Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Εγω της δινω πλεον μονο φρεσκο και της αρεσει παρα πολυ συγκεκριμενα της δινω το advance δεν δοκιμαζεις και κανα αλλο? τι σου πε ο γιατρος?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η γιατρός μου είπε οτι μπορώ να σταματήσω την σκόνη άνετα.

Αλλά μετά 10 μέρες από την τελευταία μέρα που ήταν άρωστος.

τώρα πέρασε ο καιρός και δοκίμασα να τού δώσω αλλά ούτε να το δοκιμάσει, το έβγαλε. τι άλλο μπορώ να πάρω, απο εβδομάδα θα πάμε για εμβόλιο και θα την ρωτήσω τι μπορώ να κάνω. εσύ το φρέσκο το βράζεις ή απλά το ζεσταίνεις ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το ζεσταινω λιγο .

Τι εννοεις το εβγαλε? το εφτυσε? μηπως εκαιγε? παρε και το νουνου Kids ή και το ολυμπος να δοκιμασει

οχι απλά έβγαλε το μπουκάλι απο το στόμα και δεν ήθελα να το ξανά βάλει

θα δοκιμάσω ξανά άλλο τώρα πήρα κουτί σκόνη το πρωί γιατί έπρεπε να φάει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπερα σε ολες σας!

Μπηκα για λιγο σφηνα να μαθω τα νεα σας...Εμεις ειμαστε διακοπες στο χωριο και θα κατσουμε καμποσο καιρο.Η Πηνελοπη δεν βγαινει απο το νερο με τιποτε,κλαιει με μαυρο δακρυ που λενε...ειτε απο μια πισινα που εχουμε στον κηπο ειτε απο την θαλασσα δινουμε μαχες για να την βγαλουμε....

Εμενα μου βγαινει ολη η κουραση απο την μετακομιση και το αγχος που τραβηξα μεχρι να ξεμπερδεψουμε...θελω ολο να κοιμαμαι και τιποτε αλλο!Χτες το βραδυ κατα τις 2 με επιασε ενας σφαχτης στην κοιλια και μιλαμε ξερναγα μεχρι τις 5.30 το πρωι..δεν ξερω τι ηταν αυτο,αν με πειραξε κατι ή αν ηταν ιωσουλα της στιγμης παντως τα ειδα ολα...θυμηθηκα την εγκυμουνη μου και μιλαμε φρικαρα!

Σημερα ειμαι καλυτερα αν και νιωθω λιγο αδυναμια...

Τεσπα,μην σας πρηζω αλλο με αυτα,περαστικα θα ειναι...

Η Πηνελοπη ειναι καλυτερα στο χερακι της,δεν την πονα και κανει απιστευτες ταρζανιες ρε σεις..σκαρφαλωνει οπου βρει,στο αλογακι που εχει ανεβαινει ολοκληρη επανω ορθια...παει,για το τσιρκο ειναι το παιδι μου!Οταν δεν της κανεις και το χατιρι σε κατι,εχει μια γκρινια αλλο πραγμα....Βεβαια τις τελευταιες μερες το παιδι περασε και πολλες αλλαγες...απο το ενα σπιτι στο αλλο,να μας βλεπει λιγο αλλα γενικα ειναι πολυ ζωηρη και κινητικη σε σημειο κουραστικο καποιες φορες...Ουτε κατα διανοια να καθισει ηρεμη να παιξει,θελει συνεχεια να τρεχει και να σκανταλευει...

Ροζακι,την αλλαγη στο γαλα δεν θα την κανεις μια κι εξω....Σιγα-σιγα...ξεκινα να αναμιγνυεις γαλα σκονη με φρεσκο ωστε να φτασεις καποια στιγμη να καταληξεις μονο στο φρεσκο!Το να δωσεις ετσι απο την μια στιγμη στην αλλη φρεσκο γαλα εκει που ο Αντωνης ετρωγε μονο σκονη δεν περναει σε ολα τα παιδια.Εγω της δινω Ολυμπος και οταν δεν βρισκω της δινω γαλα ενηλικων οχι παιδικα του στυλ advance...Επισης γιαουρτι οπως εχω ξαναγραψει τρωει προβειο και καποιες φορες για αλλαγη αγελαδινο Τοταλ...

