Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια ...τι κανετε??

εμεις γυρισαμε χθες αλλα δουλεια απο Δευτερα!!!οποια ειναι αθηνα ας κανονισουμε για κανενα καφεδακο!!!!!

Βρε κοριτσια σας ακουω που λετε οτι τους δινετε τα παντα και σε μπουκιτσες και ζηλευω!!!εμενα ο ντοκτορ μου ειπε οχι ακομη μπουκιτσες γιατι απο πνιγμω μεχρι και τραχειοστομη εχουν κανει σε ενος χρονου μπεμπε!!!απο γλυκα δεν του δινω τιποτα αλλα λιγο αλατακι που και που βαζω!!!Εχει 4 δοντακια πανω και αλλα τοσα κατω!!!Γαλα σε σκονη και δεν σκεφτομαι να το αλλαξω για κανα 6μηνο ακομη....δεν υπαρχει και λογος!!!εμβολιο εχουμε σε καμια βδομαδα...επισης δεν περπαταμε ακομη μοναχα κρατωντας τον απο το χερακι!!!

Καναμε και πολλα μπανακια.....και εχει μαυρισει λιγακι...

marsolanaki μου.....ηρεμησε τωρα...ποτε θα μας ερθεις????

zwza η κορη σου ειναι μια κουκλααα εχω ν α σου πω!!!!!

φιλακια σε ολες σαςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa Μου εμείς έχουμε 15 δόντια και εμένα θα φάει σε λίγο άσε που δεν τα έκοψα εγώ τα αλεσμένα αλλά ο ίδιος ούτε να τα δει.

Από περπάτημα και εμείς ακόμα με το χέρι παμε πότε θα περπατήσει ρε παιδί μου.

Για εμβόλιο το έχουμε παρά χ....ει έπρεπε να το είχαμε κανει αλλά μια η γαστρεντερίτιδα μας πήγε πίσω και τώρα από μέρα σε μέρα το πάμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα η δικια μου τρωει τα παντα πλεον , το μονο που δινω αλεσμενο ειναι η φρουτοκρεμα που δεν της την κοβω γιατι κανει καλο να τρωει ολα αυτα τα φρουτα μαζι .

Κοριτσια προχθες επαθα σοκ , χτυπησε την μυτουλα της και νομιζα οτι την εσπασε καο οτι ο αντρα ςμου την εβαλε μεσα με το χερι .Μου ειπε οτι ηταν η ιδεα μου αυτο που ειδα αλλα δεν τον πιστευω ,γιατι ψιλοσακαριστικα παντως η μικρη ειναι μια χαρα μετα απο αυτο δεν πονουσε μετα δηλαδη .Απλα εχω καπως ενα αγχος μηπως επρεπε να παμε να την δει κανα ωριλα

Αυριο φευγουμε , ετοιμαζουμε βαλιτσες ολοι μαζι και οπου μας βγαλει ....θελω πολυ να ξεφυγω λιγο να ξεκουραστω.

αυταααα.

Ροζ μου ερωτευμενο μου ωραια τραγουδακια στο φεις.

βανιλιτσα πολλα φιλακια , αυτη την εβδομαδα δεν μπορω απο την αλλη αν μπορεις και εσυ και αν θελετε ξεκιναμε να πηγαινουμε σαββατα μπαλουχ με μωρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

πλάκα κάνεις φαίρυ ? αμαν τελικά είναι πιο επικίνδυνο να περπατάνε μόνα τους. Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε. Μην στεναχωριέσαι αν είχε κάτι θα έκλαιγε από τον πόνο. Μια χαρά είναι.

χαχα ερωτευμένη ? ναι είμαι ερωτευμένη με πολλά πράγματα στην ζωή μου. Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε ? χιχι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσιααααα μου

τι κανετε?

εμεις γυρισαμε παρασκευή βράδυ απο διακοπες, σκ τακτοποιηθηκαμε και απο χτες επιστρεψαμε ολοι στις υποχρεώσεις μας. Εμεις δουλεια, και η Ιλιανα σχολειο.

Περασαμε πολυ ωραια στις διακοπες μας, ξεκουραστήκαμε, χαλαρώσαμε, δεθήκαμε, λυσσαξαμε, μαυρίσαμε, όλα τα κάναμε.

