Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σου new ,εγω τον εχω εκπαιδευσει απο τωρα με το φωτακι...οποτε πλεον δεν νομιζω να εει προβλημα μετα...αλλα το μωρο θα το εχω στο δικο μας δωματιο μας μεχρι να σαραντησουμε μετα θα τον βαλω στο δικο του δωματιο

αυτό έπρεπε να το είχα προνοήσει...τώρα... βλέπεις κι έγω στα σκοτεινά κοιμόμουν! Ομως με τη μικρή επειδή έχω πάρει προέκταση κρεβατιού και την έχω δίπλα μου καθε βράδυ κοιμάμαι με τα γυαλιά μου για να τη βλέπω καλά (δε θέλω γελάκια... τι να κάνω που είμαι γκάβακας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) οπότε δε με ενοχλεί καθόλου το φωτάκι!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια

να μαι και εγω,χαθηκα για λιγο αλλα επανηλθα

ο μπεμπης μου βγηκε ζορικος,μιλαμε για πολυ ξενυχτι

ειδικα τις πρωτες μερες μςεχρι να προσαρμοστει στο νεο περιβαλλον

το κωμικο.....ουτε στην κουνια του κοιματε ,ουτε στο λικνο ,που πηραμε για να

χωραει στην κρεββατοκαμαρα μας,μονο στο πορτμπεμπε

το συζητησα με τιον παδιατρο και μου ειπε ,οτι μαλλον του θυμηζει το cocoon που τον ειχαν στην μοναδα

ψιλοδιαβασα και λιγο αυτα που λετε

εγω κοριτσια εχω για βοηθεια την μανα μου...ΜΟΝΟ.....ο αντρας μου το βραδυ κοιματε του καλου καιρου....2 φορες που χρειαστηκα την βοηθεια του εφαγε κλωτσια για να ξυπνησει,:confused::P:confused::P:confused::P

η μανα μου βεβαια με πρηζει....ντυνει τον μπεμπη σαν κρεμμυδι,"γιατι ειναι μικρο τοπαιδι,ενα ζυμαρακι"

και την υπολοιπη μερα φροντιζει να μου λεει οτι εγω τα κανω ολα λαθος και οτι ο αντρας μου ειναι $@%&%$^ και δεν ασχολειται μαζι μας και οταν ασχολειται με τον μπεμπη οτι κανει το κανει λαθος

τσακωθηκαν κιολας μια μερα και προσπαθουσα να τους τα ξαναβρω ,λεγοντας οτι εχει παρεξηγησει ο ενας τον αλλον,ωσπου στο τελος εκανα μια κριση κλαματος απο την κουραση και την ενταση και μου ειπαν

"μηπως πρεπει να πας σε ενα ψυχολογο να σε βοηθησει?"

καλο ε?

χθες βγηκα μετα απο 2,5 μηνες κλεισουρα και αισθανθηκα οπως οταν ειμασταν στις πρωτες ταξεις του γυμνασιου και βγαιναμε σαββατο απογευμα

δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι εννοω.....

αντε σας ζαλισα

κοριτσακι μου συγνωμη που θα πω τη γνωμη μου,αλλα νομιζω οτι πρεπει να βγαλεις τη μαμα σου εξω απο την οικογενεια σου,ξερω οτι ειναι δυσκολο και χρειαζεσαι βοηθεια,αλλα καλυτερα να ζοριστεις λιγο παραπανω παρα να εχεις και αλλο ενα ατομο να σε πρηζει...

ααα και κατι αλλο οσο εχεις τη μαμα σου να σε βοηθαει ,δεν θα καταλαβει ο αντρας σου οτι εχει ευθυνη κι εκεινος για το παιδακι σας,μην τον βγαζεις εξω...πες του απλα τι πρεπει να κανει...

αυτη βεβαια ειναι η δικη μου αποψη,δεν σημαινει οτι πρεπει να την δεχτεις...

76IGp3.png

αυτό έπρεπε να το είχα προνοήσει...τώρα... βλέπεις κι έγω στα σκοτεινά κοιμόμουν! Ομως με τη μικρή επειδή έχω πάρει προέκταση κρεβατιού και την έχω δίπλα μου καθε βράδυ κοιμάμαι με τα γυαλιά μου για να τη βλέπω καλά (δε θέλω γελάκια... τι να κάνω που είμαι γκάβακας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) οπότε δε με ενοχλεί καθόλου το φωτάκι!!!

