Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω βανιλίτσα ακόμα ψάχνομαι για γάλα, καθε που τελειώνει το ενα μπουκάλι, της δίνω άλλο, μπας και βρω καποιο που να της αρέσει. προς το παρόν το νουνού Kid δείχνει να της αρέσει. ειναι ψυγείου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βανιλιώ μου έχεις δίκιο αλλά ξέρεις ότι είναι κοντά .....

απλά είναι πολλά τα έξοδα τώρα να κατεβούμε Αθήνα για ένα διήμερο και σε αυτή την φάση το ταμείο είναι μείον.

Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ ρε συ Ρούλα πώς θα αντέξεις μέχρι την Δευτέρα ?

Κάνε ένα σίγουρα θα δείξει μετά από τόσες μέρες καθυστέρηση.

Τελικά η φαίρυ δεν ήρθε ?

Σου έστειλα sms δεν ήρθε ? πες μου οτι το έστειλα σε λάθος Ρούλα ?

Αν και δεν έχω άλλη στις επαφές μου.

Εμείς αρχίσαμε να περπατάμε κανονικά εδώ και λίγες μέρες.

Φοβάμαι πολυ όμως μην πέσει γιατί τρέχει πάρα πολύ, και τον πιάνω από το μπλουζάκι πίσω αν και δεν θέλει καθόλου.

Γάλα εγώ ακόμα σκόνη γιατί του έδωσα το advance μια μέρα και ούτε να το μυρίσει δεν ήθελε. Η γιατρός μου είπε καλά είναι και τα κουκάκι, όλυμπος θα τα δοκιμάσω και αυτά αλλά την σκόνη την πίνει σαν τρελός και φοβάμαι να του αλλάξω μην το κόψει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα ομορφες,

περασατε υπεροχα λοιπον εεεεεε???

Ειδες Γεωργια ...να,υπαρχουν κι ασχημα στην αποκεντρωση!!χαχα...τι να κανουμε κι εμεις οι επαρχιωτισσες?Απο μακρυα θα ακουμε για συναντησεις και αλλα τετοια ωραια...

Βανιλιτσα..με το καλο να μαθεις νεα,καλα..δεν εχεις σκασει ακομη απο την αγωνια..???Να ξερεις βρε παιδι μου,ναι η οχι...Αντε,να μαθεις και μπες να μας πεις την εξελιξη..

Σχετικα με το γαλα εγω της δινω Ολυμπο βιολογικο η απλο αναλογως τι βρισκω στο σουπερ.Στις διακοπες ηπιε και Δελτα 10 και Μικρες Φαρμες Φαγε αλλα γενικα δεν της δινω παιδικα αλλα κανονικο γαλα που πινουμε κι εμεις.

Η μεταβαση στο καινουργιο γαλα,το φρεσκο δεν πρεπει να γινει μια κι εξω..ετσι ξαφνικα εκει που επινε το παιδι το γλυκατζουρι την σκονη να μπει στο φρεσκο...Σιγα-σιγα με αναμιξη..δωσε ενα περιθωριο μιας εβδομαδας τουλαχιστον,ετσι ο μικρος θα μπει πιο ευκολα στο καινουργιο.Εγω τουλαχιστον ετσι ειδα αποτελεσμα κι η Πηνελοπη ηταν 12 μηνων οχι κοντα 16 που γινεται αυριο..!

Ροζακι,το Κουκακη ειναι πολυ καλο γαλα,εχετε και της Γεωργικης σχολης εκει πανω,καλα γαλατα ρε παιδι μου,μακαρι να ειχαμε κι εμεις...Ειναι κριμα να μην πινει το παιδι σου,προσπαθησε το ξανα,η σκονη σε ενα παιδι σαν τον Αντωνη που τα τρωει ολα δεν προσφερει πλεον τιποτε παρα κενες θερμιδες..αποψη μου παντα..Κι επισης μην φοβασαι οτι θα κοψει το γαλα,οσο το παιδι τρωει γιαουρτι και τυρι παιρνει ακομη πιο καλα τα απαραιτητα στοιχεια των γαλακτομικων δεν πειραζει και να κοψει γευμα..Εγω σε αυτο εχω καταληξει μετα απο πολλη ερευνα επι του θεματος,οποτε αν καποια στιγμη η Πηνελοπη το κοψει ειλικρινα δεν θα σκασω...Εννοειται βεβαια οτι οσο τι πινει καλο το θεωρω αλλα εχω απενοχοποιησει την μανια με το "πιες το γαλα σου" στα παιδια λες και πινουν το νεκταρ των θεων...Μην παρεξηγηθω,δεν θα μου αρεσε να κοψει τα γαλακτομικα εν γενει,εκει θα ειχαμε θεμα..αλλα για το γαλα δεν θα σκασω!

