Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα.....

όχι καλέ...απο το που το έμαθε και μετά έχασε, γιατί το "έραψε"....καλά κι εσύ να κάνεις εξετάσεις μήπως καταπονέθηκε ο οργανισμός σου από κάτι...μην ανησυχείς, για καλό είναι...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια...

τι καλη μερα δηλαδη....σκατομερα και σκατα γενικως!!

Χτες μαθαμε οτι καλεσανε τον αντρα μου για δουλεια....στην Δ'Δωδεκανησων...που σημαινει Λερος,Πατμος,Καρπαθος,Τηλος κι ολα τα γυρω-γυρω μικρονησια...

Αυριο ανεβαινουμε Αθηνα και την Δευτερα πεταμε για Ροδο οπου και απο εκει θα μας πουνε που θα παρουσιαστει ο συζυγος.....

Ειμαι πολυ στεναχωρημενη...βασικα μας εχει γυρισει ο κοσμος τουμπα!Δεν μπορω καν να χωνεψω τα θετικα μιας τετοιας καταστασης οσο και να προσπαθω...ειλικρινα μονο απαισιοδοξα νιωθω!

Μπαινουμε χωρις να το θελουμε σε μια διαδικασια να σκεφτουμε πραγματα που ουτε καν μας απασχολουσαν...το βασικοτερο????Που ακριβως θα ειναι ο συζυγος ωστε να ψαξουμε μηπως καταφερω να παω κι εγω με το παιδι...Δυσκολο βεβαια αλλα ειναι κι αυτο μια σκεψη.

Μην σχολιασω το θεμα του μολις μπηκαμε στο σπιτι μας κι ακομη δεν το ζησαμε,μην αναφερω πως θα κανουν φτερα τα χρηματα μας φετος που τα εχουμε αναγκη ακομη περισσοτερο......

Και η ειρωνια ειναι οτι δεν μπορει να αρνηθει,διοτι εχει κυρωσεις επαγγελματικες μετα αλλα και αρνητικα σε τοποθετηση την επομενη φορα!

Αστε βρε κοριτσια...τι να λεμε τωρα!

Μαλε,βρασε!!

Έλα ρε συ μαρσολάν τι λες τώρα ?

καλά νέος δάσκαλος είναι ο άντρας σου και τον έστειλαν εκεί ?

τι να πω τώρα ότι και να πω θα είναι λίγο έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι είναι μια τεράστια αλλάγή και με βάση τα δεδομένα σου.

Με μικρό παιδί δεν μπορούν να κάνουν κάτι ? αν πει ότι έχει μικρό παιδί και η γυναίκα του είναι αλλού ?

πώς έγινε τώρα αυτό ρε συ ?

προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι καθόλου άστο μέχρι την Δευτέρα και θα δεις.

Κουράγιο Μαρία μου και να είσαι αισιόδοξη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλά ρε Μαρσυ, μλκες είναι οι άνθρωποι; παίρνουν άνθρωπο από εδώ και τον στέλνουν στην Τήλο πχ;....πωπω...

Κάνε κουράγιο ρε κοπελιά..καλά λέει το ροζάκι μπάς και παίξουν άλλα μόρια σε εσάς...για ψάξτε το με μωρό και καινούριο σπίτι τώρα.....εεε ρε πάει η μλκία σύννεφο...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τι να μην το σκεφτομαι Ροζακι??

Δεν ειναι μακρυνο,ειναι αμεσο και οι αποφασεις μας πρεπει να ειναι γρηγορες,δεν εχουμε περιθωρια χρονου,ακομη και τα εισιτηρια μας τα κλεισαμε στο πιτσ-φυτιλι...ουτε εκει δεν ειχαμε χρονο να ψαξουμε....

Η διαθεση μας ειναι χαλια,εμενα μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα,με το ζορι κρατιεμαι,στη σκεψη δε οτι θα πρεπει ισως να φυγω κι εγω απο εδω και να παω οπου παει κι ο αντρας μου αρρωσταινω γιατι δεν θελω να κουνησω ρουπι απο εδω...

Μην παρεξηγηθω,θελω να ειμαστε μαζι ως οικογενεια και εννοειται οτι αν μπορεσουμε(γιατι δεν ειναι στο χερι μας) θα ειμαστε,αλλα πως να το πω....ΔΕΝ ΘΕΛΩ να φυγω απο το σπιτι μου,τις βολες μου και να παω σε ενα κωλονησι να βγαλω Χειμωνα με ενα μωρο 16 μηνων...Δεν μπορω την καραμελα οτι τα αλλα παιδια πως μεγαλωνουν εκει,εμενα με νοιαζει για το δικο μου παιδι,ως μανα με ενδιαφερει να προλαβω το χειροτερο...για το καλυτερο δεν με νοιαζει.

