Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σμουτς οι ιώσεις έχουν γίνει περίεργες γενικά ακούω οτι κρατάνε καιρό είναι να μην σε πιάσουν. αλλά με αυτό τον καιρό που ιδρώνεις και μετά στα κλιματιστικά γίνεται ?

φαιρούσκα μου και πάλι καλά είσαι αφού έχεις μια εβδομάδα, ως καινούργια νομίζω δεν δίνουν αν δεν κλίσεις ένα διάστημα.

ναι θα περάσω πολύ χάλια πάλι κούραση κούραση τι να πω είμαι μαζόχα χιχι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γιωτακι μου να την χαιρεσαι και απο δω!!!

Σαλαμινα θα την πας ή αναβυσσο?? με μπερδεψες.

Θελω και εγω διακοπες .Το σκ ημασταν παλι αιγινα αλλα δεν χαρηκαμε την μικρη λογω του πυρετου .

Το αλλο σκ θα δουμεπου θα παμε.

Βανιλιτσα που εισαι ? πως περασες?

hello girls!!!

Ποπακι τι ειχε η κουκλα???γιατι εκανε πυρετο??

εμεις γυρισαμε χθε το βραδακι...πηγαμε Μανη!!Ηταν πολυ ωραια....

Γιωτακι να χαιρεσαι την κορακλα σου...(και απο δω)...

Γωγω καλα να περασετε...

ααα και τα πραγματα ποτε τα στελνεις???της Μαριας τα εχεις στειλει?...περιμενει μυν σου....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρούλα μου σου έχω στείλει μήνυμα στο fb και δεν μου απάντησες είμαι σε αναμονή να τα στείλω.

φίλη σου λες την Μανίνα ? γιατί της έχω στείλει και αυτής μήνυμα και δεν πήρα ακόμα απάντηση. τι στο καλό έγινε δεν ήρθαν τα μηνύματα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ρούλα μου σου έχω στείλει μήνυμα στο fb και δεν μου απάντησες είμαι σε αναμονή να τα στείλω.

φίλη σου λες την Μανίνα ? γιατί της έχω στείλει και αυτής μήνυμα και δεν πήρα ακόμα απάντηση. τι στο καλό έγινε δεν ήρθαν τα μηνύματα ?

καλημερουδιααααααααααα!!!

Γωγουλι μεχρι χθες δεν ειχε ερθει τιποτα ....θα μπω σε λιγο...φιλακια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου, ρούλα μου σου έστειλα ξανά χθες όταν είδα το μήνυμα σου εδώ. Πάλι δεν ήρθε ?

Σήμερα ο μικρός έκανε πυρετό, είναι η πρώτη φορά που κάνει πυρετό και είμαι σε κάρβουνα. Άσε που πάλι θα αλλάξω γιατρό γιατί ακούστε φάση.

Την παίρνω τηλ 8 το πρωί και της λέω το μώρό έχει 37,5 και κάνει κακά κάθε 5 λεπτά με κοιλόπονο. Και τι γυρνάει και μου λέει ? Για 37,5 παίρνεις τηλέφωνο 8 το πρωί ?

Άκου απάντηση που μου έδωσε γιατρό πράγμα.

Τα παίρνεις ή δεν τα παίρνεις ? Και το παιδί έκανε μέχρι στιγμή 38,10. Είναι γιατροί αυτοί ρε κορίτσια ? Πήρα τηλ μια άλλη στην γειτονιά που δουλεύει στην κλινική που γέννησα και η γυναίκα είναι διακοπές και πάλι έκατσε και μου είπε τι να κάνω ένα ένα.

Νερά πολλά και να προσέχω την διάθεση του μην αφυδατωθεί. Αχ θεε μου δηλαδή γιατί όλοι οι γιατροί όταν τους χρειάζεσαι πραγματικά πέρα απο την κλασική επίσκεψη δεν είναι ποτέ εκεί ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ευτυχως η δικια μου παιδιατρος οτι ωρα και να την παρω δεν λεει τιποτα .

Απλα ροζακι να ξερεις οτι ποσταν ή ντεπον δινεις απο 38 πυρετο και ανα 4 ωρες εναλαξ μεχρι να πεσει ο πυρετος .

Μπανια πολλα να κανει να δροσιζεται και να δινεις νερακι .

Τα περασαμε προσφατα , το αστειο ειναι οτι ολοι επαθαν πανικο εκτος απο μενα .Και να πεις οτι δεν ξερουν απο παιδια .Τι στο καλο επαθαν ...κακομαθημενη θα μου την κανουν ...

α σας ειπα οτι η πεθερα την κουρεψε ...αφου το γλυτωσα το εγκεφαλικο παλι καλα .Πηγε και της εκοψε την ουριτσα πισω που την ειχε οταν γεννηθηκε , την εβλεπα και την καμαρωνα γμττττττ .Σαν την μερκελ μου την εκανε στα πισω μαλλια .

Τεσπα δεν ειπα και πολλα γιατι την φροντιζει καλυτερα και απο μενα ..θα ημουν αχαριστη να πω τιποτα αλλο .