Η δικια μου πλεον και το βραδυνο γαλα το πινει κοιμισμενη οπως και το πρωινο...αλλα το πινει,240 γρμ σε καθε γευμα το πολυ...Ειναι μια χαρα πιστευω,και συνεχιζουμε..:D

Αυριο ειναι η μερα του αγιασμου στα σχολεια,κι εγω δεν ξερω ακομη σε ποιο θα παω...σημερα θα μαθω το απογευμα..Ξεφτιλα φετος η κατασταση,ουτε βιβλια,ουτε οργανωση,ουτε διαθεση...Παλι εμεις θα πρεπει να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα,το ΔΝΤ κοβει 30% τον μισθο μας και η Διαμαντοπουλου ανακαινιζει το γραφειο της με κοστος 70.000 ευρω και θωρακιζει το υπουργειο της με πορτες και σεκιουριτι αξιας 80.000...Καταλαβες δηλαδη...σε εμας αφαιμαξη αλλα τα λουσα της ηγεσιας χωρις σταματημο..

Ηθελα να ηξερα....δεν θα βρεθει κανενας θερμοαιμος κακοπληρωμενος εκπαιδευτικος να της ριξει ενα-δυο γιαουρτια βρε αδελφε...ετσι να δω το κεσεδακι να σκαει πανω στο κρεπαρισμενο μαλλι και να κυλαει πανω στην φτιασιδωμενη της αλογομουρη!!

Τεσπα.....

αυτα τα μπολικα κι απο εμενα...ειναι που εχω περιορισμενη προσβαση στο διαδικτυο μιας και δεν εχουμε ακομη συνδεση και μπαινουμε απο το on the go...

Σας φιλω ολες μια προς μια!!

Μαρία μου τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο. Δεν ξέρω αν διάβασες τα δικά μου με την δουλειά. Τώρα δουλεύω 8ωρο αν και θεωρούμε 4ωρη μέχρι να γίνει το μαγαζί από την μετακόμιση και θα τα πάρω άδειες λέει. Πότε όμως θα τα πάρω αυτό δεν μου είπε όταν Χριστούγεννα είναι full εποχή δεν μπορούμε ? Να τις έχω να τις καμαρώνω ?

Άντε γιατί πατάνε στην ανάγκη σου. Δεν πειράζει ήταν ένα καλο χαστούκι να αρχίσω να ψάχνομαι γενικά.

Ο άντρας μου φτιάχνει site θα το προσπαθήσει λίγο παραπάνω να τελειώσει το δικό μας με τα κοσμήματα και θα κινηθούμε προς τα εκεί.

Πλέον έχει ζήτηση το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για το γάλα έχεις δίκιο θα αρχίσω σιγά σιγά να του βάζω φρέσκο γιατί μεγάλωσε πλέον ακόμα σκόνη ?

Βανιλίτσααααα πες μας κανένα νέο ? πάρε ένα τεστάκι μην μας κρατάς και εμάς σε αγωνία.

Εγώ να δω έκανα τίποτα αυτό τον μήνα ή τζίφος ?

Με την κούραση της μετακόμισης δεν είχαμε αντοχές καθόλου. Σαν τα τούβλα πέφταμε οποτε ελπίζω να πέτυχα τις σωστές μέρες.

Είναι και ο Αντώνης τερατάκι σε ησυχία δεν σε αφήνει.

Αυτά τα δικά μας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ροζ μου να μην αγχωνεσαι γιατι ετσι δεν θα κανεις τιποτα.

Περασαμε τελεια προχθες και φυσικα θα το ξαναεπαναλαβουμε

παμε σαββατο πουθενα?? ελπιζω μονο να μην φυγω:tongue:

Περασα τελεια Σπετσες...

Εγω εμαθα για την ρουλα αλλα δεν σας λεω νιανια νιανιανια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ααα, ετσι μπορώ, απλα αυτο το σκ ολο εβγαινα, βγήκα με σας, πηγα για ποτο την παρασκευή το βραδυ με μια φιλη μου, πηγα για καφε με αλλες φιλες μου το σαββατο, και μου το επαιζε λιγο βαρύς ο νίκος την κυριακή, οποτε δεν του λεω να ξαναβγω μονη το σκ με την καμία.

