Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ρε παστάκια, τι μαλακιες ειναι αυτες που γινονται γαμωτο.

Να σε ρωτησω εχεις παρει εξαμηνο του ΟΑΕΔ?

Αν ναι, μεταβαλλεται ο χρόνος που μπορουν να σε απολυσουν και απο το ενα ετος γινεται 15 μηνες αν θυμαμαι καλα. Για ψαξτο λιγο με την επιθεωρηρη εργασίας, γιατι δεν ξερω αν σε πιανει απο θεμα χρόνου

4Rnfp3.png

Αχ ρε παστάκια, τι μαλακιες ειναι αυτες που γινονται γαμωτο.

Να σε ρωτησω εχεις παρει εξαμηνο του ΟΑΕΔ?

Αν ναι, μεταβαλλεται ο χρόνος που μπορουν να σε απολυσουν και απο το ενα ετος γινεται 15 μηνες αν θυμαμαι καλα. Για ψαξτο λιγο με την επιθεωρηρη εργασίας, γιατι δεν ξερω αν σε πιανει απο θεμα χρόνου

Ρε Σμουτσάκι μου, δν νομίζω....δεν πήρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ και καλύπτει μόνο αυτές τις κοπέλες....δεν με συμφερε από καμμία πλευρά, αλλά να που τελικά μπορεί να χάσω την δουλειά μου και το παιδί δεν με αναγνωρίζει τόσο γιατί τον άφησα 4,5 μηνών και πήγα για δουλειά....έτισ για να μαθαίνω...ξέρεις πώς είμαι...ασε με...και στην δουλειά πνίγομαι, γιατί έχω πάααρα πολλά....και με τι ψυχολογία να είμαι τυπικη....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε???

εμεις εχουμε να κοιμηθουμε 2 βραδια....το εχουμε παει σερει λεμε!!

εμετους νευρα κλαματα και αυπνια...ειμαι κομματια!!!

ο γιατρος μας ειπε απο τα δοντια....

Ξεκινησε απο Παρασκευη βραδυ και ακομη συνεχιζεται!!!

Ολγακι μου γλυκο να χαιρεστε τον παιδαρο ....Να ζησει το παιδακι μας σαν τα ψηλα βουνα!!!!!!!!!!!

Ηθελα πολυ πολυ να ερθω αλλα ημουν τοσο κομματια απο το ξενυχτι και ο μικρος κατακιτρινος και κουρασμενος που δεν τα καταφερα!!!!!

Η ποπη μου ειπε οτι εκλαιγε ο μικρος...φανταζομαι τι θα γινοταν!!!

smoutsaki τελικα τα καταφερατε???πηγατε για ΣΚ??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα κι απο μενα.

Ειχαμε παει σε ενα γαμο στην Ερμιόνη - Πορτο χελι, όλο τις μπερδευω αυτες τις περιοχες. Φυγαμε χτες κατα τις 13:30 και γυρισαμε πριν από λίγο, ενω λεγαμε γι αυθημερόν, αλλα ηταν κουραστικο το ταξιδι οποτε μείναμε σε ενα απο τα ξενοδοχεία που ειχε προτείνει το ζευγάρι.

Ωραια περασαμε, αλλα δεν ξύπναγε χτες η Ιλιανα με τίποτα για να την ετοιμασουμε και να την παμε στους γονεις μου να την κρατησουν.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

alohaaaaaa

τι κανετε?? εχθες η βαπτιση της μπουμπους ηταν πολυ ομορφη σε ενα πολυ ομορφο μερος .

Η μανα ηταν ολα τα λεφτα , καρακουκλαρα !!!!

Ο ηρακλης ηταν ονομα και πραγμα , εκλαψε λιγο , τι λιγο δηλαδη , βγηκα εξω και νομιζω οτι τον ακουσε ολο το καβουρι ...ονομα και πραγμα ο κυριος Ηρακλης , βαρβατιλα σκετος ...τον θελω για γαμπρο μου χιχιχιιχιχ

Η ανδριανα κοντεψε να του ορμηξει στην χαιρετουρα , με το ζορι την συγκρατησα ...ε ρε ορμες η κυρια χαχαχαχα

Κοριτσια και εγω προτεινω κεντρο αμα βγουμε και μαλιστα αμα βγουμε αργα αλλα να παμε καπου της προκοπης ετσι ?θα μαθω κανα καλο μαγαζι να σας προτεινω .