Σας ειπα επισης οτι βλεπω νεογεννητα και με πιανουν κλαματα??? ποτε μεγαλωσε και ημουν διπλα της σχεδον εναν χρονο , πως περνα ο καιρος ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τι επαθε μωλε ο Αντωνελος???:(

περαστικα του rose μου!!!!

αααα Να τον ξαποστειλεις αυτον τον παιδιατρο....ακου κει!!!Α εμενα μπορει να μη το σηκωνει με την μια αλλα οποτεσυμβει κατι σε ακαταλληλες ωρες το σηκωνει αμεσως και δεν βγαζει και αχνα!!!!

Ο πυρετος απο τι>??:rolleyes:

Μπουμπου μια κουκλα ησουν στη βαφτιση του γιοκα σου!!!

θα σκαναρω και γω τις φωτο τις βαφτισεις να μας δειτε!!!!!;););)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κορίτσια μου, ρούλα μου σου έστειλα ξανά χθες όταν είδα το μήνυμα σου εδώ. Πάλι δεν ήρθε ?

Σήμερα ο μικρός έκανε πυρετό, είναι η πρώτη φορά που κάνει πυρετό και είμαι σε κάρβουνα. Άσε που πάλι θα αλλάξω γιατρό γιατί ακούστε φάση.

Την παίρνω τηλ 8 το πρωί και της λέω το μώρό έχει 37,5 και κάνει κακά κάθε 5 λεπτά με κοιλόπονο. Και τι γυρνάει και μου λέει ? Για 37,5 παίρνεις τηλέφωνο 8 το πρωί ?

Άκου απάντηση που μου έδωσε γιατρό πράγμα.

Τα παίρνεις ή δεν τα παίρνεις ? Και το παιδί έκανε μέχρι στιγμή 38,10. Είναι γιατροί αυτοί ρε κορίτσια ? Πήρα τηλ μια άλλη στην γειτονιά που δουλεύει στην κλινική που γέννησα και η γυναίκα είναι διακοπές και πάλι έκατσε και μου είπε τι να κάνω ένα ένα.

Νερά πολλά και να προσέχω την διάθεση του μην αφυδατωθεί. Αχ θεε μου δηλαδή γιατί όλοι οι γιατροί όταν τους χρειάζεσαι πραγματικά πέρα απο την κλασική επίσκεψη δεν είναι ποτέ εκεί ?

ροζ μου αν ειναι ετοιμα μπορεις να τα στειλεις!!!σ΄ευχαριστω παρα πολυυυυυ....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κορίτσια γαστρεντερίτιδα ο μικρός

από το πρωί πυρετό και κακά τον πήγα σήμερα σε γιατρό σε κλινική και μου είπε αν θέλω να του κάνουν εισαγωγή για ορό. δεν τον έβαλα αλλα φοβάμαι μήπως έπρεπε ? μου είπε αν κάνει ακόμα 5-6 φορές κακά δεν πίνει υγρά και πέσει η διάθεση να τον παω αμέσως για ορό. Ποιες πέρασαν γαστρεντερίτιδα τελευταία sos

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια γαστρεντερίτιδα ο μικρός

από το πρωί πυρετό και κακά τον πήγα σήμερα σε γιατρό σε κλινική και μου είπε αν θέλω να του κάνουν εισαγωγή για ορό. δεν τον έβαλα αλλα φοβάμαι μήπως έπρεπε ? μου είπε αν κάνει ακόμα 5-6 φορές κακά δεν πίνει υγρά και πέσει η διάθεση να τον παω αμέσως για ορό. Ποιες πέρασαν γαστρεντερίτιδα τελευταία sos

καλημερα!!!

Γιωργια μου τι κανει ο μικρος???

περασαμε πριν κανα μηνα....

νερακι συχνα αλλα λιγο καθε φορα!!

γαλα δεν του εδωσα καθολου...ρυζακι ...πατατουλα και κρεμουλα.

εχει και γκρινια???

γιατι δεν εκατσες για ορουλι??δεν ειναι τιποτα μονο θα κλαψει λιγο μεχρι να του βρουν βλεβιτσα...

περαστικουλια σας!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλίτσα μου πως να κάτσει το μωρό με τον ορό στο χέρι όλη νύχτα ?

πως θα κοιμόταν ? αυτό με στεναχωρεί όλη νύχτα με τον ορό στο χέρι πως θα τον απασχολούσα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rose μου και εμεις περασαμε και μου χαν πει να κανω εισαγωγη , δεν εκανα γιατι θα την ταλαιπωρουσαν , καλα εκανες , καλυτερα ηρεμα σπιτι αμα τα δεις σκουρα τοτε μονο πηγαινε .

Δεν θα του εβαζαν μονο ορο αλλα θα του εκαναν και αλλες εξετασεις οπως αιματος , το πιο πιθανον λογω της ιωσης να βγαιναν και λαθος.

Σπιτι ηρεμα , μην δινεις γαλα ή βαζε μεσα στο γαλα ανθος ορυζις της γιωτης , δυο κουταλιες , το γαλα αν μπορεις αραιωσε το με νερο .

Μηλο-μπανανα απο φρουτα

ρυζακι κυριως να δινεις .

Ολα καλα θα πανε ,υπομονη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...