Ελπιζω να περασατε κι εσείς ωραία.

4Rnfp3.png

καλημέρα τσούπρες

τι έγινε βρε παιδιά γιατί καμία δεν μπαίνει να γράψει τα νέα της

που πήγαμε όλες ?

Ρούλα μου χρόνια πολλά και από εδώ να είσαι πολύχρονη και γερή πάντα να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

τα δικά μου νέα, λοιπόν το αφεντικό μου απο 1 του μήνα μου ζητά να γινω part time γιατί λέει δεν τα βγάζει πέρα. για ένα διάστημα. τώρα δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς αλλά δεν θέλω να το πάρω στα σοβαρά. το αφήνω στο φλου προς το παρών

ο αντώνης μεγαλώνει είναι 12 κιλά και 81,5 πόντους με βάση την χθεσινή μέτρηση μας.

και το σημαντικότερο ξεκινάω προσπάθειες για δεύτερο.

χιχι ευχυθείτε μου καλή τύχη !!!!

φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ελα ρεεεε, αυτά ειναι πολυ ωραία νέα. Μπράβο (για το δεύτερο παιδί λεω)

Για το άλλο ροζ μου, οτι γίνει έγινε, δεν ειναι στο χέρι σου. Αστο και θα δεις αν θα στο ξαναπεί. Απο 1η εννοεί από μεθαύριο δηλαδη? Αν ναι, μαλλον ρωτα τον στα ίσια να ξερεις κι εσύ τι θα κάνεις δλδ

Ο αντωνάκης εχει παραμεγαλώσει μου φαίνεται. 12 κιλά και 84 πόντους είναι και η Ιλιάνα, η οποία πλέον εχει εξελιχθεί σε παιδάκι. Μιλάει κανονικότατα, τραγουδάει, εκμεταλλεύεται τα πάντα, αντιγράφει τα πάντα, πονηρεύει... και ετοιμαζεται να κόψει και την πάνα (το σημαντικότερο), και να αρχισει απο σήμερα (ισως) να κοιμαται σε κρεβάτι. Τέλος η κούνια, πάνε και οι πρωινες αγκαλιές... τωρα θα κατεβαίνει μόνη της από το κρεβάτι της.

Αυτα τα νεα μας.

Αντε εχει δικιο η ροζ, ξαναμαζευτείτε. Αντε να κανονισουμε και καμια συναντηση για καϊφεεεεε

4Rnfp3.png

smouts Μου ναι είπαμε να δοκιμάσουμε πάλι για δεύτερο παιδάκι

νομίζω οτι ο Αντωνάκης μεγάλωσε άρχισε να κάνει σαν τρελός με τα παιδάκια φαίνεται ότι θέλει παρέα.

όλη μέρα με ενήλικες είναι ο καημένος.

θέλω την θετική σας ενέργεια και τύχη να πάνε όλα καλά και σύντομα να έχουμε νέα.

όσο για την δουλειά μου είπε προσωρινά αλλά για ένα διάστημα θα μου κρατήσει την σύμβαση και τα ένσημα. Αυτό δεν το κατάλαβα γιατί. Μήπως με προστατεύει ο νόμος μέχρι τους 18 μήνες ?

πρέπει να πάρω την επιθεώρηση να μάθω.

γιατί δεν το κάνει απο ανθρωπιά αυτό είναι στανταρ.

αλλάζουμε μαγαζί και έχει τρελή δουλειά πάνω στην τρέλα μου ζητάει να γίνω παρτ ταιμ αυτό δεν κατάλαβα. ποιος θα κάνει όλη την δουλειά ?

θα φανεί εγώ από αύριο λογικά είμαι παρτ ταιμ αλλά έχω και το μειωμένο μου. δηλαδή 3 ώρες την μέρα.

και όπως είπαμε πίσω όλες στις θέσεις σας τώρααααα

σμουτς η Ιλιάνα είναι μια κούκλα , σκέτη γλύκα. Στις φωτό δεν ήξερα που να πρωτο σχολιάσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεε τι ωραια νεα ειναι αυτααααα?????Μπραβο Γωγω μου κανε την αρχη να περνουμε σειραααα!!!!Και γω θελω δευτερο .....ο μικρος μου περπατησε ....τρεχει κιολας....φοβαμαι πολυ σα μεθυσμενο παει ωρες ωρες....τρεμω μη τσακιστει!!!

