Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ρε κορίτσια να σας ρωτήσω

χθες περίμενα περίοδο και δεν ήρθε μέχρι σήμερα. τον προηγούμενο μήνα είχα 6 μέρες καθυστέρηση. έκανα ένα τεστ χθες το βράδυ και βγήκε αρνητικό.

τι να κάνω τώρα ?

θα μου πείτε περίμενε λογικό, υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος το τεστ γιατί το έκανα το βράδυ και όχι με πρωινά ούρα ?

ήταν νωρίς αν υποθέσουμε ότι ο κύκλος μου είναι μεγαλύτερος ?

τι σκατά να κάνω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εξαρταται το τεστ ροζ , γραφει οτι μπορεις και αλλη ωρα εκτος το πρωι?

εχεις την ιδια καθυστερηση με τον προηγουμενο μηνα? ισως αλλαξε ο κυκλος σου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαίρυ δεν ξέρω αν είναι η ίδια ή όχι πάντως τον προηγούμενο μήνα είχα 6 μέρες και τώρα είμαι στην 2 μέρα. Γενικά δεν έχω τόσο μεγάλη καθυστέρηση από την μέρα που γέννησα 2-3 φορές είχα καθυστέρηση μέχρι 3-4 μέρες όλες τις άλλες φορές πάντα στην ώρα της.

Τέλος πάντων θα περιμένω μέχρι και την Κυριακή και θα κάνω μετά άλλο ένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια τι κανετε???

εγω καθομαι σημερα δεν λειτουργει τιποτα απο ΜΜΜ και ετσι εκατσα με το νινι μου!!!

Ροζ τι νεα ???ερχεται λες η κορηηη???/χιχιχιχι

Μαρακι μου που εισαι ???τι κανετε??πηγατε Καλυμνο???:rolleyes:

Κοριτσια ο Χρηστος ειπε ΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜ ΜΑΜΑ!!!!Επιτελους του πηρε 15 μηνες :tongue::P:shock:!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιώ μου δεν ξέρω ακόμα , περιμένω και θα περιμένω μέχρι την Κυριακή

αν δεν έρθει μέχρι τότε θα ξανά κάνω ένα τεστ

εμείς από λέξεις λέμε πολλές τον παππού τον λέει πάππουν όλη μέρα λέει μαμά , μπαμπάς, παπάκια , καπάκα το καπάκι. και μιμείται τα πάντα. ότι του λέω το μιμείται αμέσως. τις περισσότερες φορές έχει απίστευτο γέλιο γιατί τα σκοτώνει.

κατά τα άλλα περπατάμε σχεδόν άψογα χωρίς παλαντζαρίσματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλε και μεις τα λεμε ολα τα μιμουμαστε ολα ...αλλα τη λεξη μαμα την ειχαμε στα αζητητα!!!χαχαχ!!

Λοιπον το marsolanaki μας ειναι καλα ειναι Καλυμνο με Συζηγο και θα επιστρεψει σπιτι της με την Μπουμπου!!!

Θα πηγαινοερχονται για κανα χρονο....εξοδα και αγχος αλλα νομιζω οτι πηραν την σωστη αποφαση!!!

Μαρι Ποπη.....αχαχχα τη γελιο εριξα στο fb ..:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

heellooo...αμαν ρε κορίτσια....λίγοέλειψα:-P:razz::-P και έχετε γράψει τόόόόσα...αμάν!!!

Καλά κάνετε, εγώ είμαι η γαιδούρα που όλο χάνομαι....

