Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαινεις μετρο Ευαγγελισμος και κατεβαινεις Μετρο Νομισματοκοπειο.....και περνεις αστικο σε 3 λεπτακια εισαι εκει!!!

Ή κατεβαινεις μετρο Αγ. Παρασκευης και κανεις το ιδιο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

λεοφωρείο θα χρειαστεις σε οποια σταση και αν κατεβεις.

εγω θα σου προτεινα να κατεβεις νομισματοκοπειο γιατι εχει πιο πολλα λεοφωρεια που ανεβαινουν απ΄ οτι απο το σταθμο της αγιας παρασκευής (που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τον λενε ετσι, αφου ειναι αρκετα μακρια)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

εγω προτεινω να παμε στο davinci για να μην μετακινούμαστε, που ειναι πολυ ωραίο μαγαζί ενα λεπτο με τα ποδια απο την πλατεια.

Αχ, τι ωραίο ήταν αυτό που θα ερθετε εσείς απο δω.

4Rnfp3.png

κοριτσια πολυ φοβαιμαι οτι εγω θσα σας το χαλασω και δεν θα ερθω , μολις τωρα εμαθα οτι μας δινουν το σπιτι για Σπετσες και μαλλον θα φυγουμε απο παρασκευη .

ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗ ηθελα πολυ να σας δω αλλα ειναι κριμα να φυγουμε σαββατο θα χασουμε ολη την μερα .

Θα παρω την μπουμπου να της πω αν ειναι να βρεθειτε εσεις εε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αχ βρε Ποπακηηη γιατι??????και εισαι η ψυχη της τρελοπαρεας!!!!!

τελσπαντων να περασετε καλα!!!Η αληθεια ειναι πως ψαχναμε και μεις για Σπετσες αλλα δεν βρησκαμε τιποτα και ετσι το ξεχασαμε!!!εσεις που βρηκατε βρε θηρια??

Κοριτσια...Γιωτα Ολγα δεν μασαμε!!!βρησκομαστε εξω απο davinci!!!ok???

Ρε Τατιανα ελα και συ...και Jo ....???????!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλέ πάρτε και εμένα μαζί σας :(((((

βανιλιώ μου καθυστέρηση ακούω ? τώρα αν πω μακάρι να είναι ++++ θα είμαι κακιά ?

αχ φέρε την σε μένα αυτό τον μήνα :))))))

καλά να περάσετε τσουπρίτσες μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Βανιλιτσα εχει σπιτι μια φιλη μας ,μας ειχε πει οτι θα πηγαινε και το αναβαλαμε και σημερα με πηρε να μου πει οτι δεν θα παει και ετσι θα μας δωσει το σπιτι της .Ειναι στο λιγονερι τον οικισμο ειναι τελεια , πηγαινω συχνα.

Φευγω με των 8.30 προλαβαινω να πιουμε εναν καφε για δυο ωριτσες στο κεντρο ομως αν θελετε να βρεθουμε ολες .Συγνωμη βρε κοριτσια σας αλλαζω το προγραμμα αλλα και μενα τελευταια στιγμη μου το πε .

Βανιλιτσα λες????

βρε κοριτσια νιωθω ασχημα που το χαλασα για τα βορεια....

κεντρο που θελετε και τι ωρα σχολατε?

σιγα μωρε ποπη, τι ασχημα? αν συμφωνει και η βανιλιτσα το κανουμε τωρα κεντρο παλι, και αλλη φορά σε μας. Σιγά τα ωά.

Εγω σχολαω 5, με το μετρο υπολογιζω γυρω στις πεντεμιση με εξι παρα, να ειμαι κατω. Προτεινω παλι κολωνακι, για να βολεψει και το μετρο.

4Rnfp3.png

σιγα μωρε ποπη, τι ασχημα? αν συμφωνει και η βανιλιτσα το κανουμε τωρα κεντρο παλι, και αλλη φορά σε μας. Σιγά τα ωά.

Εγω σχολαω 5, με το μετρο υπολογιζω γυρω στις πεντεμιση με εξι παρα, να ειμαι κατω. Προτεινω παλι κολωνακι, για να βολεψει και το μετρο.

καλημερα κοριτσια!!!!

Εγω συμφωνω!!!Μεσα ειμαι!!

Ν α συναντηθουμε να σας πω τον πονο μου!!!Φοβαμαι να κανω τεστ!!!!

τα εχω παιξει!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...