Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας....τι κανετε καλε πως περνατε???

εμεις ετοιμαζομαστε ....για να διακοπαρουμε!!!!!

ο μικρος μου ειναι μες την τρελη χαρα που στηριζεται μονος του ....κανει και τα πρωτα βηματακια εχω να σας πω!!!!

Γεννησε το κουμπαρακι μου το προηγουμενο Σαββατο εναν κουκλο....εκεινη την ημερα ειχα και την γιορτη μου!!!Και ετσι διπλη χαρα!!!!

Ηταν πολυ μικρος μολις 2500 κιλακια και ετσι περασε κατευθειαν στο ξενο γαλατακι!!!

Αυτα!!!!

Rosaki mou τα πραγματα ηταν τελεια ....ετσι οπως τα θελαμε ολες!!!!;)

Φιλακια πολλα να προσεχετε ολες ....και φιλακια στα πατουσακια των μικρων!!!

ΑΑΑΑΑ Μαρακι εισαι εγκυουλα τελικα????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,

βρισκω λιγα λεπτα να σας πω καμια κουβεντα γιατι ειμαι σε φαση μετακομισης και εχω ξετεντωθει λεμε.Αυριο να καταλαβετε εχω ενα ακομη φορτηγο με ψιλοπραγματα να μεταφερω για να πω οτι τελειωσα με το αδειασμα του παλιου σπιτιου........Και επεται συνεχεια

Μεσα σε ολα εσπασε και η Πηνελοπη την κλειδα της......Για οσες ειδαν την αναρτηση στο φατσοβιβλιο αυτο αφορουσε,γιατι ειναι η δευτερη φορα που εχουμε θεμα με το σημειο αυτο......αφηστε τα ,ειμαι να σκασω...το παιδι θελει προσοχη μεχαλη και εχω τα ματια μου 164 οχι απλως 14 γιατι δεν πρεπει να πεσει η να τρανταχτει.......Η καημενη το φυλαει και μονη της αλλα παιδακι ειναι,θελει και να παιξει και να χαρει και ποσο να κρατηθει????????

Οποτε...οχι καλες μου,δεν ειμαι εγγυος,αλλωστε να σας πω την αληθεια οσο περναει απο το χερι μας δεν προκειται να ακουσετε τετοια νεα συντομα απο εμενα:rolleyes:

Κατα τα αλλα περιμενω να ερθει η Τριτη να φυγω για το χωριο,να κανουμε κανενα μπανιο γιατι δεν καταλαβαμε καλοκαιρι φετος...

Ελπιζω να βρω λιγο χρονο να τα ξαναπουμε...φιλακια σε ολες!!!

καλημερα κουκλιτσες μου εχω καιρο να μπω γιατι απο χρονο...μηδεν..καλο 15αυγουστο να εχετε ολες σας..τελειωνει το καλοκαιρακι..εμεις παντως δεν πηγαμε πουθενα..δεν κλεισαμε στην δουλεια γιατι χρειζομασταν χρηματα.ρε κοριτσια εχω πολυ αγχος τελευταια..σας ειχα πει οτι η κωνσταντινα εχει κοντο χαλινο γλωσσας δηλαδη το πετσακι απο κατω δεν αφηνει παρα πολυ την γλωσσα να βγει εξω..ειχαμε πει να το κοψουμε αλλα τωρα που μιλησα με μια παιδοχειρουργο εδω στην λαμια μου αρχισε το κυρηγμα..γιατι το αφησαμε τοσο καιρο και οτι τωρα θα χρειαστει νοσοκομειο μαλλον ολικη ναρκωση κι ενα ραμμα...ειμαι πολυ χαλια.αυτη θα γυρισει 30 αυγουστου για να παμε να την δει απο κοντα..εντωμεταξυ θελω να ψαχτω για κανα καλο παιδοχειρουργο ας κατεβουμε και αθηνα..λειζερ σε μικρα μωρα δεν παιζει λετε,.?αχ οποια ξερει ας μου πει..marsolan μου τι επαθες ακριβως το πηνελοπακι.?τα αλλα μωρακια μας τι κανουν?σας φιλω ολεεεεεες!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ήρθα και εγώ

διακοπάρουμε και έχει τόση ερημιά ? Η δικές μου διακοπές έλαβαν τέλος από εβδομάδα τα κεφάλια μέσα.