τα νέα μας; όπως όλος ο κόσμος..σκ@τ@...ο πάστας που είναι δημόσιο -40% στον μισθό και εγώ -30%!!!:shock::shock::shock:μας ήρθε και η έκτακτη εισφορά, έχουμε και το στεγαστικό, έχουμε και τον Γιώργο σε παιδικό(που δεν το κόβουμε, δεντο συζητάμε καθόλου και οι 2), περιμένουμε το χαρατσι της κυρα-ΔΕΗς(γιατί το στεγαστικό, στεγαστικό, αλλά δεν ντρεπόμαστε;έχουμε σπίτι στο όνομά μας που το πληρώνουμ από 22 χρονών!!!!)....άλλα; ο Πάστας για να πάει στη δουλειά του αλλάζει νομό και τώρα τους έχουν κόψει (ΣΕ ΟΛΟΥΣ) τα οδοιπορικά και καταλήξαμε να πληρώνουμε και τις βενζίνες του 45+45 χλμ πάνω κάτωκάθε μέρα, γιατί το λεωφορείο έχει δρομολόγιο προς τα εκεί μόνο 05,30 το πρωί και κάνει 1,5-2 ώρες για να φθάσει εκει που είναι ο πάστας...η βενζίνη; λίγο πιο κάτω από τον Θεό! θα μου πείς "επιλογήσου, για να μπείς δημόσιο!!!" ναι επιλογή μας με τα λεφτά που έπαιρνε τότε πριν 3 χρόνια....και μπήκε μετά από αδικία(πήγαν να του φάνε τη θέση).Το σούπερ μαρκετ; άστα....και έβαλαν αφορλογητο 5000,00 ευρώ; ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

heellooo...αμαν ρε κορίτσια....λίγοέλειψα:-P:razz::-P και έχετε γράψει τόόόόσα...αμάν!!!

Καλά κάνετε, εγώ είμαι η γαιδούρα που όλο χάνομαι....

τα νέα μας; όπως όλος ο κόσμος..σκ@τ@...ο πάστας που είναι δημόσιο -40% στον μισθό και εγώ -30%!!!:shock::shock::shock:μας ήρθε και η έκτακτη εισφορά, έχουμε και το στεγαστικό, έχουμε και τον Γιώργο σε παιδικό(που δεν το κόβουμε, δεντο συζητάμε καθόλου και οι 2), περιμένουμε το χαρατσι της κυρα-ΔΕΗς(γιατί το στεγαστικό, στεγαστικό, αλλά δεν ντρεπόμαστε;έχουμε σπίτι στο όνομά μας που το πληρώνουμ από 22 χρονών!!!!)....άλλα; ο Πάστας για να πάει στη δουλειά του αλλάζει νομό και τώρα τους έχουν κόψει (ΣΕ ΟΛΟΥΣ) τα οδοιπορικά και καταλήξαμε να πληρώνουμε και τις βενζίνες του 45+45 χλμ πάνω κάτωκάθε μέρα, γιατί το λεωφορείο έχει δρομολόγιο προς τα εκεί μόνο 05,30 το πρωί και κάνει 1,5-2 ώρες για να φθάσει εκει που είναι ο πάστας...η βενζίνη; λίγο πιο κάτω από τον Θεό! θα μου πείς "επιλογήσου, για να μπείς δημόσιο!!!" ναι επιλογή μας με τα λεφτά που έπαιρνε τότε πριν 3 χρόνια....και μπήκε μετά από αδικία(πήγαν να του φάνε τη θέση).Το σούπερ μαρκετ; άστα....και έβαλαν αφορλογητο 5000,00 ευρώ; ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ;

ετσι ειναι Παστακια μου......σκατα τα κανανε ...

κι οσο για αυτο το "επιλογη σου,για να μπεις στο δημοσιο" που λενε εγω δεν το δεχομαι γιατι οταν εγω αποφασισα να μπω στο Δημοσιο το εκανα γιατι γουσταρα να διδασκω στον φυσικο μου χωρο παιρνοντας τα λιγοτερα απο καθε αλλον δημοσιο υπαλληλο και μετα απο εξετασεις...Αν ηθελα να πλουτισω με μαυρα χρηματα γινομουν η καλυτερη ιδιαιτερακιας του χωριου...οποτε μην με υποβιβαζεις κυριε μου τοσο πολυ,ειναι κριμα...