Ρε σεις κοριτσια,πλεον που εχουν χρονισει μπορουν να τρωνε τα παντα...Εγω της δινω και αλατι και ζαχαρη(αυτην πιο περιορισμενα),και τρωει ολες τις τροφες που τρωμε κι εμεις κανονικα.Ειναι μια χαρα στα κιλα της και στο υψος της και δεν ανησυχω καθολου για το πως θα εξελιχθει...Επισης οταν θελω να γλυκανω καποιο φαγητο οπως το γιαουρτι της βαζω μελακι και ειναι τελεια.Βασικα δεν εχει κολληματα με το φαι και τα απαγορευμενα,καλα γαριδακια δεν θα της δωσω ποτε οσο ειναι στα χερια μου,αλλα παγωτακι οποτε εχουμε στο σπιτι και κρεμουλες γλυκες της δινω.Τα αγοραζω ομως απο ζαχαροπλαστειο και γαλαταδικο της γειτονιας μας που ξερω οτι φτιαχνουν πολυ καλα πραγματα,προσεγμενα και καθαρα και δεν φοβαμαι!Παντως εμεις κανουμε 5 γευματα...γαλα πρωι-βραδυ κι ενδιαμεσα φρουτοκρεμα,μεσημεριανο και απογευματινο.Τωρα που ειμαστε στο χωριο της δινω απογευματινο γιαουρτι με συκα...τρελλα ειναι!Και γενικα προσπαθω να εχει ποικιλια τροφων και πλεον δεν της δινω και ξεχωριστο φαγητο παρα σπανια...τρωει οτι κι εμεις,πατημενο ή χοντροαλεσμενο αναλογα το προιον ή και μπουκια-μπουκια!!

Αυτα απο εμενα....

Σας φιλω και να περνατε καλα!

Διαφημίσεις

Μαρία μου χάθηκες και εσύ να μπαίνεις να μαθαίνουμε νέα έστω και απο το χωριό.

Σε ψάχνω και για κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τα πράγματα αλλά αφού μου λες είσαι στο χωριό ποιος θα τα παραλάβει οπότε θα περιμένω να γυρίσεις για να τα στείλω.

Από φαγητό εμένα αν δει ντομάτα στο τραπέζι τελείωσε δεν θέλει τίποτα άλλο.

Όλη μέρα με ντομάτα και φρούτα είναι , άτιμος ρε παιδί μου. Την ντομάτα την κρατάει με τα χέρια του και την τρώει σαν φρούτο.

Ροδάκινο και αχλάδι επίσης. Γίνεται να την βγάζει με φρούτα και ντομάτα ?

Για μεσημεριανό του δίνω και εγώ από το δικό μας αλλά μόλις δει την χωριάτικη τέλος το φαγητό. Ντομάτα και μόνο. Κάνει να τρώει και τόσο ντομάτα ?

Γιαούρτι δοκίμασα αγελαδινό έφαγε λίγες κουταλιές μόνο. Γενικά δεν τρώει πολύ και από γεύματα δεν μπορώ να μετρήσω γιατί μπορεί να φάει και 3-4 φρούτα κατά την διάρκεια της μερας. Όχι φρουτόκρεμα έτσι στο χέρι.

Γενικά δεν ξέρω τι να του κάνω να φάει ρε παιδί μου. Πρέπει να είναι και ιδιότροπος δεν εξηγείται αλλιώς.

Τα ρούχα και τα μπιμπερό τους τα πλένετε ακόμα με προδερμ ? Εγώ ναι μήπως πρέπει να τα κόψουμε και αυτά σιγά σιγά ?

Μαρία μου περαστικά σου κιόλας από την κούραση και την υπερένταση ήταν σίγουρα. Κοίτα να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς.

Φιλιά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζακι,μολις σημερα ειδα το μνμ στο φατσοβιβλιο και σου απανταω εδω οτι τα χρωματα που ειχε ηταν ολα σε αποχρωσεις του πρασινου αλλα πιο ανοιχτα κι αλλα πιο σκουρα..Τωρα δεν θυμαμαι αλλες λεπτομερειες αλλα κανε οτι νομιζεις.Τα πραγματα να μου τα στειλεις 1 Σεπτεμβρη και μετα γιατι μεχρι τις 30 θα ειμαι στο χωριο οποτε δεν θα υπαρχει ανθρωπος να παραλαβει πιο πριν!

Μια χαρα ειναι η ντοματα για τον Αντωνη,οσο και να τρωει δεν θα παθει τιποτε,Τωρα ειναι κι εποχης και δεν υπαρχει κανενα θεμα,οταν χειμωνιασει να του την κοψετε γιατι οσο να ειναι οι ντοματες ειναι ψιλοχαλια τοτε!Τωρα ας τρωει οση θελει,κι η Πηνελοπη ξετρελλαινεται και για ντοματα,τυρι και αγγουρι αλλα ιδιως το τελευταιο δεν της το πολυδινω γιατι ειναι επικινδυνο να πνιγει,ειναι σκληρο το ατιμο!

Βασικα μην σκας πολυ,μια χαρα τρωει το παιδι εχει και 15 δοντια εμεις μονο 8 ακομη αλλα μια χαρα τα κανονιζουμε ολα!Να του δινετε οτι εχετε κι εσεις,δεν χρειαζεται ξεχωριστα.Εμεις εχτες ειχαμε μακαροναδα με φρεσκια σαλτσα ντοματας και πιπεριες απο τον κηπο...εε,της εδωσα το ιδιο απλα εκοψα πολυ λεπτα τα μακαρονια γιατι ηταν σπαγγετι.Μια χαρα το εφαγε και τερμα η υποθεση.Σημερα φτιαχνω μπριζολιτσες χοιρινες στον φουρνο,μια απο αυτες ειναι για την Πηνελοπη...απλα επειδη ειναι χοιρινο θα την χοντρολεσω με ντοματουλα και θα τριψω και λιγο τυρακι κι ετοιμο το μεσημεριανο!