Πέρασα υπέροχα αν και είχαμε πολλά χιλιόμετρα και πολλά πράγματα να δούμε.

Ήταν όμως μοναδική εμπειρία.

Ο Αντώνης δεν περπατάει ακόμα μόνος θέλει ένα χέρι να κρατάει αλλά λέει λέξεις.

Όταν ακούει καμπάνα λέει καμπάνα και όταν κρατάει το καπάκι ενός μπουκαλιού λέει καπάκι.

Έχει απίστευτο γέλιο.

Πήρε τα περισσότερα δώρα φυσικά από σύνολα Grand Prix Monaco που έχω ανεβάσει κιόλας φωτό μέχρι στολή ποσοσφαιρου της Milan.

Το γέλιο λέμε με την στολή θα ανεβάσω σύντομα φωτό.

Βρήκα και ένα μαγαζί Beneton στην Ιταλία και είχε 70% εκπτώσεις. Μιλάμε από μπουφανάκια μέχρι πουλόβερ μπένετον με 10 ευρώ. Θεικά εμείς εδώ τα βαράμε στο κεφάλι ακόμα και σε περίοδο εκπτώσεων.

Εσείς τι άλλα νέα ? Ζωή μου νομίζω οτι η γιατρός είχε δίκιο που σας φώναζε λίγο έπρεπε να την πάτε νωρίτερα και εγώ αυτό σου είχα πει. Όσο μικρότερη είναι τόσο λιγότερο επώδυνο θα είναι και για την ίδια.

Τώρα θέλει ψάξιμο να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχω εμπειρία καθόλου για να σου δώσω γνώμη αλλα το σίγουρο είναι να πάρετε πολλές απόψεις. Να μην κάνετε αυτό που θα σας πει ο πρώτος γιατρός.

Φιλιά σε όλες και άντε να μαζευόμαστε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζ καλως ηρθες ,ωραιες οι φωτος , βασικα δεν ζηλεψα πολυ γιατι μ αρεσει το καλοκαιρι στην ελλαδα:tongue: πηγε και η αδερφη μου ισπανια και ενω της αρεσε ελεγε οτι καλυτερα το καλοκαιρι ελλαδα .Τι καιρο ειχε ? κανατε μπανιο

εμεις εχουμε αδεια παλι στις 27 μια βδομαδα , ακομα δεν ξερουμε που θα παμε αλλα σιγουρα για ξεκουραση καπου.

μαρσο μου περαστικα ρε συ στην μικρη , καλα πως το παθε? πολλα πολλα περαστικα .

ζωζα πως το ανακαλυψατε? δεν ηξερεα οτι υπαρχει τετοιο θεμα .

εμενα η δικια μου εχει ζωηρεψει πολυ και σκεφτομαι τι περναει η πεθερα μου αλλιως αρχιζω να το βλεπω σοβαρα για παιδικο αν οχι του χρονου του παραχρονου σιγουρα .Θελει και η ιδια τα παιδακια αλλωστε ειναι κοινωνικη.

Ειχαμε να κανουμε ενα εμβολιο αλλα το εχω παει πισω αραγες πειραζει?

εν το μεταξυ πλεον τρωμε τα παντα και δεν κρατιομαστε , δεν ξερω τι να μαγερεψω , πεστε καμια ιδεα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αααα σημερα εχουμε και μηνογεννεθλια :D:D:D:D και εχθες την γιορταζα κατα το ημιση ....

χρονια πολλα στις μαριες μας .