Οσο για τα οδοιπορικα και καλα να λες που τα παιρνατε τοσα χρονια...τι να πουμε εμεις που ο αντρας μου πηγαινε 30+30χλμ περσι και ολα εμπαιναν απο την τσεπη μας???

Τεσπα....

απο οτι βλεπετε βρηκα λιγο χρονο να μπω κι απο εδω...

καλα περναμε στο νησι,βρηκαμε σπιτι φουλ επιπλωμενο και θα το κρατησουμε μεχρι τελος Ιουλιου να κανουμε και διακοπες,αυριο θα μπουμε να το καθαρισουμε και να αγορασουμε προμηθειες ωστε να τακτοποιησω τον αντρα μου και τη Δευτερα να φυγω να παω στο κοριτσι μου που εμαθε και λεει τιτι(τυρι) και αβο(αυγο) κι εγω το ακουσα απο το τηλεφωνο:confused:Και παει και φυλαει τις φωτο μας και φωναζει "μαμα","μπαμπα"...

Αλλα τι να κανω βρε κοριτσια-οσο κι αν μου λειπει το παιδακι μου,κι αυτος ο καψοσυζυγος εχει ψυχη κι επρεπε να ειμαι μαζι του να του boostαρω λιγο την αυτοπεποιθηση ωστε να δει την αλλαγη με καλο ματι και να μην φρικαρει μονος του απο την πρωτη στιγμη.

Αυριο θα νοικιασουμε κι αμαξι..ειμαστε που ειμαστε παρεουλα να γυρισουμε και λιγο το νησι να δουμε και τιποτε καινουργιο....

αφηστε κοριτσια σκατα τα εκαναν και μεις θα εχουμε θεμα γιατι και μενα ο αντρας μου ειναι του δημοσιου , περα τα φεσια που θα πεσουν με τα σπιτια . ελεος δηλαδη ετσι ???

μαρσολαν θα παρεις και εσυ μεταθεση ???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα,

ΜΑρσολανάκι να με συγχωρέσεις, δεν έχω παρακολουθήσει, σε ποιο νησί είσαι τελικά;Ρόδο;

Άσε φαιράκι μου...εμείς λέμε να μην την πληρώσουμε την παλιοΔΕΗ για το χαράτσι, γιατί με αυτά και με αυτά έχουμε θέμα ρευστών.....ο πάστας ψάχνει πάάάάλι για 2η δουλειά(είχε σταματήσει φέτος το καλοκαίρι από την κούραση μετά από πολλλά χρόνια....) και εγώ κοιτάω να κάνω κάτι απόεδώ στο σπίτι όταν είμαι τα απογεύματα...αφού κοιμηθεί το παιδί μετά τις 10,30-12,00 το βραδυ...θα μου πέις τι θα προλάβεις να κάνεις...δεν ξέρω, κάτι με λογιστικά, καταχωρήσεις κτλ κτλ....ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ< ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!....

Εάν τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν "λαδωματάκια","φακελάκια" κτλ κτλ θα έχουν πολύ δίκιο με τέτοιους άχρηστους που λένε οτι καλά κάνουμε που δεχόμαστε και έχουμε έλεγχο από ξένους γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε...άκουσον άκουσον!!!!!!Ε Λ Ε ΟΣ!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου

Μαρσυ μου, καλα εκανες κι εμεινες λίγο εκεί με τον άντρα σου. Πρέπει να τον τακτοποιησεις οπως λες. Θα είναι δύσκολη αυτή η χρονιά το κατανοώ, αλλά θα περάσει. Αρκεί να κανετε υπομονή και να έχετε καλή διάθεση.

Παστακια υπομονή κι εσείς, προσπαθείστε να μειώσετε ότι μπορείτε απο έξοδα και θα τη βρειτε κι εσείς την άκρη σας.

