Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου,

τι κανετε???

Επιτελους στην βαση μας,μετα απο τις διακοπες μας...Σημερα γυρισαμε στο σπιτι μας,να τακτοποιηθουμε κι εμεις...Με περιμενει πολυ τρεξιμο γιατι το σπιτι θελει πολλη δουλεια ακομη...

Ξεκιναω και σχολειο φετος.για την ακριβεια 1.09 παρουσιαστηκα αλλα στην ουσια απο αυριο μπαινω στον χορο που λενε γιατι κι αυτο το ΣΚ ειμασταν σε γαμο εκτος Αγρινιου....για πρωτη φορα χωρις το παιδι μαζι μας...

Περασαμε πολυ καλα,διασκεδασαμε,ειδα φιλους που ειχα να δω χρονια πολλα και ξενυχτησαμε χωρις να εχουμε εγνοια το πρωι...

Η μικρη εμεινε με την γιαγια της και περασε πολυ καλα οποτε both sides ειμασταν ευχαριστημενοι...

Ροζακι μου,με το καλο να γινει η επιθυμια σου πραγματικοτητα και να χαρισεις ενα αδελφακι στον Αντωνελο.Απο εμενα εχεις ολη την θετικη μου ενεργεια ωστε να μεινεις αμεσα εγκυος και να εχουν 2 χρονια διαφορα τα μικρα σου και οχι 2.5 χαχα!!!

Εχεις δικιο που λες οτι εχουν αναγκη απο παιδικες παρουσιες τα παιδια μας,βλεπω την Πηνελοπη πως κανει με τα αλλα παιδια,τα αγκαλιαζει,τα χαιδευει,τσιριζει απο χαρα και φωναζει "μπεμπη,μπεμπη",τρεχει να τα αγγιξει...(μερικα παιδακια δεν ανταποκρινονται στην καλη της διαθεση και το βλεπω το καημενο και το λυπαμαι,αν και η ιδια δεν πτοειται ουτε στεναχωριεται)...Αντε,μακαρι λοιπον να κανεις εσυ την αρχη..και μετα να ακολουθησει κι οποια αλλη θελει.Εγω οπως και η Βανιλιτσα θα δω πρωτα να παει 2 χρονων η μικρη και μετα...

Οσο για την δουλεια,ολοι ειμαστε σε δυσκολη θεση...εγω ειχα 120 ευρω μειον αυτον τον μηνα και τον επομενο θα εχω περισσοτερα,εχουμε ξεφραγκιαστει λογω σπιτιου και δεν υπαρχει και αποθεμα.Θα μου πεις ειναι σταθερη δουλεια αλλα τι να το κανω που θα φτασω να εχω εναν μισθο της πεινας????Και τα εξοδα τρεχουν και αυξανονται???Ευτυχως που υπαρχουν και οι γονεις μας και απο την καλη τους καρδια και θεληση βοηθανε σε πολλα!!Να βρασω το διαβασμα,τις σπουδες και την προσπαθεια μου που δεν εχουν αντικρισμα....Ας μην μιλησω για τις συνθηκες εργασιας πλεον....νιωθω οτι ειμαστε σε εκπαιδευτικο μεσαιωνα,αντι να κανουμε βηματα μπροστα η παιδεια μας παει με τα 1000 οπισθεν...Τεσπα,ας μην ψυχοπλακωνομαστε...

Κατα τα αλλα,η Πηνελοπη οπως εχω ξαναπει μεγαλωνει,ζωηρευει και γενικα μας τρεχει..Κι εμεις απο κιλα ειμαστε στα 12 και 86 ποντους ηταν πριν κανενα 2 μηνο,τωρα ξανα στην παιδιατρο τελος Σεπτεμβρη θα παμε!Το στομα της παει ροδανι,και συνεννοουμαστε απολυτα μαζι της.Θελει να τρωει και μονη της αλλα δεν την αφηνω γιατι αργει οπως ειναι λογικο εκτος αν εχουμε κανενα ευκολο φαγητο που μπορει να το πιασει με τα χερια της...