Αυριο φευγω για μια βδομαδουλα , θα μου λειψετε και ξερω οτι θα σας λειψω και εγω χιχιιχιχιχι.

φιλακιααααααα στα γλυκα μουτρακια των μπεμπονιων και στα δικα σας χαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αχ αντε ποπακι μου, κανε την αρχή των διακοπών του καφε τουτου.

Πολύ λυπηθηκα που εχασα τη βαπτιση των παιδιών, αλλά δυστηχως είχαμε ήδη απαντήσει θετικά για το γάμο που είχαμε, οποτε δεν γινοταν να ερθουμε. ηταν και εκτός αθηνών γμτ.

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσια,

συγνωμη που δεν απαντησα την τελευταια φορα που μπηκα αλλα,επρεπε να φυγω,αο το γραφειο,εκτακτως........σαν το θαναση βεγγο...κανονικα

σμουτσακι,φαιρακι,σας φιλω...και ολες τισ κοπελες φυσικα....

ξερω οτι δεν ειμαι και πολυ καλη φιλη τελευταια,αλλα ελπιζω να βελτιωθω

θασ ηθελα πολυ να βγω μαζι σας,οχι βεβαια σε ξενιχταδικο,γιατι θα με κραξει ο χασμπαντ,αλλα,ενα καφεδακιφαγητακισουβλακιουζακι,το βλεπουμε

αλλα δεν μπαινω συχνα,οποτε αν κανονισετε ,βρε κορες ....τηλεφωνηστε μου....

αυτα,ο κων/νος-δημητριος ,ειναι πολυ καλα,εχει παρει τον υελευταιο 1,5 μηνα πεντε ποντους υψος-ο παιδιατρος κουφαθηκε-περπαταει,λεει,μπαμπα,μαμ,και διαφορα αλλα,στην δικια του γλωσσα,και εκανε τα πρωτα του μπανια στην θαλασσα,που για εκπληξη μας ,τα εκανε ατρομητος,νομιζουμε οτι μεχρι να τελειωσει το φετινο καλοκαιρι,θα μπορει να πλατσουρηζει κανονικα

κι εγω ξεκουραστηκα ,αυτο το Σ/Κ ,πηγαμε στον αγιο κων/νο.....

αυτη την εβδομαδα εχουμε γενικες καρδιολογικες εξετασεις στο παιδι,λογω πρωωροτητας,αλλα,ο παιδιατρος λεει ,οτι τζαμπα τις κανουμε,αφου αυτο το παιδι,τωρα εχει αναπτυξη παιδιου 6 μηνες μεγαλυτερου,και αν ειχε γενηθει κανονικα ,ποιος ξερει που θα ειχε φτασει

αυτα,καλα να ειναι το παιδακι μου και τα δικα σας παιδακια,και ολα τα παιδακια του κοσμου,γιατι μονα αυτα δεν φταινε για ολες τις βλακειες που κανουμε εμεις

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα κορίτσια ,

να σας ρωτήσω κάτι ? ο μπέμπης τις τελευταίες μέρες , οταν τον σηκώνω να ρευτεί βγάζει αρκετό γάλα και μερικές φορες εκει που κάθεται ηρεμος ...γκλουπ. δεν μιλάω για γουλιές , αλλα βγάζει τοσο που τρέχει στην πλατη μου κάποιες φορες. μπορεί ξαφνικά να εχει παλινδρομηση ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Μπουμπού , να σας ζήσει ο Ηρακλής !!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε !!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια ,

να σας ρωτήσω κάτι ? ο μπέμπης τις τελευταίες μέρες , οταν τον σηκώνω να ρευτεί βγάζει αρκετό γάλα και μερικές φορες εκει που κάθεται ηρεμος ...γκλουπ. δεν μιλάω για γουλιές , αλλα βγάζει τοσο που τρέχει στην πλατη μου κάποιες φορες. μπορεί ξαφνικά να εχει παλινδρομηση ?