Ροοοοζζζζζ κανενα νεο?

4Rnfp3.png

ναι ρε ΣΜουτσάκι, πόσο άλλο κόψιμο να κάνουμε στη ζωή μΑς;μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα πια που να μην έχουμε κάνει...πόσο να χαμηλώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο.....να μην πλένω δηλαδή; να μην γεμίζω το ψυγείο; τι ακριβώς να κάνω τι;έχω απογοητευτεί εντελώς μιλάμε...πάω και στη δουλειά και μου τα χώνουν κανονικά, και προσπαθώ να μην πάθω τίποτα από το άγχος μου γμτ!!!!το ξέρεις οτι ανα διαστήματα αισθάνομαι σουβλιές στην περιοχή του θώρακα μπρος και πίσω; τι θα κάνουν θα μας πεθάνουν ρε γμτ!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας, κορίτσια γλυκά!

Επιτέλους επέστρεψα κοντά σας...

Συγγνώμη που ήμουν εξαφανισμένη τόσο καιρό, αλλά έπρεπε να λειτουργήσω έτσι, γιατί είχα ένα θεματάκι μ' ένα άλλο φόρουμ (φίλες που δεν ήταν φίλες άρχισαν να βγάζουν προσωπικά μου στοιχεία- δεν μπορούσαν βλέπετε να καταλάβουν τη διαφορά ότι είναι άλλο να βγάζεις κάποιες φωτογραφίες του παιδιού σου και άλλο να γράφεις πώς συνέλαβες το παιδί σου...) και έπρεπε να εξαφανιστώ για ένα διάστημα, άλλαξα nickname κτλ

Οι περισσότερες με βλέπετε στο face και στο blog και έτσι δεν ανησυχώ...

Διαβάζω εδώ τα νέα της Marsolan κι έχω στεναχωρηθεί πολύ... Είμαι κι εγώ αδιόριστη εκπαιδευτικός... περνώ το πακέτο μου... Είναι φοβερό πώς προσπαθούν να υποβαθμίσουν έτσι το χώρο της εκπαίδευσης. Νομίζω ότι πραγματικά θέλουν να εξευτελίσουν στους εκπαιδευτικούς, να τους φθάσουν στο αμήν. Εγώ έκανα 3 χρόνια ωρομισθίες και περίμενα την περσινή χρονιά, για να γίνω σιγά σιγά αναπληρώτρια και τα έκοψαν όλα... Και να φανταστείτε ότι ήμουν ψηλά στις λίστες... Πολλή στεναχώρια...

Τώρα δεν υπολογίζουν τίποτα, χωρίζουν οικογένειες και ξεσπιτώνουν. ποιοι? αυτοί που διόριζαν τους δικούς τους στο δημόσιο από το παράθυρο, το δημόσιο έπηξε, δεν άντεχε άλλο και τώρα τους απολύουν...

Οι δε δάσκαλοι- καθηγητές που πρέπει να πληρώνονται καλά για να κάνουν τα σεμινάριά τους και τα συνέδριά τους έχουν περικοπές για να παίρνουν 3 και 1, ώστε να το γράψουν το σχολείο στα παλιά τους τα παπούτσια (που ήδη έχει γίνει από κάποιους) και να γίνει το σχολείο ένα απέραντο χάος...

Τεσπα...

Εμείς εδώ, η μπέμπα μας έχει φθάσει σχεδόν 15 μηνών και μας έχει ξετρελάνει... Ο καιρός περνά σαν νερό... Δεν μπορώ να φανταστώ πότε την είχα αγκαλιά νεογέννητη και τώρα είναι ολόκληρο κοριτσάκι...

Θα σας τα πω όλα σιγά σιγά...

Σας φιλώ γλυκά!!!

Όποια δεν κατάλαβε ποια είμαι μην το γράψει δημόσια, σας παρακαλώ, να μου στείλει πμ να της γράψω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...