Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

hello girls, we are back

αχ τέλος οι διακοπές με θάλασσα. τι κάνετε ? εμείς μια χαρά. Περάσαμε σούπερ λέμε.

Ο μικρός αν και τις τελευταίες μέρες κουράστηκε αρκετά και γκρίνιαζε λίγο κατά τα άλλα τρελάθηκε. Η θάλασσα ήταν μια τέλεια εμπειρία γιαυτόν αν και κάθε φορά που έμπαινε ήθελε τον χρόνο του. Θα μου πεις τα νερά του Ιονίου είναι κρύα εδώ εμείς και κάναμε πόση ώρα να μπούμε.

Είχαμε κουζίνα οπότε δεν του έλειψα το φαγητό και το φρούτο. Άρχισε να τρώει ψωμί τυρί και ντομάτα. Σαν τρελός κάνει για την ντομάτα. Όποτε βγαίναμε σε ταβέρνα μου τράβαγε το χέρι να του δώσω ντομάτα.

Τώρα ρουτίνα ξανά, δεν πειράζει όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Ξανά τον Αύγουστο τώρα χωρίς τον μικρούλη ο οποίος άρχισε να βολτάρει και αρνείται να μπει στο καρότσι. Μιλάμε για χιλιόμετρα την Πάργα την περπάτησε όλη με τα πόδια. Και μιλάμε για ανηφόρες. Είχαμε γίνει η μασκότ τις Πάργας ο κόσμος μας κοιτούσε και γελούσε. Να βλέπεις το μπομπιράκι να προσπαθεί να ανέβει σκαλιά και να σουλατσάρει στα στενά.

Στην Κέρκυρα δεν όπου περνούσαμε σταματούσαν και τον πείραζαν.

Εσείς πώς περάσατε ?

Μπουμπούκα μου γιατί παιδί μου ξανά μετακόμιση ?

Φαίρυ εσείς πώς τα πήγατε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι απο εμενα!

Πολυ χαιρομαι που περνατε καλα,μπραβο!!

Γεωργια υπεροχες οι φωτογραφιες σας,περπατησε λοιπον ο Αντωνης???Αντε,ποιος σε πιανει τωρα,και μαλιστα απο την αρχη στα δυσκολα ο καημενος...Τελεια...

Εμεις οπως εχω ξαναπει,διακοπες τον Αυγουστο και μαλιστα μετα τις 15...Σε λιγες μερες τελειωνει το σπιτι κι εχουμε κι εμεις την ρημαδομετακομιση να μπουμε να ηρεμησουμε...Με εχει φαει αυτη η αναμονη,θελω να ξεμπερδευω.

Αρχισαν και οι μεγαλες ζεστες,εμεις πηγαινουμε για μπανιο τα απογευματα στο Μεσολογγι,τα νερα ειναι καταζεστα γιατι ειναι ψιλοιαματικα και πολυ ρηχα.Μου κανουν και καλο στην μεση που ψιλοποναει...Φευγουμε κατα τις 5-5.30 γυρναμε κατα τις 9.30-10 οποτε μετα η μικρη πεφτει ξερη που λεμεΠερναει η μερα χωρις να την καταλαβουμε......Η θαλασσα της αρεσει παρα πολυ,δεν θελει με το σωσιβιο,θελει να την κραταμε και να πηγαινει απο αγκαλια σε αγκαλια η κυρα και γενικα ξετρελλαινεται να καθεται στην ακρη και να πλατσουριζει στο νερο,να μαζευει πετρουλες τις οποιες στο τσακ την προλαβαινουμε να μην βαλει στο στομα:tongue:

Απο φαγητο εμεις ηδη τρωμε μπουκιτσες,αλεσμενο μονο το κοτοπουλο και το ψαρι και τα φρουτα εκτος της μπανανας και του αβοκαντο...ολα τα αλλα κομματακια η πατημενα..το μοσχαρι της το δινω σε μπιφτεκι η κιμα οποτε δεν εχουμε θεμα...εχει 8 δοντια και παει και για αλλα...ας τα χρησιμοποιησει....