για κανα πρωινο ομως με τα μικρα ειμαι μεσα εννοειται

4Rnfp3.png

Καλημερουδιαααααα!!!!

Τι κανουτε???

Τα νεα μου:Πηγα εκανα χοριακη....0!!!

ουφ λεω.....:tongue:;)

εχει πεσει πολυ ο αιματοκριτης σιδηρο κτλ....αδυνατισα αποτομα και αλλαξε ο μεταβολισμος!!!Τρελαθηκαν οι ορμονουλες μου!!!

και μολις τα εμαθα ολα αυτα τσουπ......ηρθε!!!ηταν και απο το αγχος μου!!!

Εγω μεσα ειμαι για οτι πειτε!!Σαββατο πρωι θα παμε να κλεισω να βαπτιστικα...στην Γλυφαδα!!

αλλα θα ειναι και ο αντρα μου μαζι...

:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ωραια, θέλετε να παμε κανα baloux και μόλις τελειώσεις να έρθεις να μας βρεις? Φεύγει ο άντρας σου και σε ανεβάζω εγω, αλλα αν εχεις παιδί δεν θα εχω καθισματακι γιατι θα έχω την Ιλιάνα

Παντως σε είχα σίγουρη για εγκυμοσύνη, γι αυτό σε πείραζα την παρασκευή.

Αφου δεν το ήθελες σε αυτή τη φάση, καλύτερα τοτε.

4Rnfp3.png

έλα ρε βανιλιώ μου αρνητικό ?

χαχα πλάκα κάνω αφού δεν το ήθελες σε αυτή την φάση καλά έγινε.

πάντως εγώ μετά την τελευταία αδικαιολόγητη καθυστέρηση 6 ημερών που είχα τον προηγούμενο μήνα συνειδητοποίησα ότι θέλω δεύτερο. Αφού στεναχωρήθηκα λίγο που μου ήρθαν μετά από 6 μέρες που είχα αρχίσει να το χωνεύω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειμαι...πολυ κουρασμεεενηηηηη!!!

Δεν καθεται πουθενα για πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!

ρε τι βολτες ρε τι καροτσαδα....τιποτααααααα!!!!!!!!!!!

που να κανεις και δευτερο?????????????!!!!!!

:rolleyes::shock:

Ροζ πρεπει να προσεχεις αν θελεις για μπεμπε!!!!

Να μη σηκωνεις αποτομα τον Αντωνακη...γιατι ποτε δεν ξερεις!!!

Τελικα θα βρεθουμε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρούλα μου σε καταλαβαίνω για την κούραση και εμένα τρέχει όλη μέρα δεν σταματά ποτέ

ναι και εγώ το σκεφτομουνα αυτό με την αγκαλιά που είπες και εσύ χθες

αν δηλαδή είμαι έγκυος τώρα πρέπει να προσέχω

μια εβδομάδα έμεινε ακόμα και θα δούμε αν έρθει ή όχι

εσείς όταν έγινε η σύλληψη νιώσατε κάτι ? σαν σφάχτης ρε παιδί μου κάτι σαν κράμπα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ρούλα μου σε καταλαβαίνω για την κούραση και εμένα τρέχει όλη μέρα δεν σταματά ποτέ

ναι και εγώ το σκεφτομουνα αυτό με την αγκαλιά που είπες και εσύ χθες

αν δηλαδή είμαι έγκυος τώρα πρέπει να προσέχω

μια εβδομάδα έμεινε ακόμα και θα δούμε αν έρθει ή όχι

εσείς όταν έγινε η σύλληψη νιώσατε κάτι ? σαν σφάχτης ρε παιδί μου κάτι σαν κράμπα

αρχισαμε τα γνωστα εεεε????τα συμπτωματααα χιχιχι!!

εγω παντως και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος το καταλαβαινα αμεσως!!!Προαισθημα!!

μεσα μου δηλ ηξερα οτι ημουν!!Και οπως λεγαμε και με τα κοριτσια προχθες ειχα το προαισθημα οτι δεν θα παει καλα την πρωτη φορα ενω στο γιο μου απο την πρωτη στιγμη ηξερα πως θα γεννηθει!!!

Αχ φιλεναδα μου ευχομαι γρηγορα ενα θετικοτατο τεστακι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...