Τωρα που επιστρεψαμε και καθε κατεργαργης στον παγκο του,θα τα λεμε συχνοτερα ελπιζω!!!Σας φιλω ολες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,

τι κανετε???

Επιτελους στην βαση μας,μετα απο τις διακοπες μας...Σημερα γυρισαμε στο σπιτι μας,να τακτοποιηθουμε κι εμεις...Με περιμενει πολυ τρεξιμο γιατι το σπιτι θελει πολλη δουλεια ακομη...

Ξεκιναω και σχολειο φετος.για την ακριβεια 1.09 παρουσιαστηκα αλλα στην ουσια απο αυριο μπαινω στον χορο που λενε γιατι κι αυτο το ΣΚ ειμασταν σε γαμο εκτος Αγρινιου....για πρωτη φορα χωρις το παιδι μαζι μας...

Περασαμε πολυ καλα,διασκεδασαμε,ειδα φιλους που ειχα να δω χρονια πολλα και ξενυχτησαμε χωρις να εχουμε εγνοια το πρωι...

Η μικρη εμεινε με την γιαγια της και περασε πολυ καλα οποτε both sides ειμασταν ευχαριστημενοι...

Ροζακι μου,με το καλο να γινει η επιθυμια σου πραγματικοτητα και να χαρισεις ενα αδελφακι στον Αντωνελο.Απο εμενα εχεις ολη την θετικη μου ενεργεια ωστε να μεινεις αμεσα εγκυος και να εχουν 2 χρονια διαφορα τα μικρα σου και οχι 2.5 χαχα!!!

Εχεις δικιο που λες οτι εχουν αναγκη απο παιδικες παρουσιες τα παιδια μας,βλεπω την Πηνελοπη πως κανει με τα αλλα παιδια,τα αγκαλιαζει,τα χαιδευει,τσιριζει απο χαρα και φωναζει "μπεμπη,μπεμπη",τρεχει να τα αγγιξει...(μερικα παιδακια δεν ανταποκρινονται στην καλη της διαθεση και το βλεπω το καημενο και το λυπαμαι,αν και η ιδια δεν πτοειται ουτε στεναχωριεται)...Αντε,μακαρι λοιπον να κανεις εσυ την αρχη..και μετα να ακολουθησει κι οποια αλλη θελει.Εγω οπως και η Βανιλιτσα θα δω πρωτα να παει 2 χρονων η μικρη και μετα...

Οσο για την δουλεια,ολοι ειμαστε σε δυσκολη θεση...εγω ειχα 120 ευρω μειον αυτον τον μηνα και τον επομενο θα εχω περισσοτερα,εχουμε ξεφραγκιαστει λογω σπιτιου και δεν υπαρχει και αποθεμα.Θα μου πεις ειναι σταθερη δουλεια αλλα τι να το κανω που θα φτασω να εχω εναν μισθο της πεινας????Και τα εξοδα τρεχουν και αυξανονται???Ευτυχως που υπαρχουν και οι γονεις μας και απο την καλη τους καρδια και θεληση βοηθανε σε πολλα!!Να βρασω το διαβασμα,τις σπουδες και την προσπαθεια μου που δεν εχουν αντικρισμα....Ας μην μιλησω για τις συνθηκες εργασιας πλεον....νιωθω οτι ειμαστε σε εκπαιδευτικο μεσαιωνα,αντι να κανουμε βηματα μπροστα η παιδεια μας παει με τα 1000 οπισθεν...Τεσπα,ας μην ψυχοπλακωνομαστε...