εγω σχεδον απο τοτε που αρχισα να σηκωνομαι τη νυχτα για τουαλετα του ειπα οτι πρεπει να βαλουμε φωτακι στο δωματιο,στο διαδρομο δεν εχει μπριζα οποτε,το συνηθισε,κι εμεις πρωτα στα σκοταδια κοιμομασταν...και μην σου πω οτι τις περισσοτερες φορες πλεον ενοχλει εμενα

76IGp3.png

εγω παλι νομιζω πως ειναι στον ανθρωπο βρε κοριτσια!

και μενα με βοηθαει η μανα μου...γιατι μενουμε διπλα αλλα εχω βαλει ορια στο που και πως θα ανακατευεται!!

Οταν ειναι ο αντρας μου στο σπιτι η μανα μου...παει στο σπιτι της.το ιδιο και με την πεθερα, θα με ρωτησει πρωτα για το οτιδηποτε αφορα το παιδι μου και γενικα το σπιτι.

Βρε κοριτσια μπανακι που τα κανατε??εχετε ξεκινησει με τα μπανακια τους που αγορασαμε???γιατι εμεις μεχρι στιγμης τον κραταμε και τον πλενουμε στον νιπτηρα του μπανιου!!

φοβομαστε στο μπανακι!!!

ποια αφρολουτρα χρησιμοποιητε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

koritsakia μου εχω μερες να μπω..η μπεμπα μου θελει συνεχεια αγκαλια οτανειναι ξυπνια..ευτυχως τα βραδια κοιμαται σαν πουλακι..γκε΄λακο μου σιδερενιοι τωρα που γυρισατε σπιτακι σας,,νεφελακο και μπουμπου χαρα στο κουραγιο σας που θηλαζετε..εγω απο κιλα ειχα παρει 15 και μου εμειναν τα 5 αλλα θελω να χασω περισσοτερα..γιατι πριν την εγυμοσυνη ειχα παχυνει λιγο..εντωμεταξυ η μπεμπουλα μας εχει ξετρελανει με τα γελία της..χαπακι μου και evaki με το καλο κι εσεις..ROSEBABY εμας οι κολικοι καλα κρατανε..να παρω τα μπουκαλακια που πηρες λες?πως τα ειδες?αυτα..εμεις εδω που μετακομισαμε πριν την γεννα εχω κοντα και γονεις και πεθερικα..ετυχως δεν ειναι βδελες κι οποτε θελω βοηθανε..την πεμπτη εχω κι εγω ντοκτορ....αντε σας φιλω ολες..θα προσπαθησω τωρα να κοψω τιμολογια..βλεπετε εχω μεταφερει ολα τα της δουλειας σπιτι..αρχες αυγουστου λεω να επιστρεψω στη δουλεια για κανα 2 μερες την βδομαδα..να δουμε θα το παρω αποφαση?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

εγω παλι νομιζω πως ειναι στον ανθρωπο βρε κοριτσια!

και μενα με βοηθαει η μανα μου...γιατι μενουμε διπλα αλλα εχω βαλει ορια στο που και πως θα ανακατευεται!!

Οταν ειναι ο αντρας μου στο σπιτι η μανα μου...παει στο σπιτι της.το ιδιο και με την πεθερα, θα με ρωτησει πρωτα για το οτιδηποτε αφορα το παιδι μου και γενικα το σπιτι.

Βρε κοριτσια μπανακι που τα κανατε??εχετε ξεκινησει με τα μπανακια τους που αγορασαμε???γιατι εμεις μεχρι στιγμης τον κραταμε και τον πλενουμε στον νιπτηρα του μπανιου!!

φοβομαστε στο μπανακι!!!

ποια αφρολουτρα χρησιμοποιητε???

εγω δεν θελω πολλα πολλα και η μαμα μου το ξερει αυτο...και ειμαι και καθετη σε καποια πραγματα...νοιωθω οτι θα μου γινει βαρος αν ερθει η μανα μου να με βοοηθαει ή η πεθερα μου...θελω να εχω την ησυχια μου χωρις να ανακατευονται στον τροπο που θα μεγαλωνω το παιδι μου,ασε που ειμαι της αποψης οτι και ο συζυγος εχει την ιδια ευθυνη με μας γαι το μωρο οποτε καλο ειναι να τους εκπαιδευουμε λιγακι

εγω πηρα σαμπουαν και αφρολουτρο chicco

76IGp3.png

αληθεια ....το ρηλαξ απο ποτε το χρησιμοποιουν???εγω φοβαμαι να τον βαλω εκει μεσα ακομη.

zwza μου , πως παει???μεγαλωνει η μπουμπου ε????

