Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τα γνωστά δεν λες τίποτα

μέχρι στιγμής είναι μια γλυκιά αναμονή την αγωνία μετά την σύλληψη δεν αντέχω καθόλου μα καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α;ντε ροζακι θα αγωνιουμε και μεις μαζι σου .

Εγω εχθες αδιαθετησα λιγο νωριτερα , δηλαδη 3 μερες πιο νωρις .Εχω στανταρ κυκλο εδω και παρααα πολλα χρονια.

Οταν ειχα μεινει εγκυος ειχα δει αιματακι θυμαμαι ακριβως τις ημερες που περιμενα να αδιαθετησω .

Ποτε θα βγουμε σαββατο ή κυριακη?balloux???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλε που ειστε???

λοιπον κοριτσια εγω αδιαθετησα νωρις οπως σας ειπα αλλα εχω δυο μερες καφε !!! μωρε μηπως αλλου το περιμεναμε και αλλου το βρηκαμε??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

:shock:

καλε που ειστε???

λοιπον κοριτσια εγω αδιαθετησα νωρις οπως σας ειπα αλλα εχω δυο μερες καφε !!! μωρε μηπως αλλου το περιμεναμε και αλλου το βρηκαμε??

α ρε γλεντια........χαχαχαχαχαχα!

ειναι απο τα μπανια μωρε....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλε που ειστε???

ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock:

α ρε γλεντια........χαχαχαχαχαχα!

ειναι απο τα μπανια μωρε....

χαχαχαχαχαααχχα, φαντάζεστε? και μετα απο την κουβεντα που είχαμε την παρασκευή, ποπακι σου παει γάντι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

επ τι σκαρώνετε πίσω απο την πλάτη μου ?

σας τσάκωσα μικρές μου

φαίρυ τι είναι αυτά που διαβάζω ? Γιατί κάτι μου λέει ότι όλες ψήνεστε για δεύτερο ?

Τι γνώμη έχετε για το γιογιό ? Κάνει δουλειά ? Ο Αντώνης πριν κάνει κακά το λέει οπότε τις περισσότερες φορές ξέρω πότε κάνει.

Οπότε είπα μήπως αν αρχίσω να του μαθαίνω να ζητάει να πάει τουαλέτα.

Το γιογιό θα κάνει λέτε δουλειά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου ροζουλα

εγω δεν ψηνομαι για δευτερο με τιποτα χιχι

αν και μολις σταματησα τα αντισυλληπτικά, οποτε κανείς δεν ξέρει

πιστευω οτι ειναι νωρίς ακόμα για τουαλετα, αλλα μερικα παιδια, τα κοβουν νωρις, οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια

4Rnfp3.png

δεν ξέρω λέω μήπως σιγά σιγά αρχίσει να το θέλει γιατί πριν τα κάνει μας το αναγγέλλει.

μαμά κακά και κακά είναι λες και θέλει βραβείο.

τώρα για το δεύτερο να σου πω σμουτς εγώ και στον Αντώνη δεν ήξερα αν είμαι έτοιμη.

το ήθελα αφάνταστα αλλά δεν ήξερα αν μπορούσα να αντεπεξέλθω γιατί η πραγματικότητα όσο και προετοιμασμένος να είσαι απέχει από την φαντασία.

έτσι και στο δεύτερο το θέλω πραγματικά αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι.

ΝΟμίζω οτι οταν θέλεις δεύτερο παιδάκι δεν πρέπει να το αφήνεις πολλά χρόνια μετά.

Η γνώμη μου πάντα έτσι, αλλά μιλάω εκ του ασφαλούς με βοήθεια απο τους γονείς μου και τον άντρα μου μην τον αφήνω απο έξω γιατί με ξεκουράζει.

Τα Σ/Β το πρωί τον κρατάει ώρες για να κοιμηθώ γιατί αυτός ξυπνάει πρωί δεν είναι του ύπνου όπως εγώ.

Και τα απογεύματα τον κρατάει.

Δεν ξέρω πως θα ήταν αν ήμουν μόνη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοιτα, κι εμενα οι γονείς μου πια την παιρνουν 2 φορες την εβδομαδα απο τον παιδικό σταθμό και μου τη φέρνουν νωρίς το βραδάκι. κι ετσι πηρα κι εγω μια ανάσα, και εχω λιγες ωρες μονη μου, να κανω το γυμναστηριο μου, να παω μια βιτρίνα, να κανω μια δουλειά, να μεινω λιγο μόνη με τον εαυτό μου ρε παιδί μου.

Τωρα μου λεει, κανε δεύτερο κι εγώ είμαι εδω, θα παρω σύνταξη, θα σε βοηθήσω, θα σε κανω, θα σε ρανω.

Το θεμα ειναι ομως οτι εγω δεν μπορω να βασιστώ πανω τους, γιατί μένουν μακρυά, και ας μην γελιόμαστε, ο μπαμπάς μου είναι 63 χρονων, δεν ειναι πολυ μεγαλος μεν, αλλα ανθρωποι είμαστε, κατι μπορεί να συμβεί και να σταματήσει να οδηγεί. Η μαμα μου δεν οδηγεί, οπότε σε μια τετοια περίπτωση παει οποιαδήποτε βοήθεια. Αμα ειναι να το αποφασίσω θα πρεπει να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα πεθανω στα ποδια μου για να μεγαλωσω 2 παιδια.

και ετσι οπως ειναι η κατασταση στη χωρα παιδιά, που δεν ξερουμε αν αυριο θα χρεωκοπήσουμε και θα έχουμε δουλειές, συγνωμη αλλα εγω δευτερο παιδί δεν φέρνω στον κόσμο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...