 2-3 άτομα που εξαγριώθηκαν ότι άλλο είναι να έχεις μοιραστεί φωτογραφίες κι άλλο να έχεις γράψει αναλυτικά πώς συνέλαβες το παιδί σου και δίπλα να έχει τη φωτογραφία σου!!Αυτό δεν το έχω κάνει ούτε στο blog ούτε στο face εννοείται. Τότε μία κοπέλα-που απ ό,τι φαίνεται ήξερε από υπολογιστές- μάλλον μέσω της κάρτας του υπολογιστή μου άρχισε να ψάχνει σε ποια άλλα φόρουμ είμαι μέλος και να μου λέει: να κι εκεί έγραψες αυτό κι εκεί έγραψες το άλλο... Τρομοκρατήθηκα σας λέω... Τι άνθρωποι υπάρχουν όμως... Κι αυτά τα φόρουμ θέλουν προσοχή... Έφταιγα κι εγώ το παραδέχομαι που εμπιστεύτηκα τόσο εύκολα... Δόξα τω θεώ από αυτή την παρεούλα είστε όλες εξαιρετικά κορίτσια...

Σας φιλώ γλυκά!!!

καλε τι κολλημα ειχε αυτη???

ντε και καλα..να δειξεις τις φωτο??

τελοσπαντων γιατι εφυγες απο μας??????/τι σου καναμε και εψαχνες αλλο φορουμ????χαχαχαχ!!!

η μπεμπα καλα ειναι??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα

επιτέλους έκανε την εμφάνιση της η φιλενάδα

πρώτη φορά χάρηκα που ήρθε

mama30 εγώ σου έστειλα μήνυμα δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά ποια είσαι στείλε και σε μένα να μου πεις.

ξέρω από άτομα με εμμονή δεν το έχω ζήσει προσωπικά αλλά μπορώ να φανταστώ

πώς είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μα, δεν άφησα εσάς... ήμουν ταυτόχρονα και στα δύο και όταν έγινε το σκηνικό έκοψα κι άρχισα να ψάχνω πώς μπορώ να προστατευτώ... Τελικά άλλαξα nickname, έκοψα για λίγο και έχω την εντύπωση ότι έχω ησυχάσει...

Άστα τα φόρουμ είναι δίκοπο μαχαίρι... ή θα πέσεις σε καλούς ανθρώπους ή θα πέσεις στον κάθε περίεργο... Έφταιγα βέβαια κι εγώ που δεν ήμουν τόσο προσεκτική...

Η μπέμπα μου είναι αρρωστούλα σήμερα, μυξούλες, 38 πυρετό... Έχουν πέσει ιώσεις ε? όλο αυτό ακούω...

Με κάποιες από εσάς τα λέγαμε και στο face και είμαι ενημερωμένη για πείτε οι άλλες τι κάνουν τα βλαστάρια σας;

Vanilitsa μου,χαχαχαχαχα! Ναι τον Χασιάκο έχω!!! Πρέπει να κάτσω κάποια στιγμή να σας ξαναγράψω την ιστορία μου για να καταλάβετε πόσο σημαντικός άνθρωπος είναι για μένα... Αυτόν τον άνθρωπο ή τον ερωτεύεσαι ή τον αντιπαθείς... ένα περίεργο πράγμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...