φιλακια

Χρόνια πολλά Ανδριάνα μας

φαίρυ μου όλα είναι με βάση τι αρέσει στον καθένα.

φέτος έκανε και στην Ελλάδα διακοπές με μπάνια δεν έχω παράπονο.

Αλλά γενικά για μένα πάντα λέω μου αρέσουν οι διακοπές αυτού του στυλ.

να βλέπω πράγματα και χώρες , φυσικά δεν έχει ξεκούραση καθόλου αν θέλεις διακοπές κανονικές για ριλαξ τότε Ελλάδα φυσικά.

Έκανα πολλά χρόνια διακοπές του στυλ ξάπλα όλη μέρα με καφέ στην παραλία, με την δουλειά του μπαμπά μου τα καλοκαίρια είμασταν πάντα παραθαλάσσια οπότε δεν μου λείπει καθόλου. Φυσικά και πάλι λέω είναι το δικό μου γούστο και μόνο.

Άλλωστε πόσα χρόνια ακόμα θα μπορώ να το κάνω. Οικονομικά και μόνο να το δεις δεν θα βγαίνει με τίποτα.΄

Τώρα για το φαγητό και εμείς ούτα να δούμε τα αλεσμένα πλέον ούτε κρέμες δεν θέλει. Τρώει ροδάκινο με δαγκωνιές κανονικά.

Και εγώ θέλω ιδέες για φαγητά. Όλη την ώρα μαμ και μαμ είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

fairaki το ανακαλυψαμε απο τοτε που γεννηθηκε..μας το ειπε ο παιδιατρος..να δουμε πως θα το κανονισουμε τωρα..αν μπορειτε απο τους παιδιατρους σας ρωτηστε για κανα καλο παιδοχειρουργο η ωρλ στο παιδων..βασικα ειναι πολυ απλο αλλα εγω οπως παντα αγχωνομαι..αλεσμενα ουε εμας θελει αλλα εγω φοβαμαι μην πνιγει και της τα λιωνω πολυ με το πηρουνι..εσεις τι εβδομαδιαιο πεογραμμα διατροφης εχετε?κρεας ρε παιδια πως τρωνε?

ζωή μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε ξέρω είναι δύσκολο αλλά αφού έτυχε πρέπει να γίνει για το καλό της και μόνο.

όσο για το φαγητό με 15 δόντια μπορεί και τρώει κρέας σε μπουκίτσες κανονικά

τρώει μακαρονάκια κοφτά με τυρί , πατάτα βρασμένη με καρότο και του αρέσει αφάνταστα η ντομάτα. όταν την βλέπει κάνει σαν τρελός. Ρυζάκι με φιδέ τρώει ελιές πιπεριά γεμιστή ολόκληρη την δαγκώνει μπουκιά μπουκιά. Τραχανά του βάζω μέσα στο φαγητό λίγο.

Τα γιαουρτάκια advance του αρέσουν αφάνταστα αλλά έχουν φρουκτώζη μέσα τι να του δίνω ? αγελαδινό κάνει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεωργια μου κι εγω advance της εδινα αλλα επειδη βαρεθηκε της παιρνω τα τζουνιορ σε διαφορες γευσεις για να αλλαζει..τα τρωει πολυ καλυτερα.χτες το απογευμα δεν ηθελε και της εφτιαξα τοστακι με μια φετουλα τυρακι και ντοματουλα της εδινα λιγο λιγο κι εφαγε αρκετα..γενικα παντως δεν τρωει και τα παντα..παγωτινια δεν ειναι να τα δει στην καταψυξη τρελενεται μπορει να κλαιει μια ωρα αν δεν της δωσω!

Διαφημίσεις

ζωή μου εγώ δεν του έχω δώσει ακόμα γλυκά μετά τα 2 λένει οι γιατροί και επειδή δεν τα έχει φάει δεν τα ζητάει. μόνο αν τα δει θα θέλει να δοκιμάσει.

