Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

και εμεις θα φυγουμε σκ , γιωτακι μου θα στο ελεγα απο κοντα και θα σε παρω τηλ.

Εχουμε αφησει την μικρη Αιγινα και θα παμε καπακι μετα το γραφειο , δηλαδη θα ειμαι κομματια αλλα ξερω οτι μαζι σας θα περασω καλα και δεν με νοιαζει το ξενυχτι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν είπα να γράψω μπας και σπάσω την ερημιά

τι κάνουμε ? εμείς μεγαλώνουμε και τρελαίνουμε τον κόσμο, πάμε στα αυτοκινητάκια και ξέρουμε που μπαίνει το κέρμα. μας έχει μάθει όλη η γειτονιά.

Στην δουλειά σκατά έχω να πληρωθώ από 15/6 και σήμερα πήρα ένα έναντι από 30/6. Τόσο καλά. Κατά τα άλλα υγεία δόξα τον Θεό και μούρλα.

Εσείς ?????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ένα θα σας πω μόνο Κοριτσαρες μου γιατί πάλι Πακεταρω κλασικά!!!' περάσαμε τελειααααααααα! Πολυ κέφι κ πολύς χορός κ πολυ γέλιο! Συμπεθερα είσαι θέα τελοοοος! Ευχαριστώ για τη σούπερ παρεουλαααα. Σας φιλω όλες!!! Αντε Δέκα μέρες ακόμη πηξιμο εδω! Μετά πηξιμο στο νέο σπίτι! Χαχαχαχα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Κούκλες τι κάνετε;...βλέπω διακοπές η μία, βολτούλες η άλλη...ε, καλά είναι όπου και να'ναι, έτσι είναι το καλοκαιράκι....και τώρα που είμαστε σε μ@@@@@ χρεωκοπία ή όπως αλλιώς θα μας την ονοματίσουν οι ξένοι που μας διοικούν τώρα πια, πιστεύω οτι είναι από τα τελευταία καλοκαιράκια που μπορούμε να πάμε διακοπές....όχι δεν θέλω να σας μαυρίσω την ψχ, απλά αυτό πιστεύω οτι είναι η πραγματικότητα...τεσπα...έχει ο ΘΕός....

Τα νέα μας; Ο Γώγος μου μεγαλώνει...ΕΙΠΕ "ΜΑΜΜΜΑΑΑΑΑΑ"...και αλλάζανε σε εμένα πάνες...σε λίγο θα φύγουμε από τα αλεσμενα και θα λιώνουμε με το πηρούνι τα φαγιά μας...μεγάλωσε το παιδί μου...σνιφ!

Ο Πάστας καλά κρατεί με το σάκχαρο...παίρνει ένα χάπι το βράδυ και οι μετρήσεις του το πρωι είναι 89-100 και το μεσημέρι 2 ώρες μετά το φαγητό είναι από 1,10 εως 1,45....θα δείξει....η διατροφή μας είναι καθαρα στεγνά, πολλα΄φρουτα, σαλάτες και μία στο τόσο γουρουνίζουμε γιατί το σάκχαρο είναι ύπουλο μεν αλλά δεν θέλω να αισθάνεται κι άρρωστος...αυτά...το καλό είναι οτι πίνουμε και πολύ νερό και έχουμε κόψει σάλτσες, αλα κρεμ , τηγανητά κτλ κτλ και η κυτταρίτιδα 'εχει υποχωρήσει πολύ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ...αλλά πίνουμε πολύ νερό...2-2,5 λίτρα την ημέρα...όλα μια συνήθεια είναι τελικά κορίτσια...το μόνο "αρνητικό" είναι οτι μου έχει αδυνατίσει ο παστούλης (έχασε 10 κιλά σε ένα μήνα) και ήταν ωραιούλης μπουλούκος....αλλά κι έτσι γλύκας είναι...αυτα..

αύριο φεύγουμε για Ρόδο...τέλεια...και πολύ δούλεψα...αυτά τα νεάκια μας...σόρυ για το μεγάλο πόστ...

Σας φιλώ όλες....Σι γιου νέξτ γουίκ...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εκατο φορες μπηκα να σας γραψω , και ολες τις φορες ερχοταν καποιος.Λοιπον περασαμε τελεια , κριμα που δεν ηρθατε οσες δεν μπορεσατε:tongue: .Φυσικαθα ξανα επαναληφθει και μαλλον αυτη την βδομαδα ....

Η μικρη μου πλεον το κοψε το αλλεσμενο , ξεκινησε να ζηταει φαγητο κανονικο και τα βραδια ...δηλαδη ξεκιναμε κανονικα μαγειρεματα , πες τε καμια ιδεα φαγητων ..

