Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερα Ζουζουνάκι ,

δεν νομιζω κι εγω οτι εχουμε μιλησει...οταν άνοιξε το θεματακι εδω, δεν ειχα το μωράκι.

Λοιπον , ο μπέμπης ειναι περίπου 3 μηνων, δεν θηλάζω , πινει απο την αρχή Almiron και δεν ειχε κανένα πρόβλημα. Δεν τρωει παραπάνω απ οτι έτρωγε δηλ σε καθε γευμα 120-150 ml. καποιες φορες ισως 180 που απ οτι ξερω ειναι ΟΚ για το βαρος του. Οχι , δεν τον κουνάμε , το βγάζει αμέσως μόλις τον σηκώσω να ρευτεί. θα κοιταξω αυτό με το ποσο ξαπλωμένος ειναι γιατι καποιες φορες ειναι όντως. Την άλλη εβδομαδα που εχουμε παιδίατρο θα του το πω.

Σ΄ευχαριστώ πολύ !!!!!

μπορει απλα ,να μην του κανει πλεον αυτο το γαλα

παντως αν σου πει για παλινδρομηση,πες το μας

εμεις ειχαμε απο την αρχη,λογω πρωωροτητας,οποτε,περασαμε πολλα σταδια...να σε βοηθησουμε...

μεχρι ομως να πατε στον παιδιατρο,θα σου ελεγα μην τον κουνας πολυ,και βαλε,κατω, απο το στρωματακι του, κατι , μια πετσετα,ενα βιβλιο,να σηκωθει λιγο,ψηλοτερα το κεφαλακι του,για τον υπνο

αν θες την γνωμη μου,αν σου το κανει συνεχεια,περισσοτερο,απο 3 μερες,και η ποσοτητα ,ειναι περισσοτερη απο 3 κουταλιες της σουπας,τοτε να παρεις τηλεφωνο τον παιδιατρο ,μην περιμενεις το ραντεβου σας...δεν υπαρχει λογος να πληγωνεται ο οισοφαγος του παιδιου,ετσι,ενω μπορεις,πιθανοτατα,με μια αλλαγη γαλακτος,να το καταπολεμησεις

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια.....

γεια σου Κιττυ ....να σου ζησει το αντρακι σου.....

μαλλον παλλινδρομηση μυριζομαι...το ειχαμε και μεις και συνεχιζει.

γι΄αυτο ακομη παιρνω γαλατακι για παλλινδρομηση!!!εγω του δινω το frisolac το πρασινο!!

ρωτα τον γιατρο σου ομως πρωτα πριν αλλαξεις το οτιδηποτε!!

Γκελλακι τι κανεις ??

οποτε θελεις να βγουμε για καφεδακι να τα πουμε!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Βανιλιτσα !!!

εννοείται , θα ρωτήσω τον γιατρό πρωτα. αλλά μου κανει εντύπωση , που το ξεκίνησε τωρα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μπορει απλα ,να μην του κανει πλεον αυτο το γαλα

παντως αν σου πει για παλινδρομηση,πες το μας

εμεις ειχαμε απο την αρχη,λογω πρωωροτητας,οποτε,περασαμε πολλα σταδια...να σε βοηθησουμε...

μεχρι ομως να πατε στον παιδιατρο,θα σου ελεγα μην τον κουνας πολυ,και βαλε,κατω, απο το στρωματακι του, κατι , μια πετσετα,ενα βιβλιο,να σηκωθει λιγο,ψηλοτερα το κεφαλακι του,για τον υπνο

αν θες την γνωμη μου,αν σου το κανει συνεχεια,περισσοτερο,απο 3 μερες,και η ποσοτητα ,ειναι περισσοτερη απο 3 κουταλιες της σουπας,τοτε να παρεις τηλεφωνο τον παιδιατρο ,μην περιμενεις το ραντεβου σας...δεν υπαρχει λογος να πληγωνεται ο οισοφαγος του παιδιου,ετσι,ενω μπορεις,πιθανοτατα,με μια αλλαγη γαλακτος,να το καταπολεμησεις

Σ' ευχαριστώ και πάλι !!!

ναι , ειναι περισσότερο απο 3 μερες, η ποσοτητα δεν νομίζω οτι ειναι περισσότερη απο 3 κουταλιές της σούπας. θα παρω τον παιδιατρο και θα σας πω

καλημερα κοριτσια.....

Γκελλακι τι κανεις ??

οποτε θελεις να βγουμε για καφεδακι να τα πουμε!!

βανιλακι,ειμαι καλυτερα τωρα

αυτη την εβδομαδα,προσπαθω να ανασυνταχθω,αλλα την επομενη,θα ηθελα πολυ ,να πιουμε ενα καφεδακι

θα στειλω,πμ

φιλακια!!!!!

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε;

Εγώ σήμερα είμαι off λόγω μειωμένου...είχαμε κλείσιμο μήνα και 3μηνα(για το χρηματιστήριο) και πάλι μου βγηκε η ψχ στην δουλειά, γνωρίζοντας οτι παίζεται παρασκήνιο για να με δι'ωξουν....γκρρρρρρρρρ...αυτά...

