Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι έχεις δίκιο κάνω και εγώ τέτοιες σκέψεις πολλές φορές αλλά πάλι δεν μπορώ να ξέρω οτι ο Αντώνης θα είναι στην ζωή μόνος όταν εμείς θα φύγουμε.

Και γενικά θα μεγαλώνεις μόνος, δεν θέλω να βλέπω τα πράγματα μαύρα αλλά ούτε να στρουθοκαμηλίζω.

Γενικά στην ζωή μου ήμουν πάντα αισιόδοξη και δόξα το Θεό μια χαρά ήρθαν τα πράγματα. Αυτό που με νοιάζει είναι η υγεία και τίποτα άλλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι βρε γεωργία μου να είσαι πάντα έτσι, και να σου έρχονται παντα καλά τα πράγματα.

κι εγω δεν εχω παράπονο, καλά μου έχουν έρθει τα πράγματα, αλλα ειμαι και λιγο καλοπερασάκιας κι εγώ και ο νίκος, και αφού βλέπουμε οτι με το ενα δυσκολευομαστε λόγω έλειψης βοήθειας (γιατι το παιδάκι μας είναι πολύ καλό, δεν μας έχει κουράσει καθόλου), δεν θέλουμε να πιεστούμε περισσότερο γιατί θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι με την οικογένειά μας, και όχι να μιζεριάζουμε

4Rnfp3.png

το smoutsaki με καλυπτει απολυτα ...

Ροζ μου και εγω ποναω οταν την βλεπω να θελει παιδακια διπλα της ..στεναχωριεμαι πολυ που ισως και της το στερησω το αδερφακι(ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει βεβαια) αλλα και μενα ετσι οπως της σμουτς ειναι τελευταια οι αποφασεις μου .

Δυστυχως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ...σκεφτομαστε οι περισσοτερες ετσι .

Γεγονος ειναι οτι δεν εχω και τις καλυτερες εγκυμοσυνες οποτε απο την πρωτη ωρα που θα μαθω για εγκυμοσυνη θα πρεπει το παιδι μου να το δωσω για 9 μηνες να το κρατανε αλλοι συν οτι θα χρειαζομαι και εγω βοηθειες ....

Σημειωση δεν στα λεμε για να σε απογοητευσουμε γιατι οντως στεναχωριεμαι οταν τα γραφω ενω καποιες απο δω μεσα επιθυμειτε δευτερο .

Σεβομαι ολες τις αποψεις ....

Ειναι δυσκολο παντως και το να λες οτι δεν θες με τοση σιγουρια ...γι αυτο και οσες το εχουν αποφασισει αυτο τωρα δεν το αποκλειουν για μελλοντικα και αν ο θεος το αποφασισει

Απλα τα λεμε και εδω γιατι και εσυ δεν ησουν μαζι μας οταν βγηκαμε

Η ρουλα δεν ειχε το τηλ σου ....εγω σε σκεφτηκα παντως:tongue:

Σου ευχομαι οτι καλυτερο για το δευτερο που επιθυμεις , οι μανες περνουν δυναμη απο τα παιδια τους , αυτο να το θυμασαι .

Υ.Γ ευτυχως αδιαθετησα κανονικα σημερα ουφφφφ , μου μπηκαν ιδεες εχθες χιχιχιχιιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κορίτσια με πήρε ο ύπνος χθες συγνώμη που έφυγα έτσι

καλά τα λέτε και ως ένα σημείο συμφωνώ αλλά δεν με νοιάζει η κούραση δεν με νοιάζει η καλοπέραση. Για μένα το παν είναι τα παιδιά. Λιώνω και μόνο στην ιδέα.

Σίγουρη δεν μπορώ να είμαι ποτέ για τις επιλογές μου 100% γιατί όπως είπα η πραγματικότητα δεν ειναι παντα ίδια. Αλλά δεν με νοιάζει. Τέτοιο ''ρίσκο'' το πήρα και θα το έπαιρνα με κάθε θυσία. Και η μάνα μου κουράστηκε στην ζωή της με τρία παιδιά και τα δύο ίδια ηλικία αλλά τώρα απολαμβάνει την οικογένεια που μεγάλωσε και τις προσφέρει τους καρπούς της. Αυτό το πρότυπο είχα και έτσι θέλω να γίνει και για μένα.

Η Ζωή άλλωστε δεν μένει στάσιμη, κάνει κύκλο. Έζησα και χόρτασα και τις εξόδους και τα ταξίδια , τα πάντα. Νιώθω πλήρης και έτοιμη να θυσιάσω για κάτι καινούργιο.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα θέλω πλέον μην παρεξηγηθώ. Αλλά αν δεν μπορώ να τα κάνω δεν με νοιάζει να τα θυσιάσω.

