Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

και εγώ αυτό σκέφτηκα οτι θα ταλαιπωρηθεί ας το παλέψω σπίτι πρώτα γιατί ο μικρός πίνει υγρά μόνο φαγητό δεν θέλει καθόλου. Η διάθεση του είναι κανονική ελαφρός πεσμένη όταν έχει πυρετό. Είναι η δεύτερη μέρα σήμερα μου είπε 2-3 μέρες κρατάει.

Ευτυχως πίνει νερό μόνος του το ζητάει. ΓΙα τσάι του δίνω με σύριγγα με το ζόρι για να σφίξουν τα κακά του. Αλλά δεν θέλει να φάει με τίποτα τι να κάνω ? Η γιατρός μου είπε μη σε νοιάζει το φαγητό θα επανέρθει όταν γίνει καλά τα υγρά να κοιτάς. Πίνουμε νεράκι αρκετό. Πόσες μέρες σας κράτησε εσάς ? Και πόσες φορές την μέρα έκαναν κακά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζακι περαστικά. Και μας τα ίδια πέρασε μάλιστα και στη βάπτιση ήταν έτσι. Κράτησε σχεδόν δώδεκα μέρες. Τα χε παίξει. Μπορει κ να τα κανά και Δέκα φορές την Ημέρα. Πολυ υδαρα. Η Παιδίατρος μου είχε πει πολυ νερό. Γάλα Χωρίς λακτοζη( σανιλακ η ναν) ρύζι κοτόπουλο βραστο λαχανικά καθόλου απο φρούτα πολυ λίγο κ μόνο μπανάνα η μήλο. Μάλιστα για σνακ του δίναμε ρυζογκοφρετες που τις βρήκε κ πολυ νοστιμες κ συνεχίζω να του δίνω. Στις έξι μέρες πήραμε κ Ένα βιολογικό προϊόν τύπου φάρμακο κ του βάζαμε στο φαγητο. Είχε κ ηλεκτρολυτες μέσα για αφυδατωση. Φαντασου την προηγούμενη απο τη βάπτιση Μέχρι 12 το βράδυ Είμασταν στο ιατρείο της. Έλειπε μια βδομάδα εξωτερικό σε συνέδριο Παρόλα αυτα μιλούσαμε Κάθε μέρα αναλυτικά. Θα περάσει μην ανυσυχεις. Όλες τα βλέπουμε σκούρα στην αρχή Αλλα Μετά γινόμαστε πιο δυνατές με τα παιδιά.

Στα δικα μου τώρα τι να σας λέω εδω κούτες και κούτες. Σήμερα έφυγαν κάποιες για το νέο σπίτι η υπόλοιπη μετακόμιση Κυριακή. Τα Έχω δει Όλα Αλλα θα περάσει κ Αυτό. Καλά να μαστε κ Όλα τα Αλλα γίνονται. Ααααα και απο βοήθεια πάλι τίποτα εεε! Μην ξεχνιόμαστε! Γαιδαροι όλοι! Σας φιλω πολυ κ μου λείπεις Αλλα είναι αδύνατο να μπαίνω μονη μου την εκανα όλη τη μετακόμιση. Ακόμη κ ο άντρας μου ζήτημα να έκλεισε πέντε κούτες κ Πολλές λέω. Μακια

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημέρα, επιτέλους όλα καλά γύρισα και στην δουλειά

πήγαμε σε άλλη γιατρό χθες η οποία μας είπε οτι το μωρό είναι σε άριστη κατάσταση καθόλου αφυδατωμένος και η γαστρεντερίτιδα είναι σε ύφεση. Και φυσικά με διαβεβαίωσε οτι στην κλινική που πήγα ήταν 100% οτι θα ζητούσαν εισαγωγή. Φυσικα΄δεν υπήρχε κανένας λόγος γιατί το μωρό έπινε νερό και ήταν καλά. Για φαγητό τώρα μου έδωσε γάλα σε σκόνη με 80% λακτώζει για τα κακά του και επιτέλους το μωρό έβαλε κάτι στο στόμα του. Το τσάι μου είπε καλά έκανε και δεν το έπινε γιατί προακλεί κολικούς. Πραγματικά ρε παιδιά δε ξέρεις τι να πιστέψεις. Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Ο πυρετός έχει να φανεί απο χθες το πρωι 9 η ώρα και τα κακά του άρχισαν να επανέρχονται. Στο καλό 2 κιλά σε 3 μέρες έχασα ρε παιδιά. Ούτε να φάω δεν ήθελα. Με νερό ζούσα και εγώ. Χωρίς ύπνο και φαγητό στο τέλος εγώ θα χρειαζόμουν εισαγωγή. Τέλος καλό όλα καλά. Αυτά από εμάς.

