Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια...

τι κανετε??

Ροζακι,γινανε 14 μηνων τα μικρα μας...χαχα.μεγαλωνουν!

Να τα χαιρομαστε ολα τους μωρε,τα ατιμουτσικα...

Φαιρακι..ξεπατωθηκες εεεεεεε???(οπως λεει και ο Τρυφωνας!!) Μπραβο σου,πολυ σε χαιρομαι που σε ολα εισαι μεσα...Περασατε καλα???ΟΙ φωτο το βροντοφωναζουν παντως...Η Ανδριανα ειναι μια σκετη γλυκα!!

Ροζακι,καλο αυτο που ειχες βοηθεια...Πηγατε ολοι μαζι???Με τους γονεις και τις αδελφες σου??Εεεε..τοτε καταλαβες τελειες διακοπες,αφου ο Αντωνης ειχε ολοκληρο υπηρετικο προσωπικο στα ποδια του:tongue:Ειναι υπεροχα στα Συβοτα,Παργα και γενικως το Ιονιο ειναι κουκλα!!

Εγω κοριτσια τα δινω ολα πλεον στην μικρη με μετρο...Και αλατακι οταν τρωει απο το δικο μας γιατι χρησιμοποιω ανθο αλατιου ανεπεξεργαστο,και γλυκο τρωει σε μορφη μελιου που της βαζω καποιες φορες στο γιαουρτι και την βρωμη...ζαχαρη εχει φαει μονο οση εχουν τα μπισκοτακια Μιραντα(τρωμε 1 καθε απογευμα) και οι κρεμουλες γαλακτος οι σπιτικες που τρωμε 1 φορα την εβδομαδα για απογευματινο...Αλλα πλεον δεν της τα στερω...ευτυχως βεβαια δεν εχει ταση σε κατι γιατι τα τρωει με ρεγουλα..ολα της αρεσουν!!!

Αυριο θα παμε για μπανακι παλι,σημερα δεν πηγαμε ειχαμε δουλιτσες κι ο μπαμπας γυμναστηριο αλλα το αυριανο δεν το χανουμε και μετα παλι το ΣΚ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marsolan μου εγώ είχα άτομα μαζί μου, ήθελαν και οι γονείς μου να πάνε διακοπές μετά από πολλά χρόνια και για χάρη του Αντωνάκη το αποφάσησαν τώρα. Οπότε μοιράζονταν οι υποχρεώσεις. Και πάλι ήταν αφάνταστα κουραστικό γιατί το μωρό θέλει το πρόγραμμα του ειδικά ο Αντώνης που δεν έχασε το πρόγραμμα του ποτέ. πάντα όλα στην ώρα τους αφού δεν τον έσερνα μαζί μου το άφηνα στην μάνα μου και έτρωγε στην ώρα του κοιμόταν όποτε ήθελε. Πάλι καλά ήταν όλες τις μέρες περίμενα περισσότερη γκρίνια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαζέψαμε κοχύλια και θα ανεβάσουμε κοσμήματα με κοχύλια φρέσκα από θάλασσα

Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

Γωγω μου θελω να σου παραγγειλω πραγματακια!!

Σημερα θα παμε στην συναυλια!!!!περιμενω πως και πως!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ρε σεις θα κανονισουμε ??? ωωωωωωωωωωω

αμαν σας παρακαλαω:tongue:

μαρσο , εγω της δινω ταα μιραντα αλλα μαλλον δεν της αρεσουν τα φτυνει , της εδωσα μια φορα μπαγιατικα και μαλλον τα σιχαθηκε χιχιιχιχι

ποτε θα ερθεις πια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ρε σεις θα κανονισουμε ??? ωωωωωωωωωωω

αμαν σας παρακαλαω:tongue:

μαρσο , εγω της δινω ταα μιραντα αλλα μαλλον δεν της αρεσουν τα φτυνει , της εδωσα μια φορα μπαγιατικα και μαλλον τα σιχαθηκε χιχιιχιχι

ποτε θα ερθεις πια?

χαχαχαααααααα...λοιπον θα ερθω εκει απο Παρασκευη 2 εως Κυριακη 4 Σεπτεμβρη...και ειπα στην μπουμπου οτι ακομη κι αν οι υπολοιπες δεν μπορεσουν εσενα κι εκεινη θα σας συναντησω στανταρ εστω και για λιγο!!!:tongue::):):)

Ιτς α προμις!!!

:tongue:hello!!!!

τι κανετε??

εμεις μολις γυρισαμε απο τον Παιδιατρο...καναμε 2 εμβολια και σε ενα μηνα αλλο ενα και τελος!!

86 ποντακια ο μικρος αλλα 9 κιλα!!!