Δεν είμαι 20 ούτε 25 καιρός να κάνω και κάτι άλλο, να αλλάξω ρόλο στην ζωή μου.

Βέβαια εγώ είχα καλή εγκυμοσύνη και κατανοώ την φαίρυ και την μαρσολάν σε αυτό το σημείο.

Αχ ρε κορίτσια η ζωή είναι δύσκολη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τώρα είναι στο χέρι του καθενός να μην την μιζεριάζει. Εγώ μαθημένη και με τα λίγα ήμουν και με τα αρκετά. όταν θέλω κάτι πραγματικά δεν με νοιάζει τίποτα.

Σας έπρηξα ?

Και ξέρω ότι η Ρούλα έχασε το κινητό μου μιλήσαμε και της το έδωσα ξανά.

Δεν πειράζει μου φτάνει που με σκεφτήκατε.

Φιλιά σε όλες σας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρααααα...ύστερα από πολύ καιρό (ενδιάμεσα έπεσαν πολλές αλλαγες:1)ο πάστας εμφάνισε σακχαρο, έχασε από την στεναχωρια του 16 κιλα και τώρα δίνω αγώνα για να τα ξαναπάρει αφού ξχσα τον ίδιο, τη μάνα του και την διατροφολόγο 2)αντιμετώπισα προβλημα πάλι στη δουλειά-> τη γλίτωσα, για την ώρα δεν με διώχνουν οι αχώνευτοι..σιχτιρ πρωινιάτικο 3)έχω ρίξει γερό χορό με την ακατανόμαστη πεθερα μου, ο πάστας την έχει κάνει στην άκρη της, γιατί όλο μακακίες έκανε και τελικά ο γουργουρίνης πάει σε έναν πολύ καλό, όπως δείχνει για την ώρα, βρεφονηπιαγωγικό σταθμό εδώ στην Πάτρα και έχω πάρει άδεια για να τον ξεκινήσω ομαλα....γελαστός πάει, γελαστός έρχεται...μία εβδομάδα τώρα βγάζει και τα τελευταία δόντια, μας έχει ξετινάξει στην γκρίνια, έχει ζωηρέψει κιόλας, αλλά ΄χωρίς τα δόντια είναι ένα πολύ χαρούμενο νηπιάκι...απλά περιμένουμε να περπατήσει και μόνος του, γιατί με έχει πεθάνει η μέση μου σουρτά φέρτα....αυτά εν συντομία

όσο για το θέμα που συζητάτε, εγώ έχω να σας πώ τα εξής: ως γνωστόν εγώ το γιο μου τον έκανα μέσω εξωσωμ, με ένα μόνο ωαριο(αυτό κι άν είναι θέλημα Θεού!!!)......ΟΜΩΣ, από ότι μας έχουν πει οι γιατροί (και γιατί να μην τους πιστέψουμε 10χρόνια είμαστε μαζί και παιδάκι δν μπορέσαμε να κάνουμε φυσιολογικά) μόνο με εξωσ μπορούμε...άρα το οτι θα κάνουμε ένα 2ο, θα είναι πάλι μια αποφαση συνειδητοποιημένη και όχι βάση μιας νύχτας μας μαζί που απλά θα "τύχει"...προσωπικά, λατρεύω τα παιδάκια...βλέπω και ξένα στο δρόμο και τα χαιρετάω σαν χαζή...δεν σας κρύβω όμως οτι πιέστηκα πολύ τους 1ους μήνες με τον γουργούρη, γιατί είμαι πολύ καλομαθημένη και ενώ μου έβγαινε και το μητρικό ένστικτο παράλληλα έπαιζε και πολύ ο τύπος του "παρτακια"...θές από το κλείσιμο, θες λόγω των ορμονων που είχα πάρει...τεσπα, τα πράγματα πηγαιναν σκ@τα....για αυτό και μπήκα και εδω μέσα για να μιλήσω με "ομοιοπαθουσες"..με τον πάστα; χάλια...ενώ στο κρεβάτι τα βρήκαμε από την 1η στισμή που μπορεσα να συμμετασχω, το πρωί τσακωνόμαστε για το παραμικρό...τα νεύρα μας κρόσσια, αϋπνιες...τα ξέρετε τώρα αυτά...αν και πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, σκοτωνόμαστε πααααρα πολύ...ευτυχώς το αντιμετωπίσαμε και αυτό και το αποφύγαμε να μας καταρρακώσει...