Μολις κλεισει τα δυο ....πρωτα ο Θεος ξεκιναω και γω!!!!Εγω ειμαι μοναχοπαιδι και μπορω να καταλαβω την μοναξια που νιωθει ενα παιδακι!!!!

Βρε κοριτσια παμε για ενα καφε......ελατε να κανονισουμε!!!!Τι λετε για Μοναστηρακιιιι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρούλα μου αλήθεια περπατήσατε ? έλα και εγώ έλεγα δεν θα είμαστε τελευταίοι.

Ακόμα με το χέρι πάει, είναι απίστευτα φοβητσιάρης ενώ περπατάει κανονικά φοβάται να αφήσει το χέρι του.

Όσο για το δεύτερο ναι είμαστε σε προσπάθεια από αυτό τον μήνα να δούμε τώρα τι θα γίνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσιαααααα τι κανετε?? εμεις γυρισαμε απο ελαφονησο , σπαρτη και ενα φοβερο τουρ που καναμε .Περασαμε παρα πολυ ωραια .Η μικρη δε , δεν συμμαζευεται , οχι απλα τρεχει , σπινταρει .Εχει παρει τα γονιδια του πατερα της και ειναι φοβερα γρηγορη .Φυσικα μας εβγαλε off ξεροι πεφταμε με τοσο κυνηγη.Με το φαγητο δεν δυσκολευτηκαμε καθολου τρωει τα παντα σαν μεγαλος ανθρωπος μεχρι αστακο εφαγε .της εχω ανεβασει πολυ τα στανταρ της , σε 5 νησια η κυρια ......

roz μου τι ωραια νεα , με το καλο σου ευχομαι καλυτερα να ειναι μαζι τα ηλικιακα τα παιδια , θα κουραστεις λιγο αλλα θα ειναι μαζι και θα εχεις ξεμπερδεψει σε 3,4 ,5 12 χρονια χαχαχα πλακα κανω , εχεις τους δικους σου και εχεις μεγαλη βοηθεια και ειναι σημαντικο πολυ αυτο .

Οσο για την δουλεια βρε μπας και εχει μυριστει το αφεντικο οτι πας για δευτερο? σε καλυπτουν αυτα τα ενσημα για να κατσεις? πρεπει να το δεις .

Ρουλα ναι αν θελετε κανονιζουμε μες στην εβδομαδα , ισως φυγω την παρασκευη παλι για κανα νησακι γι αυτο δεν λεω με σιγουρια για σκ ;)

απο αυριο δουλεια αχ πως θα παω ....εχει χαλασει και το νυχι . εχω γινει σαν φρεγατα απο το πολυ φαγητο ....

Βρηκα γυμναστηριο με παιδοτοπο οποτε νομιζω οτι θα γινουμε λιγο πιο ανεξαρτητες εγω και η ανδριανουλα γιατι δεν θελω να βασιζομαι συνεχεια σε αλλους .Μονο που εχω ενδυασμους για το αν ειναι πολυ μικρη για παιδοτοπο για να μην χτυπησει περισσοτερο .

Παντως ολοι μου την εκαναν για μεγαλυτερη ετσι οπως τρεχει και ολοι της μιλαγαν και την ρωτουσαν να τους πει το ονομα της ....καλε τους ελεγα 15 μηνων ειναι ....

αντε θα τα λεμε τωρα ..

αααααα ροζ μου εσπασε το βραχιολακι μου θα σου πω να μου φτιαξεις παλι ενα ...η ανδριανουλα το φοραει συνεχεια στο ποδι και ειναι tredy οπως η μανα της χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy Mου το αφεντικό μου δεν έχει καταλάβει τίποτα για δευτερο . πήρα την επιθεώρηση και μου είπαν οτι δεν μπορεί με τίποτα να μου αλλάξει την σύμβαση όχι γιατί με προστατεύει ως μάνα ο νόμος αλλά γενικώς δεν μπορεί να μου την αλλάξει. Πρέπει να γίνει μια διαδικασία και να αποδείξει ότι δεν έχει καθόλου έσοδα. και φυσικά αυτό που μου είπε παρτ ταιμ πενθήμερο δεν υπάρχει μου είπε. το παρτ ταιμ είναι λιγότερες μέρες.