καναμε πυρετο , φτασαμε ως και 40 και μαλλον ηταν απο δοντι .

Καλησπέρα κοριτσια, τι κανετε?

Εγινε και η Ιλιάνα μας 2 ετών. Της κάναμε ενα μεγαλο πάρτυ και το κοριτσακι μου το ευχαριστήθηκε παρα πολύ. Το πρωι που ξύπνησε κοιταζε τον κήπο και με ρώταγε "που είναι τα παιδάκια"? Τωρα την εχουμε παει σαλαμίνα για 2 εβδομαδες και μετα διακοπάρουμε παρεά.

Βρε παστακια μου, καταρχήν καλες διακοπές. Κατα δεύτερον, τι εγινε με τον αντρα σου? Ζάχαρο? δεν θυμαμαι να μας είχες πει τίποτα. Πως ρε παιδί μου έτσι ξαφνικά?

4Rnfp3.png

κορίτσια μου και εγώ μπαίνω δέκα φορές και δεν βρίσκω καμία μέσα

καλοκαίριασε και οι άδειες άρχισαν να έρχονται οπότε ερημιά και πάλι ερημιά.

Φαιρυ μου εμένα απο τα δόντια του κάνει κακά δέκα φορές την μέρα.

Από δόντια βγάλαμε και τραπεζίτη και έχουμε γύρω στα 15 τώρα.

Σμουτς ξεκούραση τώρα αλλά ξέρω πόσο θα σου λείπει, δεν πειράζει καλό κάνει να τα αφήνουμε και λίγο για να μην γίνουν εξαρτημένα.

Χρόνια της πολλά κάι από εδώ φυσικά.

Εγώ έχω ακόμα αυτή την εβδομάδα και μετά δυο εβδομάδε άδεια. 1-15/8

Την πρώτη εβδομάδα θα ξεκουραστώ και την δεύτερη φεύγω έξω, Κυανή ακτή.

Σας φιλώ όλες και άντε να χειμωνιάσει να ξανά μαζευτούμε γιατι΄δεν πάει έτσι άιντε γιατί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γιωτακι μου να την χαιρεσαι και απο δω!!!

Σαλαμινα θα την πας ή αναβυσσο?? με μπερδεψες.

Θελω και εγω διακοπες .Το σκ ημασταν παλι αιγινα αλλα δεν χαρηκαμε την μικρη λογω του πυρετου .

Το αλλο σκ θα δουμεπου θα παμε.

Βανιλιτσα που εισαι ? πως περασες?

Διαφημίσεις

Σαλαμινα την εχω παει τωρα για 2 εβδομαδες, και μετα θα φυγουμε μαζί για Ανάβυσσο οικογενειακώς.

Κυανή Ακτή ροζ ε? Τέλεια θα είναι, να περασετε σουπερ.

Εγω σταματάω 29 Ιουλίου και επιστρέφω 29 Αυγούστου. Να δω πως θα φορεσω παπουτσι κλειστο (γιατι μονο τετοιο επιτρεπεται στη δουλειά) μετά από 4 εβδομάδες που θα φοραω σαγιοναρες και σανδαλια.

4Rnfp3.png

θα ανεβάσω φωτό εννοείται θα είναι κουραστικό ταξίδι πάλι γιατί θα περάσουμε από Μόντε Κάρλο, Νικαι, Μονακό , Σαιν τροπε, ΜΙλάνο, Βερόνα κ.τ.λ. αλλά έτσι μου αρέσει. Δεν μπορώ και τόσο την ξάπλα σε μια παραλία το έκανα και αυτό φέτος.

Σμουτς ένα μήνα άδεια ουάου, σας αφήνουν να πάρετε τόσες μέρες μαζί ή είναι πολιτική της εταιρίας να κλείνει ένα μήνα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζ, σε λυπαμαι κακομοιρο, χαλια θα περασεις παλι, θα κουραστείς και πολύ, κρίμα κρίμα χαχαχαχα

Ροζ οχι δεν κλεινουμε καθολου, αλλα φετος θελουν να εξαντλησουμε ολο μας το υπόλοιπο και ενω ειχα ζητησει 3, μου δωσανε 4 και μου μενουν και αλλες δυο

4Rnfp3.png

φτου σας και στις δυο που τα λετε ετσι χιχιχιιχιχ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .

εγω καθως καινουρια εχω αλλη μια βδομαδα προ.ς τελος αυγουστου , μεχρι τοτε θα φυλαω το γραφειο , στην κυριολεξια !!!! γμτ@$%$^*(((

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...