Κατα τα άλλα, θα πάμε τον Γιωργάκο σήμερα στον παιδικό, για να κάτσει λίγο, άμα μείνω στην δουλειά, να πάει εκεί, αλλιώς....με την μαμούκα(κι ένα θετικό της κατάστασης)

Από την άλλη μετράμε μέρες για τις διακοπές μας(πάμε Ρόδοοοοο)...έχουμε ξαναπάει, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω θα είναι καλύτερα, γιατί έχουμε το γουργουράκι μας(τζάμπα τα βαφτίσια χιχιχιχιχι) μαζί και στο κάτω κάτω ξέρουμε πώς να κινηθούμε και πόυ να πάμε....τέλεια πιστεύω θα είναι...

Διαβάζω τα νεάκια σας, αλλά πολλές μέρες τώρα λόγω ψυχολογικού της δουλειάς δεν έχω όρεξη για τίποτα....ίσα που υπάρχω μέσα στο σπίτι και ο πάστας μου φωνάζει....καλά που πάμε και βόλτες και είναι καλοκαιράκι και ξεφεύγουμε λίγο....αυτά

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα...........

τι κανετε κουκλες???

Ποτε φευγετε για διακοπες???

το Φαιρακι διακοπαρειιιι και η Γωγω απο τις φωτο περασε σουπερ με τον Αντωνελο!!!

εμεις τον 15αυγουστο θα φυγουμε , θα παμε στο παραλιο Αστρος με τον μικρο και μετα κανα τριημερο θα φυγουμε τα δυο μας!!!!

Τις φωτο απο την βαφτιση δεν τις εχουμε παρει ακομη αργει λεει αυτος να γινει το αλμπουμ ψηφιακο!!

Μαρακι εισαι σουπερ με την Πηνελοπη στην βαφτιση ...να σας ζησει κοπελα μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ΚΙΤΤΥ τι εγινε με το μπεμπε??

πηρες τον γιατρο??

Καλημέρα Βανιλίτσα !

Λοιπόν , ο μπέμπης σταμάτησε να βγάζει γαλατάκι. Νομιζω εφταιγε η πιπίλα του μπιμπερό , ειχε σχιστεί απο καπου και ετρεχε περισσότερο γάλα. γιατι το εκανε μονο με την συγκεκριμενη.

θα του το πω βεβαια την Δευτερα, αλλα αφου πετάξαμε την συγκεκριμένη , όλα καλά. απο καουτσούκ ηταν και πολύ μαλακή , αλλά απορώ πως σχίστηκε ετσι

Ειχα παει παλιά στο Αστρος , ωραία ηταν. τα ψηφιακά άλμπουμ ειναι καταπληκτικά!!!! ακριβούτσικα αλλά.............σούπερ !!!

Διαφημίσεις

Ειχα παει παλιά στο Αστρος , ωραία ηταν. τα ψηφιακά άλμπουμ ειναι καταπληκτικά!!!! ακριβούτσικα αλλά.............σούπερ !!!

Από το Αστρος ειμαι Κυττι μου..ειναι πολυ ωραια!!!ειδικα φετος που εχω τον μικρο, να μη τρεχω με πλοια και αεροπλανα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Από το Αστρος ειμαι Κυττι μου..ειναι πολυ ωραια!!!ειδικα φετος που εχω τον μικρο, να μη τρεχω με πλοια και αεροπλανα!!!

ε, ναι βέβαια !!!!πολύ ωραία θα ειναι !!! καλά να περάσετε !!!!!

Κοριτσαρες μου Ευχαριστώ για τις ευχές! Όλα ήταν όμορφα άλλα πολυ τρέξιμο! Θα σας τα πω αναλυτικά κάποια στιγμή. Προς το παρόν τρέχω πάλι - πρωτότυπο- γιατί ξανα μάνα μετακομιζουμε! Λοιποοον Εγώ λέω να αφήσετε τα σάπια κ Μόλις επιστρέψει το φαιριδιο μας να πάμε βερτη!!! Αντέ! Σας φιλω πολυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

που ειστε καλεεεεεεεεεεε?????

Διακοπαρετε????

φαιρουλι γυρισες???Πως περασατε΄??

Εμεις χθες πηγαμε για μπανακι...ο μικρος τρελαινεται με την θαλασσα..του αρεσουν πολυ τα κυματα.....και οταν τον βγαζουμε απο το σωσηβιο πιανει τα κλαματα...γιατι καταλαβαινει πως θα τον βγαλουμε απο την θαλασσα!Μιλαμε για πολυ κλαμα!!!

Τελος της εβδομαδας θα παμε και για εμβολιο...:rolleyes:

Απο μαμ πως πατε??Τους τα αλεθετε ακομη??το κρεατακι συγουρα...αλλα τα υπολοιπα μηπως ειναι καιρος να τρωνε μπουκιτσες??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...