Το βραδυ θα δουμε τι θα της δωσω,μαλλον το κλασσικο γιαουρτακι της με συκαλακια...τωρα που εχουμε απο την συκια μας ειναι ευκαιρια να τρωει γιατι ειναι πολυ θρεπτικα και δυναμωτικα!

Οσο για τα ρουχα τα πλενω ακομη ξεχωριστα με περσιλ γιατι μου αρεσει η μυρωδια και επισης με βολευει να ξερω τι ρουχα της εχουν απομεινει αλλα τα μπιμπερω απο τοτε που χρονισε και μετα τα πλενω με κανονικο απορρυπαντικο πιατων.

Εδω στο χωριο εχουμε το on the go αλλα δεν πολυμπαινω γιατι δεν ειναι απεριοριστο οποτε μολις βρισκω λιγο περιθωριο ψιλομπαινω να βλεπω τα νεακια σας!Παντως μου ηταν απαραιτητο να ερθω εδω να χαλαρωσουμε μαζι με το παιδακι μας...οταν γυρισω με περιμενει εκτος απο την δουλεια που ξεκιναω..και το υπολοιπο σπιτι να συμμαζευτει και να μπουν στη σειρα καποια πραγματα ακομη....Κουρτινοξυλα ακομη να βαλουμε και μαλιστα του σαλονιου θελει και παραγγελια και οι κουρτινες μεταποιηση,και η τραπεζαρια της μαμας μου που θα παρω θελει λουστραρισμα και καινουργια ταπετσαρια....σε δουλεια να βρισκομαστε!

Μαρσολαν μου χαρηκα που ειδα νεα σου και κυριως που η μικρη σου ειναι καλα με το χερακι της .

Προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις .

Γιατι δεν της δινει τα παιδικα γαλατα?

εμενα κοριτσια ολο μαμ μαμ λεει τι θα την κανω? εχει γινει και μενα ταρζαν , αφηστε που τρεχει παρα πολυ γρηγορα δεν την προλαβαινω .

Εχθες επαθα ενα σοκ επεσε απο το κρεβατι , περπαταγε πανω και δεν την προλαβα , επεσε τουμπα αναποδα και τα ειδα ολα , για πολυ σοκ , φοβηθηκα το κεφαλι της πολυ .Θελουν πολυ προσοχη .

Να σας πω την αληθεια ξεκουραζομαι λιγο που ερχομαι στο γραφειο , ολο το σκ που ημουν σπιτι ολο μαγειρευα και εκανα δουλειες και παραλληλα κυνηγουσα την μικρη .Κουραστηκα παρα ξεκουραστηκα .

γεια σας κοριτσακια μου!

τι κανετε???

διαβαζω νεα σας !

Εγω εχω εξαφανιστει...αλλα η Ασπα δεν μου δινει περιθωρια...σε συνδιασμο με την δουλεια και τα διαφορα αλλα που τρεχω...εχω ξεκ...θει γενικα.....

Να πω, αν και εταιροχροισμενα...:(:( περαστικα για τα χτυπηματακια και τις ιωσουλες!

Διακοπούλες βλέπω ότι πήγατε όλες! εμεις τωρα φευγουμε... θα κατεβουμε Αίγιο ...θα είναι και η πεθερα μου καποις μερες μαζι μας (σε αλλο σπιτι βεβαια) και θα μας κραταει την ασπα να ξεκουραστουμε καπως!!!!

ελπίζω να χαλαρωσω κι εγω λιγο...γιατι γενικα εχω ζοριστει απειρα....

μου εχετε λειψει πολυ...

Διαφημίσεις

ακομα ψαχνουμε .

Εσεις εχετε σπιτι στο Αιγιο?

Ο αναστάσης είναι απο το αίγιο, και η θεία του εχει σπιτι εξοχικο εκει...το οποιο θα είναι αδειο εκεινες τις μερες....και θα μας δωσει τα κλειδια...

μου φαινεται ο,τι καλυτερο για να μην κουβαλησω ολοκληρο το νοικοκυριο μαζι μου... ειναι 10 λεπτα με το αμαξι απο την θαλασσα που παμε για μπανιο, και είναι σουπερ ευρυχωρο και εξοπλισμενο

Εχει και μια πολυ ωραια βεραντα-κηπο... για να καθομαστε τα απογευματα..και κυριως για να εχει μερος να τρεχει το ασπακι!

μια χαρα Τζο τζο μου , ποσες μερες ?

Κοίτα..εγω γυριζω στο γραφείο στις 16/9...εχω δηλαδη αρκετη αδεια....

το ποσες μερες θα μεινουμε ειναι αγνωστο...10 σιγουρα

Εσεις? προς τα που προσανατολιζεστε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...