Και σκέφτομαι τώρα...ένα 2ο παιδάκι είναι δωρο Θεού, δεν το συζητώ...αλλά το οικονομικό(εκτός από όόλα τα παραπάνω) που όλο με διώχνουν οι μακάκες που δουλέυω;και τα τόσα χάπια που χρειάζεται να πάρω...έχω ακούσει οτι "ξυπνούν" άλλα κύτταρα που δνε πρέπει....μπορεί να είναι και λάθος, αλλά γιατί να το ξανα-διακινδυνεύσω;ο Θεός μου έδωσε τον γουργούρη μου και είμαστε όλοι δόξα τω Θεω υγιέστατοι....

τι να πω..........σόρι για το σεντονι μου....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημεραααα

κι εμενα με πηρε ο ύπνος χτες.

Η απόφαση για το δεύτερο παιδί είναι καθαρά προσωπική και εξαρτάται από τις δυσκολίες, τις βοήθειες, τα βιώματα, που έχει μια οικογένεια.

Εσύ πχ Γεωργία που έχεις πολλή βοηθεια από τους γονείς σου το σκέφτεσαι πιο άνετα. Εγώ πχ που για να παω για ενα καφέ, μετα θα πρέπει να βλεπω τα μουτρα του Νίκου (οχι πως το κάνει συχνά, αλλα κάποιες φορές το κάνει) και που έχουμε να βγούμε οι δύο μας ουτε κι εγώ δεν ξερω πόσο καιρό, το σκέφτομαι πολύ πιο δύσκολα. Οχι όμως για την έξοδο αυτή καθεαυτή.

Πχ εγω περσυ το χειμώνα που οι γονείς μου δεν μου κρατουσαν την Ιλιάνα, πιέστηκα τόσο πολύ και ψυχολογικά και πρακτικά (γιατί εγώ δεν έχω βοήθεια ούτε απο το Νίκο αφου γυρνάει αργά καθε μερα) που δεν μπορουσα να έχω μισή ώρα με τον εαυτό μου, που δεν μπορουσα να βγω να παω μια βόλτα (και λόγω καιρού), είχα φτάσει στο σημείο να αισθάνομαι - χωρίς υπερβολή - δυστηχισμένη.

Κανείς δεν παρεξηγεί κανεναν ότι και αν αποφασίσει.

Αλλοι τα βλεπουν έτσι, αλλοι αλλιώς. Αλλοι τα μπορούν έτσι, άλλοι τα μπορούν αλλιώς. Αλλοι καταπιέζονται, άλλοι όχι.

Μακαρι όσες θελουμε να κανουμε δεύτερα παιδάκια, και όσες δεν θέλουμε δεν κάνουμε.

Εγω ας πουμε οτι σκεφτομαι και το οικονομικό. Πχ, πες οτι έχουμε τις δουλειές μας κανονικά, αλλα λόγω ωραρίων και των δύο, και μη υπάρχουσης βοήθειας, το παιδί μου θα πρεπει να παει υποχρεωτικά σε ιδιωτικό σχολείο. Τωρα για τον παιδικο σταθμο, θελω γυρω στα 5500 το χρόνο. Για το δημοτικό δεν θα είναι παραπανω? Σκεψου στα δύο παιδία.

Αυταααα, ειχα να πω πρωι πρωι, αφου το βραδυ βραδυ επεσα σαν τουβλο.

4Rnfp3.png

kαλημερα κοριτσια μου!

Επιτελους την Τεταρτη εμαθα σε ποιο σχολειο θα παω,εμεινε εγκυος μια συναδελφος και θα παω στην θεση της.Το πιο κουλο στην υποθεση ειναι οτι το συγκεκριμενο λυκειο τελει υπο καταληψη κι ετσι σε αιθουσα δεν εχω μπει ακομη,ουτε καν εχω παρουσιαστει...πραγμα που δεν με χαλα γιατι μενω στο σπιτι μου και ασχολουμαι με το παιδακι μου αλλα απο την αλλη με θλιβει η ολη κατασταση!

Το σπιτι ακομη ζητα,ειμαστε συνεχεια στο τρεξιμο...στην ουσια ετοιμα ειναι τα μπανια,το δωματιο του παιδιου και η κουζινα...κι αυτη ολο και βγαζει δουλειες.Να καταλαβετε σημερα τελειωσε ο ελαιοχρωματιστης κατι μικρομερεμετια στο τζακι και τον τοιχο αναμεσα σε παγκο και ντουλαπια!Τα αλλα δωματια ειναι ακομη μισα..η τραπεζαρια ας πουμε εχει ερθει το τραπεζι αλλα οχι ακομη οι καρεκλες που ειναι στον ταπετσερη....Τεντες πρεπει να βαλουμε.....