ΡΟύλα μου τα πράγματα σου θα φύγουν σήμερα με αυτά και με εκείνα πήγε λιγο πίσω και πες στην φίλη σου οτι εγω έστειλα 4 μηνύματα από οτι μου λεει δεν πήρε ούτε ένα και ακύρωσε την παραγγελία της γιαυτό. Ζήτα της συγνώμη αλλά δεν ήξερα οτι δεν τα πήρε και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε. Πήρε το πρώτο που έλεγα οτι εγώ έχω το γκρούπ και το τελευταίο που της ζητάω να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Τα ενδιάμεσα που την ρωτάω αν είναι οκ δεν πήρε ούτε ένα λέει.

Τι να πω δεν ξέρω ζήτα πάλι συγνώμη και ενημέρωσε την οτι ούτε σε σένα πήγαν κάποια μηνύματα.

Φιλιά πολλά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια,

τι νεα??Φυγατε ολες για διακοπες,καλα να περνατε και αντε..να ερθει κι η δικια μας ωρα γιατι εχω απηυδισει...

Εχω καιρο να μπω στο καφε......ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αρκετα...ειναι και η μετακομιση που βρισκεται προ των πυλων και ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να γραψω αν και σας διαβαζω συχνα-πυκνα...Το φατσοβιβλιο με ενημερωνει βεβαια γιατι ειναι ανοιχτο πιο πολυ αλλα κι αυτο δεν ειναι αρκετο γιατι μπαινω αργα ως συνηθως και δεν πετυχαινω πολυν λαο!!

Το σπιτι μου εχει φαει ολον τον χρονο να μην μιλησω για χρημα.......

Την Τριτη μπαινει η κουζινα,Τεταρτη ευελπιστω να εχουν ξεμπερδεψει υδραυλικοι,πλακας,ηλεκτρολογος,την Πεμπτη να το καθαρισω και μεχρι την αλλη Τριτη να πακεταρω ωστε να ερθουν τα φορτηγα του πατερα μου και να μετακομισουμε....δεν αντεχω αλλο την αναμονη,μου εχουν σπασει τα νευρα....

Κανονικα επρεπε να εχω ηδη μπει μεσα αλλα να ναι καλα τα μαστορια με τις αιωνιες μακακιες τους που με πηγαν πισω....Και σκεφτειτε οτι ημουν και πισω απο τον κωλο τους να ελεγχω,να διπλοτσεκαρω,να υπενθυμιζω....μια δουλεια αφησα που δεν την ελεγξα και με εφτασε εδω που με εφτασε......

Τελοσπαντων..να μην σας πρηζω και εσας με ολο αυτο το σπαστικο...

Στις 16-08 λοιπον φευγουμε για το χωριο και θα κατσουμε μεχρι 29 να κανουμε κανενα μπανιο κι εμεις και η μικρη,να χαλαρωσουμε λιγακι γιατι φετος 1 Σεπτεμβρη καθε κατεργαρης στον παγκο του...επιστροφη στα θρανια...οποτε επιβαλλεται να παω χαλαρη γιατι αλλιως θα τα σφαξω τα μαθητουδια και δεν κανει...:tongue:

Η μικρη μεγαλωνει,εχει γινει απαιτητικη πλεον,τις ωρες που ειμαι μαζι της παρολο που εχουμε και την βοηθεια του μπαμπα δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι...εννοειται θελει τις βολτες της και τα παιχνιδια της...

Απο υγεια ευτυχως καλα ειμαστε,μετρηθηκαμε κιολας 86 ποντους το καμαρι και 12 κιλα γαιδουροπουλο....τον Σεπτεμβρη μας περιμενει η παιδιατρος για τσεκαρισμα και εχουμε και προληπτικη γενικη αιματος....

Γενικα σε δουλεια να βρισκομαστε....

Αυτα τα ολιγα απο εμας...φιλια σε ολες οπου κι αν ειστε..

ΥΓ Ροζακι περαστικα στο παιδι,μολις ειδα τι περασατε...Οσο για το βραχιολακι στο γραφω κι εδω καντο 22 ποντους και θα ειμαστε οκ!!!