να μαι και εγώ

απο την δουλειά με τρέξιμο να προλάβω οτι έμεινε

σας είπα οτι βγάλαμε και τραπεζίτη ?

έχουμε πάρα πολλά δόντια και βγαίνουν ακόμα γιαυτό ξυπνάει συνέχεια και κλαίει ο καημένος με τόσα δόντια να βγαίνουν ταυτόχρονα τι να κάνει το παιδί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να τα χαιρεστε τα μπεμπονια!!!

τι κανετε??

rose μου και μενα κλαιει και ξυπναει πολλες φορες αλλα δοντακια εχουμε μονο 4 πανω και 4 κατω!!!

γι΄αυτο και δεν του δινω πολλα σε μπουκιτσες!!!

μονο ψωμακι και τυρακι αντε και καμια πατατουλα φουρνου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.

ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΧΝΑ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.

ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΧΝΑ.

Μπραβο το παιδακι μωλε!!!καλα κανεις και του δινεις τα παντα Γωγω μου!!

εγω να σου πω την αληθεια φοβαμαι!!

Σοκολατα του εχεις δωσει??

εμενα μου ειπε ο ντοκτορ...να μη του δωσω μεχρι τα 2!!!και ο καημενος οταν δει οτι τρωμε παγωτο τρελενεται!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

οχι δεν εχει φάει ακόμα γλυκό ούτε ζάχαρη ούτε αλάτι καν

εντάξει δεν είναι οτι θα έχει και κανένα πρόβλημα μεγάλο αλλά αφού δεν τις ξέρει ακόμα τις γεύσεις δεν του λείπουν κιόλας.

ειδικά τα γλυκά μπορεί να περιμένει ακόμα λίγο. όταν λέω τα πάντα μιλάω για φαγητό. και φυσικά οχι τηγανιτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσαρες , τι κανετε , και εμεις γυρισαμε απο διακοπες , περασαμε πολυ ομορφα αν και να σας πω κουραστηκα λογω της μικρης , δεν καθεται λεπτο η ατιμη , αν και αλεθα της εδινα φαγητο δικο μας , μπιφτεκια , πατατες , ψαρι σαλατα , τα ετρωγε αλλα οχι σε ποσοτητες .

γλυκο της εδωσα και εκανε σαν τρελη αλλα δεν το εχω συνηθεια

μου λειψατε

φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρυ μου μπορώ να καταλάβω την κουραση εμεί ήμαστα 5 άτομα και μας έβγαλε out όλους. απο φαγητό η μάνα μου το έκανε γιατι ξυπνάει πρωι χιχι και έτσι το μεσημεριανό του δεν το έχασε βρίκαμε και ψαρι φρεσκο οπότε έφαγε 2-3 μέρες ψάρι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rose Mιλαμε για κουραση , εμεις εν το μεταξυ τα γυρνουσαμε ολα , απο το πρωι στο ποδι ημουν να της μαγειρεψω να της τα εχω ολα ωστε να μην πεινασει και να μην εχω .

Ασε που ολο κατω ηθελε να ειναι και να τρεχει .

Βασικα περισσοτερο κουραστηκα παρα ξεκουραστηκα , αν και περασα πολυ ωραια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy ξέρω έχει κούραση και εμείς όλο κάτω από την μέρα που φτάσαμε στα σύβοτα λες και ήθελε το δρόμο εκεί. τρέξιμο λέμε ο καημένος ο μπαμπάς μου τι τραβάει. γιατί του έχει και αδυναμία όλη μέρα μαζί του είναι λογικό.

εγώ καλά που είχα μαζί μου άτομα και κατάλαβα διακοπές.

οι μαργαριτες ναι είναι τέλειες και εγώ τις έχω φυσικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...