ειναι αδυνατος ρε γμτ ενω τρωει τα παντα!!!!:rolleyes:

μου ειπε αντι για κρεμα το απογευμα να του δινω γαλα....το frizogrow πια....σκονη μεχρι να γινει 2!!

οταν του ειπα για φρεσκο γαλα .....πεταχτηκε σαν ελατηριο!!!

δεν εχει τα απαραιτητα για αυτη την ηλικια μου ειπε!!!ειναι ψηλο μωρακι και χρειαζεται σκονη μου ειπε!!τι να πω βρε κοριτσια ο καθε γιατρος λεει τα δικα του!!!

ψαρακι ξεκιναμε απο αυριο...με μπακαλιαρακι μου ειπε να φτιαξω την σουπιτσα!!!

Πολλα μπανακια μου ειπε πως πρεπει να κανουμε ειναι καλο αντιβιωτικο για τον χειμωνα!!!

αυτα τα νεακια μου......

Κνονιστε να βρεθουμε .....;)

Ροζ σε παιδεψα λιγο με το κολιεδακι αλλα μαμα ειναι αυτη τι να κανουμε:tongue:ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

banilitsa μου ο κάθε γιατρός έχει την λογική του και η κάθε μαμά τη δική της.

Ο δικό σου είναι όντως ψηλός και καλό είναι να ακούσεις αυτό που σου είπε.

Το ίδια μας είπε και εμάς οτι η σκόνη έχει περισσότερα στοιχεία για το μωρό. Εμείς το παίρνουμε ακόμα σκόνη αν και με το 3 βρεφικής απταμίλ δεν έμεινα ικανοποιημένη γιατί δεν λιώνει εύκολα. Όσο ζεστό και να είναι όσο και να το χτυπάω αφήνει κάτι μπαλάκια αχτύπητα πάντα.

Εμείς αυτές τις μέρες έχουμε γιατρό για εμβόλιο να δω πότε θα πάμε.

Όσο για το κολιέ δεν μην σε νοιάζει. Κανένα πρόβλημα, καλά κάνεις και ζητάς αυτό που θέλεις για να μένεις ικανοποιημένη πάντα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Hello girls, τι κανετε?

marsolan μου εγώ είχα άτομα μαζί μου, ήθελαν και οι γονείς μου να πάνε διακοπές μετά από πολλά χρόνια και για χάρη του Αντωνάκη το αποφάσησαν τώρα. Οπότε μοιράζονταν οι υποχρεώσεις. Και πάλι ήταν αφάνταστα κουραστικό γιατί το μωρό θέλει το πρόγραμμα του ειδικά ο Αντώνης που δεν έχασε το πρόγραμμα του ποτέ. πάντα όλα στην ώρα τους αφού δεν τον έσερνα μαζί μου το άφηνα στην μάνα μου και έτρωγε στην ώρα του κοιμόταν όποτε ήθελε. Πάλι καλά ήταν όλες τις μέρες περίμενα περισσότερη γκρίνια.

εμ αυτες ειναι διακοπες, να βγεις κι ενα βραδυ, οχι σαν εμας που μπαγλαρωνομαστε απο τις 10 λογω της Ιλιανας. Αλλα φετος, θα της αλλαξω τα φωτα. Στο καροτσι θα κοιμαται (οχι πως περσυ τη γλιτωσε δηλαδη)

χαχαχαααααααα...λοιπον θα ερθω εκει απο Παρασκευη 2 εως Κυριακη 4 Σεπτεμβρη...και ειπα στην μπουμπου οτι ακομη κι αν οι υπολοιπες δεν μπορεσουν εσενα κι εκεινη θα σας συναντησω στανταρ εστω και για λιγο!!!:tongue::):):)

Ιτς α προμις!!!

το καταπινω το κλάσιμο προς το προσωπό μου, και υποθετω οτι απλως ξεχασες να με αναφερεις....:tongue:

:tongue:hello!!!!

τι κανετε??

εμεις μολις γυρισαμε απο τον Παιδιατρο...καναμε 2 εμβολια και σε ενα μηνα αλλο ενα και τελος!!

86 ποντακια ο μικρος αλλα 9 κιλα!!!

ειναι αδυνατος ρε γμτ ενω τρωει τα παντα!!!!:rolleyes:

μου ειπε αντι για κρεμα το απογευμα να του δινω γαλα....το frizogrow πια....σκονη μεχρι να γινει 2!!

οταν του ειπα για φρεσκο γαλα .....πεταχτηκε σαν ελατηριο!!!

δεν εχει τα απαραιτητα για αυτη την ηλικια μου ειπε!!!ειναι ψηλο μωρακι και χρειαζεται σκονη μου ειπε!!τι να πω βρε κοριτσια ο καθε γιατρος λεει τα δικα του!!!