Διαφημίσεις

Μαρία μου άστα να πάνε με τα μαστορέματα.

Εμείς πήραμε το σπίτι όχι στα θεμέλια αλλά έλειπαν πολλά. Μόνο οι μπαλκονόπορτες υπήρχαν. Ξέρω τι ταλαιπωρία είναι και τι παρακολούθηση θέλουν τα μαστόρια. Όλο μαλ..ιες κάνουν.

Υπομονή μόνο και όλα θα τελειώσουν.

Εμείς έχουμε πυρετό ακόμα κάθε 7 με 10 ώρες ανεβαίνει και κακά κάνουμε λίγες φορές πλέον. Τις περισσότερες φορές είναι σφιχτά. Το θέμα είναι ότι δεν τρώει. Μόνο γάλα πρωί μεσημέρι βράδι και λίγες κουταλιές γιαουρτάκι andance με φρούτα μπανάνα μήλο. Τι θα τον κάνω. Πότε θα τελειώσει ρε παιδί μου. Αύριο κλείνουμε 7 μέρες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια εμεις γυρισαμε απο Ελαφονησο , περασαμε πολυ ομορφα .Κοιταμε να φευγουμε σκ να ξεφευγουμε αν και κουραζει και αυτο .

Τελικα θα παρω αλλη μια βδομαδα αδεια και θα φυγουμε με την μικρη αλλα προς τελος αυγουστου.

Την κυριακη την παρελαβα ειχα μια βδομαδα να την δω και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ μου ελειψε. Ολο σκεφτομουν το μουτρακι της και χαμογελουσα σαν χαζη .

Πηγαμε και καναμε και ασφαλεια υγειας το λεγαμε πολυ καιρο και τελικα τωρα το καναμε .Εσεις εχετε κανει?

Ροζ μου τι κανει ο μικρος?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κοριτσια εμεις γυρισαμε απο Ελαφονησο , περασαμε πολυ ομορφα .Κοιταμε να φευγουμε σκ να ξεφευγουμε αν και κουραζει και αυτο .

Τελικα θα παρω αλλη μια βδομαδα αδεια και θα φυγουμε με την μικρη αλλα προς τελος αυγουστου.

Την κυριακη την παρελαβα ειχα μια βδομαδα να την δω και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ μου ελειψε. Ολο σκεφτομουν το μουτρακι της και χαμογελουσα σαν χαζη .

Πηγαμε και καναμε και ασφαλεια υγειας το λεγαμε πολυ καιρο και τελικα τωρα το καναμε .Εσεις εχετε κανει?

Ροζ μου τι κανει ο μικρος?

ολο βολτες εισαι φιλεναδα???!!!!καλα κανετε ετσι πρεπει!!!

κουραζει ομως ειδικα με τα μικρα μαζι!!!

εμεις δεν εχουμε παει πουθενα....περιμενουμε το 15αυγουστο!!!

Γωγω μου τι κανει ο Αντωνης??γι΄αυτο σου λεγα για τον ορο!!!περναει πιο ευκολα...αλλα δεν πειραζει...περαστικουλια του να ειναι!!!

Ασφαλεια υγειας εχουμε κανει στην Εθνικη..απο τοτε που δωσαμε 2000ευρουλακια για 5 μερες στο Μητερα!!;)

φιλακια πολλα .....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κορίτσια μου σήμερα είμαστε μια χαρά δόξα το Θεό. Ρούλα μου ο ορός είναι όταν το μωρό δεν πίνει νερό αρκετό και κάνει εμετούς και διάρροια συνέχεια. Ο Αντωνάκης έπινε λίτρα νερό την μέρα. Με νερό ζούσε βασικά και δεν έκανε εμετό καθόλου. Η γιατρός βέβαια που τον πήγαμε είπε δεν είχε καμία ανάγκη για ορό γιατί ήταν σε άριστη κατάσταση. Απλά έπρεπε να κάνει τον κύκλο του. Ευτυχώς ο πυρετός ανέβαινε ανά 7 με 10 ώρες και έπεφτε στο μισάωρο από το αντιπυρετικό. Τέλος καλό όλα καλά. Έφαγε και σήμερα πατατούλα με καρότο και κοφτό μακαρόνι με τυράκι. Τι να πω ρε κορίτσια δεν υπάρχει χειρότερο από την γαστρεντερίτιδα. Εδώ μεγάλος είσαι και δεν αντέχεις. Όταν το παιδί σου είναι άρρωστο είναι εφιάλτης. Είναι που θα φύγω και την άλλη εβδομάδα και είχα μια αγωνία αφάνταστη.