κιττυ,δεν θυμαμαι να εχουμε μιλησει ποτε....αλλα εγω εχω καιρο να μπω....το μωρακι σου ειναι μικρουλι,μωρε....θυλαζεις?

μηπως ,του δινεις,γαλα που δεν μπορει να χωνεψει?

μηπως αλλαξες τις διατροφικες σου συνηθειες?

μηπως τρωει πολυ?

παντως μπορει να σου κανει παλινδρομηση,δεν ειναι καμια φοβερη και τρομερη ασθενεια....απλα για καποιο λογο,που αυτον πρεπει να αναζητησεις,δεν μπορει να χωνεψει ολο το γαλατακι του

μηπως το κουνατε πολυ,μετα το φαγητο?

μηπως τον ταιζεις πολυ ξαπλωμενο?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κιττυ,δεν θυμαμαι να εχουμε μιλησει ποτε....αλλα εγω εχω καιρο να μπω....το μωρακι σου ειναι μικρουλι,μωρε....θυλαζεις?

μηπως ,του δινεις,γαλα που δεν μπορει να χωνεψει?

μηπως αλλαξες τις διατροφικες σου συνηθειες?

μηπως τρωει πολυ?

παντως μπορει να σου κανει παλινδρομηση,δεν ειναι καμια φοβερη και τρομερη ασθενεια....απλα για καποιο λογο,που αυτον πρεπει να αναζητησεις,δεν μπορει να χωνεψει ολο το γαλατακι του

μηπως το κουνατε πολυ,μετα το φαγητο?

μηπως τον ταιζεις πολυ ξαπλωμενο?

Καλημερα Ζουζουνάκι ,

δεν νομιζω κι εγω οτι εχουμε μιλησει...οταν άνοιξε το θεματακι εδω, δεν ειχα το μωράκι.

Λοιπον , ο μπέμπης ειναι περίπου 3 μηνων, δεν θηλάζω , πινει απο την αρχή Almiron και δεν ειχε κανένα πρόβλημα. Δεν τρωει παραπάνω απ οτι έτρωγε δηλ σε καθε γευμα 120-150 ml. καποιες φορες ισως 180 που απ οτι ξερω ειναι ΟΚ για το βαρος του. Οχι , δεν τον κουνάμε , το βγάζει αμέσως μόλις τον σηκώσω να ρευτεί. θα κοιταξω αυτό με το ποσο ξαπλωμένος ειναι γιατι καποιες φορες ειναι όντως. Την άλλη εβδομαδα που εχουμε παιδίατρο θα του το πω.

Σ΄ευχαριστώ πολύ !!!!!

καλημερα κοριτσια.....

γεια σου Κιττυ ....να σου ζησει το αντρακι σου.....

μαλλον παλλινδρομηση μυριζομαι...το ειχαμε και μεις και συνεχιζει.

γι΄αυτο ακομη παιρνω γαλατακι για παλλινδρομηση!!!εγω του δινω το frisolac το πρασινο!!

ρωτα τον γιατρο σου ομως πρωτα πριν αλλαξεις το οτιδηποτε!!

Γκελλακι τι κανεις ??

οποτε θελεις να βγουμε για καφεδακι να τα πουμε!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια.....

γεια σου Κιττυ ....να σου ζησει το αντρακι σου.....

μαλλον παλλινδρομηση μυριζομαι...το ειχαμε και μεις και συνεχιζει.

γι΄αυτο ακομη παιρνω γαλατακι για παλλινδρομηση!!!εγω του δινω το frisolac το πρασινο!!

ρωτα τον γιατρο σου ομως πρωτα πριν αλλαξεις το οτιδηποτε!!

Γκελλακι τι κανεις ??

οποτε θελεις να βγουμε για καφεδακι να τα πουμε!!

frisomellllll εννοω μεγαλοσαμε πια!!!αλλα στην ηλικια του γιου σου frisolac

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...