Κατα τα αλλα,η Πηνελοπη οπως εχω ξαναπει μεγαλωνει,ζωηρευει και γενικα μας τρεχει..Κι εμεις απο κιλα ειμαστε στα 12 και 86 ποντους ηταν πριν κανενα 2 μηνο,τωρα ξανα στην παιδιατρο τελος Σεπτεμβρη θα παμε!Το στομα της παει ροδανι,και συνεννοουμαστε απολυτα μαζι της.Θελει να τρωει και μονη της αλλα δεν την αφηνω γιατι αργει οπως ειναι λογικο εκτος αν εχουμε κανενα ευκολο φαγητο που μπορει να το πιασει με τα χερια της...

Τωρα που επιστρεψαμε και καθε κατεργαργης στον παγκο του,θα τα λεμε συχνοτερα ελπιζω!!!Σας φιλω ολες!!

Ποσο ιδια ειναι τα παιδακια μας....

και μενα τρεχει ο καημενος τα αγκαλιαζει τους μιλαει αλλα ....ειναι μερικα που δεν ανταποκρινονται!!

Ποπη .....για λεγε ποτε????Εγω ειμαι Εξαρχεια ...εσυ Κολωνακι ...Το Γιωτακι??

Βρε παιδια η Mara που ειναι ??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

και μενα μια χαρα!!!

Ας ερθουν και οι νοτιες μια φορα σε μας!!!!

Ποπακι περνεις Μετρο Ευαγγελισμος και κατεβαινεις Νομισματοκοπειο.Σε 2 λεπτακια με αστικο εισαι Αγια .Για την Μπουμπου δεν λεω ειναι τα μερη της!!!

Αραγε που να ειναι το Φιφακι μας να ερθει???:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια για πια μερα λετε??

κκαι η δικια μου κανει σαν τρελη για μωρα ιδιως για αγορακια :D, απο την χαρα της μια μερα χτυπησε τα χερια της τοσο δυνατα στο τσιμεντο που απορησαμε πως δεν εσπασαν .Τα αγαπαει πολυ και δινει και τα πραγματα της .Εσας δινουν ? χαρισαμε σχεδον ολα τα κουβαδακια μας στις διακοπες .

Βρε μαρσολαν και μενα τρωει μονη της και εκανα αγωνα για να της δωσω κουταλι στις διακοπες να φαει γιαουρτακι ή σουπα κακαβια .Την βαζει η πεθερα μου να τρωει με τα χερια και εχουμε καταντησει γυφτακια :tongue:

Μου λειπει πολυ τα πρωινα και ξερω οτι της λειπω και εγω αλλα δεν γινεται και διαφορετικα και ευτυχως να λεμε που εχουμε και δουλεια.Αλλα τελικα οντως δεν ζεις το παιδι οταν εργαζεσαι .

Ροζ εχει ερθει το ειδοποιητηριο αλλα ελειπα , μια απο αυτες τις μερες θα παω .

θα σου στειλω μνμ για το βραχιολακι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω αυριο δεν μπορω γιατι δεν μπορει να κρατησει κανεις απογευμα την μικρη , μαλλον θα μπορεσω παρασκευη και σκ γιατι δεν βλεπω να φευγουμε .Θα παρεις και την μικρη μαζι ?

Διαφημίσεις

οχι, ουτε αν πουμε για αύριο ούτε για την παρασκευή

Καλημερουδιαααααα

Δεν εχω αδιαθετηση...........:rolleyes:3 μερες........καθυστερηση!!!!!Θελω ομως να αδιαθετησωωωω....!!!!

Παμε Σαββατο σε καμια παραλιααα!!!!Ραφηνα-Π.ραφτηηη-- ???

ειναι μακρια για τις Νοτιες....

Εγω κοριτσια τον μικρο δεν θα τον παρωωωω....δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι!!!!

εκτος και αν ερθουν και οι αντρες μας ....τοτε τον παιρνω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Λοιπον η μπουμπου μπορει σιγουρα για παρασκευη απογευμα στην Αγια παρασκευη .Οποτε ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6,30-7 σας βολευει??

Πειτε μου που να κατεβω με μετρο εγω ...

φιλακια

ανυπομονω ν α σας δω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...