Αστε...και τα λεφτα τελειωνουν και ειδατε και τι χαρατσι ερχεται μεσω της Δεη και με τα πολυεκκαθαριστικα της εφοριας...

Η Πηνελοπη πλεον ειναι στο δωματιο της και κοιμαται σε στρωμα κανονικο το οποιο ομως το εχουμε κατω στο πατωμα.Της εχω βαλει κι ενα ωραιο καγκελακι της Chicco,εβαλα και την παντα της στην κορυφη κι εχει μια φωλιτσα μουρλια.Εγω κοιμαμαι σε αλλο κρεββατι το οποιο ειναι κολλητα καθετα στο δικο της,κανουν ενα Γ να καταλαβετε(ειναι σαν ντιβανακι με συρταρια απο κατω και θα γινει δικο της σε κανεναν χρονο που θα ειναι μεγαλυτερη) στο δωματιο της μεχρι να εγκλιματιστει και σιγα-σιγα θα την αφησω να ειναι ολομοναχη.Ευτυχως το παιδι προσαρμοζεται ευκολα στην νεα κατασταση,στην ουσια θελει την παρουσια μου μεχρι να κοιμηθει..μετα δεν εχει ζητημα.Παντως στην κουνια δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθει πλεον,ειναι ψηλο παιδι και η κουνια μικρη(την ειχαμε παρει επιτηδες ετσι για να χωρα στο παλιο δωματιο μαζι μας) οποτε στο κανονικο στρωμα απλωνεται και στριφογυρνα με την ησυχια της χωρις να βρισκει εμποδια!

Οσο για το θεμα που βλεπω να συζηταμε τον τελευταιο καιρο...το θεωρω απολυτα φυσιολογικο να μας απασχολει και συμφωνω με το Σμουτσακι σε αυτα που λεει στο παραπανω ποστ...το καθε ζευγαρι αποφασιζει συμφωνα με τα δεδομενα που "παιζουν" στην ζωη του..Προσωπικα,θελω να κανω δευτερο παιδι αλλα πρωτα να γινει η Πηνελοπη 2 ετων και μετα οι προσπαθειες..κι αυτο για να ειμαστε καλα κι εγω και το πρωτοτοκο.Πρεπει στο μυαλο μας να βαζουμε ολες τις παραμετρους καλες και δυσκολες και να ειμαστε ετοιμοι για ολα!

Εγω που βιωσα την δυσκολια δεν παιρνω ως δεδομενο οτι θα εχω μια ανεφελη εγκυμοσυνη(που μακαρι να ειναι ετσι)..αλλα πρεπει να υπολογισω πως θα τα βγαλουμε περα στο χειροτερο.

Κι αυτο γιατι δεν εχω βοηθεια..η πεθερα μου που ειναι ακμαια και θα μπορουσε να κανει πολλα ειναι εργαζομενη..η μαμα μου δεν μπορει οποτε η αποφαση μου πρεπει να στηριχτει κι επανω σε αυτα..

Επρεπε να παει η Πηνελοπη 16 μηνων για να μπορεσουμε να παμε ενα διημερο μακρυα της με τον αντρα μου...

κι ευχαριστημενη ειμαι,θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα..

Οποτε Ροζακι,θα αγωνιουμε τωρα εμεις μαζι σου για εσενα που κανεις την αρχη και που ξερεις...περα απο τα προγραμματα καμια φορα μπορει να μιλησει και η τυχη και για τις υπολοιπες κοπελες!!!:D

καλές μου φίλες καταλαβαίνω 100% και θεωρώ σωστό 100% ότι είπατε μέχρι τώρα

γιαυτό και εγώ τονίζω κάθε φορά οτι έχω βοήθεια και χέρια. Οι γονείς μου που είναι νεότατοι και ο άντρας μου που γυρνάμε σχεδόν μαζί με 1 ώρα διαφορά απο το μειωμενο μου με βοηθάει συνέχεια.

σμουτς μπορώ να καταλάβω πως ένιωθες όλο το χρόνο εγώ μέχρι τώρα δεν σταμάτησα να βγαίνω όποτε το θέλω και νιώθω την ανάγκη. γιαυτό μιλάω εκ του ασφαλούς. και φυσικά με μια εγκυμοσύνη υπέροχη που φορούσα τακούνια μέχρι τον 8 μήνα. έκανα όλες μου τις δουλειές και δεν πήρα ούτε μια μέρα άδεια.

οπότε κάθε μια ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει μονη της και ξέρει τις δυνάμεις της.