Θα δω πως θα πάνε τα πράγματα με την μετακόμιση να τελειώνει αυτό και θα του τα πω.

Εμείς έχουμε πάρει ποδήλατα και αλωνίζουμε όλη την πόλη και τα πόδια μου γίνονται πέτρα λέμε.

Ιδρώτας με του κιλό. κάνουμε στάσεις για σπαστό καφέ και συνεχίζουμε.

Ο Αντωνάκης μπορεί να μην περπατάει μονος ακόμα αλλά από κουβέντες άλλο τίποτα.

λέει μαμά κακά, λέει καμπάνα, καπάκι, μπάλα , λάμπα και μιμείται ότι μα ότι λέμε.

Έχει απίστευτο γέλιο.

Νομίζω θα μιλήσει πριν περπατήσει χαχα

όσο για το δεύτερο νομίζω είναι ο κατάλληλος χρόνος. Ο Αντώνης θα είναι 2,5 ετών όσο εγώ με την αδερφή μου την μεγάλη δηλαδή.

Φαίρυ μου όποτε θέλεις μου λες για το βραχιολάκι σου πιο έσπασε ?

Τα σκουλαρίκια σου ήρθαν ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Έλα Patras' calling!!!

Τελευταία νεά από το παστακόσπιτο...ο πάστας έχει χάσει 16 κιλά σε 2 μήνες:-(:sad::-(, έχει φάει το χ#σιμο του από εμένα και μετα απότ ηλέφωνο μου(εμ, δεν καταλαβαίνε αλλιώς) στην διατροφολόγο του(σημειωτέον πάνε και τα πεθερικά μπυ εκεί μη χεσ...) μπήκε ξανά σε κανονικά φαγητά για να αποκτησει κιλά μην μου πέσει πυθενα...το θεματακι με το σακχαρο δεν είναι τόσο σημαντικό όταν γίνεται κάποιος εντελώς ανορεξικός.'εχουν μπει τα μαγουλάκια του μέσα και τα πήρα μια μέρα αγρίως(γιατί οι δικοί του σου λένε "τι; να τσακωθούμε μαζί του¨αν είναι δυνατόν!) και του τα έχωσα κανονικά οτι εάν έχει βάλει σκοπό να κάνει κακό στον εαυτό του να σηκωθεί και να πάει στην μάνα του...έβαλα και λίγο τα κλάματα(οχι από πουτ...το εννούσα δεν κοιμόμουν τις νύχτες) και σηκώθηκε και πήγε στη γιατρό ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....του έβαλε ένα πλήρες διατροφολόγιο και έχουμε ηρεμησει...

Ο Γιωργάκος βγάζει το 5ο δόντι μες σε 2 εβδομάδες και μας έχει τσακίσει...αλλά σαν τον πατέρα του δεν είναι....

Η ακατανόμαστη μας άφησε συξυλους ένα βράδυ να μην κρατησει ο παιδί για το επόμενο πρωίνο και έψαχνα συνυφάδες και αδερφές, γιατί είχα κλείσιμο μήνα και δεν μπορούσα να λείψω από την δουλειά...το έκανε γιατί έμαθε οτι θα πάει παιδίκο(τυχαίο:wink: και μας είπε οτι η κουνιάδα μου (22 χρονων μλκισμ) ήταν άρρωστη και φοβόταν μην της το γυρίσει σε πενυμονία....καλοκαιριάτικα...ο πάστας έγινε τουρμπο...εγώ; απλά, του είπα οτι αυτή δν ξαναβλέπει το παιδί, ούτε το ξανακρατάει, ουτε την μυρωδια του.....ααααμα πια....Αυτά

Κατα τα άλλα, ξεκινάμε παιδικό την Πέμπτη, εγώ πήρα 7 μέρες άδεια από την δουλειά, για να ξεκινήσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται....αμάν σεντόνι κι εγώ...σόρυ κορίτσια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...