τοστ το ψωμάκι το ετοιμο λες ? αυτό δεν έχει συντηριτικά ? καλο είναι να το αποφέυγεις και να το κάνεις με ψωμάκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΕΜΑΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ..ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΑΕΙ 2 ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ Η ΜΙΣΟ ΠΑΓΩΤΙΝΙ Η ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΘΙΥΓΕΙΙΝΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ!

εγω της δινω κρεατακι σε πολυ πολυ μικρα κομματακια , και κοτοπουλο επισης μαζι με τραχανα σουπα και τετοια , της αρεσει πολυ .Αλατι δεν βαζω στο φαγητο της αλλα μπορει να φαει κανα μπιφτεκι που εχει μεσα .

Παγωτο της εχω δωσει να δοκιμασει και εκανε σαν τρελη αλλα δεν το ζηταει .

Της δινω κανα κουλουρακι να κραταει , τα μπισκοτα δεν της αρεσουν καθολου.

Θελω να παω να την ζυγισω να δω ποσα εχει παρει .

Βασικα η πεθερα μου μου την ταιζει αρκετα απο την μια χαιρομαι γιατι τρωει απο την αλλη φοβαμαι μην την παχυνει .

το απογευμα τους δινεται φαγητο ? ή γιαουρτι και μετα γαλα ?

Ζωή μου τα παιδιά έχουν καιρό ακόμα να φάνε βλακείες όσο ακόμα εμείς αποφασίζουμε μπορούμε να τα κρατάμε λίγο. Όχι φυσικά ότι θα πάθει κάτι αλλά ξέρω ότι σε αυτές τις ηλικίες χτίζεται ο μεταβολισμός οπότε αν έχει ένα καλό μεταβολισμό δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τα κιλά. Έτσι έχω διαβάσει βασικά , τώρα τι να σας πω. Είναι και θέμα κληρονομικότητας βέβαια.

Φαίρυ μην φοβάσαι μην παχύνει αν δεν τρώει χαζομάρες δεν θα πάθει τίποτα. Αντίθετα. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν ανάγκη από θερμίδες γιατί χάνουν πολλές. Εμένα από τότα που έκοψε τα αλεσμένα μετά την γαστρεντερίτιδα δεν τρώει ποσότητες όπως πριν. Θέλει από το φαγητό μας δεν θέλει ιδιαίτερα φαγητά. όποτε του έκανα δικό του δεν το άγγιζε και χτυπιώταν να φάει από το δικό μας. Φυσικά και εγώ δεν τρώω παχυντικά. Τηγανιτά δεν κάνω ποτέ όλα είναι στον φούρνο ή βράσμένα έτσι έμαθα από τη μάνα μου οπότε έτσι κάνω και εγώ.

Το αλάτι μου είπε η γιατρος είναι καλό για τα νεφρά. Η μικρή ποσότητα βοηθά τα νεφρά ενώ η μεγάλη ποσότητα κάνει κακό. Οπότε του βάζω λίγο αλατάκι μια ιδέα.

Τώρα το απόγευμα τρώει συνήθως φρούτα , το ροδάκινο τα τσακίζει του δίνω μαλακά και τα πιάνε με τα χέρια του και τα τρώει μέχρι και δύο στην καθησιά τρώει. Μέρα παρά μέρα αυγό ολόκληρο και μετά το βράδυ γάλα.

Του αρέσει αφάνταστα η ντομάτα μπορεί να φάει ντομάτα και τυρί για μεσημεριανό και αγγούρι γενικά΄οτι βλέπει μαμ μαμ είναι όλη την ώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω από γάλα δίνεται ακόμα σκόνη ? Γιατί εγώ δοκίμασα σήμερα να του δώσω advance και ούτε να το δει. Υπάρχει κάτι καλύτερο? Τι να κάνω δεν γίνεται να πίνει μόνο σκόνη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...