δεν χρειάζεται να δικαιολογούμαστε για τίποτα. ειδικά μεταξύ μας που ξέρουμε τι πέρασε η κάθε μια.

λοιπόν θα σας κρατάω εγώ σε αγωνία και θα σας πρίζω τότε κάθε φορά που θα έρχεται η τρισκατάρατη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

xaxaxaxa, αντε ρε ροζ με εκανες και γελασα με την τρισκαταρατη

και εννοείται πως δεν δικαιολογουμαστε για τίποτα, τις απόψεις μας και τα θελω μας καταθέτουμε. Αλοίμονο.

Οσο για το θεμα τύχη, εγω γι αυτό ειπα οτι εφόσον σταματησα τα χαπια, ποτε δεν ξερεις.

Και η αλήθεια είναι οτι σκεφτομαι και την Ιλιανα, δεν θελω να την αφησω μοναχοπαίδι, αλλα σκέφτομαι και τα γύρω γύρω. Εγω μπορεί σαν γυναίκα να κάλυψα τα ένστικτά μου, αλλά σκεφτομαι και το παιδί μου φυσικά. Θα δουμε, δεν αποκλείω τίποτα, ασχετα αν είμαι προς το όχι.

Μαρσυ μου δεν σου ευχυθηκα για το καινουργιο σας σπίτι (νομίζω). Καλορίζικο να είναι, και γεμάτο γλέντια, χαρές, και χαρούμενες φωνούλες.

Κι εμάς σαν κουνια ήταν μικρή, οπότε της το κάναμε κρεβάτι (την ίδια την κούνια, που μεγαλώνει αλλους 30 πόντους οταν γινεται κρεβατι) και τωρα κοιμαται στο κρεβατάκι της πια.

4Rnfp3.png

Μάρσυ κι εγώ δεν σου ευχήθηκα, σορυ...Καλορίζικο να είναι το σπιτάκι σας...άντε και καλή αρχή στην δουλειά....

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω..;αλλάξαμε το καθισματάκι στο γουργουρίνι στο αυτοκίνητο και βάλαμε ένα της chicco που είναι εως και 3,5 χρονών και ο γουργουρίνης έχει τώρα μία εβδομάδα(η αλλάγη έχει γίνει εδώ κι ένα μήνα) σηκώνει τον κόσμο για να μην μπει στο αυτοκίνητο....τι λέτε να φταίει;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

παστακια μου μηπως τον έχετε ακόμα ανάποδα και γκρινιάζει? μήπως τον σφίγγουν οι ζώνες? μήπως εχει κανα προσκεφαλο κλειστό που τον εμποδίζει να βλέπει έξω?

4Rnfp3.png

τα ειδατε τα ομορφα με την Δεη εεεε???θα καλοπερασουμε παλι ......

Σμουτς δεν ξερω γιατι αλλα με εκφραζεις απολυτα ...καλυτερα να μην μιλαω να σε εχω για δικηγορο μου χαχαχα

παντως κοριτσια εγω στην ουσια ψυχολογικα και σωματικα τωρα επανερχομαι και μπορω να πω οτι ειμαι στα καλυτερα μου τωρα ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ομολογουμενως είναι χαμηλα και δεν βλέπει έξω...θα τσεκάρω και τις ζώνες...αλλά πριν από καμμια βδομάδα ήταν ΟΚ....ξέρεις πως με ανησυχει;ενω σαν παιδάκι είναι καλόβολο...αλλά αυτό με το καθισματάκι με έχει ταράξει γιατί ήμουν μόνη μου κανα 2-3 φορές που τον πήγαινα σταθμό και μου έσκασε στο κλάμα....και με τον πατέρα του έτσι κάνει.....με το που ανοίγουμε την πόρτα του να τον βάλουμε μέσα μας καβαλάει με τα ποδια του για να μην μπει....και δεν μπορώ να πάρω κι άλλο τώρα γιατί μας έχουν καβαλήσει τα έξοδα και κοιτάμε να βγούμε πέρα ρε γμτ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ε μπορει να μην γουσταρει το αυτοκίνητο γιατί ζαλίζεται. Το εχετε σκεφτεί αυτό? τωρα κοιταει μπροστά?

Πόπη με μια μικρή αμοιβή όλα γίνονται, αλλα εσενα επειδή σε συμπαθω ιδιαιτέρως θα σου κανω ακομα καλύτερη τιμή χαχαχαχα

4Rnfp3.png

ναι κοιτάει μπροστα, αλλά είναι χαμηλα....γμτ!!!!να δω τι θα κάνω....Ευχαριστώ Σμουτσάκι μου θα το τσεκάρω...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...