εγω ξερω απο την αρχη...μπορει ομως να κανω και λαθος

76IGp3.png

γεια σας κοριτσια,

σημερα καναμε τα πρωτα μας εμβολια...5760 τα κιλακια μας και 62 ποντοι το υψος μας.Το χερακι μας θα παμε να μας το δει κι ενας ορθοπεδικος,ελπιζω να εχει δεσει καλα.

Η μπεμπα εκλαψε μετα το τσιμπημα στα μπουτακια παραπονιαρικα μωρε...και μετα το γευμα στις 2 ειναι τρελλα ανησυχη,ριχνει κατι κλαμματα και δεν τρωει...μιλαμε βαρια 50 γρμ!Η καημενουλα μου,μονο αγκαλιτσα ηρεμει και εχει υπνηλια αλλα τη λυπαμαι,το παιδι μου τετοιο κλαμμα ποτε δεν εχει κανει μεχρι τωρα!τι να κανουμε παντως.Ελπιζω να της περασει γρηγορα και να επανελθει το κοριτσακι μου,να ειναι ευδιαθετο;)

Τωρα ξανα θα παμε στις 13 Αυγουστου για τα επομενα εμβολια.

Νεφελη μου,καθηγητρια Αγγλικων ειμαι

Μπουμπουουου,κρατα γερα...πολυ αλανι εισαι,ολα τα φερνεις βολτα,μπραβο!

Γκελυ,πες της μαμας σου να μην την λεει στον αντρα σου γιατι στο κατω-κατω δεν ειχε ξανακανει γονιος...τωρα μαθαινει κι αυτος.Και λενε οτι πρεπει να αφηνουμε τους μπαμπαδες να εχουν τον δικο τους τροπο με το μωρο,δεν ειναι απαραιτητο να τα κανουν ολα ακριβως οπως εμεις.

Νιουμαμι,εμεις κοιμομαστε χωρια απο τοτε που το παιδι εγινε 10 ημερων για τον απλουστατο λογο οτι ο αντρας μου ροχαλιζει κι εχω που ξυπναω με την μπεμπα να ακουω και το χρρρ,χρρ τις λιγες ωρες που κοιμαμαι...εεε,δεν λεει.Επισης,αν ειναι να ξενυχταμε κι οι δυο θα ειμαστε χαλια την αλλη μερα και δεν θα μπορουμε να βοηθηθουμε,οποτε επιλεξαμε βαρδιες και βλεπουμε στο μελλον τι θα γινει μ'αυτο το χουι του ροχαλητου!

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα μου,στο Αρεταίειο θα γεννήσω πρώτα ο Θεός!!!!!

Μη μου λέτε τέτοια για τη libero γιατί ήδη έχω αγοράσει 4-5.Μου τα πρότειναν ως πολύ καλά.τελικά έχει να κάνει με το παιδί...

Άντε λοιπόν να γεννήσω να μοιραζόμαστε μαζί τις αγωνίες μας για τα μπουμπούκια μας!!

καλησπέρα σας.! τι κάνετε; τα μπεμπάκια σας;

εμένα από τα κιλά της εγκυμοσύνης μου έμεινα τα 6 και αρκετοί πόντοι στη μέση... να δω τι θα τα κάνω (δεν κάνω και δίαιτα αφενός γιατί θηλάζω και αφετέρου γιατί πεινάω :-)).

σχετικά με τις πάνες εμείς είχαμε πάρει από πριν και pampers & libero για να δοκιμάσουμε. τελικά μας βόλεψαν οι libero και δεν ερεθίζουν καθόλου το δερματάκι του. αλλά μάλλον έχει να κάνει με το μωρό.

rosebaby πες μου λίγο για το 6μηνο γιατί το έχω ζητήσει κι εγώ και τον Αύγουστο θα είναι κλειστή η εταιρεία οπότε πρέπει να κάνω τα χαρτιά τώρα. πολλά χαρτιά και ατέλειωτες ουρές;;;

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...