Απο την αλλη κι αν μεινουμε εμεις εδω κι ο συζυγος παει μονος μου θα εχω και την στεναχωρια οτι θα ειμαστε χωρια....κι επισης ειναι και ευαισθητος ο αντρας μου κι οταν εκφραζω τον σκεπτικισμο μου στο πως θα τα βγαλουμε περα ΑΝ πρεπει να παμε ολοι μαζι εκει παρεξηγιεται και μου λεει "αν δεν θες λοιπον,μην ερχεσαι"

Γι αυτο σου λεω...βραστα...η κατασταση ειναι σκατα και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη,δεν μου αρεσει η φαση αυτη...δεν μπορω να βρω τα θετικα και παω βαρυθυμη!!Δυστυχως δεν μπορω να το ριξω στην τρελλη,δεν εχω αυτην την πολυτελεια!

Διαφημίσεις

εντάξει ρε Μάρσυ...όσον αφορά τον άνδρα σου είναι κι αυτος σαν χαμένοσ τώρα γι' αυτό σου λέει έτσι....κι εχεις δίκιο...είναι αλλιώς τώρα να είσαι στον τόπο γέννησης σου και αλλιώς σε ένα νησί....για κάντε υπομονή, μηπως μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο....δεν μιλάτε και με κανα δικήγορο, μηπως υπάρχει κανα παραθυράκι....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μαρία μου καταλαβαίνω πόσο θυμό έχεις, στην θέση σου και εγώ το ίδιο θυμό και απόγνωση θα ένιωθα. Απλά δεν υπάρχουν λόγια να σου προσφέρουν ηρεμία και ανακούφιση αυτή την στιγμή. Ειλικρινά μακάρι να έβρισκα λόγια να σε κάνω να νιώσεις έστω και τοσο δα καλύτερα.

Αν πραγματικά νιώθεις οργή μπορείς να ξεσπάσεις κλαίγοντας μην το κρατάς μέσα σου.

Δεν είναι καλό να συσσωρεύονται μέσα σου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κοριτσια!!

marsolanaki μου γλυκο τι εγινε ρε γμτ??τελευταια στιγμη ανακοινωνουν σε μια οικογενεια κατι τετοιο αν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ με την δουλεια σου τι θα κανεις??θα δουλευεις εκει??και το παιδι???

Δεν πανε καλα ....εγω σου λεω να το ψαξετε και να το ρωτησετε!!!ελετε και στο υπουργειο..!!!

ρε πολυ νευριασα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

marsolanaki μου , μπορω να καταλαβω ακριβως τι περνας γιατι και μεις εχουμε αντιμετωπισει κατι παρομοιο οπου και αποριψαμε για ακριβως τις ιδιες ανησυχιες και ανασφαλειες και ας ηταν μεγαλο το ποσο που μας ειχε ζητηθει .Γνωριζω λοιπον ποσο λεπτες ειναι οι ισορροπιες αυτην την στιγμη και τι περνατε .

Εγω θα σου προτεινα λοιπον να μην φυγεις μονιμα απο το σπιτι σου αλλα να πηγαινεις στον αντρα σου αλλωστε εσυ μπορεις να παιρνεις μεγαλες αδειες απο οσο φανταζομαι ,ειδικα σε γιορτες .Τα κενα νομιζω θα ειναι μικρα .Τωρα εκτος αν μπορεσεις να μεταφερθεις και εσυ ετσι λοιπον θα καταφερεις να κανεις και μονιμεςδιακοπες και να κλεισετε το νεο σπιτι που φτιαξατε ωστε να μην υπαρχουν εξοδα .Ειναι για δυο χρονια? καλα βρε παιδι μου τι δουλεια εχει προς τα κει ο αντρας σου? ευχομαι ολα να πανε καλα και με ηρεμια και συζητηση να βρειτε μια ακρη.

Θελει πολυ ψυχραιμια αυτη η αποφαση ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και την συμπαρασταση!

Ο αντρας μου ειναι καθηγητης Μαθηματικος ειδικης αγωγης και τον καλεσαν αναπληρωτη για μια χρονια στην Δ'Δωδεκανησου η οποια περιλαμβανει τα νησια Λερος,Πατμος,Νισυρος,Λειψοι,Αστυπαλαια,Αγαθονησι,Τηλος,Χαλκη,Συμη,Καστελλοριζο

,Καρπαθος.

Περσι ηταν εδω στον νομο μας.

Ο πινακας μοριων ανακοινωθηκε Παρασκευη βραδυ.

Αν αρνηθει να παει θα βγει απο τον πινακα και δεν θα τον ξανακαλεσουν για 2 χρονια,και εννοειται οτι δεν θα εχει μορια.

Ο Σ.οπως δειχνει η κατασταση ΜΑΛΛΟΝ θα βρεθει στην Λερο για μια σχολικη χρονια (μεχρι τον Ιουνιο δηλαδη)γιατι σε αυτο το νησι εχει Γυμνασιο με τμημα ενταξης,δηλαδη με παιδια με ειδικες αναγκες..δυσλεξια,Δ-ΕΠΥ κι οτι αλλο.

Πρεπει ομως να παρουσιαστει για να αναλαβει υπηρεσια στην Ροδο και μετα να παει στην θεση του.