Λοιπον, χτες πηγαμε κι εμεις παιδιατρο. Ακου για να παιρνεις κουραγιο.

1 χρονο μεγαλυτεροι σας, και ειναι 84 ποντους και 11,5 κιλα. Και φυσικά και ο δικός μας γιατρός τα ίδια λέει περι του γάλακτος. Οποτε almiron κι εμεις. απλως επειδη της εχω κοψει το μπιμπερο, παιρνω το έτοιμο υγρο σε μπουκαλι και το πινει σε ποτηρι με καλαμακι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και μενα τα ιδια μου χε πει για την σκονη αλλα μολις της εδωσα το advance τοτε χωρις λακτοζη που ειχε παθει διαροιες , δεν ξαναηπιε απο το αλλο , το λατρευει .Μου ειπε να μην της το σταματησω αφου το θελει .

Λοιπον κανονιστηκε .Πεμπτη Ακρωτηρι με προγραμμα φοβερο εμαθα απο την συμπεθερα , Οποια θελει μπορει και γουσταρει, ας ερθει ωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Hello girls, τι κανετε?

το καταπινω το κλάσιμο προς το προσωπό μου, και υποθετω οτι απλως ξεχασες να με αναφερεις....:tongue:

Ζητω ταπεινα συγγνωμη,γονατιστη λεμε....χαχα!!!

Μαλλον δεδομενη σε θεωρησα βρε...γι αυτο και δεν σε ανεφερα!!:D:D

Ποτε με το καλο διακοπες εσεις Σμουτσακι???Και για που λετε τελικα???

Κοριτσια και μενα τα ιδια μου χε πει για την σκονη αλλα μολις της εδωσα το advance τοτε χωρις λακτοζη που ειχε παθει διαροιες , δεν ξαναηπιε απο το αλλο , το λατρευει .Μου ειπε να μην της το σταματησω αφου το θελει .

Λοιπον κανονιστηκε .Πεμπτη Ακρωτηρι με προγραμμα φοβερο εμαθα απο την συμπεθερα , Οποια θελει μπορει και γουσταρει, ας ερθει ωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχα

Kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!

Μαρι Ποπη τι κανονιστηκε??Μονες σας τα κανονιζετε με την συμπεθερα???

Τι εστι Ακρωτηρι και ποια Πεμπτη?>

Οσο για το καινουριο μας γαλα......το καταβροχθησαμε!!!Δινει καμια το ιδιο??frizogrow...??Μιλαμε μυριζει τοσο ωραια ...!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ζητω ταπεινα συγγνωμη,γονατιστη λεμε....χαχα!!!

Μαλλον δεδομενη σε θεωρησα βρε...γι αυτο και δεν σε ανεφερα!!:D:D

Ποτε με το καλο διακοπες εσεις Σμουτσακι???Και για που λετε τελικα???

Εμας δηλ......ουτε να μας χσς!!!

Τελοσπαντων ελα συ και θα μαζευτουμε ολο το τσουρμομπεμπε!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

σμουτς μου ο Αντώνης είναι δύσκολος στο ύπνο γιατί δεν έχει μάθει να κοιμάται στο καρότσι θέλει την ησυχία του στο κρεβάτι του. Σας΄είπα καλομαθημένος γιατί ποτέ δνε τον έβγαλα από το πρόγραμμα του. Αλλά δεν γύριζα στο δωμάτιο νωρίς. Εκεί μαζί μας έξω ας ήθελε να κοιμηθεί. Άσε που όσο αργά κοιμόταν καλύτερα γιατί έπεφτε χώμα δεν ξυπνούσε για γάλα και το πρωί κοιμόταν μέχρι τις 10-11. Οπότε κοιμόμασταν και εμείς.

Είναι δύσκολο παιδιά διακοπές με παιδί σε αυτή την ηλικία χωρίς τις ανέσεις του σπιτίού. Δεν ξέρεις που να βάλεις τα μπιμπερό τα ρούχα του. Όλα στη βαλιτσα για να μην ακουμπάνε πουθενά. Είμαι και σιχασιάρια εγώ.

Κάθε μέρα έπλενα τα ρούχα που φορούσε. είχα πάρει και απορυμαντικό μαζί μου. Είχε αυλή το δωμάτιο οπότε τζάμι. Αλλά και πάλι χωρίς τους γονείς μου και την αδερφή μου δεν θα καταλάβαινα τιποτα. Ειδικα στην κρουαζιέρα τον κράταγαν οι γονείς μου και εγώ έκανα βουτιές από το πλοίο. Έχω γονείς θυσαυρό δεν το συζητώ.

Είμαι τόσο τυχερή.

Βανιλιώ μου το είδα το μήνυμα σου θα απαντήσω το γρηγορότερο που μπορώ.

Τι νέα ? μαρσολάν μου ? τ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...