Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω σκεφτομαι μηπως επειδή κοιταει μπροστα ζαλιζεται, δεν ξερω κι εγω, εικασιες κανω.

Βρε συ, με τον παστα ήταν ξαφνικό το θέμα του διαβήτη? πως το καταλάβατε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοίτα...γύρω στο Πάσχα έγινε ένας χοντρός τσακωμός με την πεθερα μου, στον οποίο είχε φοβερό άδικο κι εγώ την έβαλα κατα κύριο λόγο στην θέση της, γιατί δεν άντεξα την οποια συμπεριφορά της...και ο πάστας είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα...ε, πήρε το μέρος μου κιόλας γιατί είναι και ακριβοδίκαιος και δεν με έχει "κρεμάσει" ποτέ και δεν αντέδρασε σαν άνθρωπος...ε, και του ξέσπασε έτσι από τη στεναχωρια...είχαν και προδιάθεση σαν οικογένεια(έχουν και οι δύο γονείς του) και πιέστηκε και του εμφανίστηκε σε πολύ πρώιμο στάδιο και τον πήρε αποκάτω και αυτό.....:-(:sad::-(άσε ρε, ξέρεις τι έχω περάσει όλο το καλοκαίρι;δεν λετρωγε τίποτα,μέτραγε τα πάντα από ό,τι έτρωγε και δεν αφηνόταν καθόλου...μέχρι που ξανα-έσκασα εγώ (ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΜ..η μάνα του να κάνει μα.... ξέρει, να προφυλάσσει το παιδί της δεν κουνήθηκε..και καλά για να μην λέμε οτι ανακατώνεται, λόγω του πασχαλιάτικου τσακωμού...μη χσ!τεσπα) και μίλησα και με τη διατροφολόγο του( που η κοπέλα είναι πολύ σοβαρή και συζητήσιμη) και συνεννοηθήκαμε για το τι θα τρώει, που δεν σου κρύβω οτι τα μόνα που του έχει κόψει είναι τα τηγανητα(που σκασίλα μου, δεν συμπαθησα ποτέ το τηγανι και τα πολλά λάδια) και γλυκά κανονικά τρώει, και ζυμαρικά και όλα, γιατί έκανε το ετήσιο τσεκ απ του και το είδε νωρίς...παίρνει χάπι για το σακχαρο, αλλά και οι μετρήσεις του είναι φυσιολογικές και όλα καλά πάνε...ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΗΣΕ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ:-(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Σίγουρα σμουτς δεν δικαιολογείται κανείς ίσως έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά.

Εγώ πάντως εύχομαι σε όλες μας το καλύτερο δυνατό και ο Θεός σύμμαχος.

Παστάκια μου μήπως φοβήθηκε κάποια στιγμή από κάτι ? Προσπάθησε να τον βάλεις μέσα σιγά σιγά χωρίς να κινείται το αμάξι και να του λες οτι είναι καλό. Δώσε του λίγο χρόνο μπορεί να ζαλίστηκε ή να φοβήθηκε από κάτι και απο την μια στιγμή στην άλλη δεν θέλει να μπει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι, βρε ροζάκι μου...κι ο πάστας αυτό μου λέει, αλλά εμένα δεν μου έτυχε κάτι.....ούτε στον πάστα...εν τω μεταξύ όταν είναι με τα ξαδέλφια του πίσω κάθεται, αλλά αρχίζει παλι την γκρίνια...τι να κάνω ρε γμτ, τι να κάνω;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

και μενα γκρινιαζει στο αυτοκινητο αλλα την εχω αναποδα ακομα.

Πιστευω οτι ειναι επειδη ζεσταινεται , δεν εχει ελευθερια κινησεων και το οχημα ειναι για τα μπαζα ...συνηθισε του αντρα μου το αυτοκινητο που ειναι κυριλε η πριγκιπεσα, ειδικα οταν πεφτω σε λακουβα στραβωνει τα μουτρα της :tongue::tongue::tongue:

τι λεγαμε σημερα???

ε λοιπον πηγα σε μια φιλη σημερα και ο αντρας μου ενω το ηξερε μου κραταγε μουτρα μετα ...πεταξα μετα και ενα ..΄...θελω να παω γυμναστηριο και μου την ειπε εντελως.

