Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω κοριτσια δυστηχως την πεμπτη δεν μπορω, γιατι τεταρτη θα παω στους bon jovi και δεν με παιρνει 2ο βραδυ σερι να αφησω το παιδι στο νικο και να φυγω

Μαρσυ σε συγχωρω και περιμενω να σε δω χιχι

ροουζ, κι εγω την επαιρνα μαζι μου και κοιμοταν στο καροτσι και φυσικα θα το κανω και φετος, αλλα μερικες φορες ηταν τοσο κουρασμενη από ολη τη μερα και τη θαλασσα που οταν ετοιμαζομασταν να βγουμε αποκοιμιόταν, οπότε, αναγκαστικά εκεινες τις μερες μεναμε μεσα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικά σμουτς παιδί είναι και εμείς που ήμασταν τόσα άτομα υπήρχαν βράδια που μας γύρναγε από τις 11 μέσα. γιατί γκρίνιαζε.

τις πρώτες μέρες ήταν καλός αλλά προς το τέλος κουράστηκε το παιδί και γκρίνιαζε τα βράδια.

κάτσαμε και 9 μέρες λογικό ήταν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμεις στις διακοπες απλα δεν βγαιναμε εξω μεχρι αργα !!! δεν ειχα κανεναν να μου την προσεξει , επρεπε να κανουμε βαρδιες αν θελαμε να κανουμε μπανιο ή να κοιμηθουμε .Κοινως τα παιξαμε .....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φυσικά, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όπως φαίνονται στις φωτό

από πίσω έχει τρέξιμο και κούραση αλλά για μένα ήταν κάτι που το ήθελα.

και απλά τώρα ξέρω ότι το έκανα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εμεις στις διακοπες απλα δεν βγαιναμε εξω μεχρι αργα !!! δεν ειχα κανεναν να μου την προσεξει , επρεπε να κανουμε βαρδιες αν θελαμε να κανουμε μπανιο ή να κοιμηθουμε .Κοινως τα παιξαμε .....

που και ποτε τελικα??

ελα βρε Γιωτακι ασε τον jovi και ελα με τις jovenes.....:tongue:;)

roz σε εχω τραιλανει με τα κολιεδακιααααααααααααα χιχιχιχιχιχιχι!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τωρα μιλησα και με τη μπουμπου, ειπα θα το πω στο νικο και οτι γινει

εγω αδεια απο 29/7 εως 29/8 και θα παμε εξοχικο = Αναβυσσο και Ζάκυνθο

ΕΝΑ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????:shock::shock::shock:

Μπραβο Γιωτα....εγω απο τις 12/08 μεχρι και 26/08...:-(

iA8hp3.pngWtKrp3.png

σμουτσακι yessssssssssssssssssssss

Στο ακρωτηρι παιζει μουσικη η ναταλια γερμανου , ειπε η πεθερα οποτε θα ειναι τελειααααα με ολες σας

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Στο ακρωτηρι παιζει μουσικη η ναταλια γερμανου , ειπε η πεθερα οποτε θα ειναι τελειααααα με ολες σας

Ποπακι...αυτο ειναι στο καλαμακι??

αν ειναι αυτο ειναι σουπερ...

για ποτακι ή για μαμ??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

τωρα μιλησα και με τη μπουμπου, ειπα θα το πω στο νικο και οτι γινει

εγω αδεια απο 29/7 εως 29/8 και θα παμε εξοχικο = Αναβυσσο και Ζάκυνθο

Γιωτακι αμα ερθεις να παμε παρεα....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμεις μονο το μπανιο καναμε με ψιλοβαρδιες, οταν δεν ημασταν και οι τρεις μεσα.

Κατα τα αλλα κοιμομασταν ολοι μαζι, τρωγαμε ολοι μαζι, και μας ξυπναγε και κατα τις 10 και 11 πολλες φορες το πρωι. Δεν μπορω να πω, μια χαρα ειχαμε περασει και το ιδιο ελπιζω και φετος.

φαινεται παντως οτι φετος (απο τις φορες που την εχω παει για μπανιο) οτι δεν θα βγαινουμε απο τη θαλασσα.

καλε ναι, σιγα που δεν θα κανω προσπαθεια για να ερθω. αν μου το βαζατε παρασκευη θα ηταν πιο ευκολο παντως.

4Rnfp3.png

εμεις μονο το μπανιο καναμε με ψιλοβαρδιες, οταν δεν ημασταν και οι τρεις μεσα.

Κατα τα αλλα κοιμομασταν ολοι μαζι, τρωγαμε ολοι μαζι, και μας ξυπναγε και κατα τις 10 και 11 πολλες φορες το πρωι. Δεν μπορω να πω, μια χαρα ειχαμε περασει και το ιδιο ελπιζω και φετος.

φαινεται παντως οτι φετος (απο τις φορες που την εχω παει για μπανιο) οτι δεν θα βγαινουμε απο τη θαλασσα.

καλε ναι, σιγα που δεν θα κανω προσπαθεια για να ερθω. αν μου το βαζατε παρασκευη θα ηταν πιο ευκολο παντως.

Nαι καλε γιατι να μη μπορω...Ο Χρηστακης μου κοιμαται τετοια ωρα...

αλλα το πρωι δεν θα ξυπναω για να παω Αθηνα για δουλεια με την καμια!!!Ασε που ειμαι και μονη στο γραφειο η αλλη κοπελα πηρε την αδεια της!!!Αρα και μενα η Παρακευουλα πιο ευκολη θα μου ηταν!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγω παντως το ειπα στο Νικο και μου ειπε no problem, οπότε μέσααααα κι εγω. Τελικα τον εχω αδικησει τον αντρα μου μου φαινεται...

Τωρα που το ξανασκεφτομαι, η παρασκευη μου ειναι πιο δυσκολη απο την πεμπτη, γιατι το σαββατο ειναι τα γενεθλια της Ιλιανας, και απο το πρωι θα πρεπει να ειμαι στο ποδι για δουλειες, οποτε καλυτερα να σερνομαι στη δουλεια την παρασκευή παρα στο παρτυ της Ιλιανας το Σάββατο. χαχα, πως με βρίσκετε? Οποτε μέσα για πεμπτη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...