Θα μου λείψει τόοοοοοοοσο πολύ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Giotaki βγαινεις με αλλους και εμας μας κλανννς ....οκ???? περασες καλα? αμα ειναι να παμε και εμεις εκει οι νοτιες :D

Ροζ μου ολα καλα , τελος καλα.Καλα να περασες στις διακοπες σου , ποσες μερες θα λειψεις?

Διαφημίσεις

Καλημερα ποπακι.

Τα νότια δεν συγκρινονται ματια μου με τα βορεια. Αλλη η αυρα της θάλασσας, κυρίως το καλοκαιρακι.

Εχεις ακουσει να σας εχω πει να ανεβετε πανω? Ολο κατω ξεκουβαλαω κι ερχομαι.

παντως το τι ηπια παλι... πως τα εχω καταφερει καθε μερα και καπου βρισκομαι και πινω?

Διακοπες νομιζω λεγεται αυτό ε? χαχαχα

4Rnfp3.png

χαχαχα Πόπη μου με έκανες και έκλαψα απο το γέλιο με το κλανς χαχα να 'σαι καλά

εμείς είμαστε απόλυτα καλά και βολτάρουμε όλη μέρα.

φιλιά σε όλες μας λείπετε παρα πολύυυυυ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εεεεεπ...εδώ είμαι κι εγώώώώώώ΄....

τι κάνετε καλέ..εμείς γυρίσαμε από την Ρόδο, καλά μιλάμε περάσαμε τόσο όμορφα...τόσο ήρεμα...το γουργουρίνι(τζάμπα τα λεφτά για τα βαφτίσια χαχαχχαχαχ)ήταν τόσο καλό παιδάκι, δεν γκρίνιαξε τόσο όσο περιμέναμε....΄το μόνο που ακούστηκε ήταν κατά τον γυρισμό μας, αεροπορικώς, που είχε καθυστερηση 1 ώρα το αεροπλάνο και πετάγαμε βράδυ και ξέφυγε του ωραρίου του και τα έπαιξε ο καψερούλης...αλλά όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο στην Αθήνα(κάτσαμε και μια μέρα Αθήνα να δούμε τη νονά μας) έπεσε φαρδύς πλατυς στο κρεβάτι...μόνο η ανασούλα του ακουγόταν...ωχ μωλέ το μωλάκι....

Αυτά...τώρα μέσα τα κεφάλια..γυρνάει και ο πάστας στην δουλειά και τελικά παιδικό δεν θα μπούμε γιατί παίζει σενάριο να με διώξουν από Σεπτέμβρη, άρα ποιος ο λόγος να πληρώνω και να κραταω την θέση από άλλο παιδάκι που μπορεί να ξεβολεύω τους γονεις του που να μην έχουν κάποιον να τους το κρατάει...και έπεσα πάλι στην αναγκη της ακατανόμαστης που λόγω του καυγά το "παίζει αρνάκι"...τεσπα..αυτά

εσείς πώς είσαστε;βλέπω εξαφανισμενο το κοριτσομάνι εδώ ε;δεν πειράζει, εύχομαι να περνατε όό΄λες καλά!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μπραβο παστακια που περασατε καλα και ηταν ησυχουλικο το μωρο σου .,

Τι εγινε , σου ειπαν τιποτα στο γραφειο?

Γειά σου φαιράκι μου....

εμ, ο προϊστ μου μου είπε μέσες άκρες οτι επειδή μειώνονται τα άτομα στο άλλο υποκ/μα, άν δν εγκριθει νέο άτομο, θα με διώξουν γιατί έχω κάνει παιδί και τους πείραξε άκουσον άκουσον..συν οτι η άλλη κοπέλα(μη χσ) είναι ανύπαντρη κτλ κτλ..καταλαβαίνεις...έχω πάει σε δικηγόρο όμως και θα τους κυνηγήσω.....προσλάβανε έναν μικρό στην τιμολόγηση που συνταξιοδοτήθηκε ένας κύριος και δεν με αφομοιώσανε εμένα που έκανα τιμολόγηση παλιά .....μιλάμε για αξιοκρατία παιδί μουουουουουουου

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...