Μηπως να την παιρνω σε παιδοτοπο ? ειναι καλη λυση ? βρηκα ενα γυμναστηριο με παιδοτοπο, θελω να κανω γυμναστικηηηηηηη( ο καθης με τον πονο τουχιχιχιχιιχ)

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μηπως εχει συνδυασει το αυτοκίνητο με τον παιδικό σταθμό και του βγαίνει αρνητισμός έτσι?

όχι μωρε...αφού τον δίνω στο σχολικό μπαίνει χαμογελαστος...και το μεσημέρι μετά από 8 ωρες στον παιδικό, χαμογελαστός γυρνάει!!!!!....με το δικό μας τουτου την έχει δει....τι να πω ρε γμΤ....

Καλά κι ο πάστας με την συμπεριφορά του μερικές φορες με κάνει και ξεκανονίζω με τις φιλενάδες μου...αφού τώρα είμαι σε άδεια και μου έλεγε να κανον τα [πρωινα που λέιπουν και οι 2 τους...καλά έχει πάθει και overdose με το παιδί μωρε τόσους μήνες που το κράταγε όλη μέρα, λόγω άδεια νατροφής παιδιού....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

τι κανετε καλε??

Ολα υπο ελεγχο???

Παστακια ο αντρας σου ειχε αδυνατησει και πριν....μαθει οτι εχει διαβητη??

με στελνει και μενα ο doctor τωρα για εξετασεις γιατι αδυνατισα χωρις διαιτα..

την κυριακη θα προσπαθησω να ερθω δεν ειναι συγουρο γιατι η κουμπαροι μας , μας εχουν τραπεζι και θελουν να παμε απο το πρωι για να δουν και τον Χρηστο λιγο παραπανω!!!

Αν ερθω θα ρθω με τον αντρα μου για να παμε κατευθειαν!!!

Πηγαμε παιδιατρο χθες για το εμβολιο!!Δυο δηλ , ανεμοβλογιας και πνευμονιοκοκου!! 10500 και παραμειναμε στο 86!!

αυτα....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι κανετε καλε??

Ολα υπο ελεγχο???

Παστακια ο αντρας σου ειχε αδυνατησει και πριν....μαθει οτι εχει διαβητη??

με στελνει και μενα ο doctor τωρα για εξετασεις γιατι αδυνατισα χωρις διαιτα..

την κυριακη θα προσπαθησω να ερθω δεν ειναι συγουρο γιατι η κουμπαροι μας , μας εχουν τραπεζι και θελουν να παμε απο το πρωι για να δουν και τον Χρηστο λιγο παραπανω!!!

Αν ερθω θα ρθω με τον αντρα μου για να παμε κατευθειαν!!!

Πηγαμε παιδιατρο χθες για το εμβολιο!!Δυο δηλ , ανεμοβλογιας και πνευμονιοκοκου!! 10500 και παραμειναμε στο 86!!

αυτα....

οι κουμπαροι μας εννουσα χιχιχιχι:o:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γιατί τι έγραψες βανιλίτσα ? κουμπάροι δεν έγραψες και την πρώτη φορά ?

γιατί σε στέλνει καλέ για εξετάσεις ? είναι περίεργο να χάσεις κιλά χωρίς διίαιτα?

αν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν θα χάσεις ?

ποιος γιατρός ο γυναικολόγος ή παθολόγος ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γιατί τι έγραψες βανιλίτσα ? κουμπάροι δεν έγραψες και την πρώτη φορά ?

γιατί σε στέλνει καλέ για εξετάσεις ? είναι περίεργο να χάσεις κιλά χωρίς διίαιτα?

αν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν θα χάσεις ?

ποιος γιατρός ο γυναικολόγος ή παθολόγος ?

Γωγω μου τιποτα δεν ειναι περιεργο αλλα εγω ημουν 64 κιλα και σε μικρο χρονικο διαστημα εγινα 51.Χωρις διαιτα τρωω κανονικα και με το παραπανω και λογω της αναιμιας μου....ζαλιζομαι !!!

απλα αυτη την εποχη με το παραμικρο σε στελνουν για εξετασεις...!!

Ειχα γραψει η κουμπαροι.....!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχα δεν το είχα προσέξει

και εγώ έχω αναιμία Ρούλα μου και πέφτουν τα μαλλιά μου κάθε φορά που ο σίδηρος είναι χαμηλός. Μόνο στην εγκυμοσύνη είχα στρώσει μαλλί.

Τώρα με το πρόγραμμα και το τρέξιμο ξεχνάω να φάω ή τρώω άτσαλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...