Εγω δεν ξερω αν μπορω να παω εκει.Αυτο θα το μαθουμε την Δευτερα.Μπορω να ζητησω αποσπαση αλλα πρεπει να σιγουρεψω οτι αν την παρω θα βρεθω στο ιδιο νησι με τον αντρα μου.Δεν μπορω να ρισκαρω γιατι η περιφερεια ειναι πολυ μεγαλη και δεν με ενδιαφερει να βρεθω πχ εγω στην Ροδο κι αυτος στην Λερο..

Αν δεν πρω εγγυηση οτι θα συνυπηρετησουμε στο ιδιο νησι δεν θα φυγουμε και θα μεινουμε εγω και το παιδι στο σπιτι μας κι ο Σ.θα παει μονος του εκει με οτι αυτο συνεπαγεται.Δηλαδη να ειναι χωρις εμας και να μην βλεπει το παιδι σε καθημερινη βαση.

Εγω δεν μπορω να περνω πολλες αδειες..Μεχρι το τελος της χρονιας μπορω να παρω 10 εργασιμες μερες και τις 5 θα τις ξοδεψω ηδη αυτην την εβδομαδα που θα παμε για την πρωτη φαση.Τα Χριστουγεννα και το Πασχα θα ερχεται εκεινος εδω εννοειται και επισης καποια στιγμη θα παρω αλλες 5 μερες και θα κατεβουμε με το παιδι..μαλλον στο τελος Νοεμβρη.

Βανιλιτσα,στο υπουργειο μας δουλευεις???Ετσι οπως τα εχουν κανει μπαχαλο και καλα να λεμε που το μαθαμε κι εχουμε κι ενα ΣΚ να μαζεψουμε βαλιτσες.

Παστακια,δεν υπαρχουν παραθυρακια και δεν χωρανε δικηγοροι.Ειναι ολα απολυτως ξεκαθαρα και νομιμα και δεν χωρανε ενστασεις.

Τι να πω ρε κοριτσια...εννοειται θα την βρουμε την ακρη,και γενικα εγω ειμαι ανθρωπος που προσαρμοζομαι σε ολες τις καταστασεις αλλα μια ψυχρολουσια την παθαμε και οπως ειπα δεν θελω να φυγω.Τεσπα...αυτα εχει η ζωη!!Δυσκολιες!!Θα ανταπεξελθουμε.

Διαφημίσεις

Μάρσυ μου, διάβασα τα νέα σου.

Μεγάλη γκαντεμιά, τι να πω...

Πιστεύω όμως, οτι η πιο καλή λύση αν δεν μπορεσεις να παρεις μεταταξη στο ίδιο νησί με τον άντρα σου, και εφόσον πρόκειται μόνο για μια σχολική χρονιά, να μείνεις εσύ εδώ και ο άντρας σου εκεί. Θα επιβαρυνθεις βεβαια με όλη τη φροντίδα του παιδιού και τις ευθύνες του σπιτιού και σίγουρα θα ειναι δυσκολο το παιδί να μην βλεπει το μπαμπα του, αλλα αν πρόκειται μόνο για ενα χρόνο, θα περασει σχετικά γρήγορα.

4Rnfp3.png

Μαρσούλι συμφωνω με το Σμουτσάκι απολύτα...καλύτερα να μείνεις σπίτι σου και να κοιτάξτε να βγάλετε πέρα τη χρονιά, ένας χρονος είναι(να κάνετε υπομονή...καλά, εμείς χορέυουμε απέξω, αλλά νομίζω το κοιτάμεπιο ψυχρα και αντικειμενικά)...ξέρω άλλο ένα ζευγάρι που πέρασε το ίδιο..η κοπέλα είναι φιλόλογος και έκανε 2 χρονιές μία στη Λήμνο και μία στη Σάμο για να μαζέψει μόρια και το παιδάκι της ήταν πόσ 2-3 χρονών μπέμπης και μεγαλωνε με τον πατέρα του...άγριες εποχές, αλλά η κοπέλα τώρα είναι σπίτι της με το παιδί της και με πολλά μόρια που δεν την ξεκουναέι κανένας..θα μου πείς έχασε κάποια σημαντικά πράγματα για το παιδί....αυτά είναι μεγάλα διλήμματα και όπως ξανα-είπα, εμείς ό,τι και να πούμε χορεύουμε απέξω.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τι κανετε???

Κοριτσια πως περασατε???

smoutsaki πηρες το μυνημα στο fc??

Μαρακι τι κανετε??τι αποφασισατε??Σε σκεφτομαι συνεχεια και αναριωτεμαι τι θα κανα στην θεση σου!!Απο την μια ναι μεν να μεινεις με την Πηνελοπη σπιτι σας αλλα απο την αλλη???......δεν ξερω ισως να πηγαινα και με τον αντρα μου!!!

Πραγματικα δεν ξερουν τι κανουν οι ανθρωποι....

Να χωριζουν ενα ζευγαρι ...και το κυριοτερο το παιδι απο τον Μπαμπα!!:-(:-(:-(!!!

Δεν ντρεπονται λιγακι ρε γμτ???:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα το πήρα το μήνυμά σου, αλλα το ειδα απο το κινητό μου και βαριόμουν να γραψω απο εκεί. Δεν πειραζει που δεν ήρθες, απλως κρίμα που δεν σε είδαμε.

Η κοπέλα είναι καλά?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...